2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bephantenensurdum sabahta kantoron süreyim.

Kızlar birde bu topuk kanında sma hastalığına bakılıyor artık değil mi?

Bende alcam sanırım birde temmuz annelerinde gördüm imom latte hap ve galactago damla kullanan bir arkadaş çok faydasını görmüş onu araştırıyorum
Evet onları da cok duydum, genelde herkeste faydalı oluyorlarmış,

Ee hanı annwnin yediği şeyler süte gecmiyor du, seker yemediğimizde nasıl tadı kacıyor o zaman, kendş kendine, çelişiyor sanki,

Ayyy ben türkiyeden daha pahalı bir yer oldugunu sanmıyordum demekki varmış

Benm ikinci. Hala var endiselenme
8 in ustune 16 si nasi 40 olur kiz 17 si 40 in. 8 de dogdu ya 9 1 olur 10 2 olur doldurdugu gun sayilir yani. 17 snde yikan

Bu pompa hiç bir işe yaramıyor
Daha 23 günlüktü diğerlerini kullanmak istemedim, bu daha masum geldi, birkaç sümüğü gayet güzel çekti aslında ama arada genizden gelen bir hırıltı oluyor, sonradan ağızla çekilen otribebe aldım o da bir işe yaramadı o hırıltıya

Ben humana still tee yi aldım bence işe yarıyor onu içtiğimde daha çok doluyor gögüslerim :)

Humana yi bende kullanıyorum,işe de yarıyor bence ama icerigi ciddi oranda sırf sekermiş, evde cihaz var seker ölçümü yapmayı düşünüyorum, seker oranı çok fazla

Kızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice

Humana yi bende kullanıyorum,işe de yarıyor bence ama icerigi ciddi oranda sırf sekermiş, evde cihaz var seker ölçümü yapmayı düşünüyorum, seker oranı çok fazla.

Emzirmeyi arttır mutlaka cnm olmadı sağım yap

Yok cnm, bende de premium care var sarı çiş göstergesi var ?

Kızlar sagdiginiz sütten yada mamadan 60 ml mi veriyorsunuz 90 ml mi? 40 günü görenler....

Önce meme sonra 30 cc mama.

En başta bend2 de oluyordu. Yan yatma yastigi aldım yan yatırıyorum. Kussam da yan yattığı için sorun yok. Veya bir havluyu rulo yapıp sırtına koy, yan yatır sen de evde

2 gündür benimki çıldırdı. Uyku aralığı iyice arttı, misal dün sabah 7 de besledim teee 12 te kadar uyumadı, esniyorum, huysuzluk ediyor ama uyumuyor. Bu kadar hiç olmamıştı.

Bir de memekolik oldu. Meme +30 cc mama veriyordum. Memeyi bitirdi, sut gelmeyene kadar içiyor 2 gündür. Sonra mama veriyorum, ağlamaktan helak. Mama yemeyi kesti, memeden süt gelmeyince de sinirlendi. Ne yapacağımı şaşırdım.

Yenidogan çok zorladı beni...

Önce serum fizyolojik sonra burun temizleme çubuğu tek geçerim.

Instagramda deli gibi yabanci bir akim var, sırınga ile suyu bir burundan basıp diğer burundan sümük akittiriyorlar benim canım acıdı izlerken...

kakası düzeldi mi peki canım bı ara da biberon Fav 3. Gün bugün sorun olmayacak gibi cokşükür sağol tekrardan
Ay şükür yaptı 2 3 kere gün içinde. Ama maflor bitti. Çok korkuyorum bu günü nasıl geçireceğim bilmiyorum forbiome verdim bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Psikolojik olarak bile maflora aşırı güvenmiştim
Kız köy yerindeyim doğuda. Kimse yok çevremde öyle. Ama eskisi kadar değil kızım biraz rahatladım şükür. Sallanan beşik aldık. Uyutup içine koyuyorum.
Bizde sallanan beşik aldık. Baya sevdi. Dolaptan 2. El aşırı kullanışlı valla keşke daha önce alsaydık dedim valla. Bunca zaman boşa eziyet etmişiz kendimize
Ben öyleyim sürekli bakıyorum. Çocuk huzurlu uyusam ben rahat vermiyorum kontrol etmekten. Çok korkuyorum bir şey olacak diye.
Tam olarak uzun zamandır bu durumu yaşıyorum

Bende 8inde yaptım doğumu, 17si cumartesi diye hesaplamıştım

Yan yatma yastığı bende de var ama reflü yatağı kullanıyorum onun kenarlarına dayayarak yatırıyorum. Bide benimki yan yatmayı pek sevmiyor huysuzlanıyor ama mutlaka vücut yana eğimli, başı yanda oluyor. Ama bir korku var hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…