Ben 90 veriyorum geneldeKızlar sagdiginiz sütten yada mamadan 60 ml mi veriyorsunuz 90 ml mi? 40 günü görenler....
Bephantenensurdum sabahta kantoron süreyim.Bephantene ya da Kantoron yağı gibi bir şey surebilirsin ama eldiven de tak üstüne ki ağzına götürünce yemesin. Çabuk toparlar merak etme. Ben de 2. Çocuğum olmasına rağmen tırnak keserken çok tedirgin oluyorum. Merak etme her anne en az bir kere bu talihsizliği yaşamıştır. Derin uykudayken ve şu makas gibi olanlar var ya onlarla kesiyorum.
İnşallah şimdi baktım hareket ettikçe kaniyo et oynayıp tekrar yapışıp pisse bariEldiven takmakla iyi yapmışsın, geçer sabaha
Evet onları da cok duydum, genelde herkeste faydalı oluyorlarmış,Bende alcam sanırım birde temmuz annelerinde gördüm imom latte hap ve galactago damla kullanan bir arkadaş çok faydasını görmüş onu araştırıyorum
Valla bilmiyorum ki yapıyor mu? bazen bebem aşırı gazlı oluyor bulgurdan mı acabaBulgur gaz yapmıyor mu? Ben yemeye korkuyorum :/
Ee hanı annwnin yediği şeyler süte gecmiyor du, seker yemediğimizde nasıl tadı kacıyor o zaman, kendş kendine, çelişiyor sanki,Bugün 5 gün gecikmeli 1 ay kontrolüne gittik. Kalça ultrasonu da çekildi çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Doğum kilosunun üzerine 1150 Gr almış 5050 olmuş kilosu. Boyu da 7 cm uzamış 58 cm olmuş. Göz kontağına da erken başlamış dedi. Baya gülüyor, bize bilinçli tepkiler veriyor zaten artık
Doktora alerji durumunu sordum. Yeni araştırmalar annenin yediği içtiği şeylerin anne sütüne geçmediğini gösteriyor dediÖnceden emziren anneler anestezi almasın, belli ilaçları içmesin, saçını boyatmasın deniyordu ama artık bunların hepsini yapabilir dedi
E dedim yumurta yiyince çocuk kötü oluyor direkt bütün alerji belirtileri ortaya çıkıyor yemeyince geçiyor. O onunla alakalı değil dedi. Su ve türevleri (şekerli su, zemzem, hurma suyu vb.) verirsen, moralin bozulursa vs de bu belirtiler ortaya çıkar yoksa senin yediğin yumurta ona etki etmiyor, herşeyi ye dedi
Ben diğer çocuk doktoruna daha çok güveniyorum aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı olduğu için asıl o yeni araştırmaları daha sıkı takip ediyor. Bir de gözümle görüyorum etkisini çocukta inkar etmenin bir anlamı yok. Neden pişiğin, kaka sayısının, mukusun, mide bulantısı, gaz ve huzursuzluğun artacağını bile bile yumurta yiyeyim
Mukusa da 6 aya kadar normal dedi. E dedim 6 aydan sonra mukus olursa, bebek kakası sabit değildir zaten ıspanak yer yeşil olur, domates yer kırmızı olur, patlıcan yer mukuslu olur. Mukus problem değil dedi
Çocuğun ağzı beyaz demek ki sütünün kalitesi düşmüş bu ara rengi beyazlamış sarı olmasını isteriz dedi. Meyve suyu, komposto türevi şeyleri az tüketmiş ve akşam yemeğini düzgün yememişsin muhtemelen dedi. Halbuki Kosova'da Pfanner bulunca her gün bol bol meyve suyu içmiştim.
Şekerli şeyler tüketmezsen sütünün tadı kaçar bebekte meme reddi olabilir dedi. Şeker zararlı değil miydi? Bu doktor neyin kafasını yaşıyor anlamadım
Ayyy ben türkiyeden daha pahalı bir yer oldugunu sanmıyordum demekki varmışBen Cezayir'in Yozgat'ında yaşadığım içinKüçük bir şehirde yaşıyorum herşey bulunmuyor bulduğunda üç katı fiyat çekiyor.
Eşimin kullandığı bir şampuan sabun var Tr de 129 lira Cezayir'de 400 liraya alıyormuşGeldiğinde bir senelik aldım çantasına koydum gönderdim Yazık günah
Yavrum
Benm ikinci. Hala var endiselenmeKızlar ben oğlan uyurken yada onu beslerken tedirgin oluyorum pimpirikleniyorum. Uyurken nefes alıyor mu diye bakıyorum kameradan izliyorum ya kusarsa bişey olursa. Beslerken değişik ses çıkardığında boğazında mı kaldı düşüncesi geliyor. Lohusalık psikolojisi mi diycem ama o da geçti artık. Beni çok yoruyor üzüyor bu durum, rahat olmak istiyorum. Bi ben mi böyleyim yoksa çok doğal mı bu tedirginlik korkular?
8 in ustune 16 si nasi 40 olur kizKızlar bu kırklama işi 40. Gün mü yapılıyor bide takvimden hesaplıyorum 8nde doğum yaptım 8 nden sayıyorum bugün yani 16 sı olarak 40 günüm oluyor burada 38 gösteriyor anlayamadım benbiri benim kırkımı hesaplasın şaka bi yana kırklama işlemini nasıl yapıyorsunuz
Daha 23 günlüktü diğerlerini kullanmak istemedim, bu daha masum geldi, birkaç sümüğü gayet güzel çekti aslında ama arada genizden gelen bir hırıltı oluyor, sonradan ağızla çekilen otribebe aldım o da bir işe yaramadı o hırıltıyaBu pompa hiç bir işe yaramıyor
Ben humana still tee yi aldım bence işe yarıyor onu içtiğimde daha çok doluyor gögüslerim :)
Kızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Yok cnm, bende de premium care var sarı çiş göstergesi var ?Ya kızlar evde bez bitmek üzereydi Trendyol hızlı marketten premium care aldım bu zamana kadar 3buyuk paket bitirdik ben hiç böyle bir premium care görmedim. Primanin normal bezinden daha kötü, çiş göstergesi bile yok nasıl bir şey anlamadım. Bezin de mi çakmasını yapmışlarTonla para verdim bir de yazık piyasada yarı fiyatına bezler var bilsem onlardan alırdım
Kızlar sagdiginiz sütten yada mamadan 60 ml mi veriyorsunuz 90 ml mi? 40 günü görenler....
Kızlar ben oğlan uyurken yada onu beslerken tedirgin oluyorum pimpirikleniyorum. Uyurken nefes alıyor mu diye bakıyorum kameradan izliyorum ya kusarsa bişey olursa. Beslerken değişik ses çıkardığında boğazında mı kaldı düşüncesi geliyor. Lohusalık psikolojisi mi diycem ama o da geçti artık. Beni çok yoruyor üzüyor bu durum, rahat olmak istiyorum. Bi ben mi böyleyim yoksa çok doğal mı bu tedirginlik korkular?
Önce serum fizyolojik sonra burun temizleme çubuğu tek geçerim.Ben el pompası almıştım eczaneden 24 günlükken onunla çekmiştim birkaç damla serum fizyolojik damlatıp, şimdi de onunla yapıyorum ama tam temizlenmiyor, genzinden bi hırıltı geliyo bazen otribebe ağızla çeken aldım onla da çıkmadı, nasıl temizlenecek bilemedim
Wee Baby Silikon Burun Aspiratörü - PEMBE - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Silikon Burun Aspiratörü - PEMBE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olabilir bana bulgur yeme asla dediler diye ağzıma sürmedimValla bilmiyorum ki yapıyor mu? bazen bebem aşırı gazlı oluyor bulgurdan mı acaba
Ay şükür yaptı 2 3 kere gün içinde. Ama maflor bitti. Çok korkuyorum bu günü nasıl geçireceğim bilmiyorumkakası düzeldi mi peki canım bı ara da biberon Fav 3. Gün bugün sorun olmayacak gibi cokşükür sağol tekrardan
Kız köy yerindeyim doğuda. Kimse yok çevremde öyle. Ama eskisi kadar değil kızım biraz rahatladım şükür. Sallanan beşik aldık. Uyutup içine koyuyorum.Bizdede öyle(( tam dalamıyormu ne. O kadar jorkuyorumki hep böyle olucak diye
Ben komşudan yardım istedim. Eşim görüvliye dedi oda bana yardımçı buldu. En azınnan eşim nöbette olanda elimi uzatacak Birileri var o kadar rahatımki şimdi. Sende belki ayarlayasın öylesini. Hep yanımda durmuyor zaten uyutuyo gidiyor. Ağlayınca çağırıyorum
Bizde sallanan beşik aldık. Baya sevdi. Dolaptan 2. ElKızlar benim oğlan hamağı çok sevdi iyi ki anakucağı almamışım son anda vazgeçmiştim almaktançok güzel uyuyor uyanıkkende takılıyor kendi kendine işlerimi rahat hallediyorum düşme kayma işi şuanlık bitti çok şükür babynesti sevmiyordu reflü yatağından da devamlı kayıp yana düşüyordu
Ben öyleyimKızlar ben oğlan uyurken yada onu beslerken tedirgin oluyorum pimpirikleniyorum. Uyurken nefes alıyor mu diye bakıyorum kameradan izliyorum ya kusarsa bişey olursa. Beslerken değişik ses çıkardığında boğazında mı kaldı düşüncesi geliyor. Lohusalık psikolojisi mi diycem ama o da geçti artık. Beni çok yoruyor üzüyor bu durum, rahat olmak istiyorum. Bi ben mi böyleyim yoksa çok doğal mı bu tedirginlik korkular?
Tam olarak uzun zamandır bu durumu yaşıyorum2 gündür benimki çıldırdı. Uyku aralığı iyice arttı, misal dün sabah 7 de besledim teee 12 te kadar uyumadı, esniyorum, huysuzluk ediyor ama uyumuyor. Bu kadar hiç olmamıştı.
Bir de memekolik oldu. Meme +30 cc mama veriyordum. Memeyi bitirdi, sut gelmeyene kadar içiyor 2 gündür. Sonra mama veriyorum, ağlamaktan helak. Mama yemeyi kesti, memeden süt gelmeyince de sinirlendi.Ne yapacağımı şaşırdım.
Yenidogan çok zorladı beni...
Bende 8inde yaptım doğumu, 17si cumartesi diye hesaplamıştımKızlar bu kırklama işi 40. Gün mü yapılıyor bide takvimden hesaplıyorum 8nde doğum yaptım 8 nden sayıyorum bugün yani 16 sı olarak 40 günüm oluyor burada 38 gösteriyor anlayamadım benbiri benim kırkımı hesaplasın şaka bi yana kırklama işlemini nasıl yapıyorsunuz
Yan yatma yastığı bende de var ama reflü yatağı kullanıyorum onun kenarlarına dayayarak yatırıyorum. Bide benimki yan yatmayı pek sevmiyor huysuzlanıyor ama mutlaka vücut yana eğimli, başı yanda oluyor. Ama bir korku var hepHumana yi bende kullanıyorum,işe de yarıyor bence ama icerigi ciddi oranda sırf sekermiş, evde cihaz var seker ölçümü yapmayı düşünüyorum, seker oranı çok fazla
Humana yi bende kullanıyorum,işe de yarıyor bence ama icerigi ciddi oranda sırf sekermiş, evde cihaz var seker ölçümü yapmayı düşünüyorum, seker oranı çok fazla.
Emzirmeyi arttır mutlaka cnm olmadı sağım yap
Yok cnm, bende de premium care var sarı çiş göstergesi var ?
Önce meme sonra 30 cc mama.
En başta bend2 de oluyordu. Yan yatma yastigi aldım yan yatırıyorum. Kussam da yan yattığı için sorun yok. Veya bir havluyu rulo yapıp sırtına koy, yan yatır sen de evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?