2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında herkes Ankara’da ama uzak oturuyorum onlarla bir uçta onlar bir uçta ben bir de istemiyorum sürekli bende kalsın annem ya da kayınvalidem ozmn işyüküm daha da artıyor ben bağımsız ,kendi işimi kandim halletmeye alıştım yıllar boyu aynen onlar da alışır zaten bizim hayatın temposuna farzedelim ki çalışıyorum diyorum kendime bebeği sabahları bırakıyorum işe giderken gibi düşünüyorum ama allahtan ev okul arası arabayla 7-8 dk sürüyor yakın,kışın babamız evde genelde öyle böyle geçecek büyüyecekler hepsi de sağlık olsun da herşey hallolur

Valla aslinda annenin dedigi mantikli başinda beklerim gerekirse ben bebe kafayi arkada tutamiyo sivrilikten
Yaaa anlaşmış bizim bebeler sanırım benimki de aynı gece sabaha kadar ağzı üstüne gelmiyor
Benimki bugün meme reddine başladi hergün bişey cikariyor bana

Tesekkür ederim canım doktor okadar ılımlı samimi bir adamdı ki. Kötü bişey yok çok normal dedi ne söylediysem. İçime su serpildi resmen

Bugün 40ımız çıktı bende düşündüm ama erken değil mi yaa spa için 40 gün :))benim içim gidiyor minnacık bebenin boğazına simit geçirip suya sokmaya :))
Aman keyif alıyorlar ya eğer normalde banyoyu seviyorsa :)

Hatırası olur dedim yarin gideceğiz, sünnet kontrolü de iyi geçti bugün, yarın nasıl geçecek bakalım

Bizede mukuslu ve gürültülü kaka atopik cilt belirtileri var diye laktoz alerjisi teşhisi koydular kaka tahlili ile ama diyet yapma dedi bi damla verdi ben yine de diyet yapsam mı bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum insan vicdan azabı duyuyor size ne göre laktoz değil de inek sütü alerjisi dediler okuduğum makalelere göre aslında laktoz alerjisi çok nadir olurmuş inek sütü ile karıştırılıyormuş bizim de inek sütü alerjisi mi diye düşünüyorum ve boynu da aynı sizin durum gibi kafasının şekli yamuk oldu iyice

Cok sevindim valla. Aklima geliyordunuz ama rahatsiz etmek istemedim. Gunum guzellesti bu haberi okuyunca. Sukurler olsun.

Bizde de mukuslu kaka, gurultulu kaka ve poposunda gecmeyen pisik vardi. Ben dedim ben laktozu kestim, kesince poposu duzeldi diye. O laktoz alerjesi degildir ben sana soyleyeyim, inek sutune intoleransi vardir. Cok karsilastigimiz bi durum dedi. Belki de bosu bosuna diyet yapiyorum. Hic tatmin olmuyorum doktordan. Bir kez daha gidicem ama insallah baska doktor bulurum. Ne test ne bir sey. Kafasina gore karar veriyor. Sizin laktoz damlasi direkt bebege veriliyor mu? Burdaki laktoz enzimi damlasini once sutu sagip sutune karistirman onu vermen sonra emzirmen lazim. Her seferinde sagmak cok sıkıntılı. Valla ben yapamam o yuzden direkt laktozu cikarmistim hayatimdan. Laktozsuz bircok urun var. Laktozu birakmak kolaydi ama.sut diyeti kolay degil. Yiyecek bir sey bulamiyorum. Cok kotu.

Hemen önlemini all hemen ben hem emiyor hem biberon iciyor diye ertelemiştim
Hiç belirti varmıydıda sende cnm bende çok korkuyorum meme reddinden benimki memeye çok düşkün ama bellide olmaz bu işler, 2 aylık oldu bırakmaz daha diyor herkes ama

Hiç belirti varmıydıda sende cnm bende çok korkuyorum meme reddinden benimki memeye çok düşkün ama bellide olmaz bu işler, 2 aylık oldu bırakmaz daha diyor herkes ama
Valla emiyor emmiyor degil ama ilk tazyikli sütü iciyor süt akişi yavaşlayinca çiglik atarak agkiyor süt akiyor ama emmiyor kendini yormak istemiyor

Atomik cilt belirtileri nedir sizde

Valla emiyor emmiyor degil ama ilk tazyikli sütü iciyor süt akişi yavaşlayinca çiglik atarak agkiyor süt akiyor ama emmiyor kendini yormak istemiyor
Onu benimkide bazen akşamları yapıyor gün içinde çok emince akşam süt çok olmuyor memeyle kavga ediyor bildiğin, kaşıkla almadığı için mamayı biberonla veriyorum mecbur onun rahatlığına alışıyor hemen tabi

Bakalim nasıl bir deneyim olacak
Ben de 40 ucurmayi spada yapacağım bizimki ariza cikarmazsa

Nasil gecti haber verirsin
Hemen cevap vereyim. Hiç sevmedi aşırı tedirgin oldu ve korktu. Kadın diyor ki"nprmalde anne karnında gibi hissettikleri için sevmesi gerekiyordu." Ama bizim kız hem ağladı hemde asla hareket edip yüzmedi. Su nereye götürürse oraya gitti. sürekli mızmızlandı huysuzlandı. En sonunda kıyameti kopardı ağar topar aldık sudan. Yani anlatım veremedim neden böyle yaptığını. Ayy rezil olduk kısacası. Ama saatlerdir sadece kaka gaz ve açlık için uyanıp sonra geri uyuyor. Yoruldu baya iyi geldi bu konuda
Oluruz inşallah zamanla herhalde. Ben bugün stada simit boynundan çıkıp suya düşecek diye korkup etrafında dört döndüm bi şey olursa atlarım hemen diye

Aman keyif alıyorlar ya eğer normalde banyoyu seviyorsa :)

Hatırası olur dedim yarin gideceğiz, sünnet kontrolü de iyi geçti bugün, yarın nasıl geçecek bakalım
Bende götüreceğim zaten güzel anı olur ama 2-3 aylık olsun diye bekliyorum:)) bizimde bugündü kontrolümüz güzel iyileşmiş krem filan hiçbişey kullanmıyoruz

Bugün sünnet kontrolü için gittiğimizde kilomuza bakıldı. 4920 olmuşuz geçen cuma 4520 idi. 8 günde 400 gram almış ben şok oldum. Bu hafta mama takviyesine başlamıştım sütüm az geliyor psikolojisine kapıldım. Ama gerçekten sütüm az geliyor gibi. Şu var sütüm az ama kaliteli yağlı süt olabilir o yüzden kilosu fazla gidiyor olabilir. Çocuğun yutkunmasını dinliyordum az yutkunuyor diye 30 yada tek meme emdiyse 60 mama veriyordum. Bide benim oğlan 2 saati hiç aşmadı, sık sık beslediğimiz içinde bu kadar almış olabilir diye düşünüyorum. Doktorumuz evet fazla almış ama büyük problem değil zaten büyüdüğü için beslenme miktarı zamanla artacak siz şimdi verdiğinizi azaltmayın ama arttırmayında böylece Dengelenir beslenmesi dedi.

Canım ablamın bebelerinin alerjisi vardı. Baya bir sene neredeyse hiçbir şey yiyemedi. Onun alerji doktoru şöyle söylemişti yenen bir yemek 72 saatte sütten tamemen geçiyor dolayısıyla eğer 72 saatte bir şeyi Yemediysen ve hala alerjik reaksiyonlar devam ediyorsa konu o yiyecek değildir. Ablam her şeyi kesmişti. Sabah zeytin-salatalık yiyordu kahvaltıda sadece akşamları patates makarna ve sırayla yiyecekleri 3 gün deniyordu. Eğer reaksiyon olmazsa güvenli diyip yemeye devam ediyordu.

Senin 4 gün olmuş ve düzelmemiş başka dokunan bir şey var muhtemelen. Bir de ablam defter tutup her gün yediklerini yazıyordu daha kolay fark edebilmek için. Bunu da bi dene istersen.

Bende de mukuslu kaka var, ablamdan tecrübeli olduğum için bir şeyleri keseceğim şimdi ama gürültülü kaka da yapıyor. Gürültülü olması da mı bi belirti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…