2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

File var aslında ama banyoya girince çok bağırıyor çığlık çığlığa korkuyor ben de tedirgin oluyorum

Eşimle birlikte deneyeyim bi, şampuanlanınca elimden kayıyor sanki
İlk 2 duş için bizimki de öyleydi. Sonrasında geçti. Ilık suyu yavaş yavaş bedeninde gezdirince rahatlıyor sipa. Hangi aşamada bağırıyor? Banyo soğuk geliyor belki? Ben salonda yapıyorum valla kuveti çekip .

Ben de esimle yapiyorumz 2 kişi çok daha kolay. Elin kayıyor ise yanına yedek havlu al, gerektiğinde sabunu silersin cnm

Ben 36.gün kontrole gittiğimde hafif kanama başlamıştı önceki günlerde sarıya dönmüştü bitiyor gibiydi halbuki, doktor normal 40 kanaması denir 40 gün civarında yeniden bi kanama olabilir dedi, az bişey olup bitti sonra adet kanaması gibi olmadı. Adet değildir muhtemelen, 40 günden sonra kanama devam etse de özür kanaması sayılıyor 40.gün gusül abdesti almak gerekiyor

Zoruma giden de o çocuk doymazsa diye düşününce hemen mama veririm diyorum kurtarıcı olarak görüyorum hal böyle olunca kendime güvenim azalıyor sütüm zaten azmış da mama vermek zorundaymışım gibi hissediyorum

Genel olarak her kısmında bağırıyor emzik veriyorum
Bugün biraz alışınca sessizce bekledi onu yıkamamı, belki de zamanı var alışcak minnak

2 gündür kızım fışkırtarak kusuyor sütlü muhallebi yiyodum kesicem, inşallah sadece buna intoleransı vardır

Sağım yapıyor musun hiç? Her emzirmeden sonra sağım yaptığımda sütümü arttırdığını gördüm. En etkili arttırma sağmayla oldu bende.

Bende öyle. Eşim kızıyor ama korkuyorum. Sanırım kardeşimden kalma bir korku var. Geçen kızım uyuyordu üzerindeki battaniyeyi yüzüne çekmiş garip sesler duyunca gittim yanına akşım çıktı. Çocum dolanmış battaniyeye hemen açtım ama baya cebelleşmiş aynı gün boğazına bi şey tıkandı baya nefes alamadı. Çok uğraştım sonra kendine geldi oturdum ağladım korkudan. Şimdi gece uyuyamıyorum sürekli kontrol etmekten
Bebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Bizim buralar serinletici için sık yıkayamıyorum ben. Bir de eşim olmadan yıkayamam

Bebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Havalar serinledi artik üsütüp kusmaya basliyo burnu kapaniyo hemen o yuzden 2 gune bir yikiyorum ben

Bende ayni hamile kalmadan once kaplama yaptirdim sinirinimi oldurmedi hava alan bi yer mi var anlamdim bisey cigneyemiyorum cok agrim var sol tarafim felc sanki 1 senedir cekiyorum pazartesi benimde randevum var yapar artik islem enfeksiyon varsa ilac baslar sonra yapar tedavisini

Güneşimiz çoktan doğdu 2 cocuklu hayata alışmaya çalışıyorum bu nasıyogun tempo uyan uzun bir sure bebek kitliyor beni sonra kahvaltı sonra kos kos hazırlan kizimi okula birak eve gel is güç hemen aksam yemek filan pertingen

Kızlar merhaba..kızımda yüzünde ensesinde isilik gibi bunlar çıktı havalar çok sıcakta değil pazartesi doktoruna goturucem yazdım ama dönmedi daha isilikmi sizce bu
Merhaba bebeğinin isilikleri geçti mi .. benim kızımında yanakları saç içleri ensesi hep böyle bişey sürdün mü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…