Görünürde cok yok onlari çatal ignenin arkasiyla cekiveriyorum anam babam usulüSerum fizyolejikten siringa ile burnuna verip aspiratorle cekiyorum yoksa rahatlamiyor 1 aylikken basladim doktorun ve eczacinin tavsiyesiyle
Vallahi ürün yerleştirmede 1 numarasin şunu e bebekte falan görsem bu ne ki diye dusunur dururumAspiratör kullanmadım daha, serum fizyolojik sikip sonra bununla burnundakileri aliyorum, kolay oluyor
Medifine Bebek Burun Temizleme Aparatı Kulak Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Medifine Bebek Burun Kulak Temizleme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Emzirme dsnismani mamayi azalırken sütü daha sık ver, mamayi azalt. Aciksin yine meme ver, alisiyirlar demisti
Kimseye dokundurtmuyorum kiYüzünü öpme.bebeklerim yüzünü öpmeyin diyorlar. Hoş arada bende öpüyorum.
Üçuk filan çıkarsa yada olan birrine sakin opturmeyin
Genzini içerden temizleyen bir video var youtubede gördümBen el pompası almıştım eczaneden 24 günlükken onunla çekmiştim birkaç damla serum fizyolojik damlatıp, şimdi de onunla yapıyorum ama tam temizlenmiyor, genzinden bi hırıltı geliyo bazen otribebe ağızla çeken aldım onla da çıkmadı, nasıl temizlenecek bilemedim
Wee Baby Silikon Burun Aspiratörü - PEMBE - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Silikon Burun Aspiratörü - PEMBE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İlahi cnmGörünürde cok yok onlari çatal ignenin arkasiyla cekiveriyorum anam babam usulüyoutubede bi video var doktor veriyor siringayla iki delikten çesme gibi mukus akiyor bebekten
Vallahi ürün yerleştirmede 1 numarasin şunu e bebekte falan görsem bu ne ki diye dusunur dururumçatal iğnenin arkasi nemize yetmeyi
Kimseye dokundurtmuyorum kicivcisinin başinda bekleyen gürk tavuk gibiyim benle babasi öpüyorduk sadece dişlerim kamaşiyor öpmüyorum dünden beri
Genzini içerden temizleyen bir video var youtubede gördüm
3senedir 2 oğlumada hep içeriklerine dikkat ederek ürün alıyorum. Bu konuda mühendisinoğlunu takip ediyorum hep. Deterjandan şampuana bezden kreme diş macunundan D vitaminine kadar doğal alıyorum bendeSorun yasamamak içeriğini güvenli kılmıyor bence ama kimsenin Pişik kremine kimse karışamaz, sadece içerik bilgisi paylasmak istedim cnm
Var ya temiz içerikliler arastirdiginda, inicia, minoris, babydream, ecowell, Mustela, penaten, bubchen gibi...
Genellikle zararlı bilesen olarak içlerinde️"Likit parafin" ve ️"petrolatum" var kremlerde,
petrolatum = vazelin = petrol jeli
Buna ek kremlerde parafin ve petrolatum (sentetik kremelstirici, temiz iceriklerde genelde bunun yerine balmumu kullaniliyor) disinda;
️"Phenoxyrthanol" (kimyasal koruyucu, tahriş, egzama, dermatit vb sonuçlar uzun dönem kullanımda cikabilir)
️"Sodyum benzoat" (ABD ve İngiltere yasaklanan bir kimyasal, astım, kasintili cilt rahatsızlıklarına sebebiyet verebiliyor)
️"Dimethicone" (silikon bazlı yumuşatıcı, gozenek tıkama ihtimali mevcut deride, cilt gozenegini dolduran bir bilesen)
️"BHA" (uzun ömürlü olsun diye konulan kimyasal)
️Sodium lauryl sulfate (cilt, göz ve karaciğer zehirlenmesine giden bir kimyasal)
️"Propilen Glikol" araba sularında donma yapmasın diye antifrizlerde de bulunan bir madde . Tahriş, iltihaplanma uzun dönem kullanımda sebep olabiliyor.
Ciltte durulama olmayacak ürünlerde bebekler için parfumsuz seçim yapılması öneriliyor, bir diğer madde ise lanolin. Cildi oynarsın diye ekleniyor ama evdeki zeytinyağı kadar etkisi yokmuş
Bu kimyasallar var mı diye bakılabilir satın alırken... Gıda içinde kullanılanlar da var yukarıdaki yasaklı listede veya yetişkin kozmetik ürünlerinin çoğunda da var. Konu bebekler olduğu için paylaşmak istedim
Yukarıda yazdığım markaları kullansak da ileriki zamanlarda içerik okumak gerekebilir icerigi degisriyor bazıları, dun temiz icerikken bugün olmuyor...
Topige küçük bir not olarak kalsın :)
Sıçrama döneminde olabilir mi?İnşallah 1-2 günlük bişeydir diyip duruyorum. 2 gecedir uykusuzuz. Gaz çıkıyor göbeği sert değil rahat ama sancı gaz bitmiyor bende dikkat ediyorum yediklerime kimyon yiyorum içiyorum. İnşallah kurtuluruz günlüktür(
Uygulamaya göre 6 gunu var ama umarim sicramayla ilgilidir gelip gecerSıçrama döneminde olabilir mi?
Cok dogru bir yontem olmasa da mecbur kaldigimiZda bebe cok skistiginda bizde totoya ufakca bi sabun sokulur hemen kaka gelir. Internette bunu yapmayin diyolar ancak kendi gozumle direkt ise yaradigini gordum benSanırım bebem kabız nasıl çözdünüz bu durumu arkadaşlar. Zeytinyagı verenler hangi zeytinyagını veriyor sızma mı olması lazım nasıl olması gerekiyor
Onu yapamam herhalde cocugun poposu yanmaz mıııCok dogru bir yontem olmasa da mecbur kaldigimiZda bebe cok skistiginda bizde totoya ufakca bi sabun sokulur hemen kaka gelir. Internette bunu yapmayin diyolar ancak kendi gozumle direkt ise yaradigini gordum ben
Cozemedik kuzum. Her ogunde mamasina zeytinyagi koybdedi doktor koyyorum mamalardan sonra 2 ck su ver dedi veriyorum hala 3 4 5 gunde bi yapiyo. Tabi yapana kadar olanlari tahmin ediyosundur. Zeytinyagi bize egeden geliyo dogal diye ama turu icerigi bilemiorumSanırım bebem kabız nasıl çözdünüz bu durumu arkadaşlar. Zeytinyagı verenler hangi zeytinyagını veriyor sızma mı olması lazım nasıl olması gerekiyor
Cok dogru bir yontem olmasa da mecbur kaldigimiZda bebe cok skistiginda bizde totoya ufakca bi sabun sokulur hemen kaka gelir. Internette bunu yapmayin diyolar ancak kendi gozumle direkt ise yaradigini gordum ben
Evet işe yarıyor ama uyarıyla yapınca kendi yapamaz hale geliyormuş, o yüzden yapmayın diyorlarOnu yapamam herhalde cocugun poposu yanmaz mııı
Nasıl yapacaksınız ya kim bakacak ben Ocak a kadar gitmicemKızlar işe başlamama kısa bir süre kaldımama ve meme olarak ilerleyenler meme reddi olmaması icin hangi biberonu kıllanıyorsunuz memnun kaldıgınıx ürünler varsa link atabilir misiniz
Ben burnunun önüne gelince sarı minik filketenin arkasiyla uyurken alıyorum.aspirator geçen yaptım bişey gelmedi ertesi gün burnunun önüne gelince filkete ile aldımKizlar günaydin bebişinizin burnunu nasil temizliyorsunuz göktuğ sümüklenmiş biraz burun aspiratörunu ilk ay kullanmayi onermiyorlar ya napcam bilemedim
Bir süreliğine Kv idare edecek yarım gün gideceğim icin cok üzülüyorum ama napalımNasıl yapacaksınız ya kim bakacak ben Ocak a kadar gitmicem
Benim de oyle yaa maks 8 dk cok mu süt geliyo dolu dicem doyuyo hemen ams 8 dk da ne kadar gelebilir kiBebe gogusumden emerken 10 dk da uyuya kaliyo biberonla sagip 60 verince rahat içiyo. Sanmıyorum gogusumden o kadar emerek icebildigini 10 dk olmadan iptal oluyo çocuğum
Aynen ucunda olani bende aldim oyle bi kac defa genizden dolu olunca onu alamiyorum malesefGörünürde cok yok onlari çatal ignenin arkasiyla cekiveriyorum anam babam usulüyoutubede bi video var doktor veriyor siringayla iki delikten çesme gibi mukus akiyor bebekten
Vallahi ürün yerleştirmede 1 numarasin şunu e bebekte falan görsem bu ne ki diye dusunur dururumçatal iğnenin arkasi nemize yetmeyi
Kimseye dokundurtmuyorum kicivcisinin başinda bekleyen gürk tavuk gibiyim benle babasi öpüyorduk sadece dişlerim kamaşiyor öpmüyorum dünden beri
Genzini içerden temizleyen bir video var youtubede gördüm
Kesinlikle cok zararli bir kreme bile icerigi katki maddesi cok deniyo kaldi ki sabun .. bebek bide anneannem kabizlikta yapti bagirsaga gidiyo bu yani ucunda degil zehirlendi kadin ya bebek ?Cok dogru bir yontem olmasa da mecbur kaldigimiZda bebe cok skistiginda bizde totoya ufakca bi sabun sokulur hemen kaka gelir. Internette bunu yapmayin diyolar ancak kendi gozumle direkt ise yaradigini gordum ben
10 dk uyuyo olabilir bekliyo musun peki biraz uyudu diye cekiyo musun ? Benim oglum hem uyuyo hemde emiyor tabi yoruldugundan duruyo bazen cekmiyorum dinlene dinlene emiyorBebe gogusumden emerken 10 dk da uyuya kaliyo biberonla sagip 60 verince rahat içiyo. Sanmıyorum gogusumden o kadar emerek icebildigini 10 dk olmadan iptal oluyo çocuğum
Kendim bol bol su iciyorum kabizlikta bize kayisi suyu cok iyi geliyo ictigimde rahat yapiyo .. birde hakiki zeytinyagi 1 cay kasigi kadar bolcada saat yonune dogru masaj ve bacak hareketi bizdede var kabizlik ama gunlerce degil suan sadece gunde 1 2 bezi kaka olmadan aliyorum onunda cok uzerine dusmuyorum kendi sancilanmadikca gaz bile yapsa rahatliyor..Sanırım bebem kabız nasıl çözdünüz bu durumu arkadaşlar. Zeytinyagı verenler hangi zeytinyagını veriyor sızma mı olması lazım nasıl olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?