2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh canım iyi yapmissin. Hamilelikte varisler, doğum sonrası dikişler, şimdi de kolik derken çok yıprandın zaten. Komşun olması da pratik olmuş. İnşallah dinlenirsin de bir kendine gelirsin.

Ahahhah ben de asla tanıyamıyorum inş eski haline döner

Oh canım iyi yapmissin. Hamilelikte varisler, doğum sonrası dikişler, şimdi de kolik derken çok yıprandın zaten. Komşun olması da pratik olmuş. İnşallah dinlenirsin de bir kendine gelirsin.
Evet canım öyle oldu biraz. Çok teşekkür ederimHiç sormaya fırsatım olmadı Senin varisleri dikdimi doktor? Benimkiler çoğu partlamıştı Dışta olanları hepten dikti. Şimdi sanki hiç olmamış gibi yok olmuşlar

Ben yemeye çok inanıyorum ya. Lahana falan yedim bir kere çoçuk ne kadar rahatsız olmuştu. Şimdi bir kaç gündür kimyonlu suya başladım. Sanki iyi geliyor ona. Anlamadım bende niye öyle demişki senin doktor. Biz yediğimizden oluyor süt ona. Yararlı şeyleri çeker süt öyle derler. Zatem pratiktede görüyoruz çoçuk etkileniyor sanki

Ben baktım gidişat ilk dpgumumdaki gibi sezaryen istedim, doktor beni illa normal doğurmaya çabalamakta israrciydi ama artık tecrübelendim kanmadim doktorun dediklerine sezaryende ısrarcı oldum Baskı ortadan kalkınca varisler anında yok oldular zaten. Ama bir sonraki hamileliğinde daha çok varisin olur demişti doktor. Velhasıl baskı olursa yine geri gelmek üzere gittiler.

Kızlar nasılsınız. Ben giremiyorum yogunluktan. Meme reddi yasayan var mı? Benim kız memeyi deli gibi kapmak istiyor ama süt gel az ve yavas geldiği için ıkınıyor bacaklarını geriyo aglıyo
Gaz sancısı olduğu için yapıyor olabilir onu, benim oğlanda gazı olduğunda memeden kendini çekiyor bacaklarını çekiyor

Allah yardımcımız olsun. Dediğin gibi bu süreç geçecek alışacaklar ama bizim psikolojiler pert olacak sanırsam.

Kızlar benim oğlan hamağı çok sevdi iyi ki anakucağı almamışım son anda vazgeçmiştim almaktan çok güzel uyuyor uyanıkkende takılıyor kendi kendine işlerimi rahat hallediyorum düşme kayma işi şuanlık bitti çok şükür babynesti sevmiyordu reflü yatağından da devamlı kayıp yana düşüyordu

Eklentiler

• D3590F93-3424-41D7-B4C4-40B316002A07.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 68
Hamileliğimin son zamanlarında hep konuştum anlattım ona. Kardeşin geleceği zaman senin de okulun açılmış olcak birden abla olacaksın birden büyüyeceksin ve okula başlayacaksın diye hep işledim. Yoksa onu bizde düşünmüştük ya kendini dışlanmış hissederse diye ama işte zamanlama dediğim gibi kötü oldu. Ama anladığım kadarıyla şükür ki kendini dışlanmış hissetmiyor sadece okulu tam gün yabancı bi ortamda akşama kadar tek kalmak istemiyor. Ben kapının önünde beklesem hiç sorun yapmıyor oynuyor. İşte bende sabah 8 sen akşam 5 e kadar bebekle beklemem çok çok zor. Nasıl olacak bilemiyorum İnan ki ..

Bence doktor kendiyle de çelişiyor. Yediklerimizin tadı sütün tadını değiştirecek ama içindeki zararlı maddeler süte geçmeyecek Nasıl olacak o iş

Kızlar sagdiginiz sütten yada mamadan 60 ml mi veriyorsunuz 90 ml mi? 40 günü görenler....

Kızlar sagdiginiz sütten yada mamadan 60 ml mi veriyorsunuz 90 ml mi? 40 günü görenler....
Kiloyla ilgili bide ml miktarı bence. En son 4520 di kilomuz doktorumuz öğünde 90-105 ml verebilirsin demişti. Ama benim sütüm 90 a çıkamadığı için ben hep az az sık sık beslemişim çocuğu, bugün farkettim. 90ml mama verince bayıldı midesi rahatsız hissetti benimki. Ama kusmadı 37 günlüğüz

Tırnağı keseyim derken etini kestim vicdan azabından öldüm ya elim.ayagim bosaldi krem bişey süreyim mi napiyim kan aktı biraz. Şimdi durdu hareket ettikçe kaniyo pamukla eldiveni taktım sabaha kadar toparlar diye napiyim

Benim oğlumdan kalan beşiğin kendi hamağı vardı beşiğin kenarlarına takılarak sallanıyordu. Sallamak için hiç kullanmadım ama o kadar çok kullandım ki. Gündüzleri içinde uyutur hangi odaya gidersem yanıma alırdım, oyuncaklarını içine koyardım kendi kendine oynardı. Tekerlekliydi biraz daha büyüyünce araba gibi de oynadı

Bephantene ya da Kantoron yağı gibi bir şey surebilirsin ama eldiven de tak üstüne ki ağzına götürünce yemesin. Çabuk toparlar merak etme. Ben de 2. Çocuğum olmasına rağmen tırnak keserken çok tedirgin oluyorum. Merak etme her anne en az bir kere bu talihsizliği yaşamıştır. Derin uykudayken ve şu makas gibi olanlar var ya onlarla kesiyorum.

Kızlar ben oğlan uyurken yada onu beslerken tedirgin oluyorum pimpirikleniyorum. Uyurken nefes alıyor mu diye bakıyorum kameradan izliyorum ya kusarsa bişey olursa. Beslerken değişik ses çıkardığında boğazında mı kaldı düşüncesi geliyor. Lohusalık psikolojisi mi diycem ama o da geçti artık. Beni çok yoruyor üzüyor bu durum, rahat olmak istiyorum. Bi ben mi böyleyim yoksa çok doğal mı bu tedirginlik korkular?

Eldiven takmakla iyi yapmışsın, geçer sabaha

Bizde uzun süre kullanacağız gibi

Kızlar bu kırklama işi 40. Gün mü yapılıyor bide takvimden hesaplıyorum 8nde doğum yaptım 8 nden sayıyorum bugün yani 16 sı olarak 40 günüm oluyor burada 38 gösteriyor anlayamadım ben biri benim kırkımı hesaplasın şaka bi yana kırklama işlemini nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…