2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım bende de aynı durum var. Mukuslu kakayı dün fark ettim. Gürültülü kaka hep vardı.. hayırlısı olsun inşallah kısa sürede geçer yoksa yemek yemek çok zor. Ben şuan zaten gaz yapmasın diye yiyecek şey bulamıyorum. Bi de süt ürünlerini kesince…

Bizimki de gürültülü yapıyor başından beri. Ayrıca doktorumuz mukuslu olabilir kaka normal demişti. Bizde aşırı mukus olmadı bikaç kere gördüm ama sorun etmedi doktorumuz.

Alla alla, yavrum parasını çıkarmayın deseydin bari simidi onlar mı takti? Belki güven alanı olusmadigindan hoslanmadi

Bende götüreceğim zaten güzel anı olur ama 2-3 aylık olsun diye bekliyorum:)) bizimde bugündü kontrolümüz güzel iyileşmiş krem filan hiçbişey kullanmıyoruz

Götür gotur, hatıra:) doktor 4 gün daha sanpuansiz duş sonra normap duş dedi, 2 gün daha krem süreceğiz. İyi dedi cok sukur.

Hey maşallah, bizimki 3200 doğdu, hastaneden 2900 çıktı, bugün tartildik 4 daha yeni olduk. Bizimki kilo değil de boya gidiyor gibi, aldığı kiloyu göremiyorum üzerinde Hangi ara 5 oldu

Evet onlar taktı ama zor yani. Ben bile daraldım o simitle. Hoşlanmıyor herhalde böyle şeylerden. Normal şartlarda suyu seviyor çünkü.

Benimkini de bi kasik biberona alıştıramadim malesef onda da cinnet geciriyor cocugum ama eds sondasina gecicem oazartesi insallah hatta yarin bike medikalci aricam

Relaktaz diye bi damlar direk ağzına verebilirsin dedi doktor

Yanakları çok kuru kulaklarının arkasında kabuk var kaşları kızarık
Bizde de vardı böyle şeyler kulak arkası kulak memesi kızarık ve döküntü gibiydi egzama dedi doktor kremle geçti kaslarında var simdi iki kaşının başlarında ve ortasında krem sürmeye başladım geciyo gibi ama aklıma bi alerji belirtileri de gelmişti doktor egzama dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum bende

Kerem 3470 doğmuştu, 3220 ye düşmüştü 5 günde. Sonra hızlı kilo alımına başladı o ara haftada 3-4 mama veriyordum, hatta mamanın yarıdan fazlası çöpe gitmişti tarihi geçti diye, o zamanda günlük 40 gr alıyordu yine iyiydi. ama bu 1 hafta ben az içiyor sütüm az psikolojisiyle mama verdim. Sık sık beslediğim için bu kadar aldı sanırım günlük 50 gr almış galiba Bizimki de bakıldığında toplu durmuyor boyu da uzadı ama minik minik boğumları var büyüyorlar ya maşallah, büyüyünce daha rahatlıyor insan bide 40ı çıktı. Psikolojik olarak rahatlama geldi

Egzama alerji belirtisiymiş ama tek başına değil sanırım bir kaç şey eşlik etmeli

Kızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya

Eklentiler

• CF418E68-F82A-4CD9-B1D5-AA47564A8396.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
2 gündür kızım fışkırtarak kusuyor sütlü muhallebi yiyodum kesicem, inşallah sadece buna intoleransı vardır
Benim bebeğim de arada fışkırtarak kusuyor cok yemiştir veya üşütmüştür. Hemen alerji diye düşünme. Benim görümcemin bebeği su an 1.5 yasında. Hep fıskırarark kusmus. Hiçbiseye de alerjisi intoleransı yok

Kızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya
Oyy maaşallah bu tosbige, ben bi şişlik göremiyorum sanki yapısal gibi, genetik olabilir mi?

Hmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi

Ahah spa hep germiş miniği, 4 4 aylıkken götürüyorlar genelde o zaman şıpır şıpır oynuyorlar suda

Bence kilosu iyi gidiyorsa sütün az olmasının bi önemi yom bebek doyuyor ve alması gereken kaloriyi alıyor demekki. Saatlerce memede içmesine gerek yok. Maasallah sütün yarıyor demekki xok güzel az olsun dert etme, 15 günlükken filan dokrorlar süt az olsa da yeter bebege ısrarla mama verme günde bir ver diyorlardı. Ben cok isteyince günde 1 cok nadir de 2 kere mama veriyorum. Haa cocuk memeleri emdi boşalttı hala eller kollar aç gibi oynuyorsa veriyorum mamayı. Benim de süt az ama günde 1 mama istiyor gerisinde yetiyor bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…