2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Suyu 3 ltye cikarmani tavsiye ederim 1.5 cok az valla 4.5 lt su iciyorum banamisin demiyor süte bende ayniyim dilruba demirezer diye biri var instagramda ona yazmani öneririm ben ona yazdim maya tableti ve cayini aldim 2. Günum birde hastalanmayancocuk diye sayfa var süt kalitesini artirmak icin beslenme taktikleri var onlari oku canım ve son olarak bol bol incir dereotu tüket ben her emzurmeden sonra incir yiyorum etki ediyor baya

Hic bi sınır yok 28 yasindayim bnde doktor kendi onerdi ben sadece sezaryen olanlara yapiliyo saniyodum
Amaaaağ ben durmuyoken bile daha 2. Nin planini yapiyorum rabbim nasip ederse 28 yasindayim annam iyice yaşlanmadan bi tane daha yapayim sonra kim bakacak bana

Amaaaağ ben durmuyoken bile daha 2. Nin planini yapiyorum rabbim nasip ederse 28 yasindayim annam iyice yaşlanmadan bi tane daha yapayim sonra kim bakacak bana
Yavrum ben 19 yasinda evlendim 2 cocuk arasinda 2 yaş var sadece buda icimden geldi yaptim artik gezip tozmak yiyip icip mcip gezmek istiyorum bu yasta bile zorlaniyorum valla

Bugün uyuttum çocuğu 2 saat sonra yaklaşık uyandı. Bir hırsla memeye yapıştı hemen bitirdi ama hırsı geçmedi sinirleniyor ağlıyor memeyle kavga ediyor gelmediği için halbuki sabırlı olup emmeye devam etse gelecek tahammül edemedi doymadı heralde dedim sütüm yetmedi diye üzüldüm sonra bi baktım kusuyor. Kusuyor kusmasına ama hala meme istiyor çığlık kıyamet. Çok ağladı altını değiştirdim yok, kustu gazı çıktı yok (pırt yapmadı ama) gezdiriyorum biraz susuyor sonra yine çığlık. Asla anlamadım derdini sonra karnı tok olduğu halde mama verdim 60 cc bitirene kadar içip yalanmaya devam etti tabiki ondan da biraz kustu sonra uyudu. Ben mama almasın sadece memeye dönelim diye uğraştıkça çocuk mama istiyor sütüm yetmese kusmaz diyorum çünkü hasta gibi fışkırtarak kusmadı az az fazlasını attı ama bu sefer diyorum toksa üstüne 60 cc mamayı nasıl içti? Gerçi tok olsa bile asla itme huyu yok bitirene kadar uğraşıyor. Mamayı da kustu ama çok değil onu da fazlasını atar gibi kustu. Ben anlamıyorum sütüm mü yetmiyor yoksa mama arsızı mı oldu bu çocuk istemiyorum mama vermek 2 3 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama çocuk o mamayı içmeden uyumuyor çıldırcam

Valla sezaryen müdahaleli, varis dikişli normal doğumdan daha kolay geldi bana çok daha çabuk toparladım ilk doğumuma göre. Hastaneden çıktım ertesi gün evrak işleri için koşturmaya başladım. İlk doğumumda 5. Gün oğlumu yoğun bakımdan çıkarmaya gittiğimde tekerlekli sandalyeyle çıkmıştım yoğun bakım katına.

Varisler aynen bir sonraki hamilelikte görüşmek üzere o zaman eşimizi dostumuzu da alıp gelicez dediler gittiler

Ya dogurmucam insallahda simdide günah diyolar aklima giriyolar napsam herseyi halletmisken nörcem akil ver
Aman kas aldirmak da gunah ona kalirsa. Bakamiom ben. Ha yasim genc ama takatim istegim enerjim yok. Korunuyoruz ama korunarak hamile kalan dolu. Bu oglani bile akil tutulmasi yasarken yapmisim heralde diyorum. Yine bi akil tutulmasi yasarsamHamile kaldiktan sonra aldirmak daha gunah. Esimle konusmadm bunu ama o da tamam derse ben istiyorum valla

Kamera aldım uyuduğunda izliyorum kontrol ediyorum

Benimki de memede bazen mırıldanıyor sinirleniyor bağırıyor. Başlarda sütüm az diye yapıyor sanıyordum ama aynı anda bacaklarını çekmesi kafasını geriye atmasını fark edince gazdan yaptığını anladım. Belki gazdan dolayı yapıyordur hepsini. Benimkinin de çok gazı var sesi kısılırcasına ağlıyor durduramıyoruz memede tutmuyor

Sabah 8 den deri uğraşıyorum bende iki defa yarım saat uyudu ondada kahvaltı yaptım WC gittim ,yürümeye takatim kalmadı ne zaman düzelecek ya 57 günlük oldu artık
Kucakta uyuyup yerine koyduğum anda uyanıyor benimkide kollarım kopuyor artık hadi şimdi küçük büyüdükçe nasıl taşıcam
Ben biraz üşüdügünde yanı üstünü filan giydirirken banyodan sonra vs fıskırır tarzda kustugunu gözlemledim. Sonrasında devam etmedi ara ara oldu. O yuzden reflu değildir diyorum kendi kendime
Benimde sürekli olmuyor reflü olsa her öğün sonrası kusması lazım sanırım
Kustuktan sonra hickiriyorsa midesi buyuyomus fazlasini kusuyomuals ondan sordum
Aaa bilmiyodum cnm olabilir bir takip ediyim hıçkırığını bakıyım
Gerçekten insan üzülüyor ya sütüm varmı yokmu diye düşünmekten helak oldum
Benimki de kusuyor hatta kusmuğunda yeşil bişi gördüm çok korktum balgammış meğer. Hem reflü yaptım çocuğu hem de üşüttüm
Bende 2 gündür huysuzlaştığında banyo ysptırıyorum rahatlasın diye belkide üşüttüm bende

Birsey yoluna girdi derken bisiler cikiyor hayatımda hic bu kadar zorlanmamistim ben...Bende 5 gundur asiri kanama gelmeye basladi doktor bugun ilaç tedavisine basladi gecmezse kurtajla rahmi temizleyecekmiş. Kanama sebebi rahmin kendini toplayamamasi plesanta kalmamis dedi ama bilemedim...

Kızlar bugün 39 günüm sanırım adet oluyorum 1 haftadır kanamam gelmiyordu bitmişti şuan adet olma belirtileri var ve pembe pembe leke değmiş adeti bu kadar erken olmam normal mi yada adet kanaması değil mi bu şaşırdım

Önceki doğumumda 45.gunde adet olmuştum.kimi hemen kimi 1 sene olmuyor sanirim

Bebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum

Bende bi gazla akil tutulmasiyla yaptim heralde inan bende dayanamiyorum bazen tam rahata ermisken agrimadik basimi agrittim yinede olsun bunlarin cani sagolsun Allah acilarini gostermesin.. esim kesinlikle istemiyo zaten rekor kirdik biz 9 senede 3 cocuk..spiral gelmiyo bana hapta hormonlari mahvediyo kesin cozum bu yaa yok degistrmicem fikrimi. Eminim

Bebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Ben pilim bitmezse her gun yoksa gun asiri yikiyorum. Kafaya tedirginsen sampuanladiktan sinra yan cevir kulaga dikkat ederek kafanin arkasini yika. Sonra sirtustu cevir kafanin ustunu yika. Son bi kez daha yan cevir arkayi yika bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…