- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Ben içiyorum artırıyor kesinlikle günde 1 bardak içiyorum benKızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Bakayım bahsettiğin hemşireye, ben de cemwn otu tohumunu hic düşünmedim kokusundan dolayı baska alternatidler bakıyorum dereotu bulgur vs yiyorum humana iciyorum her gün bwlki zamanla artar süt zamanı vardır bilemedim vallaValla ben nette bi hemsire buldum dilruba demirezel diye ona yazdim kadin çay ve maya tableti de satiyor onlari da aldim sütü srtirip mama biraktirma yapan kadinlarin geri dönüsleri dolu bi bak istersen sz once geldi hemen ictim insallah fayda eder çemen otlu su da baya fayda ediyor ama asla ter kokmazdim her gün duşa girmeme rağmen leş oluyorun
Ben dogdugundan beri reflü yataginda yatiriyorum biraz azaldi reflüsü cok şükür
Hipp almistim boş biseye yaramiyor ana humana kesinlikle süt artiriyor ama o da şeker komasi resmen
Ama surekli emmek istiyor tokken bile
Gazdandır canım belkiKızlar nasılsınız. Ben giremiyorum yogunluktan. Meme reddi yasayan var mı? Benim kız memeyi deli gibi kapmak istiyor ama süt gel az ve yavas geldiği için ıkınıyor bacaklarını geriyo aglıyo
Bende alcam sanırım birde temmuz annelerinde gördüm imom latte hap ve galactago damla kullanan bir arkadaş çok faydasını görmüş onu araştırıyorumBen içiyorum artırıyor kesinlikle günde 1 bardak içiyorum ben
Bulgur gaz yapmıyor mu? Ben yemeye korkuyorum :/Bakayım bahsettiğin hemşireye, ben de cemwn otu tohumunu hic düşünmedim kokusundan dolayı baska alternatidler bakıyorum dereotu bulgur vs yiyorum humana iciyorum her gün bwlki zamanla artar süt zamanı vardır bilemedim valla
Niye kiz cesayirde satilmiyor mu oyle şeylerOtel dene
Gurbetçinin halinden anlamazsın senBen daha doğurmadan tetagil jel aldım +8 ay suluk aldım
Normal canim o doktora sormuştum normal demisti guruldama normal pırtları da tükenmiyor benimki uykuda bile ıkınıyor yaBenim kızımın karnı hep gurul gurul sürekli pırt yapmaya çalışıyor. Bu benim yediklerimden mi kaynaklanıyor acaba? Yoksa bağırsak uyum sürecinin bi parçası mı?
Benimki de öyle sürekli pırtlıyorNormal canim o doktora sormuştum normal demisti guruldama normal pırtları da tükenmiyor benimki uykuda bile ıkınıyor ya
Canım memeyi de tamamen yatar pozisyonda değilde bebiş kafası dik emzir bide emdikten sonrw omzunda beklet bak direk farkediyor bizim ki hakır hakır kusuyordu emdigindrn fazla diyordum bu nerden geliyor gaz çıkarıp yatırıyorduk sonra gazı çıksa da dik tuttum düzeldi cocuk direk kusmuyor artık o kadar yoğunDikmiyorum ya çok hareket ettirmemeye çalışıyorum kusmasın diye omuzuma hemen dikince de kusuyor çünkü bide öyle deneyim olmadı. Bebişi emzirirken de mi dik tutmam gerekir? Valla bende anlamıyorum mama vermeden önce emer uyurdu şimdi mamasız uyuyamaz oldu bağımlılık yapıcı madde falan mı var diye aklıma gelmiyor değil
kakası düzeldi mi peki canım bı ara da biberon Fav 3. Gün bugün sorun olmayacak gibi cokşükür sağol tekrardanAllah Allah bize baya iyi gelmişti. Günde 1 kakadan(o da zorla biz yaptırırsak) 3 4 kakaya çıkmıştı kendi yapıyordu. Şimdi neden böyle anlamadım. Aşırı gazı var sanırım o yüzden yapamıyor
Bende dr öyle oldu canım. Sütüm yetiyordu ama bende kakası belki düzelir diye vermiştim mamayı sonra baktım daha sakin oluyor devam ettim.Demek ki sütüm ona yetmiyor. Var ama daha fazla içmek istiyor. Biz Red yaşamadık ki sürekli kullanıyorum bu biberonu.
Deniyorum dün hiç sallamadım. Koyduğum yerde uyudu. Gece de eşim yine sallayarak uyutmuş ama ben devralınca sallamadan devam ettim uyutmaya. Çocuk uyuyacak aslında ama işte gaz kaka sancısı uyutmuyor sallanınca rahat hissediyor kendini herhalde
Çok sağol canımhaklısın aslında bende pozitif enerjiye çok inanıyorum. Güne nasıl başlarsan psikolojik olarak öyle gidiyor. Bugün daha iyiyim çok şükür. Eve geleli tek başıma kalalı olmuş 2 hafta zaten. Alışıyorum artık yavaş yavaş.
Bebde şahsen çok güzel süt yapıyor aşırı tavsiye ederim. Ama bünyeye göre değişiyor da olabilir. Emziren anne çayını kullanıyorum
Sağol canım önerin icin şimdilik lansinoj aldım iyi gidiyor gibi sorun yaşarsam aklımda olsunCanım ben oğlumda da şimdi kızımda da hem avent le sağdım ve avent biberonla verdim hem emzirdim. Mememin biri hemen yara olduğu İçin mecbur birini sağıp veriyorum ve ilk zamanlar sütüm çok fazla geldiği için bebek ememiyor mecbur sağıyorum sağlığımı biberonla veriyorum ve memeyi emzitiyorum. Oğlumu 18 ay öyle yapmıştım sorun olmadı.
Ay ben doğduğundan beri öyleyim resmen aynaya bakamıyorum çingene gibiyim artık evde gözümün biri kapalı biri açık bir mememde süt sağma mak bir mememde bebek yada bir elimde biberon bebeğe sütü içiriyorum gece mi gündüz mü günlerden nebir de oğlum ilk okula başladı onu sabah nasıl hazırlıyorum ben de bilmiyorum muhtemelen oğlum benden ümidi kesti
Tamam canım öyle deneyim birde azalır inşallahCanım memeyi de tamamen yatar pozisyonda değilde bebiş kafası dik emzir bide emdikten sonrw omzunda beklet bak direk farkediyor bizim ki hakır hakır kusuyordu emdigindrn fazla diyordum bu nerden geliyor gaz çıkarıp yatırıyorduk sonra gazı çıksa da dik tuttum düzeldi cocuk direk kusmuyor artık o kadar yoğunAy vallahi ben de şok olduö ya neden oyle oluyor bilmiyorum mama daha mı tatlı dicem tadına baktım iğrenc bence üzüldüm hatta bunu nasıl içiyor diye
kakası düzeldi mi peki canım bı ara da biberon Fav 3. Gün bugün sorun olmayacak gibi cokşükür sağol tekrardan
Bizdede öyle(( tam dalamıyormu ne. O kadar jorkuyorumki hep böyle olucak diyeBen kızımı 8.30 uyutmaya başlıyorum 9 da tam uyumuş oluyor. Ama sorun şu ki 10 dk sonra tekrar kalkıyor. Sürekli sallamam gerekiyor ki uyusun
Ben Cezayir'in Yozgat'ında yaşadığım içinNiye kiz cesayirde satilmiyor mu oyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?