2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de göbek fıtığı var gerçekten işe yarıyor mu para koymak çok gerneşiyor bebeğim kocaman çıkarıyor o fıtığını
Biz fitik degiliz ama yatkındı ikindikca cikmaya baslamistı baya 2 hafta oldu kapayali baya duzeldi.. ama kizim fitikti parayla kapandi sukur

Mesajim görülmedi arka sayfalarda kaldi tekrar sorayim oglumun penyin kesigi yogurdumsu ekşi kokan kusması var bugün 7 8 kez kustu sizce üşütmüş olabilirmiyim yoksa başka sebebi mi bar bile var mı kızlar

Göğüs ucu yarasi olmasa da acı meme ucunda mi daha yukarıda Mi?

Meme ucu ise meme ucu kremi, gumus kapak vb kullanabilirsin

Yok meme ucunda değil daha yukarıda, içeride.de yer yet sertlik varsa yumru gibi meme.bosalmkyordur, bosalmazsa mastite gider

Hangisi ?

Gümüş kapak kullanın çok faydası var krem sürün gümüş kapak takın
Göğüs ucu yarası yok ki ilk hafta oldu geçti yara bu sanki içerden acıyor değişik bişey tarif edemiyorum göğüste yarık çatlak kızarıklık hiçbir şey yok

Göğüs ucu emerken acıyor fakat yarık çatlak hiçbir şey yok gayet normal görünüyor hiç acımıyordu bikaç gün öncesine kadar. Emzirme bittikten sonra bakıyorum göğüsler tamamen yumuşak sertlik yok boşaltmış hepsini ama tekrar süt dolarken sızlama oluyor ani bir sızı bir anda girip çıkıyor bir süre

Ya acaba ben bu süt artırıcı takviyeleri abarttım da hiperlaktasyon mu oldu diye düşünüyorum çünkü gögüslerim tam doluyken emzirdiğimde yutkunurken zorlanıyor gibi huzursuzlanıyor sonra hemen kusuyor içtiğini ve gazı oluyor bunlar tazyikli süt belirtisiymiş sanırım emin de değilim tabi kendi kendime araştırıp anlamlandırmaya çalışıyorum. Bebeği emzirdikten sonra uyuyamıyor gazlanıyor, emdiğini kusuyor sonra memeyi boşaltmış olduğu için emip uykuya dalamıyor mama veriyorum öyle uyuyor. 2 gündür mamasız uyuyamıyor. Kusuyor midesi boşalıyor mamayı içiyor ve uyuyor sütüm bol olsun diye uğraşırken kötü bişey mi yaptım acaba ben

Evet anne sütü önemli bence de bizde hiç pişik olmadı çünkü hiç kakası bezinde kalmadı ben altını açıp yaptırdığım İçin poposuna değmiyordu sadece kaka belirtisi mi vardı sizde
Bu pişik engel olamadığın bişey günde 20 bezden fazla gidiyor hemen değişiyorum yıkıyorum açık bırakıyorum krem desen denemediimiz bişey kalmadı ama yok kaka anne sütü alımı sonrası huzursuzluk pişik ve yoğun gazı vardı laktoza dikkat edince belirtiler direk gerilemeye başladı

Yutkunurken zorlanması o an gaz geliyordur bide tabi cok yoğun sür geliyorsa ondan da olur bebişi dik tutmayı denediniz mi yani benim oğlum da kusuyordu direk 5 dk dik tutup yatırıyordum şimdi 20-30 dk beslenme sonrqsı en az omzum da bekletiyorum kusması kesildi aynı bizler gibi onlar da hemen yatırınca sindiremiyorlar ve tabi ki her şeyin fazlası zarar ama anne süt üretimi bebek ne kadar emiyorsa o kadar olurmus belki de bebek emdikçe süt artmıştır mamaya gelince anlamadığım bi şekilde benim oğlum da mama sonrası daha huzurlu ve rahat uyuyo icinde bilmediğimiz başka şeyler mi var çözemedim

Bu iki gündür geceleri salladım zaten 2.. 2.30 saate bı emzirirdim 3. 3.30 saate çıktı emzirme sıklığım. O uyanmadan k
Mamayi arttirmA, mecbur memeye dönecek
Bende vermiyodum.ama 60 ml istiyo sütte birikmesi pek mümkün olmayınca günde bı gece bı sabah iki kere veriyorum

Mesajim görülmedi arka sayfalarda kaldi tekrar sorayim oglumun penyin kesigi yogurdumsu ekşi kokan kusması var bugün 7 8 kez kustu sizce üşütmüş olabilirmiyim yoksa başka sebebi mi bar bile var mı kızlar
Reflü başlıyor olabilir,peynir gibi olması mide asitinden dolayı ama üşütmüşte olabilir az ağzında kalıyorsa reflü olabilir

Bende birkaç gündür dikkat ediyorum gazda azalma yok kakada köpük gitti sadece

Takviyesi ne sıklıkla kullanıyorsun? Normalde dolarken acıma bende emziremedigimde oluyor, sikligin mi az emzirmede cnm? Takviyesi kesip takip et, bebeğin iceceginden çok süt varsa kaliyordur

Ben en bastan beri 30 cc

Emzirme danışmanı azaltarak bırakmayı öneriyor. 60 cc yerine 50 ye duş, sonra 40 a, azaltarak meme ağırlıklı deneyebilirsib

Dikmiyorum ya çok hareket ettirmemeye çalışıyorum kusmasın diye omuzuma hemen dikince de kusuyor çünkü bide öyle deneyim olmadı. Bebişi emzirirken de mi dik tutmam gerekir? Valla bende anlamıyorum mama vermeden önce emer uyurdu şimdi mamasız uyuyamaz oldu bağımlılık yapıcı madde falan mı var diye aklıma gelmiyor değil

Takviyesi ne sıklıkla kullanıyorsun? Normalde dolarken acıma bende emziremedigimde oluyor, sikligin mi az emzirmede cnm? Takviyesi kesip takip et, bebeğin iceceginden çok süt varsa kaliyordur
Günde 3 defa 15 damla kullanılan bir bitkisel takviye kullanıyorum evet kesip bakacağım duruma. 3 saatte bir emziriyorum bazen 3,5 oluyor uyumadığı zaman hep emmek istiyor. 3 saat de iyi değil mi ya uzun mu

Kokuyorsa üsütmüş canım kendisi üsütmesi sart degil sendende alir ayaklarini falan sıcak tut

Ben bildiğim senin uyandırman lazım cnm, bebe icin 5 saat açlık çok fazla.
2. Hafta dolduktan sonra 5 saat cok değil. 6. Hafta dolduktan sonra 6 saate cikabilir. Benim oglum 2.5 saatte bir emmek icin uyaniyor keske uyanmasa. Burnu tikali oldugu icin bir de gazi oldugu icin hep idareten yiyor, bitirmiyor memeleri. Sonra da sık sık uyaniyor. Sutum de azalacak boyle giderse. Sagmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…