Baska bir sıkıntısı yoksa bebeğinin huzurlı bir bebekse, uykudan filandır merak etme, sadece göz şişmesi ile borek problemi olacagını sanmıyorum.Bilmiyorum ki canım sanki bi tarafı şiş gibi geliyor gözüme
Ay ne bilek bize bu zamanlarda da olur demişlerdiAhah spa hep germiş miniği, 4 4 aylıkken götürüyorlar genelde o zaman şıpır şıpır oynuyorlar suda
Ne bileyim ana yüreği mi artık, doktor 1 öğünde 90-105 ml almalı diyince bende o kadar sğt yok aç kaldı çocuk düşüncesiyle verdim mamayı.Bence kilosu iyi gidiyorsa sütün az olmasının bi önemi yom bebek doyuyor ve alması gereken kaloriyi alıyor demekki. Saatlerce memede içmesine gerek yok. Maasallah sütün yarıyor demekki xok güzel az olsun dert etme, 15 günlükken filan dokrorlar süt az olsa da yeter bebege ısrarla mama verme günde bir ver diyorlardı. Ben cok isteyince günde 1 cok nadir de 2 kere mama veriyorum. Haa cocuk memeleri emdi boşalttı hala eller kollar aç gibi oynuyorsa veriyorum mamayı. Benim de süt az ama günde 1 mama istiyor gerisinde yetiyor bebeğime
Yenidoğan resimlerine bende üzülüyorum kıyafet giydirip şekilden çekile sokuyolar. Ama bebekler uyuyor aslında onlar için değişiklik yok. Spa için sanırım bebeğin biraz daha anlaması lazım yenidoğan aynı keyfi almayabilirYa instagramda bebekler ile ilgili bşr sayfa vardı çok önermiyorlar baby spa yı boğazında simitle rahat görünüyor suyun içinde ama onların hissettikleri öyle değilmiş aslında ,bana da hiç cazip gelmiyor ne yapan söyleyim o halde bebekleri görünce bi de yenidoğan çekiminde binbir şekle sokulan bebekleri görünce çok üzülüyorum
Bebe adama herseyi bozdururHe suyu çok içiyorum da çayı şekersiz içerim dur deneyim şeker atmayı midem alırsabitki çaylarına da mı şeker atıyosun? Amaan resmen kafayı sütle bozdum salıp rahatlamak istiyorum ama yapamıyorum bıktım sürekli kafaya takmaktan valla ben gelişine yaşayan bi insandım bebe doğunca ayarlarım bozuldu resmen
İnşallah dediğin gibidirBenim bebeğim de arada fışkırtarak kusuyor cok yemiştir veya üşütmüştür. Hemen alerji diye düşünme. Benim görümcemin bebeği su an 1.5 yasında. Hep fıskırarark kusmus. Hiçbiseye de alerjisi intoleransı yok
Galiba eşlik ediyor ya dün deneyeyim dedim peynir yedim biraz yoğurt yemiştim simdi bol köpüklü yeşile yakın kaka yaptı galiba var aşırı sulu kaka yapıyor birdeEgzama alerji belirtisiymiş ama tek başına değil sanırım bir kaç şey eşlik etmeli
Bilmiyorum ki canım sanki bi tarafı şiş gibi geliyor gözüme
Bizde aile hekimi baktı gerek yok gayet iyi dedi ilk onlar yönlendiriyormuş galibaHmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Babada şiş gibi gelmedi canım normal geldi açıkçası şişlik belki tek basına yeterli değildir mutlaka baska sorunları da olur insallah öyle bir probleminiz olmaz sağlıklıcakla büyürBilmiyorum ki canım sanki bi tarafı şiş gibi geliyor gözüme
Benm oglumun goz altlari da boyle ama genetik. Esimin de bebekken oyleymis buyuk oglumunki de oyleydiKızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya
Çocuk doktoru kendi genel muayene sonrası yönlendiriyor sanırım .. bize 40 çıkınca gelin kalça usg çekilecek dedi..Hmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Bana hastane almıştım randevuyu, dun çektirdik biz. Cocuk hastalığı değil de pediatri ortopedi bakması lazım. Çağrı merkezini arayıp randevu alabilirsin deHmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Ne yapayım ki sürekli emzirmekten başkaHemen önlemini all hemen ben hem emiyor hem biberon iciyor diye ertelemiştim
Ya maşallah maşallah bal küpü cin gibi bakıyorKızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya
Evet canım çocuk doktorundan alıyorsun o istek açıyor radyoloji bölümüne gidip yaptırıyorsun. Önce doktora gitmelisin çünkü tek başına ultrason 900tl ama doktor yönlendirirse 200tl+doktor muayne ücreti. Tabi hastaneye göre değişir ücret ama Özellerde böyleymis sistemHmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Şiş değil canım bence endişelenmeKızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya
Bizde büyük oğlumdan kalan var 3 farklı beden. LCW hepsi çok memnunum. Bebekler hareketlendikçe üzerlerini örtmek çok çok tehlikeli oluyor. O yüzden uyku tulumu şart. Evinizin kışın sıcaklığına göre Tog değerleri var onlara dikkat edip almalısınız. Mutlaka büyük beden alın kolunu paçasını kıvırırsınız veya eli ayağı içinde kalır üşümez daha güzel olur. Ayaklara çorap giydirmemelisiniz çünküKızlar uyku tulumu aldınız mı nasıl bişi alacaksınız yada tebrübelerinizi paylaşırmısınıx
1 yastan 6 yasa kadar her beden var bende buyuk oglumdan kalma. Lcw den almistim gayet memnundumKızlar uyku tulumu aldınız mı nasıl bişi alacaksınız yada tebrübelerinizi paylaşırmısınıx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?