2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız. Ben giremiyorum yogunluktan. Meme reddi yasayan var mı? Benim kız memeyi deli gibi kapmak istiyor ama süt gel az ve yavas geldiği için ıkınıyor bacaklarını geriyo aglıyo

Kızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Ben içiyorum artırıyor kesinlikle günde 1 bardak içiyorum ben

Bakayım bahsettiğin hemşireye, ben de cemwn otu tohumunu hic düşünmedim kokusundan dolayı baska alternatidler bakıyorum dereotu bulgur vs yiyorum humana iciyorum her gün bwlki zamanla artar süt zamanı vardır bilemedim valla

Benim kızımın karnı hep gurul gurul sürekli pırt yapmaya çalışıyor. Bu benim yediklerimden mi kaynaklanıyor acaba? Yoksa bağırsak uyum sürecinin bi parçası mı?

Bulgur gaz yapmıyor mu? Ben yemeye korkuyorum :/

Benim kızımın karnı hep gurul gurul sürekli pırt yapmaya çalışıyor. Bu benim yediklerimden mi kaynaklanıyor acaba? Yoksa bağırsak uyum sürecinin bi parçası mı?
Normal canim o doktora sormuştum normal demisti guruldama normal pırtları da tükenmiyor benimki uykuda bile ıkınıyor ya

Canım cok sıkkın.. dogum sonrası dikiş falan derken detaylı bi temizlik yapamamiştım bugun bi cesaret yaptim yapmaz olaydım .. dikis yerinde uzun ince bi et parcası, ic dudakta biri kucuk biri eski hali kalmiş sanki benim şeyi almışlar baskasinin şeyi koymuslar bu benim ki olamaz cunku yarin randevum var soylesem mi doktorada ya .. psikolejim bozuldu yıkıldımm bi cesit olmuş yazzık

Merhaba kızlar. Yoğunluktan malum giremez olduk buralara. Yardımçı tuttum kendime o kadar mutluyumki en azınnan 2-3saat benden uzak bende yemek yemeye, duş almaya zaman buldum. Komşumla konuştum yardıma geliyor bana Uzaktan birini istemedim, elimin altında olsun istedim gece zorlanırsam gele bilsin diye.

Zaten benimkisi kolik bir bebek. Gazdan dolayı çok zorlanıyoruz. Gazı olmayan günlerde bile bu çoçuk uykuya direniyor baya. Dalamıyor bir türlü. Gözleri kapalı ama uyanık. Bu sorunumuz düzelirmi acaba? Yoksa hep olucak. Bir saat sallıyor ablada bende uyutalım diye((( bazen dalıb 1saat uyuyor bazende öyle gözlerini oynatarak uyuyor

Canım memeyi de tamamen yatar pozisyonda değilde bebiş kafası dik emzir bide emdikten sonrw omzunda beklet bak direk farkediyor bizim ki hakır hakır kusuyordu emdigindrn fazla diyordum bu nerden geliyor gaz çıkarıp yatırıyorduk sonra gazı çıksa da dik tuttum düzeldi cocuk direk kusmuyor artık o kadar yoğun Ay vallahi ben de şok olduö ya neden oyle oluyor bilmiyorum mama daha mı tatlı dicem tadına baktım iğrenc bence üzüldüm hatta bunu nasıl içiyor diye
kakası düzeldi mi peki canım bı ara da biberon Fav 3. Gün bugün sorun olmayacak gibi cokşükür sağol tekrardan

Sağol canım önerin icin şimdilik lansinoj aldım iyi gidiyor gibi sorun yaşarsam aklımda olsun

Tamam canım öyle deneyim birde azalır inşallah ay evet ya çok garip tadı ama nasıl iştahla içiyor yavrum

Ben kızımı 8.30 uyutmaya başlıyorum 9 da tam uyumuş oluyor. Ama sorun şu ki 10 dk sonra tekrar kalkıyor. Sürekli sallamam gerekiyor ki uyusun
Bizdede öyle(( tam dalamıyormu ne. O kadar jorkuyorumki hep böyle olucak diye
Ben komşudan yardım istedim. Eşim görüvliye dedi oda bana yardımçı buldu. En azınnan eşim nöbette olanda elimi uzatacak Birileri var o kadar rahatımki şimdi. Sende belki ayarlayasın öylesini. Hep yanımda durmuyor zaten uyutuyo gidiyor. Ağlayınca çağırıyorum

Bugün 5 gün gecikmeli 1 ay kontrolüne gittik. Kalça ultrasonu da çekildi çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Doğum kilosunun üzerine 1150 Gr almış 5050 olmuş kilosu. Boyu da 7 cm uzamış 58 cm olmuş. Göz kontağına da erken başlamış dedi. Baya gülüyor, bize bilinçli tepkiler veriyor zaten artık

Doktora alerji durumunu sordum. Yeni araştırmalar annenin yediği içtiği şeylerin anne sütüne geçmediğini gösteriyor dedi Önceden emziren anneler anestezi almasın, belli ilaçları içmesin, saçını boyatmasın deniyordu ama artık bunların hepsini yapabilir dedi

E dedim yumurta yiyince çocuk kötü oluyor direkt bütün alerji belirtileri ortaya çıkıyor yemeyince geçiyor. O onunla alakalı değil dedi. Su ve türevleri (şekerli su, zemzem, hurma suyu vb.) verirsen, moralin bozulursa vs de bu belirtiler ortaya çıkar yoksa senin yediğin yumurta ona etki etmiyor, herşeyi ye dedi

Ben diğer çocuk doktoruna daha çok güveniyorum aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı olduğu için asıl o yeni araştırmaları daha sıkı takip ediyor. Bir de gözümle görüyorum etkisini çocukta inkar etmenin bir anlamı yok. Neden pişiğin, kaka sayısının, mukusun, mide bulantısı, gaz ve huzursuzluğun artacağını bile bile yumurta yiyeyim

Mukusa da 6 aya kadar normal dedi. E dedim 6 aydan sonra mukus olursa, bebek kakası sabit değildir zaten ıspanak yer yeşil olur, domates yer kırmızı olur, patlıcan yer mukuslu olur. Mukus problem değil dedi

Çocuğun ağzı beyaz demek ki sütünün kalitesi düşmüş bu ara rengi beyazlamış sarı olmasını isteriz dedi. Meyve suyu, komposto türevi şeyleri az tüketmiş ve akşam yemeğini düzgün yememişsin muhtemelen dedi. Halbuki Kosova'da Pfanner bulunca her gün bol bol meyve suyu içmiştim.

Şekerli şeyler tüketmezsen sütünün tadı kaçar bebekte meme reddi olabilir dedi. Şeker zararlı değil miydi? Bu doktor neyin kafasını yaşıyor anlamadım

Niye kiz cesayirde satilmiyor mu oyle şeyler
Ben Cezayir'in Yozgat'ında yaşadığım için Küçük bir şehirde yaşıyorum herşey bulunmuyor bulduğunda üç katı fiyat çekiyor.
Eşimin kullandığı bir şampuan sabun var Tr de 129 lira Cezayir'de 400 liraya alıyormuş Geldiğinde bir senelik aldım çantasına koydum gönderdim Yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…