- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
İlk yıkarken filede yıkamaya çalıştım çok ağladı, şimdi elde tutarak yıkamaya çalışıyoruz daha az ağlıyorFilede yikamiyo musun?
İlk 2 duş için bizimki de öyleydi. Sonrasında geçti. Ilık suyu yavaş yavaş bedeninde gezdirince rahatlıyor sipa. Hangi aşamada bağırıyor? Banyo soğuk geliyor belki? Ben salonda yapıyorum valla kuveti çekip .File var aslında ama banyoya girince çok bağırıyor çığlık çığlığa korkuyor ben de tedirgin oluyorum
Eşimle birlikte deneyeyim bi, şampuanlanınca elimden kayıyor sanki
Ben 36.gün kontrole gittiğimde hafif kanama başlamıştı önceki günlerde sarıya dönmüştü bitiyor gibiydi halbuki, doktor normal 40 kanaması denir 40 gün civarında yeniden bi kanama olabilir dedi, az bişey olup bitti sonra adet kanaması gibi olmadı. Adet değildir muhtemelen, 40 günden sonra kanama devam etse de özür kanaması sayılıyor 40.gün gusül abdesti almak gerekiyorKızlar bugün 39 günüm sanırım adet oluyorum 1 haftadır kanamam gelmiyordu bitmişti şuan adet olma belirtileri var ve pembe pembe leke değmiş adeti bu kadar erken olmam normal mi yada adet kanaması değil mi bu şaşırdım
Zoruma giden de o çocuk doymazsa diye düşününce hemen mama veririm diyorum kurtarıcı olarak görüyorum hal böyle olunca kendime güvenim azalıyor sütüm zaten azmış da mama vermek zorundaymışım gibi hissediyorumBende öyle hissediyordum, dün öğün olara mama verdim 2 kere. Oğlan gazsız sancısız kesintisiz 3,5 saat uyudu şaşırdık :)) şimdi geceleri sadece Mama mı versem diye düşünüyorummamayı kurtarıcı olarak görmeye başladım :)
Genel olarak her kısmında bağırıyor emzik veriyorumİlk 2 duş için bizimki de öyleydi. Sonrasında geçti. Ilık suyu yavaş yavaş bedeninde gezdirince rahatlıyor sipa. Hangi aşamada bağırıyor? Banyo soğuk geliyor belki? Ben salonda yapıyorum valla kuveti çekip .
Ben de esimle yapiyorumz 2 kişi çok daha kolay. Elin kayıyor ise yanına yedek havlu al, gerektiğinde sabunu silersin cnm
Alışır alışır. Ilıca şu rahatlaci da oluyor cunku. Su an evler hazır sıcak mevsimden deGenel olarak her kısmında bağırıyor emzik veriyorum
Bugün biraz alışınca sessizce bekledi onu yıkamamı, belki de zamanı var alışcak minnak
Sağım yapıyor musun hiç? Her emzirmeden sonra sağım yaptığımda sütümü arttırdığını gördüm. En etkili arttırma sağmayla oldu bende.Zoruma giden de o çocuk doymazsa diye düşününce hemen mama veririm diyorum kurtarıcı olarak görüyorum hal böyle olunca kendime güvenim azalıyor sütüm zaten azmış da mama vermek zorundaymışım gibi hissediyorum
Bitirmeden bırakmıyor bebe sömürüyor o yüzden yapmıyorum sağımSağım yapıyor musun hiç? Her emzirmeden sonra sağım yaptığımda sütümü arttırdığını gördüm. En etkili arttırma sağmayla oldu bende.
Bende öyle. Eşim kızıyor ama korkuyorum. Sanırım kardeşimden kalma bir korku var. Geçen kızım uyuyordu üzerindeki battaniyeyi yüzüne çekmiş garip sesler duyunca gittim yanına akşım çıktı. Çocum dolanmış battaniyeye hemen açtım ama baya cebelleşmişGerçekten 2-3 kere en derin güzel uykusundan uyandırmışımdır nefes alıyor mu diye kontrol ederkenbiberonla mama yada süt verirken tetikte oluyorum boğazına kaçarsa diye . Biran önce geçsin bu korku yoksa keyfini çıkaramıyorum, rahat olamıyorum
Bizim buralar serinletici için sık yıkayamıyorum ben. Bir de eşim olmadan yıkayamamBebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Havalar serinledi artik üsütüp kusmaya basliyo burnu kapaniyo hemen o yuzden 2 gune bir yikiyorum benBebelerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Her gün yıkanırmış eskiden ama ben saçını yıkamaya çok tedirgin olduğum için biri olmadan yıkayamıyorum
Bende ayni hamile kalmadan once kaplama yaptirdim sinirinimi oldurmedi hava alan bi yer mi var anlamdim bisey cigneyemiyorum cok agrim var sol tarafim felc sanki 1 senedir cekiyorum pazartesi benimde randevum var yapar artik islem enfeksiyon varsa ilac baslar sonra yapar tedavisiniKızlar benim dişlerim felaket durumdaydı hamilelik çok mahvetti dişlerimi doğum yaptıktan sonra ağrısı sızısı bir bitmedi 4 dişim hem çürük hem yarısı kırık hemde kırılan yerlerde çürümeye başlamış iltihaplı gibi diş etlerimde hava basıyorlar sanki içine ya beynime beynime işliyor pazartesiye randevu aldım ama işlem yaparlar mı ya en azından geçici dolgu yapsınlar dayanamıyorum .
Bol sıvı tüket ben suyu cok icince sutum cogaliyor acik sekerli cay ve bitki cayi hem bebek rahatliyo hem sutum artiyoBitirmeden bırakmıyor bebe sömürüyor o yüzden yapmıyorum sağım
Yehoooo
Bugün baby spaya gidiyoruz. Çocum bi rahatlasın kendine gelsin.
Ben de öylen düşünüyorumYaş yada cocuk siniri var mi 31 yasa 2 cocuk yetti bana
Merhaba bebeğinin isilikleri geçti mi .. benim kızımında yanakları saç içleri ensesi hep böyle bişey sürdün mü ..Kızlar merhaba..kızımda yüzünde ensesinde isilik gibi bunlar çıktı havalar çok sıcakta değil pazartesi doktoruna goturucem yazdım ama dönmedi daha isilikmi sizce bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?