2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaş yada cocuk siniri var mi 31 yasa 2 cocuk yetti bana

Yok mamayi sormadım, mastit; süt içeride birikip bebege emziremediginde oluyor. Senin bebeğin kilo alıyorsa mamayi kesersin memeyi degil ya. Cocugu düzenli emzirirsen mastit olmaman lazım diyorum cnm, mama ile alakası yok

Valla parmak ucumla sıkınca sütgeliyor mesela ama makine çekmiyor sütüm azmı doyurucumu hiç anlamıyorum ama yetse kız sonrasında mama içmezdi diyorum

Heh işte bunu diyorum, pompa ile bebeğin çekim gücü de tarzı da farklı. Pompaya bu kadar geldi diyerek sütü ölçmek mantıksız olduğu gibi yok yere moral bozabilir

Kustuktan sonra hickiriyorsa midesi buyuyomus fazlasini kusuyomuals ondan sordum

Az önce olan şey yine. Çok hickiriyoruz hep meme kusma sonrası mı dikkat etmedim ama doktor mu söyledi bunu

Hemsire soyledi canım

Suyu arttır, stres yapma o da etki ediyor. Bestlak kullandım sanki bende etki etmedi, humana tea alabilirsin. Bide burda bahsedilmişti 10-15 adet çemen otu tohumunu akşamdan 1,5 lt suya atıyosun ertesi günü içiyosun. Benim sütümü arttırdı bu

Allahim uyumuyor sabah 10da yarim saat uyudu ondan beri uyumuyor emiyor kusuyor agliyor mama iciyor kusuyor agliyor yalaniyor simdi yine emdi su gibi kusuyor artikama hala emmek icin yalana yalana agliyor ya bayilcam artik

Nasıl çıkıyor ki o kadar sümük. Serum fizyolojik yapıyorum iki burnuna da çıkmıyo ama sürekli hırıldıyor. Başka bişey daha yapıyor musun serum fizyolojikten sonra canım ?
Hırıltı genizden geliyorsa çıkaramazsın, bizde başlarda çıkaramadık. Yutmayla yada öksürmeyle gider dedi doktorumuz. Genizdekiler buruna doğru geldiğinde çıkarabiliyoruz. Birde burunda kurumuş sümükler oluyor onlar çıkıyor. Serumu sıkıyorum sırta pat pat hemen arkasından nazal aspiratörle çekşyorum gelenleri

Serum fizyolojik kullanırken ben de çok sıkıyorum baya iyi geliyor. İlk kıyamamıştım ama sonra çok rahatladı

Yok mamayi sormadım, mastit; süt içeride birikip bebege emziremediginde oluyor. Senin bebeğin kilo alıyorsa mamayi kesersin memeyi degil ya. Cocugu düzenli emzirirsen mastit olmaman lazım diyorum cnm, mama ile alakası yok
Düzenli emzirsem de içindeki tam boşalmiyormus canım. 1 hafta öncesine kadar önce tazyikli gelen kısmı sağıp sonra emziriyordum son gunlerde sağmamıştım o yüzden tam boşalamadi

Kızım dünden beri kusuyor, reflümü acaba üşüttükmü anlayamıyorum hiç ben bu kızın derdini ya kendimi çok kötü hissetmeye başladım artık sanki bakamıyomuşum gibi geliyor
Benimki de kusuyor hatta kusmuğunda yeşil bişi gördüm çok korktum balgammış meğer. Hem reflü yaptım çocuğu hem de üşüttüm

Allahim uyumuyor sabah 10da yarim saat uyudu ondan beri uyumuyor emiyor kusuyor agliyor mama iciyor kusuyor agliyor yalaniyor simdi yine emdi su gibi kusuyor artikama hala emmek icin yalana yalana agliyor ya bayilcam artik
Emzik versen? Ya da emsin memede uyusun hic kaldirma oyle 2 saat uyusun uyandikca kipirdandikca pispisla. Sindirim biter acikir o zaman boyle kusmaz surekli de emmek istemez

Emzik versen? Ya da emsin memede uyusun hic kaldirma oyle 2 saat uyusun uyandikca kipirdandikca pispisla. Sindirim biter acikir o zaman boyle kusmaz surekli de emmek istemez
Emzik veriyorum kabul etmiyor beyfendi emzigi iki emikleyip basiyor çığlığı emip memede uyutmaya kol mu dayanir bi iyice dalsin diye bekledim kendi uyandi yine

Dün ilk kez yarım kundak yaptım bende ama bu büyüklerin biz nasıl büyüttük sizleri lafından gına geldi artık

Kızlar birde bu topuk kanında sma hastalığına bakılıyor artık değil mi?
Evet artık bakılıyor demişti bana hastanedeki hemşire
Annelik halleri işte zamanla azalarak geçecektir. Geçmezse veya artarsa ya teknolojinin nimetlerinden faydalan içini rahatlatmaya çalış ya da anksiyete boyutuna çıkacağını düşünüyorsan bir uzmandan psikolojik yardım al.
Ayyy ben türkiyeden daha pahalı bir yer oldugunu sanmıyordum demekki varmış
Onlar da Türkiye'den getirdiği için dolaylı olarak burada ne pahalanirsa oraya da yansıyor. E üstüne bir de gümrüktü aracıların karıydı derken fiyatlar hepten uçuyor

Kizlar yan yata yata bebemin kafasi uzadi nasil düzelcek ay bu hazir foto yerine video cekmisken emerken boyle ses cikariyor my sizin bebikler benimki bi zaman sonra nefesi gidiyor agliyor ya

Düzeltme video yuklenmemis guk guk yutkunma sesi arkasindan nefes alamama ve ciglik kiyamet seklinde gidiyordu

Eklentiler

• 16633304061781874693469425161688.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 64
Atak döneminde olmasın? O zaman böyle olmuştu benimkisi. Kusuyordu sürekli(( yada bir yeri üşütmüşde ola bilir. Sıcak sar sarmala öyle uyutmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…