2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oglun sabah mama içtiginden beri peynir kesigi yogurt gibi kusuyor neden acaba üşütmüş olma ihtimali var mı aglama vs yok ama uyumuyorda sm8 kere falan kustu 7den beri ayaktayiz

1 haftadir kapali bizim gobek baya iceri girmis 2 3 gundur kabizlik yasiyoruz o yuzden aşırı ıkınmasi var para oldugu halde bile gobek kismi cıkıyor.. ben kizimda cok faydasini gordum o yuzden yuzde yuz eminim faydasindan
Bizim de göbek fıtığı var gerçekten işe yarıyor mu para koymak çok gerneşiyor bebeğim kocaman çıkarıyor o fıtığını

Gene yatağa koyduğumuz gibi uyanan bir bebeyle uğraşıyoruz, halbuki kaç gündür ne güzel uyumaya başlamıştı umudum artmıştı herşey yoluna giriyor diye, maymun etti bu bebeler bizi
Nazar ettin bebeye dimi
İşte ben mamayı azaltamıyorum gitgide artırıyorum hep emdiği halde sorun orda
Ay bende ayniyim ya nasil birakacaz bu mamayi doymuyor açlik krizine giriyor mama icince susuyor ama ictigi mamayi da kusuyor kullanma klavuzu falan olsaydi bebeklerde keske
Benimde ssol meme aciyor uclari zate aciyor da sol içten sızım sızım sızliyor elimi degince bile aciyor görünür de bisey yok kizariklik vs mastit degildir öyle cok bi sütüm yok çünkü neden oluyordu acaba

Bilmiyorum ki bende de kızarıklık falan yok ama çok fena acıyor yara da yok bebek de düzgün alıyor ağzına gördüğüm kadarıyla boşaltıyor bütün memeyi. Önce sağ göğsümdü şimdi sol göğsüm de başladı neyin nesi anlamadım

Ben kızımı 8.30 uyutmaya başlıyorum 9 da tam uyumuş oluyor. Ama sorun şu ki 10 dk sonra tekrar kalkıyor. Sürekli sallamam gerekiyor ki uyusun
Benmki sallanmadan geciyo ozellikle gece hic ihtiyac duymuyo. Gunduz de farkettim ki uykusu olmadigindan uyutmaya calistigim icin en son sallamam gerekiyodu. Cok hoslanmio ayakta falan sallanmaktan

Süt kanallari falan mi genisliyor acaba

Benmki sallanmadan geciyo ozellikle gece hic ihtiyac duymuyo. Gunduz de farkettim ki uykusu olmadigindan uyutmaya calistigim icin en son sallamam gerekiyodu. Cok hoslanmio ayakta falan sallanmaktan
Ya inan daha doğduğu gün herkese söyledim sallamayın diye. Ama beni dinleyen kim? Sürekli sağladılar inadına yapar gibi. Şimdi alıştı

Bebeğinee laktoz intoleransı olduğunu düşünen anneler ne gibi belirtileriniz vardı yemede nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız anlatır mısınız

Maflor kabızlık yapıyor gibi geliyor bana bizde onu kullandıktan sonra yapmamaya başladı ,üzerindede ishal de kullanılır yazıyor

Tahmin ettim sonrdan bu olduğunu aldım hemen e bebeğe gidip sağol canım hemen aldı meme reddi de yapmadı insallah yapmaz anlamadığım normalde benim sütüm yetiyordu ama huzursuzdu hep mamadan sonra cok sakin uzun uyuyor falan buna üzüldüm normalde ben alerjik durumundan ötürü denemek için mama başlamıştım

Bebeğinee laktoz intoleransı olduğunu düşünen anneler ne gibi belirtileriniz vardı yemede nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız anlatır mısınız
Bizim net oyle sürekli kaka yapıyordu mukuslu şekilde sonra ben diyet yaptım 3 gün sanırım az yaptım bişey değişmedi bıraktım oyle olunca diyeti dedim degil demek oyle sonrasında laktozsuz mama sipariş ettik bir gün boyunca onu verdim sadece emin olabilmek için çocuğun kaka çıkışı düzeldi hemen pişik toparlamaya döndü daha huzurlu ve gazsız hala geldi şok oldum tabi anne sütü almasını istediğim icin şuan hem mama hem meme veriyorum mama kaka çıkışını düzenledi gibi ama anne sütü alır almaz direk kaka yapıyor yine mukuslu o yüzden pişik yine devam bizde belirtiler böyleydi anlamadığım diyet yapsam da böyle anne sütü alınca anne sütünde bulunan doğal laktozu da sindiremiyor muhtemelen ama yapacak bişeyyok bi damla varmış onu denicem bide bu sorun icin

Geçecek canım benim duygularında haklısın sonuna kadar da duygunu yaşa. Ya sabır Allah kolaylık versin hepimize biraz da enerjini yükseltmeye çalış ben hep enerjinin gününe inanırım buna göre yaşarım neyi çağırırsan onu cekersin hersey güzel olacak kolaylaşacak telkinlerini beynine gönder. sen stresli olursan etrafa evine yaydığın enerji de öyle olur Ve yine sana döner bu.

Kötü denk gelmis bebekle çok zor Allah kolaylık versin nerede yaşıyorsun

Evet anne sütü önemli bence de bizde hiç pişik olmadı çünkü hiç kakası bezinde kalmadı ben altını açıp yaptırdığım İçin poposuna değmiyordu sadece kaka belirtisi mi vardı sizde

Benm 4 bycuk yasinds oglum da basladi bu yil dun ben gitmicem artk diye geldi severek gidiyodu oysa. Didikleye didikleye en sonunda ogretmen kolumu sıkti dedi. Aradim noldu die hocayi. Bu kosarken yakalamak istemis kolunu sert tutmus yakalarken. Yani basta guzel gidiyodu da smdi istemiosa bi sebebi vardir onu bulup cozmek onemli. Okukda hoslanmadigi bi durum vardir. Arkadaslarindan zorbalik goruyo olabilir. Ogretmen hosuna gitmeyen bisi soylrmis olabilir.

Sıkılıyorum diyor. Bağımsız hareket etmek istiyor. Çocuk kural ne demek bilmiyor ki daha. Nasıl empoze edicem bilemiyorum. Mesela sınıfta oyun oynarlarken ben dışarda parka gidicem diyor birden. Öğretmeni de haliyle müsade etmiyor anlatıyor biz burda oyun oynuyoruz diye. Bu sefer başlıyor ağlamaya anneme gidicem diye. Ayyy Allahım yardım etsin.

Gümüş kapak kullanın çok faydası var krem sürün gümüş kapak takın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…