Peki kabız gibi mi yapıyor kakasını normal mi. Biraz önce bizimki kaka yaptı güç bela normal kakası, ama yaparken zorlanıyor, seninki daha zormus 3 4 gün diyorsun rabbim bebelerin yardımcısı olsun bu bagırsakla3 gelişene kadarCozemedik kuzum. Her ogunde mamasina zeytinyagi koybdedi doktor koyyorum mamalardan sonra 2 ck su ver dedi veriyorum hala 3 4 5 gunde bi yapiyo. Tabi yapana kadar olanlari tahmin ediyosundur. Zeytinyagi bize egeden geliyo dogal diye ama turu icerigi bilemiorum
Benimkide köpük çıkıyor çocuğun poposundan gazdan sanırımTunaydin kizlar. Benim bebisin kakasi sari ama kopuklu neden olabilir bilginiz var mi?
2 kez kati yapti. Bi 5 cm kadar tek parca seklinde cikip arkasi yumusak bebek kakasi gibi geldi. Gecen baktim poponun agzinda altini temizkerken kantaron suruyorum birazck poposuna cok derin ellemiodum. Iyice surdum her yerine bu sefer hemen yapti kakasini. Hic gunde 3 4 kere kaka yapmadi dogdu dogali. Mekonyum bitti kabizligi basladiPeki kabız gibi mi yapıyor kakasını normal mi. Biraz önce bizimki kaka yaptı güç bela normal kakası, ama yaparken zorlanıyor, seninki daha zormus 3 4 gün diyorsun rabbim bebelerin yardımcısı olsun bu bagırsakla3 gelişene kadar
Zeytinyağ sürebilirsin canım elinle biraz yada kulak çöpüyle hafif uyarabilirsin ama bunu cok deneme bizim kendi zeytinyağımız var ondan veriyorum ama marketlerdeki nasıl bilmiyorum soğuk sıkım falan iyi diyorlardıOnu yapamam herhalde cocugun poposu yanmaz mııı
Evet instada var hesaplar, içerik bilmesek de hazır incelemeleri mevcut. Hiç beklenmedik incelemeler var, büyük bir markanın ıslak mendili içerik değişmiş uygun değil diye postta açıklamışlar ama zincir bir marketin ucuz fiyata sattığı ıslak mendil sadece su ve mendilden oluştuğu için tercihi markaya yapmak yerine bu ürüne gidebilir. Marka algısı tam bir kaos, içerik her şey:)3senedir 2 oğlumada hep içeriklerine dikkat ederek ürün alıyorum. Bu konuda mühendisinoğlunu takip ediyorum hep. Deterjandan şampuana bezden kreme diş macunundan D vitaminine kadar doğal alıyorum bende
Sanırım bebem kabız nasıl çözdünüz bu durumu arkadaşlar. Zeytinyagı verenler hangi zeytinyagını veriyor sızma mı olması lazım nasıl olması gerekiyor
Hangi marka veriyorsun canım zeytinyağını?Evet instada var hesaplar, içerik bilmesek de hazır incelemeleri mevcut. Hiç beklenmedik incelemeler var, büyük bir markanın ıslak mendili içerik değişmiş uygun değil diye postta açıklamışlar ama zincir bir marketin ucuz fiyata sattığı ıslak mendil sadece su ve mendilden oluştuğu için tercihi markaya yapmak yerine bu ürüne gidebilir. Marka algısı tam bir kaos, içerik her şey:)
1 çay kaşığı sızma zeytinyağı veriyorum Ben doktor günde max 1 kere demişti. Kabız derken kuru kaka çıkmıyoruz, normal yumusal sıvı kaka ama içmeyince hic çıkamadık. Belki hazır mamayi azalınca artık kabizlik da biter, doktor azaltıp kesebilirsiniz dedi artık çok şükür. Sadece gece ve yola çıkacaksan veririm mamayi sanırım. Tok tuttuğundan güzel uyuyor sıkıntısı yoksa yavrum
Yaa ben 37 de ayrıldım 38 kurban bayramına denk geliyordu 39 ve 40 da da yıllık izini bağladım problem olmadı. Bende yarım gün olayına girmedim şubata Kadar benle birlikte 6 ay benden beslensin doyayim kuzuya diye Şubat'ta tam baslicamBir süreliğine Kv idare edecek yarım gün gideceğim icin cok üzülüyorum ama napalım6 aylıktan sonra da ücretsiz düşünüyorum canım bi süre yarım gün çalışıp tam maas hakkımı kullanmak istedim ilk etapta bide 32 de direk ayrılmıştım ben o yüzden doğum sonrasına da aktaramadım hiç
Aynen öyle bende emin olamadım sagiyorum arada mememi de tamamen unutsun istemiyorum. Bı öyle bı öyleBenim de oyle yaa maks 8 dk cok mu süt geliyo dolu dicem doyuyo hemen ams 8 dk da ne kadar gelebilir ki
Uykuya dalda bile kendi gogusumu damağından bırakana kadar bekliyorum10 dk uyuyo olabilir bekliyo musun peki biraz uyudu diye cekiyo musun ? Benim oglum hem uyuyo hemde emiyor tabi yoruldugundan duruyo bazen cekmiyorum dinlene dinlene emiyor
Evde ayvaliktan fabrikasından aldığım yağ var cnm ama markadan bağımsız sızma olması yeterli bence. Rivierada yağ ısıtılıp kimyasal işlem görüyor ne yazık ki.Hangi marka veriyorsun canım zeytinyağını?
55 günlük bizimki 40 tan sonra daha kötü olduKaç günlük sizin? Kırkta huy değişir derlermiş umarım kalmaz kolik molik
Ah tortikolis o biri benim heralde bahsetmistim.. benim kizimada ayni teshis konmustu gordum seni yazicaktim ama vakit bulamadim bi turlu sonra kaybettim zaten .. boynunda sislik var mi ? Ultrasonu bekle fizik iyi geliyor ama scm kaslarinda esitlik yoksa .. eger birbirine esitse göz muanesine mutlaka git .. kizim sadece sag tarafina egiyordu boynunu 3 sene sadece boynu egri diye tortikolis teshisi koydular scm kaslari normal dendi duzelmeyince aliskanlik dendi .. gozlerine kimse yonlendirmedi kendim gozlerinin kaydigini gordum doktora goturdum dogustan anne karnindan gelen sasilik ve sol gozunde kas felci var basini egince sen ben gibi gorur basi dik durunca cift gorur dedi ameliyat oldu ve duzeldi sukur ona dikkat et mutlaka boyun kası gereken cevabi verir zaten sana gecmis olsun..Bugün kontrole gittik kızım sürekli sağ tarafa yatıyordu birde 2 haftadır sağ memeyi ememiyor doktor ultrason istedi torrikolisten şüphelendi Cuma çektiricez duruma göre fizik tedavi dedi ,burda birinde daha vardı sanki kimdi acaba
Çok teşekkür ederim ,Şişlik yok dedi ama o tarafa dönmüyor scm kası ultrason damı belli oluyor ,göz muayenesi ne nekadar zaman sonra gitmeliyim 55 günlük şuan ,çok teşekkür ederim bilgilendirme için ,sizede gelmiş geçmiş olsunAh tortikolis o biri benim heralde bahsetmistim.. benim kizimada ayni teshis konmustu gordum seni yazicaktim ama vakit bulamadim bi turlu sonra kaybettim zaten .. boynunda sislik var mi ? Ultrasonu bekle fizik iyi geliyor ama scm kaslarinda esitlik yoksa .. eger birbirine esitse göz muanesine mutlaka git .. kizim sadece sag tarafina egiyordu boynunu 3 sene sadece boynu egri diye tortikolis teshisi koydular scm kaslari normal dendi duzelmeyince aliskanlik dendi .. gozlerine kimse yonlendirmedi kendim gozlerinin kaydigini gordum doktora goturdum dogustan anne karnindan gelen sasilik ve sol gozunde kas felci var basini egince sen ben gibi gorur basi dik durunca cift gorur dedi ameliyat oldu ve duzeldi sukur ona dikkat et mutlaka boyun kası gereken cevabi verir zaten sana gecmis olsun..
Kizlar kimi etiketlicektim hatirlamiorum. Benim babybjorn muadili anakucagim geldi. Oglan icinde 2 saat uyudu. Suan kendini cok aktif sallayamiyo. Ama uyanip hareketlendikce hafif salinimlar olustu ve geri uykuya daldi. Ki o saatler uyanik durdugu saatlerdi oyle derin uyudu ki uyandiramadm altini falan degistirmeme ragmen. Ama babybjorn parasi verilir mi bence insanin ici acir. Buna 600 verdim bu bile cok valla
Ilk zamanlar kendin sallamalisin ama onu aklinda bulundur. Oturdugun yerde alttan ayaginla durtebilirsin de tabiBen sormuştum sevindim uyumasına daha uygun fiyatlı vardı dolapta bakayım bende
İyi o zaman sadece laktoz intoleransi olma ihtimali çok yüksek. Ay çok sevindim alerji olmamasına laktozun çözümü çok daha kolay çünkü.Biz de iki gün sonra gidicez alerji testi icin sizin sonucu buradan yazar mısın ben artık net emin oldum laktozsuz mama aldık cocuk 4 saat kesintisiz uyudu ne kaka çıkışı ne bişey ama anne sütü alıyor saniye de mukuslu kaka pişik desen bitik durumdayız bir aydır cekiyor yavrum nerdeyse emzirmekten sogudum resmen emince huzursuz hazmedemiyor umarım sadece laktoz İntoleransı ile kalır başka bit şeye alerjisi çıkmaz cok canım sıkkın
A. Fazla ön süt almasıTunaydin kizlar. Benim bebisin kakasi sari ama kopuklu neden olabilir bilginiz var mi?
Tam günü gününe olmayabiliyor Hale Deniz de erken girdi atağa. Atak sonrası çok tatlı oluyorlar amaUygulamaya göre 6 gunu var ama umarim sicramayla ilgilidir gelip gecer
Benim oğlum 10 değil 5 dk emiyordu sonrasında 2-3 saat asla meme almıyordu hele gece 4-5 saati buluyordu, mama da hiç vermedim ama gelisimi çok iyiydi. Doktor ilk 5 dk da memenin %80ini boşaltır zaten o yüzden yeterli demişti. Gece de bırak uyusun, sen de uyursun sütün artar. Yetmese kilo alımından belli olurdu demişti.Bebe gogusumden emerken 10 dk da uyuya kaliyo biberonla sagip 60 verince rahat içiyo. Sanmıyorum gogusumden o kadar emerek icebildigini 10 dk olmadan iptal oluyo çocuğum
Bizimki de normal kaka gündw 1 veya 2 günde 1 kakaya düştü bagırsaklar zorlanıyor herhalde umarım şu faslı bi an önce geceriz2 kez kati yapti. Bi 5 cm kadar tek parca seklinde cikip arkasi yumusak bebek kakasi gibi geldi. Gecen baktim poponun agzinda altini temizkerken kantaron suruyorum birazck poposuna cok derin ellemiodum. Iyice surdum her yerine bu sefer hemen yapti kakasini. Hic gunde 3 4 kere kaka yapmadi dogdu dogali. Mekonyum bitti kabizligi basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?