2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kandan canım total ige adında. Bu test pozitif çıkarsa süt buğday yumurta testleride pozitif çıkıyor. Bu test negatifse diğerleride negatif çıkıyor
Birimde kakada mukus var baya bugün gittik gaita örneği aldılar kandan bakmadılar gaitan belli oluyor mu doktor çok umursamadı gibi geldi

Hanımlar mastıt oldum
Bir gogsum den süt gelmiyor. İlaca başladımsizin bildiğiniz yöntemler varmı iyilestirmek icin

Ben humana still tee yi aldım bence işe yarıyor onu içtiğimde daha çok doluyor gögüslerim :)

Çok sağolun kızlar bende alıp deneyeyim o zaman işe yarar inşallah

Hanımlar mastıt oldum
Bir gogsum den süt gelmiyor. İlaca başladımsizin bildiğiniz yöntemler varmı iyilestirmek icin
Mastit olmadım ama gögüslerimin şiştiği evreler oldu, makineyle denedim ama asıl gögsümü rahatlatan kızın emmesi oldu sürekli memeyi tıktım ağzına öyle öyle boşalttı gögsümü

Ya 2 gndur yapiyorum ama daha mukuslu hatta pusik basladi yine. Belki de en basindan beri pisikler sutle alakali degildi. Yumurta olabilir. Sutlu tatlilar yedigimden oldu ilk pisik diyordum, laktozdan suphelenmistim.. Belki hep yumurtaydi sorun. Hic sorma. 15 gundur laktoz diyetteydim zaten simdi hepten sut urunlerini kestik, stres oldum. Aclktan basim agriyo bazen. Ne yiyecegimi bilemiyorum. Hazirlayacak vaktim olmuyor. Ben surekli peynir, yoğurt yiyor, sut iciyordum. Aksine benim hayat damarim koptu gibi oldu. Cok zorlaniyorum. Zaten zor bi bebek. Hep agliyor. Nasil tutarsam tutayim ne yaparsam yapayim susmuyor, sakinlesmiyor. Cok uykusuzum yorgunum. Keske dogurmasaydim diyorum bazen. Bir de uzerine diyet. Olesim geliyor. Sanirim burdaki uyeligi de kapaticam. Buraya da negatifligimi aktarmak istemiyorum. Sanki hicbir sey yoluna girmeyecekmis gibi geliyor. Umudum azaldi iyice. Dogdugundan beri hep bir sorunu var. Insan edemicem buyutemicem sanki bu cocugu.

Laktoz sütün içindeki şeker, sütün içindeki protein kazein, alerji büyük bir tanı olduğu için kanlı kaka, gelişim geriliği, aşırı kusma olmadığı için M Mirune nin doktoru alerji değil intolerans demiş. Ek gıda sonrasi Türkiye'de de bu şekilde tanı koyan alerji doktorları var. Aşırı büyük tepkiler yoksa alerji değil intolerans ve daha kısa sürede iyileşecek diyorlar genelde.

Başkalarının sallamasina çok takılma Canım. Bebekler her bakım verenin tarzına ayrı ayrı alışıyor. Yani sen emzirerek uyuyturken babası sallayarak uyuyabilir ve böyle bir düzen olusturulabilir. Yani sen uyuyturken sen nasıl alistirdiysan o şekilde uyur. Anane babanneler ayakta sallayarak uyutuyor mesela ama bir tek onlar da o şekilde uyuyor, annesi beşiğinde pispislayarak uyutmaya devam ediyor.

Çok iyi anlıyorum seni. Böyle hissetmen düşğnmen çok normal. Kiminin çocuğu sus pus hiç derdi sorunu yok. Kiminin ki bizler gibi ağlama katılma krizler sorun sorun üstüne. Bizde de kaos ortamı oluyor. Birde bebeğin en pik yaptığı zamanlar oğlum geliyor bişeyler istiyor soruyor Allahım diyorum sana geliyorum ya bence hiç bişeyi yok bu bebeklerin. Sadece çok gazlılar ağlaklar. Doktor bana kesin alerji dedi 10gün aç kaldım artık enerjim yoktu yürümeye hiç bişey düzelmedi daha kötü oldu. Diyeti bıraktım daha iyiyiz yemin ederim şaka gibi. Bebekte aşırı bir kötü hal aşırı kilo alamama hatta verme ne bileyim kan kusma aşırı kanlı kaka dışında diyet miyet yapmayın. Bence alerji gibi şeyleri ek gıda da tadım yapınca anlamak daha mantıklı. Millet alerjiyi öyle anlıyor zaten. Biz başladık 10günlük bebeklerde laktoz alerji aramaya. Kendimizi yıpratıyoruz öyle de böylede ağlaya ağlaya büyüyecekler. Yapıcak bişey yok sinir stres sahibi olduk hepimiz

Her türlü uyuma yöntemine alıştı sanırım. 2 gündür battaniye arasında sallayarak uyutuyoruz mesela. Geçen pusette uyuttum. Değişiyor günden güne

Bu bende de oluyor yaaa böyle bıçak saplayip çıkarıyorlar gibi. Hele bir de uzun emdiyse boş boş memeyi çektiği için mi acaba neden oluyor bilmiyorum daha fena oluyor

Neden üyeliğini kapatasin aksine buraya yaz rahatla. Hepimiz benzer gitgeller yaşıyoruz. Bebek bakımı zaten zor üstüne bir de başka sağlık sorunları çıkınca, hele bir de evde bir başka çocuk daha varsa Allaaaaa tak huniyi dolaş Yaşarken çok zor ama geçecek büyüyecek bugünleri vay be nasil dayanmışım diye hatırlayacaksın

Mastit olmadım ama gögüslerimin şiştiği evreler oldu, makineyle denedim ama asıl gögsümü rahatlatan kızın emmesi oldu sürekli memeyi tıktım ağzına öyle öyle boşalttı gögsümü
Banada doktor dedide süt zaten yoktu.olac verdi ilacı içinde 6-7 saat emdiremiyorum. Günde iki kere kalan vakitte de süt yok diye istemiyor

Ya kızlar evde bez bitmek üzereydi Trendyol hızlı marketten premium care aldım bu zamana kadar 3buyuk paket bitirdik ben hiç böyle bir premium care görmedim. Primanin normal bezinden daha kötü, çiş göstergesi bile yok nasıl bir şey anlamadım. Bezin de mi çakmasını yapmışlar Tonla para verdim bir de yazık piyasada yarı fiyatına bezler var bilsem onlardan alırdım

Canım bu söylediklerini hissetmeyen yoktur heralde aramızda. Yorgunluk, bitkinlik, karamsarlık, büyümeyecek bunlar bitmeyecek düşünceleri.. hep aynıyız aynı yollardan geçiyoruz. Negatif aktarma değil dertleşme yaptığımız birbirimizden güç alma. Bence üyeliğini kapatmamalısın çünkü seni anlayan, seninle aynı şeyleri yaşayan insanlardan koptuğunda daha da zorlanabilirsin depresyon seviyen artabilir. Bak burda ne güzel konuşuyoruz sıkıntılarımızı anlatıyoruz birbirimize tavsiyeler veriyoruz. En büyük destek alanımız bence burası eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar misali sen gel bi daha düşün bu meseleyi

Yeminle hissiyatimiz ayni. Hele ben bi rahattim bi rahattim. Oglum dertsiz tasasiz bir bebeymis meger kiymetini bilmemisim. Sndi psrisanim gozlerimin alti mor cildim soluk uyku yok yemek yok. Niye dogurdum ki diyorum bazen ben de

Bu bende de oluyor yaaa böyle bıçak saplayip çıkarıyorlar gibi. Hele bir de uzun emdiyse boş boş memeyi çektiği için mi acaba neden oluyor bilmiyorum daha fena oluyor
Evet evet korktum başlarda bişey mi var süt kanalları mı tıkanıyor diye ama normal sanırım birden fazla kişide olması bana normal olduğunu düşündürüyor umarım her zaman böyle olmaz meme ucu da hassaslaşıyor çünkü kendimi sıkmaktan bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…