Aslında herkes Ankara’da ama uzak oturuyorum onlarla bir uçta onlar bir uçta ben bir de istemiyorum sürekli bende kalsın annem ya da kayınvalidem ozmn işyüküm daha da artıyor ben bağımsız ,kendi işimi kandim halletmeye alıştım yıllar boyu aynen onlar da alışır zaten bizim hayatın temposuna farzedelim ki çalışıyorum diyorum kendime bebeği sabahları bırakıyorum işe giderken gibi düşünüyorum ama allahtan ev okul arası arabayla 7-8 dk sürüyor yakın,kışın babamız evde genelde öyle böyle geçecek büyüyecekler hepsi de sağlık olsun da herşey hallolurSizin de yardim etcek kimeniz yok herhalde. En azindan bir yakininiz olsa birakip almaya. Buyuk yardim. Bebekle zor ve stresli oluyor birakip almak. Ama yapcak bi sey yok. Biz istedik, biz yaptik, biz bakicaz. Insallah bebeklerimiz negatif hissetmiyordur bizim yuzumuzden. Bazen oyle bir bakiyor ki vicdan azabi duyuyorum
Valla aslinda annenin dedigi mantikli başinda beklerim gerekirse ben bebe kafayi arkada tutamiyo sivriliktenHale Deniz'in de kafası böyle. Ankon domates gibi öldü çocuğumun kafası diyorumAnnem iki yanına yastık ya da havlu sarıp koy biraz sırt üstü yatınca düzelir diyor ama ben boğulur falan diye korkuyorum. Yan yatış için, kafa düz olmasın diye bir sürü ürün var ama yandan basık arkaya doğru uzayan kafalar için bir şey var mı bilmiyorum.
Atak bu nerede olsa tanırımBu günler biraz zorlu geçecek ama sonrasında bir üst sürüme atlayacak bebe, yeni özellikler yüklenecek
Ya baştan beri senin bebeye mama vermene hiç gerek yokmuş gibi geliyor bana mama yerine emzikle hallebilsen keşke. Zaten çok fazla beslendiği için sürekli fazlasını kusuyor. Emzik alıyorsa uyuturken falan kucağına al emzikle uyutmaya çalış ilk başlarda mikirdansa da uyur. Ben öyle yapıyorum, mama hiç vermedim ama eminim versem onu da içer. Gayet güzel emiyor uykusu gelince yine aranmaya başlıyor ama açlıktan değil uykusuzluktan. Bazen gaz sancisindan, bazen sadece rahatlatmak için de emmek istiyor. Bildikleri tek şey emmek ne yapsınlar bu yavrucaklar.
Ay canım çok sevindim, gözünüz aydınHep aklıma geliyordun da kullanıcı adını hatırlayamıyordum.
Benimki bugün meme reddine başladi hergün bişey cikariyor banaYaaa anlaşmış bizim bebeler sanırım benimki de aynı gece sabaha kadar ağzı üstüne gelmiyor
Tesekkür ederim canım doktor okadar ılımlı samimi bir adamdı ki. Kötü bişey yok çok normal dedi ne söylediysem. İçime su serpildi resmenTam sana yazmistim. Sanirim tam da doktorun dedigi givi olmasi gerek. Az az yemenin ne zarari olabilir. Anne sutunden zaten hazmedebilecegi sekilde gidiyor bebege. Biraz sut urunun ne zarari olabilir. Gaza gelince bebeklerin cogu gazli zaten. Ona masajda baska yapacak bir sey yok. Boyuna kilosuna da masallah.
Aman keyif alıyorlar ya eğer normalde banyoyu seviyorsa :)Bugün 40ımız çıktı bende düşündüm ama erken değil mi yaa spa için 40 gün :))benim içim gidiyor minnacık bebenin boğazına simit geçirip suya sokmaya :))
Bizede mukuslu ve gürültülü kaka atopik cilt belirtileri var diye laktoz alerjisi teşhisi koydular kaka tahlili ile ama diyet yapma dedi bi damla verdi ben yine de diyet yapsam mı bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum insan vicdan azabı duyuyor size ne göre laktoz değil de inek sütü alerjisi dediler okuduğum makalelere göre aslında laktoz alerjisi çok nadir olurmuş inek sütü ile karıştırılıyormuş bizim de inek sütü alerjisi mi diye düşünüyorum ve boynu da aynı sizin durum gibi kafasının şekli yamuk oldu iyiceSut alerjisi konusunda tecrubeli arkadaslarima sorusut ve sut urunleri diyet yapinca semptomlarin ne zaman gecmesini bekleriz? 21 gun sonra mi? 20 gundur laktoz, 4 gundur sut urunleri diyeti yapiyorum. Sanki duzelmesinin aksine 4 gundur daha mukuslu kaka yapiyor. Belki de baska bir seye alerjisi var. Ya da belki burnu tikali ve akiyor, haliyle sık sık burnunu temizliyorum. Sumugunu, balgamini yutuponu cikariyor olabilir mi? Bir de bu isin makbulu test yapilip teshis koyulunca diyete baslanmasi degil midir? Anlamadim ben gerekli bilgileri almadan izleyecegimiz yolu bilmeden neyin pesinde diyet yapiyorum
Cok sevindim valla. Aklima geliyordunuz ama rahatsiz etmek istemedim. Gunum guzellesti bu haberi okuyunca. Sukurler olsun.Merhaba kizlar uzun zamandir giremiyorum sayfalar cogalmis okuyamadim. Insalah hepinizin sagligi yerindedir bebislerde iyidir umarim. Biz uzun bir sure sonunda 1 hafta önce yogun bakimdan ciktik evimize geldik dua eden mesaj atan herkese cok tesekkur ederim...
Bizde de mukuslu kaka, gurultulu kaka ve poposunda gecmeyen pisik vardi. Ben dedim ben laktozu kestim, kesince poposu duzeldi diye. O laktoz alerjesi degildir ben sana soyleyeyim, inek sutune intoleransi vardir. Cok karsilastigimiz bi durum dedi. Belki de bosu bosuna diyet yapiyorum. Hic tatmin olmuyorum doktordan. Bir kez daha gidicem ama insallah baska doktor bulurum. Ne test ne bir sey. Kafasina gore karar veriyor. Sizin laktoz damlasi direkt bebege veriliyor mu? Burdaki laktoz enzimi damlasini once sutu sagip sutune karistirman onu vermen sonra emzirmen lazim. Her seferinde sagmak cok sıkıntılı. Valla ben yapamam o yuzden direkt laktozu cikarmistim hayatimdan. Laktozsuz bircok urun var. Laktozu birakmak kolaydi ama.sut diyeti kolay degil. Yiyecek bir sey bulamiyorum. Cok kotu.Bizede mukuslu ve gürültülü kaka atopik cilt belirtileri var diye laktoz alerjisi teşhisi koydular kaka tahlili ile ama diyet yapma dedi bi damla verdi ben yine de diyet yapsam mı bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum insan vicdan azabı duyuyor size ne göre laktoz değil de inek sütü alerjisi dediler okuduğum makalelere göre aslında laktoz alerjisi çok nadir olurmuş inek sütü ile karıştırılıyormuş bizim de inek sütü alerjisi mi diye düşünüyorum ve boynu da aynı sizin durum gibi kafasının şekli yamuk oldu iyice
Çok teşekkür ederim canim .. cok şükür atlattik bütün kotu durumlari şimdi cok iyiyizCok sevindim valla. Aklima geliyordunuz ama rahatsiz etmek istemedim. Gunum guzellesti bu haberi okuyunca. Sukurler olsun.
Benim kide yolda biberonda fosur fosur yemek kolay geliyorValla aslinda annenin dedigi mantikli başinda beklerim gerekirse ben bebe kafayi arkada tutamiyo sivrilikten
Benimki bugün meme reddine başladi hergün bişey cikariyor bana
Hemen önlemini all hemen ben hem emiyor hem biberon iciyor diye ertelemiştimBenim kide yolda biberonda fosur fosur yemek kolay geliyor
Hiç belirti varmıydıda sende cnm bende çok korkuyorum meme reddindenHemen önlemini all hemen ben hem emiyor hem biberon iciyor diye ertelemiştim
Valla emiyor emmiyor degil ama ilk tazyikli sütü iciyor süt akişi yavaşlayinca çiglik atarak agkiyor süt akiyor ama emmiyor kendini yormak istemiyorHiç belirti varmıydıda sende cnm bende çok korkuyorum meme reddindenbenimki memeye çok düşkün ama bellide olmaz bu işler, 2 aylık oldu bırakmaz daha diyor herkes ama
Atomik cilt belirtileri nedir sizdeBizede mukuslu ve gürültülü kaka atopik cilt belirtileri var diye laktoz alerjisi teşhisi koydular kaka tahlili ile ama diyet yapma dedi bi damla verdi ben yine de diyet yapsam mı bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum insan vicdan azabı duyuyor size ne göre laktoz değil de inek sütü alerjisi dediler okuduğum makalelere göre aslında laktoz alerjisi çok nadir olurmuş inek sütü ile karıştırılıyormuş bizim de inek sütü alerjisi mi diye düşünüyorum ve boynu da aynı sizin durum gibi kafasının şekli yamuk oldu iyice
Onu benimkide bazen akşamları yapıyor gün içinde çok emince akşam süt çok olmuyor memeyle kavga ediyor bildiğin, kaşıkla almadığı için mamayı biberonla veriyorum mecbur onun rahatlığına alışıyor hemen tabiValla emiyor emmiyor degil ama ilk tazyikli sütü iciyor süt akişi yavaşlayinca çiglik atarak agkiyor süt akiyor ama emmiyor kendini yormak istemiyor
Hemen cevap vereyim. Hiç sevmedi aşırı tedirgin oldu ve korktu. Kadın diyor ki"nprmalde anne karnında gibi hissettikleri için sevmesi gerekiyordu." Ama bizim kız hem ağladı hemde asla hareket edip yüzmedi. Su nereye götürürse oraya gitti.Bakalim nasıl bir deneyim olacak
Ben de 40 ucurmayi spada yapacağım bizimki ariza cikarmazsa
Nasil gecti haber verirsin
Oluruz inşallah zamanla herhalde. Ben bugün stada simit boynundan çıkıp suya düşecek diye korkup etrafında dört döndüm bi şey olursa atlarım hemen diyeBenimde ordan burdan duyduklarım tedirgin ediyor, insanın aklıma kötü kötü senaryolar geliyor. Kendime de kızıyorum böyle düşündükçe kötüyü çağırma ç diye. Bebeklerimiz rahat ne güzel bizde rahat olabilsek
Bende götüreceğim zaten güzel anı olur ama 2-3 aylık olsun diye bekliyorum:)) bizimde bugündü kontrolümüz güzel iyileşmiş krem filan hiçbişey kullanmıyoruzAman keyif alıyorlar ya eğer normalde banyoyu seviyorsa :)
Hatırası olur dedim yarin gideceğiz, sünnet kontrolü de iyi geçti bugün, yarın nasıl geçecek bakalım
Canım ablamın bebelerinin alerjisi vardı. Baya bir sene neredeyse hiçbir şey yiyemedi. Onun alerji doktoru şöyle söylemişti yenen bir yemek 72 saatte sütten tamemen geçiyor dolayısıyla eğer 72 saatte bir şeyi Yemediysen ve hala alerjik reaksiyonlar devam ediyorsa konu o yiyecek değildir. Ablam her şeyi kesmişti. Sabah zeytin-salatalık yiyordu kahvaltıda sadece akşamları patates makarna ve sırayla yiyecekleri 3 gün deniyordu. Eğer reaksiyon olmazsa güvenli diyip yemeye devam ediyordu.Sut alerjisi konusunda tecrubeli arkadaslarima sorusut ve sut urunleri diyet yapinca semptomlarin ne zaman gecmesini bekleriz? 21 gun sonra mi? 20 gundur laktoz, 4 gundur sut urunleri diyeti yapiyorum. Sanki duzelmesinin aksine 4 gundur daha mukuslu kaka yapiyor. Belki de baska bir seye alerjisi var. Ya da belki burnu tikali ve akiyor, haliyle sık sık burnunu temizliyorum. Sumugunu, balgamini yutuponu cikariyor olabilir mi? Bir de bu isin makbulu test yapilip teshis koyulunca diyete baslanmasi degil midir? Anlamadim ben gerekli bilgileri almadan izleyecegimiz yolu bilmeden neyin pesinde diyet yapiyorum
Bende de mukuslu kaka var, ablamdan tecrübeli olduğum için bir şeyleri keseceğim şimdi ama gürültülü kaka da yapıyor. Gürültülü olması da mı bi belirti?Bizede mukuslu ve gürültülü kaka atopik cilt belirtileri var diye laktoz alerjisi teşhisi koydular kaka tahlili ile ama diyet yapma dedi bi damla verdi ben yine de diyet yapsam mı bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum insan vicdan azabı duyuyor size ne göre laktoz değil de inek sütü alerjisi dediler okuduğum makalelere göre aslında laktoz alerjisi çok nadir olurmuş inek sütü ile karıştırılıyormuş bizim de inek sütü alerjisi mi diye düşünüyorum ve boynu da aynı sizin durum gibi kafasının şekli yamuk oldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?