Bizim de göbek fıtığı var gerçekten işe yarıyor mu para koymak çok gerneşiyor bebeğim kocaman çıkarıyor o fıtığını1 haftadir kapali bizim gobek baya iceri girmis 2 3 gundur kabizlik yasiyoruz o yuzden aşırı ıkınmasi var para oldugu halde bile gobek kismi cıkıyor.. ben kizimda cok faydasini gordum o yuzden yuzde yuz eminim faydasindan
Nazar ettin bebeye dimiGene yatağa koyduğumuz gibi uyanan bir bebeyle uğraşıyoruz, halbuki kaç gündür ne güzel uyumaya başlamıştı umudum artmıştı herşey yoluna giriyor diye, maymun etti bu bebeler bizi
Ay bende ayniyim ya nasil birakacaz bu mamayiİşte ben mamayı azaltamıyorum gitgide artırıyorum hep emdiği halde sorun orda
Benimde ssol meme aciyor uclari zate aciyor da sol içten sızım sızım sızliyor elimi degince bile aciyor görünür de bisey yok kizariklik vs mastit degildir öyle cok bi sütüm yok çünkü neden oluyordu acabaKızlar emzirirken göğüslerim çok acıyor. Göğüs ucu yaram yok içten bi acı sanki bu son birkaç zamandır olmaya başladı. Emzirirken acıyor, emzirme bittikten sonra da sızlıyor başına gelen var mı neden olur bu zor dayanıyorum acısına ellerimi sıkıyorum resmen meme verirken
Bilmiyorum ki bende de kızarıklık falan yok ama çok fena acıyor yara da yok bebek de düzgün alıyor ağzına gördüğüm kadarıyla boşaltıyor bütün memeyi. Önce sağ göğsümdü şimdi sol göğsüm de başladı neyin nesi anlamadımNazar ettin bebeye dimi
Ay bende ayniyim ya nasil birakacaz bu mamayidoymuyor açlik krizine giriyor mama icince susuyor ama ictigi mamayi da kusuyor kullanma klavuzu falan olsaydi bebeklerde keske
Benimde ssol meme aciyor uclari zate aciyor da sol içten sızım sızım sızliyor elimi degince bile aciyor görünür de bisey yok kizariklik vs mastit degildir öyle cok bi sütüm yok çünkü neden oluyordu acaba
Benmki sallanmadan geciyo ozellikle gece hic ihtiyac duymuyo. Gunduz de farkettim ki uykusu olmadigindan uyutmaya calistigim icin en son sallamam gerekiyodu. Cok hoslanmio ayakta falan sallanmaktanBen kızımı 8.30 uyutmaya başlıyorum 9 da tam uyumuş oluyor. Ama sorun şu ki 10 dk sonra tekrar kalkıyor. Sürekli sallamam gerekiyor ki uyusun
Süt kanallari falan mi genisliyor acabaBilmiyorum ki bende de kızarıklık falan yok ama çok fena acıyor yara da yok bebek de düzgün alıyor ağzına gördüğüm kadarıyla boşaltıyor bütün memeyi. Önce sağ göğsümdü şimdi sol göğsüm de başladı neyin nesi anlamadım
Ya inan daha doğduğu gün herkese söyledim sallamayın diye. Ama beni dinleyen kim? Sürekli sağladılar inadına yapar gibi. Şimdi alıştıBenmki sallanmadan geciyo ozellikle gece hic ihtiyac duymuyo. Gunduz de farkettim ki uykusu olmadigindan uyutmaya calistigim icin en son sallamam gerekiyodu. Cok hoslanmio ayakta falan sallanmaktan
Maflor kabızlık yapıyor gibi geliyor bana bizde onu kullandıktan sonra yapmamaya başladı ,üzerindede ishal de kullanılır yazıyorBuralar kaka yapamayan bebeler ile dolmuş... neredeyse uzun zamandır yaşıyorum bu sorunu. Tam oh iyi oldu artık sorun yok dedik yine bizim yardımımızla yapmaya başladı bebe. Maflor çok iyi gelmişti oysa ki... 2 gündür deli gibi gaz işe uğraşıyoruz ve kaka yapamamaya başladı yine. Uykusuzluk hat safhada. Ağlıyorum her gece. Sallanama öyle alıltı ki sallanmadan uyumuyor. Delirdim artık çok yoruldum. Eşimi de uykusuzluğun vermiş olduğu sinir bozukluğu ile aşırı kırıyorum. Geçen adama resmen kızımı da alıp evi terk edeceğim dedim. Bana gözleri dolu solu beni artık sevmiyor musun dediama bilmiyor ki aşırı sinir bozukluğunun vermiş olduğu bir durum bu. Her neyse sallanan beşik aldık sonunda dört gözle bekliyoruz.
Tahmin ettim sonrdan bu olduğunu aldım hemen e bebeğe gidip sağol canım hemen aldı meme reddi de yapmadı insallah yapmazİnşallah bakalım kızarıklığı azaldı sanırım düzeliyor.
Bu model canım. Ben memnunum.
Bizimki aynı değişmedi çlcuk. Hala aynı sorunlar aynı ağlamalar
Benim kızımda öyle yapıyor ara ara.
Ne kadar erken vazgecirirsen kadar kolay alisirYa inan daha doğduğu gün herkese söyledim sallamayın diye. Ama beni dinleyen kim? Sürekli sağladılar inadına yapar gibi. Şimdi alıştı
Bizim net oyle sürekli kaka yapıyordu mukuslu şekilde sonra ben diyet yaptım 3 gün sanırım az yaptım bişey değişmedi bıraktım oyle olunca diyeti dedim degil demek oyle sonrasında laktozsuz mama sipariş ettik bir gün boyunca onu verdim sadece emin olabilmek için çocuğun kaka çıkışı düzeldi hemen pişik toparlamaya döndü daha huzurlu ve gazsız hala geldi şok oldum tabi anne sütü almasını istediğim icin şuan hem mama hem meme veriyorum mama kaka çıkışını düzenledi gibi ama anne sütü alır almaz direk kaka yapıyor yine mukuslu o yüzden pişik yine devam bizde belirtiler böyleydi anlamadığım diyet yapsam da böyle anne sütü alınca anne sütünde bulunan doğal laktozu da sindiremiyor muhtemelen ama yapacak bişeyyok bi damla varmış onu denicem bide bu sorun icinBebeğinee laktoz intoleransı olduğunu düşünen anneler ne gibi belirtileriniz vardı yemede nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız anlatır mısınız
Geçecek canım benimKesinlikle öyle. Bende sırf tecrübe edineyim her zaman birisi olmayacak yanımda zaten 1 ay boyunca yalnız değildik en azından bundan sonraki süreci yalnız başbaşa geçirelim diye istemedim kimseyi. Evimde 3 kişi olmak istiyordum. Ama işte her yorulduğumu söylediğimde böyle diyince susmak istedim artık. Gerçekten çok zor gurbette olmak. Ama dediğin gibi ailelerin yanında da yaşayamam ya da birlikte.
Kötü denk gelmis bebekle çok zorYa benimki de sabahtan akşama. Beklerim onu 1 hafta boyunca kapının önünde hiç sorun değil yeterki alışsın ondan uzaklaşmadığımı bilsin ama işte olmuyor ki gülneva ile beklemek olmuyor. 20 günlük bebek acıkıyor gazı geliyor bilmem ne .. bırakacak kimsem de yok. Havalar da soğuyor. Sabahları çok esiyor. Çok zorlanıyorum İnan ki. Eşim bu hafta izin aldı bana destek olmak için. Babası ile de gitmek istemiyor illa annem gelsin diyor. Bi şekilde kandırıyor götürüyor babası. Ama haftaya ben napcam bilmiyorum
Evet anne sütü önemli bence de bizde hiç pişik olmadı çünkü hiç kakası bezinde kalmadı ben altını açıp yaptırdığım İçin poposuna değmiyordu sadece kaka belirtisi mi vardı sizdeBizim net oyle sürekli kaka yapıyordu mukuslu şekilde sonra ben diyet yaptım 3 gün sanırım az yaptım bişey değişmedi bıraktım oyle olunca diyeti dedim degil demek oyle sonrasında laktozsuz mama sipariş ettik bir gün boyunca onu verdim sadece emin olabilmek için çocuğun kaka çıkışı düzeldi hemen pişik toparlamaya döndü daha huzurlu ve gazsız hala geldi şok oldum tabi anne sütü almasını istediğim icin şuan hem mama hem meme veriyorum mama kaka çıkışını düzenledi gibi ama anne sütü alır almaz direk kaka yapıyor yine mukuslu o yüzden pişik yine devam bizde belirtiler böyleydi anlamadığım diyet yapsam da böyle anne sütü alınca anne sütünde bulunan doğal laktozu da sindiremiyor muhtemelen ama yapacak bişeyyok bi damla varmış onu denicem bide bu sorun icin
Benm 4 bycuk yasinds oglum da basladi bu yil dun ben gitmicem artk diye geldi severek gidiyodu oysa. Didikleye didikleye en sonunda ogretmen kolumu sıkti dedi. Aradim noldu die hocayi. Bu kosarken yakalamak istemis kolunu sert tutmus yakalarken. Yani basta guzel gidiyodu da smdi istemiosa bi sebebi vardir onu bulup cozmek onemli. Okukda hoslanmadigi bi durum vardir. Arkadaslarindan zorbalik goruyo olabilir. Ogretmen hosuna gitmeyen bisi soylrmis olabilir.Kızlar ben pert…. Umarım hepiniz iyisinizdir. Eskiden azda olsa giriyordum şimdi hiç giremiyorum. Özellikle 2 çocuklu annelere danışmam gereken bişey varbüyük kızım 4 yaşında kreşe başladı ilk zamanlar çok hevesliydi ama şimdi gitmek istemiyorum beni bırakıp gitme diye ağlamaya başladı. Tam bırakıyorum eve geliyorum 2 saat sonra öğretmen arıyor ağlıyor gelin diye 20 günlük Bebekle ordan oraya koşturuyorum. O kadar zorlanıyorum ki. Bu durumu yaşayan var mı ? Öğretmen pes etmeyin diyor sadece sabırlı olun alışacaklar diyor. Ne yapacağımı bilemedim.
Amin canım Allah razı olsun. İstanbul BahçeşehirdeyimKötü denk gelmis bebekle çok zorAllah kolaylık versin nerede yaşıyorsun
Sıkılıyorum diyor. Bağımsız hareket etmek istiyor. Çocuk kural ne demek bilmiyor ki daha. Nasıl empoze edicem bilemiyorum. Mesela sınıfta oyun oynarlarken ben dışarda parka gidicem diyor birden. Öğretmeni de haliyle müsade etmiyor anlatıyor biz burda oyun oynuyoruz diye. Bu sefer başlıyor ağlamaya anneme gidicem diye. Ayyy Allahım yardım etsin.Benm 4 bycuk yasinds oglum da basladi bu yil dun ben gitmicem artk diye geldi severek gidiyodu oysa. Didikleye didikleye en sonunda ogretmen kolumu sıkti dedi. Aradim noldu die hocayi. Bu kosarken yakalamak istemis kolunu sert tutmus yakalarken. Yani basta guzel gidiyodu da smdi istemiosa bi sebebi vardir onu bulup cozmek onemli. Okukda hoslanmadigi bi durum vardir. Arkadaslarindan zorbalik goruyo olabilir. Ogretmen hosuna gitmeyen bisi soylrmis olabilir.
Gümüş kapak kullanın çok faydası var krem sürün gümüş kapak takınKızlar emzirirken göğüslerim çok acıyor. Göğüs ucu yaram yok içten bi acı sanki bu son birkaç zamandır olmaya başladı. Emzirirken acıyor, emzirme bittikten sonra da sızlıyor başına gelen var mı neden olur bu zor dayanıyorum acısına ellerimi sıkıyorum resmen meme verirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?