Amin allah evlatla sinamasin ama bu kadar yeter.Bende bi gazla akil tutulmasiyla yaptim heralde inan bende dayanamiyorum bazen tam rahata ermisken agrimadik basimi agrittim yinede olsun bunlarin cani sagolsun Allah acilarini gostermesin.. esim kesinlikle istemiyo zaten rekor kirdik biz 9 senede 3 cocuk..spiral gelmiyo bana hapta hormonlari mahvediyo kesin cozum bu yaa yok degistrmicem fikrimi. Eminim
Çok normal ben ilk çocuğumda da ikinci de de yapıyorum annelik işte doğal içgüdü bence ben 10 yaşındaki kızımı hala gece odasına gidip bakarım ,yani hiçbirzaman rahat olamayız annelik bambaşkaKızlar ben oğlan uyurken yada onu beslerken tedirgin oluyorum pimpirikleniyorum. Uyurken nefes alıyor mu diye bakıyorum kameradan izliyorum ya kusarsa bişey olursa. Beslerken değişik ses çıkardığında boğazında mı kaldı düşüncesi geliyor. Lohusalık psikolojisi mi diycem ama o da geçti artık. Beni çok yoruyor üzüyor bu durum, rahat olmak istiyorum. Bi ben mi böyleyim yoksa çok doğal mı bu tedirginlik korkular?
Aaa evet böyle yapıyor gazı var evet ama böyle yaptığında memeyi sıktığımda bitmiş de oluyor genelde gerçi bitmeden de yapıyor. Aşırı hızlı emiyor hırslanıp çok çabuk bitiriyor ve gazlanıyor süt gelmeyince de sinirleniyor sanıyordum hoş mide dolmasa niye kussun. Ya sütüm de güzel aslında fışkırıyor sıkınca ama niye doyuramıyorum anlamıyorumBenimki de memede bazen mırıldanıyor sinirleniyor bağırıyor. Başlarda sütüm az diye yapıyor sanıyordum ama aynı anda bacaklarını çekmesi kafasını geriye atmasını fark edince gazdan yaptığını anladım. Belki gazdan dolayı yapıyordur hepsini. Benimkinin de çok gazı var sesi kısılırcasına ağlıyor durduramıyoruz memede tutmuyor
Her gün yıkanıyor, rahatlıyor bebe. Kuvet filesi yok mu cnm? Filedye koyup tek de yikaniyorBebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Sütün tanzimli sanırım birden ağzına doluyorsa onu yutmaya çalışırken boğuluyormuş gibi oluyor ve ağlıyor aynı sorunu bende yaşıyorum makas yaparak tanziği kesmeye çalışıyorum bi de önsütü emzirmeden sağmaya çalışacağım çünkü yutkunmaya çalışırken Baya hava yutuyor gaza sebep bu daKizlar yan yata yata bebemin kafasi uzadi nasil düzelcek ay bu hazir foto yerine video cekmisken emerken boyle ses cikariyor my sizin bebikler benimki bi zaman sonra nefesi gidiyor agliyor ya
Düzeltme video yuklenmemis guk guk yutkunma sesi arkasindan nefes alamama ve ciglik kiyametseklinde gidiyordu
File var aslında ama banyoya girince çok bağırıyor çığlık çığlığa korkuyor ben de tedirgin oluyorumHer gün yıkanıyor, rahatlıyor bebe. Kuvet filesi yok mu cnm? Filedye koyup tek de yikaniyor
Eşimle birlikte deneyeyim bi, şampuanlanınca elimden kayıyor sankiBen pilim bitmezse her gun yoksa gun asiri yikiyorum. Kafaya tedirginsen sampuanladiktan sinra yan cevir kulaga dikkat ederek kafanin arkasini yika. Sonra sirtustu cevir kafanin ustunu yika. Son bi kez daha yan cevir arkayi yika bitti gitti
Ben kullanıyorum humananınkileri cok fayda gördümKızlar bu e bebekteki çayları kullanan varmıda sütün artmasında faydası varmı, sütüm azaldı sanki son zamanlarda iyice
Sen eşittir ben gibiAmaaaağ ben durmuyoken bile daha 2. Nin planini yapiyorum rabbim nasip ederse 28 yasindayimannam iyice yaşlanmadan bi tane daha yapayim sonra kim bakacak bana
Benimki memede sinirlenip ağlamaya başlayınca kucağa alıp sakinleştirmeye çalışıyoruz. Ben mamayla takviye yapıyorum benimde yetmiyor ama stres yapmaya gerek yok, stresle daha da azalıyorAaa evet böyle yapıyor gazı var evet ama böyle yaptığında memeyi sıktığımda bitmiş de oluyor genelde gerçi bitmeden de yapıyor. Aşırı hızlı emiyor hırslanıp çok çabuk bitiriyor ve gazlanıyor süt gelmeyince de sinirleniyor sanıyordum hoş mide dolmasa niye kussun. Ya sütüm de güzel aslında fışkırıyor sıkınca ama niye doyuramıyorum anlamıyorum
Hergün yıkıyoruz ama haftada 2-3 şampuan kullanıyoruzBebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Filede yikamiyo musun?File var aslında ama banyoya girince çok bağırıyor çığlık çığlığa korkuyor ben de tedirgin oluyorum
Eşimle birlikte deneyeyim bi, şampuanlanınca elimden kayıyor sanki
Baya kişi faydasını görmüş yarın sipariş verip başlıcam bende, sütüm azalıyor gibi geliyor çünküBen kullanıyorum humananınkileri cok fayda gördüm
Sen eşittir ben gibi
Evet bende veriyorum doymadığında mama ama üzülüyorum işte yavruma yetemiyorum gibi hissediyorumBenimki memede sinirlenip ağlamaya başlayınca kucağa alıp sakinleştirmeye çalışıyoruz. Ben mamayla takviye yapıyorum benimde yetmiyor ama stres yapmaya gerek yok, stresle daha da azalıyor
Çok sağol kuzumBizde 40 annesi yani banyoyu yaptıracak kimse 40adet taş toplar çiçek toplar. Suya buğday, altın ve alyans atılır taşla beraber. Başka şeylerde koyabilirsiniz. Duaları okunur bebek banyo yaptırılır. En son bebek durulanırken “ su aşağı Göktuğ yukarı, su gibi ömrün uzun olsun” denir. Kovada bir miktar su burakılır. Anne baba ve diğer çocuklar banyo yapar abdest alır. Bebekten kalan su en son başının üstünden dökülür felak nas okunur. Dua edilir. Kovada Su arttırılmaz. Tüm aile fertleri o suyla durulanır
Sağol canım ama ben sonra kırklansam nolur aynı anda olmamız şartmı adet olacak gibiyim eğer olursam ne olacakOnce bebek sonra sen kirklancaksin bi buyugunle yap istersen bende kanama olmadigi icin girdim onden bi gusul abdesti sonra boy abdesti aldim bebegi 40ladım.1 tasa 40 defa ihlas okudum icine altin, gumus tesbih koydum sonra aynisini ben kendime yaptim .. aslinda dinde yeri yok, yer gok dua uzerine okundugu icin yaptim diger cocuklarda annem yapmisti hep bunda kendim yaptim..
Çok güzelmiş canımBenim de meme basina 30 cc çıkıyordu ortalama. Emzirme danışmanına sordum, moralim bozulmustu, ölemezsin, bebeğin çekimi ile makine aynı değil dedi. Yanlış olur bu ölçüm, var olan sutunu stres ile azaltma dedi. Sagmakndogru bilgi vermiyor yani
Benim de meme basina 30 cc çıkıyordu ortalama. Emzirme danışmanına sordum, moralim bozulmustu, ölemezsin, bebeğin çekimi ile makine aynı değil dedi. Yanlış olur bu ölçüm, var olan sutunu stres ile azaltma dedi. Sagmakndogru bilgi vermiyor yani
Usuttiyse de karnına havlu ısıtıp koy çok sıcak olmasın cnm. Gaza da iyi gelir
Ya öyle, evlat olunda her şeyi mükemmel olsun sağlığı ve keyfi yerinde olsun istiyoruz. Bakıyorum hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, sadece ben değilmişim diyorum. Bugünlerin tadını da çıkarmak lazim
Mert
Dinde yeri yok, İslami bir uygulama değil.
Diger bir çok şey gizli Türk kültüründen gelme adetler. Kokenlerin3 bakıldığında çoğu şey Türk samanizmi hatta. Adettendir yapılıyor
Tam tersi kundak onerilmiyor, ben yarım kundak yapıyordum başta. Onda da durmuyor huysuz hareket edemiyor diye
çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallahBenim de meme basina 30 cc çıkıyordu ortalama. Emzirme danışmanına sordum, moralim bozulmustu, ölemezsin, bebeğin çekimi ile makine aynı değil dedi. Yanlış olur bu ölçüm, var olan sutunu stres ile azaltma dedi. Sagmakndogru bilgi vermiyor yani
Benim de meme basina 30 cc çıkıyordu ortalama. Emzirme danışmanına sordum, moralim bozulmustu, ölemezsin, bebeğin çekimi ile makine aynı değil dedi. Yanlış olur bu ölçüm, var olan sutunu stres ile azaltma dedi. Sagmakndogru bilgi vermiyor yani
Usuttiyse de karnına havlu ısıtıp koy çok sıcak olmasın cnm. Gaza da iyi gelir
Ya öyle, evlat olunda her şeyi mükemmel olsun sağlığı ve keyfi yerinde olsun istiyoruz. Bakıyorum hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, sadece ben değilmişim diyorum. Bugünlerin tadını da çıkarmak lazim
Mert
Dinde yeri yok, İslami bir uygulama değil.
Diger bir çok şey gizli Türk kültüründen gelme adetler. Kokenlerin3 bakıldığında çoğu şey Türk samanizmi hatta. Adettendir yapılıyor
Tam tersi kundak onerilmiyor, ben yarım kundak yapıyordum başta. Onda da durmuyor huysuz hareket edemiyor diye
Benim kızında uzadı inadına yan yatıyor sabaha kadar hiç mi boynun yorulmazKizlar yan yata yata bebemin kafasi uzadi nasil düzelcek ay bu hazir foto yerine video cekmisken emerken boyle ses cikariyor my sizin bebikler benimki bi zaman sonra nefesi gidiyor agliyor ya
Düzeltme video yuklenmemis guk guk yutkunma sesi arkasindan nefes alamama ve ciglik kiyametseklinde gidiyordu
Bende öyle hissediyordum, dün öğün olara mama verdim 2 kere. Oğlan gazsız sancısız kesintisiz 3,5 saat uyudu şaşırdık :)) şimdi geceleri sadece Mama mı versem diye düşünüyorumEvet bende veriyorum doymadığında mama ama üzülüyorum işte yavruma yetemiyorum gibi hissediyorum
Olur fark etmez oyle derler once bebek diye hangisi uygunsa sana onu yap canimSağol canım ama ben sonra kırklansam nolur aynı anda olmamız şartmı adet olacak gibiyim eğer olursam ne olacak
Yavrum ben 19 yasinda evlendim 2 cocuk arasinda 2 yaş var sadece buda icimden geldi yaptimartik gezip tozmak yiyip icip mcip gezmek istiyorum bu yasta bile zorlaniyorum valla
Ay bilmiyorum ya uykuda falanda yapiyo bizimkiSütün tanzimli sanırım birden ağzına doluyorsa onu yutmaya çalışırken boğuluyormuş gibi oluyor ve ağlıyor aynı sorunu bende yaşıyorum makas yaparak tanziği kesmeye çalışıyorum bi de önsütü emzirmeden sağmaya çalışacağım çünkü yutkunmaya çalışırken Baya hava yutuyor gaza sebep bu da
Ben kullanıyorum humananınkileri cok fayda gördüm
Sen eşittir ben gibi
Ben kendim yatiriyorum kusuyor cunkuBenim kızında uzadı inadına yan yatıyor sabaha kadar hiç mi boynun yorulmaz
Kafa yastığı aldım düzelir umarım ama zor yatıyor uyumuyor yana koyacakmış başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?