Bebiş süt kanallarını aktif ettiği için süt iniyor ondan sızlayıp diğer memeden de süt akıyor bende de oluyor evet ama benim bahsettiğim ayrıca emzirme bittikten sonra olan bir ağrı bıçak batar gibi bir anda batıp çıkıyorBenimde öyle oluyor mesela bir memeye emerken diğeri böyle içten damar sızlıyor gibi oluyor açıp bakıyorum hemen memeden süt gelmeye başlıyor damlıyor emzirdigim memede aynı oluyor içten sızı gibi değişik bir his öylemi seninde acaba
Bende kullanıyorum bu damladan ama vermeden önce de gaz sancısı vardı verdim yine gaz sancısı var daha iyi daha kötü ayrımı yapamadım pek bişey değişmedi sanki bugün vermedim birkaç gün vermeyip değişikliklere bakıcam bi farklılık olacak mı bakalımBenim büyük oğlumda mahvetmisti bu damla. Probiyotik zaten bağırsak düzenleyici ama düzenleyen bir etkisi yoktu aksine daha kötü yapmıstı
Evet evet hem yanıyor hemde keskin bir ağrı girip çıkıyor. Valla bilemedim ki neden oluyor araştırdım biraz emziren annede göğüs ağrıları normal yazıyor ama kontrolümüzde sorucam yine de. Allah korusun ters bi durum olsa tek memede olur ikisinde de var emzirmeyle alakalı bir hassasiyettir heraldeAy benim de öyle ya neden oluyor anlamıyorum. Benim göğüs ucu yaram var ama bu yara acısı değil bu dediğin gibi içten bir acı memeyi bıraktıktan sonra da yanıyor sanki
Benim büyük kızım 2 yaşında o da mesela.babasiyla uyuyor anne sende gel ya da emzirirken boynuma dolanır bebeğe gözümün içine baka baka seviyor gibi yapıyor ama. Canını acıtıyor sonra gülüyor mesela kızmam rağmen dikkat çekmeye çalışıyor bence zamanla alisacaktir ama bu süreçte biz mahfolucaz gibiKızlar ben pert…. Umarım hepiniz iyisinizdir. Eskiden azda olsa giriyordum şimdi hiç giremiyorum. Özellikle 2 çocuklu annelere danışmam gereken bişey varbüyük kızım 4 yaşında kreşe başladı ilk zamanlar çok hevesliydi ama şimdi gitmek istemiyorum beni bırakıp gitme diye ağlamaya başladı. Tam bırakıyorum eve geliyorum 2 saat sonra öğretmen arıyor ağlıyor gelin diye 20 günlük Bebekle ordan oraya koşturuyorum. O kadar zorlanıyorum ki. Bu durumu yaşayan var mı ? Öğretmen pes etmeyin diyor sadece sabırlı olun alışacaklar diyor. Ne yapacağımı bilemedim.
Zamanlama cok kotu olmus ne yazik ki. Krese bebek dogduktan sonra basladiysa beni bebek geldi diye gonderiyorlar diye dusunuyordur. Cocuk terapistiyle konusmustum. Krese gidiyorsa bebek varken ara vermeden gitmeye devam etsin. Gitmiyorsa bebek geldiginde baslamasin dedi. Ama yapacak bir sey yok, oyle denk gelmis, okullar yeni acildi. Krese gitmesinin bebekle alakasi olmadigini anlatabilirsiniz onun dilinde. Benim de 2 yasinda kizim var. Bazen bebekle krese birakmak ya da kresten almak zorunda kaliyorum. Cok zorlaniyorum. Bir de hastalandi, dun gece uyumadik aliece. bugun yarin krese gitmeyecek. Evde 3muz ne yapicaz bilmiyorum bugun. Bebege de hastalik gececek diye endiseleniyorum en cok. Yuzume yuzume oksuruyor severkenKızlar ben pert…. Umarım hepiniz iyisinizdir. Eskiden azda olsa giriyordum şimdi hiç giremiyorum. Özellikle 2 çocuklu annelere danışmam gereken bişey varbüyük kızım 4 yaşında kreşe başladı ilk zamanlar çok hevesliydi ama şimdi gitmek istemiyorum beni bırakıp gitme diye ağlamaya başladı. Tam bırakıyorum eve geliyorum 2 saat sonra öğretmen arıyor ağlıyor gelin diye 20 günlük Bebekle ordan oraya koşturuyorum. O kadar zorlanıyorum ki. Bu durumu yaşayan var mı ? Öğretmen pes etmeyin diyor sadece sabırlı olun alışacaklar diyor. Ne yapacağımı bilemedim.
Allah Allah bize baya iyi gelmişti. Günde 1 kakadan(o da zorla biz yaptırırsak) 3 4 kakaya çıkmıştı kendi yapıyordu. Şimdi neden böyle anlamadım. Aşırı gazı var sanırım o yüzden yapamıyorMaflor kabızlık yapıyor gibi geliyor bana bizde onu kullandıktan sonra yapmamaya başladı ,üzerindede ishal de kullanılır yazıyor
Bende dr öyle oldu canım. Sütüm yetiyordu ama bende kakası belki düzelir diye vermiştim mamayı sonra baktım daha sakin oluyor devam ettim.Tahmin ettim sonrdan bu olduğunu aldım hemen e bebeğe gidip sağol canım hemen aldı meme reddi de yapmadı insallah yapmazanlamadığım normalde benim sütüm yetiyordu ama huzursuzdu hep mamadan sonra cok sakin uzun uyuyor falan buna üzüldüm normalde ben alerjik durumundan ötürü denemek için mama başlamıştım
Deniyorum dün hiç sallamadım. Koyduğum yerde uyudu. Gece de eşim yine sallayarak uyutmuş ama ben devralınca sallamadan devam ettim uyutmaya. Çocuk uyuyacak aslında ama işte gaz kaka sancısı uyutmuyor sallanınca rahat hissediyor kendini herhaldeNe kadar erken vazgecirirsen kadar kolay alisir
Çok sağol canımGeçecek canım benimduygularında haklısın sonuna kadar da duygunu yaşa. Ya sabır Allah kolaylık versin hepimize biraz da enerjini yükseltmeye çalış ben hep enerjinin gününe inanırım buna göre yaşarım neyi çağırırsan onu cekersin hersey güzel olacak kolaylaşacak telkinlerini beynine gönder. sen stresli olursan etrafa evine yaydığın enerji de öyle olur Ve yine sana döner bu.
Bebde şahsen çok güzel süt yapıyor aşırı tavsiye ederim. Ama bünyeye göre değişiyor da olabilir. Emziren anne çayını kullanıyorumKızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Az kaldi 2. Aydan sonra azalarak biticek 3. Aya dogru sabret. Biz de fece 3 ten sonra gaz nobeti tuttuk napalimAllah Allah bize baya iyi gelmişti. Günde 1 kakadan(o da zorla biz yaptırırsak) 3 4 kakaya çıkmıştı kendi yapıyordu. Şimdi neden böyle anlamadım. Aşırı gazı var sanırım o yüzden yapamıyor
Bende dr öyle oldu canım. Sütüm yetiyordu ama bende kakası belki düzelir diye vermiştim mamayı sonra baktım daha sakin oluyor devam ettim.Demek ki sütüm ona yetmiyor. Var ama daha fazla içmek istiyor. Biz Red yaşamadık ki sürekli kullanıyorum bu biberonu.
Deniyorum dün hiç sallamadım. Koyduğum yerde uyudu. Gece de eşim yine sallayarak uyutmuş ama ben devralınca sallamadan devam ettim uyutmaya. Çocuk uyuyacak aslında ama işte gaz kaka sancısı uyutmuyor sallanınca rahat hissediyor kendini herhalde
Çok sağol canımhaklısın aslında bende pozitif enerjiye çok inanıyorum. Güne nasıl başlarsan psikolojik olarak öyle gidiyor. Bugün daha iyiyim çok şükür. Eve geleli tek başıma kalalı olmuş 2 hafta zaten. Alışıyorum artık yavaş yavaş.
Bebde şahsen çok güzel süt yapıyor aşırı tavsiye ederim. Ama bünyeye göre değişiyor da olabilir. Emziren anne çayını kullanıyorum
Ay inşallahAz kaldi 2. Aydan sonra azalarak biticek 3. Aya dogru sabret. Biz de fece 3 ten sonra gaz nobeti tuttuk napalim
Atlas güney de oyle malesef. Ama gecicek hepsi ona tutunuyorumAy inşallahşu kakasını yapamaması beni üzüyor. Aşırı ıkınıyor çocuk
Valla ben nette bi hemsire buldum dilruba demirezel diye ona yazdim kadin çay ve maya tableti de satiyor onlari da aldim sütü srtirip mama biraktirma yapan kadinlarin geri dönüsleri dolu bi bak istersen sz once geldi hemen ictim insallah fayda eder çemen otlu su da baya fayda ediyor ama asla ter kokmazdim her gün duşa girmeme rağmen leş oluyorunSanırım mamayı bırakamıcaz bu gidişle
Ben dogdugundan beri reflü yataginda yatiriyorum biraz azaldi reflüsü cok şükürBenim bebr de arada öyle kusuyor. Peynir kesiği gibi kusunca süt yarıyor derler ama iyi bişeymiş. Bi ara kusması cogaldı oğlumun reflu yatagı aldık hemen azaldı sonra.
Hipp almistim boş biseye yaramiyor ana humana kesinlikle süt artiriyor ama o da şeker komasi resmenKızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Ama surekli emmek istiyor tokken bileDoyduğu anlamına geliyor canım üşütmekle alakası yok
Canım ben oğlumda da şimdi kızımda da hem avent le sağdım ve avent biberonla verdim hem emzirdim. Mememin biri hemen yara olduğu İçin mecbur birini sağıp veriyorum ve ilk zamanlar sütüm çok fazla geldiği için bebek ememiyor mecbur sağıyorum sağlığımı biberonla veriyorum ve memeyi emzitiyorum. Oğlumu 18 ay öyle yapmıştım sorun olmadı.Kızlar işe başlamama kısa bir süre kaldımama ve meme olarak ilerleyenler meme reddi olmaması icin hangi biberonu kıllanıyorsunuz memnun kaldıgınıx ürünler varsa link atabilir misiniz
Ay ben doğduğundan beri öyleyim resmen aynaya bakamıyorum çingene gibiyim artık evde gözümün biri kapalı biri açık bir mememde süt sağma mak bir mememde bebek yada bir elimde biberon bebeğe sütü içiriyorum gece mi gündüz mü günlerden neHuniyi taktim kafaya iki gündür dün gündüz 20 30 ar dk uyudu gece de 12de bi uyandi 5e kadar kaka meme besige koy uyanma çıldırma seansı gibiydi sabah 5te mamayi basinca 1.5 saat uyuyabildik beyfendinin sayesinde uyumuyor bu cocuk ya kusmasi azaldi ama huysuz sıçramami üşütmemi çözemedim memeler isyanda artik o kadar aciyor ki ilk agzina alip emerken ciglik atiyorum acidan resmen
Benimki de 3 gün oldu hala yapmadı kakasını pofAy inşallahşu kakasını yapamaması beni üzüyor. Aşırı ıkınıyor çocuk
İnşallah İnşallahAtlas güney de oyle malesef. Ama gecicek hepsi ona tutunuyorum
Ay senin olmuş baya. Benim kız gece azcık cırtlattı o kadarBenimki de 3 gün oldu hala yapmadı kakasını pof
Anladım canım dur bakalım testte bişey çıkmaz muhtemelen. Biraz dene fark olacak mı. Çokta zor yani diyet yapmak insan beynen bile yoruluyorBu dediklerinin hepsini biliyorum. Ne demek istedigini cok iyi anliyorum Turkiyede ya laktoz intoleransi ya da inek sutu proteini alerjisi var. Ama Inek sutu priteinine karsi da intolerans oldugunu dusunuyo burdakiler. Yani diyor ki alerji desen degil, ama sadece laktozla ilgili de degil. Direkt inek sutunun kendisine, proteinine hassas bebekler. Aptamil H.A, Nestle'den Althera cs. Inek sutu proteinini cok daha kucuk parcalara bolerek sondirimini kolaylastiran mamalar. Bu mamalar bu tarz bebekler icin kullaniliyor. Zaten 10 gun sonra alerji testi yapilacak o zaman belli olur. Ben zaten laktozfree besleniyordum uzun zamandir. Hic sut urunu yeme, laktozsuz da olsa yeme dedi. Bugun sordum dedim henuz aleri tanisi konmamisken sizce dogru mu tum sut urunlerini kesmem diye. Simdilik bi keselim dedi. Ben cok caresiz hissediyorum burda. Insallah daha da kotu hale getirmezler durumu. Keske Turkiteye gelebilsem.
3 ayi bi atlataydık hayirlisiylaCanım ben oğlumda da şimdi kızımda da hem avent le sağdım ve avent biberonla verdim hem emzirdim. Mememin biri hemen yara olduğu İçin mecbur birini sağıp veriyorum ve ilk zamanlar sütüm çok fazla geldiği için bebek ememiyor mecbur sağıyorum sağlığımı biberonla veriyorum ve memeyi emzitiyorum. Oğlumu 18 ay öyle yapmıştım sorun olmadı.
Ay ben doğduğundan beri öyleyim resmen aynaya bakamıyorum çingene gibiyim artık evde gözümün biri kapalı biri açık bir mememde süt sağma mak bir mememde bebek yada bir elimde biberon bebeğe sütü içiriyorum gece mi gündüz mü günlerden nebir de oğlum ilk okula başladı onu sabah nasıl hazırlıyorum ben de bilmiyorum muhtemelen oğlum benden ümidi kesti
Çok normal çok küçük daha bebis emmek ister. İnternetede yazsan söylediğim çıkacaktır. Peynir kesiği mide de bulunan süt aslında. Bebeğin iyi beslendiğini doyduğunu işaret eder. Üşütmek bir bakteri soğukta kalınca üşütülmüyor aslında. Bebis üsütmemiştir burnu akan hapşıran kimseyle temas etmediyse. Burnu da bizler gibi hergün sümük oluyor zaten her gün temizlenmeliValla ben nette bi hemsire buldum dilruba demirezel diye ona yazdim kadin çay ve maya tableti de satiyor onlari da aldim sütü srtirip mama biraktirma yapan kadinlarin geri dönüsleri dolu bi bak istersen sz once geldi hemen ictim insallah fayda eder çemen otlu su da baya fayda ediyor ama asla ter kokmazdim her gün duşa girmeme rağmen leş oluyorun
Ben dogdugundan beri reflü yataginda yatiriyorum biraz azaldi reflüsü cok şükür
Hipp almistim boş biseye yaramiyor ana humana kesinlikle süt artiriyor ama o da şeker komasi resmen
Ama surekli emmek istiyor tokken bile
Aym ne bileyim ya annem(65yqşinda)Çok normal çok küçük daha bebis emmek ister. İnternetede yazsan söylediğim çıkacaktır. Peynir kesiği mide de bulunan süt aslında. Bebeğin iyi beslendiğini doyduğunu işaret eder. Üşütmek bir bakteri soğukta kalınca üşütülmüyor aslında. Bebis üsütmemiştir burnu akan hapşıran kimseyle temas etmediyse. Burnu da bizler gibi hergün sümük oluyor zaten her gün temizlenmeli
Aynen katılıyorum sütü bende kestim normalde canım çekmez kestim ya sürekli sütlü tatlı canım cekiyo sütle nesquik yemek istiyorum peynir sevmem onu bile canım cekiyo yaAnladım canım dur bakalım testte bişey çıkmaz muhtemelen. Biraz dene fark olacak mı. Çokta zor yani diyet yapmak insan beynen bile yoruluyorbende diyeti kestim sorsan peynir süt tatlı falan yiyip içtiğim çok azmıs zaten ama diyet psikolojisinde olmak bile yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?