2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun doktora gittim. Biliyorsunuz pisik ve mukuslu kaka vardi. Doktor muhtemelen laktoz İntoleransı değil de inek sütü intoleransi vardır dedi. Cogu bebekte oluyor dedi. Tolerans dedi, alerji demedi. Inek sutu urunlerini kesmemi soyledi, durume gore 2 hafta sonra test yapariz dedi. Yani cogu doktor tamamen kesmenin yanlis oldugunu soyluyor, sonrasinda karsilasinca bir alerji olusturmamasi acisindan. Bugun mesaj attim, su an icin tamamen keselim dedi yine. dunden beri kestim. Burun tikanikliginin, gazinin, huysuzlugunun sebebinjin reflu olsugunu soyleyip reflu ilaci verdi. Ama ben ilac oldugu kullanmayi dusunmuyorum. Oksurmesinin sebebi de burun tikanikliginin sebebi bence usutmesi, reflu degil. Biraz daha iyilesmesini beklicem. Belki sonra veririm ilaci. 2 hafta sonra kontrole yeniden gidicez. Bu sefer test yapabiliriz. Bir test yapacaklar, kili kirk yariyorlar. parasiyla degil mi diyesiniz geliyor, değil iste. Gitmisken tartildik. Dogumdan beri toplam 1705 gr almis. G greenbirey

Emzirm2 danışmanı 2 saatte 1 diyor
Ya bebek o kadar çok uyanık kalıyor ki bugün mesela sabah 5 de uyandı 7 de uyudu sonra 9 da uyandı ta öğlen 1 e kadar uyumadı ağladı gazlandı dalamadı o uyumadığı sıralarda emziriyorum hep yarım saatte bir saatte bir ne kadar isterse ama uyuyamadığı için o kadar yorgun düşüyor ki gözleri bile kızarıyor yavrumun. Durum böyle olunca uykuya da ihtiyacı var diyorum ellemiyorum 3 - 3,5 saat bıraksam daha uyur ama en fazla bu sürelerde kaldırıp emziriyorum. Bu kadar beklememin sebebi de biliyorum ki uyanınca yine uyuyamayacak ya gazı olacak ya dalamayacak yazık dinlensin diye ellemiyorum

Gece uykularını nasıl yapıyorsun peki ? Gece de 2 saatte bir mi uyandırıp emziriyosun?

Alla alla doktora her hafta gittik biz neredeyse, o da emzir deyip durdu. Emzirme danışmanı da keza. Tekrar danışmanı soracağım, 2.haftada hiç duymadım

Keske uyanmasa gece 2 saatte 1 2 saati geçtim 1.5 saate uyandigi oluyor sıpanın ozellikle sabah 4 ten sonra sık uyanıyor bir süredir

Benim oğlanda öyle. 3 saat uyuduğu 2-3 kere olmuştur.
Ayrıca bizimki de sabah 4ten sonra uyanıyor geri zor uyuyor sık uyanıyor gaz sıkıştırıyor

Kızlar merhaba benim oğlanın burun etleri aşırı şiş duruyor yani oğlan büyükdüçe onlarda büyür mü ya yada normal mi bu durum bence oğlanın hırıltısı horultusu ondan kaynaklı birdahaki kontrolde soracağım. Yazık yavrum bazen öyle bi uyanıyor ki nefesi kesilir gibi hiiiiiiiiiğh diye bağırıyor resmen

Benim oğlanda öyle. 3 saat uyuduğu 2-3 kere olmuştur.
Ayrıca bizimki de sabah 4ten sonra uyanıyor geri zor uyuyor sık uyanıyor gaz sıkıştırıyor

Güne erken başlıyor bizim sıpalar

2 saatte 1 mi :/ bana doktorum 2. Haftada uyandığında emzir acıkınca uyanır dedi

Ben uyandirmitorum ki kendi uyanıyor sık sık. Zaten kendi uyanınca 2 saate 1 oluyor 1.5 saat de oluyor

Boynu için ne söylediler

Benimkininde burnu dolmuş dün doktor muayenesinde soydu doktor odada soğuktu iki saat edemedi muayene şimdi huysuz halsiz burnu dolu ilerlemez inşallah
Ayy bizimdde pazartesi var muayene aşi insallah bi daha üşümez

Bebelac gold mama kullanan varmı arkadaşlar hipp kullanıyorduk içmek istemiyor artık değiştirelim dedik bebelac aldık ama erimiyor bi türlü pütür pütür iki üç kere yaptım hep aynı sizlerin nasıl

Masallah bebitoya zaten bu kadar sulu ve sürekli kakada korkutmayan tek şey kilo alımlarının iyi olması demek sindirim sistemleri çok iyi çalışıyor ve direk öğütüp çıkarıyorlar yani cok yordu bu durum beni artık böyle düşünücem şu pişik düzelse sürekli kakaya razıyız.alerji dememesine sevindim yeter ki tolerans olsun ama anlamadığım kesince de düzelmiyor normali bu demek ki diyeceğim artık mama alınca pütürlü ve kıvam artıyor anne sütü alınca direk laksatif etki gösteriyor resmen. Bakalım sizin kesince düzelecek mi

Su cok Sıcak olunca erimiyormus suyun ısısı kaynaklı oyle oluyor

Benim kuşum alıştı 3 saatte uyanmaya. 2 saatte uyandırdığımda çok emmez olmuştu zaten uyku arası 2 3 dk emip uykuya devam ediyordu acıkmıyordu 2 saate şimdi 3 saatte güzel emiyor, 3,5 saatte deli gibi saldırıyor
Benimki de bikaç gündür 4 ten sonra uyanıyor gaz sancısı çekiyor 4 - 6 , 5 - 7 arası uyanığız mis gibi emer emer uyurdu artık bizde gece mesaisi yapıyoruz çok yorucu

Bizde mukus var canim. Asil gitme sebebim pisik degil mukustu. Laktozu kesince pişik bitti. 2. Baslar gibi olan pisik de laktozu kestigim gibi bitti. Ama doktor laktozluk bi durum yok, senin direkt tum sut ve sut urunlerini kesmen lazim. Cogu bebegin inek sutune toleransi yok zaten dedi. Cok zor hic inek sutu ve ürünü yememem lazim. Ne yiyecegimi sasirdim. Insallah biter kakasinda mukus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…