2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kulak cöpü mantıklıymıs deneyim bakalım, bikac kişiden soguk sıkım duydum ben de, bizde de var mugladan gelen zeytiyagı ama nasıl olur bebeğe verilir mi bilemedim

Çok zorlanırsa ben de vereceğim bizde de kuru kaka yok ama hep bi ıkınma hali var bizimki mama yese bile sakinlemiyor. Mama kaka yapıyosa yandık cunku anne sütü yetişmiyor artık hep ac

Kızlar benim kız çok ağlıyor ya. Yani başta yenidoğan, derdini bu şekilde anlatıyordur diye üzerinde durmamıştım ama altı temiz, karnı tok ve gazını çıkarmışken bile ağlıyor. Uyanık kaldığı sürece gezdirmediğimiz sürece çığlık ata ata ağlıyor. Gezmeye de alıştırmadım inatla ama artık çok yorulmaya başladım bu ağlama durumundan. Dün gece ben de baya ağladım çare bulamıyorum diye. Kolikler aynı saatte ağlıyordu diye hatırlıyorum. Bizimkinde saat olayı yok. Sizce niye böyledir?

Lohusalik nasil geciyor? Ben her seyi dusunup dusunup agliyorum, onun kucuklugune bakip agliyorum, kusuyo agliyorum, gazini cikaramiyor agliyorum. Sebepsiz her seye agliyorum
Ben de cok agladım ama bi sebep yok bebeme bakıp aglıyordum bi ağlamak geliyodu bana lohusa duygusallıgıydı herhalde hormonlae tavan

Benimki de aynen bu modda ben gun icinde cesutli imkanlar yaratiyorum. Biraz pusetine koyup sarki soyleyip dansettiriyorum. Kanepeye hafif yayilip bacaklari dikiyorum puset pozisyonu okuyo yine oraya koyup cingirak salliyorum inu hoplatiyorum. Sonra piyanolu oyun halisina koyuyorum ara ara. Bazen donence calistiriyorum. Agladikca kaldirip geri yatirip bisiler yaptiriyorum yani. Alisicak insallah zamanla. Anne kucagi istiyolar. 9 aylik aliskanlik iste

Ben susturma derdine düştüğüm için başka şeyler düşünemiyorum o an. Teşekkürler deneyeceğim.

Evde ayvaliktan fabrikasından aldığım yağ var cnm ama markadan bağımsız sızma olması yeterli bence. Rivierada yağ ısıtılıp kimyasal işlem görüyor ne yazık ki.
Asidik değeri ve soğuk sıkım olması da önemli diye biliyorum. Keşke doğal bulabilsek ama araştırayım markaları

Sut alerjisi olabilir mi acaba, sebepsiz aglamalarin altindan genelde alerji cikiyor. Kakasinda mukus var mi?

Benim kızda öyle maalesef,tükendik artık nezaman düzelecek bilmiyorum iyice psikolojim bozulmaya başladı birde eşim nöbetli çalışıyor o yokken kabus gibi susturamıyorum asla

Çok zorlanırsa ben de vereceğim bizde de kuru kaka yok ama hep bi ıkınma hali var bizimki mama yese bile sakinlemiyor. Mama kaka yapıyosa yandık cunku anne sütü yetişmiyor artık hep ac

Oylr düşünme cnm, emzirme danışmanı mamayi azaltip memeyi daha çok emdikce sütün daha da artacak dedi. Tek sorun mama 3 saate kadar giderken anne sütünden hızlı açıklıyorlar o kadar. 6
Aydan sonra ek gıda gelecek zaten, öyle düşünme.

Asidik değeri ve soğuk sıkım olması da önemli diye biliyorum. Keşke doğal bulabilsek ama araştırayım markaları

Güzel olur, en azindan soğuk sıkım bulabilirsin.

Benim kızda öyle maalesef,tükendik artık nezaman düzelecek bilmiyorum iyice psikolojim bozulmaya başladı birde eşim nöbetli çalışıyor o yokken kabus gibi susturamıyorum asla
Benim psikoloji de kayıyor artık. Tam lohusa depresyonunu hafif atlattım diyorken bu çıktı. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Sürekli bana ihtiyacı var ve çare olamıyorum. Geçecek inşallah biliyorum ama annelik çok zormuş. Çok zorlanıyorum.

Oh ne güzel sen devretmişsin bende şeker falan da olunca iş yerinde cok zor oluyordu diyet o yüzden ayrıldım direk.Bende bunu coook düşündüm aslında hangi aralıkta ayrılsam diye bırakmak zor geliyor ama dedimki sonra zaten daha minicik uyuyarak geçirir en geç 1 buçukta evde olurum 6 ay sonrası almak mantıklı geldi baktım olmuyor zor oluyor biraz çalışır alırım yine ücretsiz annelik cok zor cok

Cok büyük oran da tahminim o yönde artık ben laktoz diyeti cok beceremedim galiba şuan daha sıkı yapıyorum mama sonrası rahatlamayı görünce tüm belirtiler laktoz İntoleransına uyuyor gibi sanki köpüklü kaka pişik huzursuzluk sürekli sıvı kaka vs insallah en fazla öyledir

Ultrasonda belli oluyor sadece basini rahatlikla saga sola cevirebiliyo mu peki ? Benim kizim gormeye basladigi an basini egmeye basladi saga sola ceviriyodu basini tortikolis olan bebeklerde scm kasında sislik olur ve ceviremez basini .. ben bu bebegimde doktora belirttim kizimda boyle bi sorun yasadim diye 3 aylikken goturebilirsin goze dedi bende ayini bekliyorum goturucem hemen insallah sanada gecmis olur .. tortikolis olsa bile egzersizle 1 yasina kalmadan duzelebiliyor gozde olsa duzeliyor o yonden hic uzulme 3 sene boynu egri gezdi kizim goren engelli mi diyordu sukur 6 yasina giricek dimdik duruyo doktor cok onemli o konuda cok titiz ol.. doktorumuz deseydi ki goze muane ol diye belkide 3 yasina kalmicakti ..

5. Hafta atak dönemine erken girmiş olabilir. Biz de şu an onu yaşıyoruz memede uyumayı geçtim uyuyor yatağa koyar koymaz başlıyor ağlamaya beraber uyuyoruz artık Geçici bir süre deyip kendimi avutmaya çalışıyorum

Çeviriyor başını ama o tarafa hiç yatmak istemiyor biz çeviriyoz hemen diğer tarafa dönüyo birde ememiyor çok zorlanıyor o tarafa yatırımca bugüne kadar dikkatli incelememiştim açıkçası aklıma gelmemişti bugün kontrolde doktor söyledi

İşte ben mamayı azaltamıyorum gitgide artırıyorum hep emdiği halde sorun orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…