2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahah spa hep germiş miniği, 4 4 aylıkken götürüyorlar genelde o zaman şıpır şıpır oynuyorlar suda
Ay ne bilek bize bu zamanlarda da olur demişlerdi
şimdş haziran da son lez deneme amaçlı götüreceğiz bakalım

Ne bileyim ana yüreği mi artık, doktor 1 öğünde 90-105 ml almalı diyince bende o kadar sğt yok aç kaldı çocuk düşüncesiyle verdim mamayı.

Yenidoğan resimlerine bende üzülüyorum kıyafet giydirip şekilden çekile sokuyolar. Ama bebekler uyuyor aslında onlar için değişiklik yok. Spa için sanırım bebeğin biraz daha anlaması lazım yenidoğan aynı keyfi almayabilir

Bebe adama herseyi bozdurur yok bitki cayina atmiyorum cayi sekerli severim ondan süt yapmaya baya yariyo bolca su iciyorum ardina tatli sutu her zman artirir canm

İnşallah dediğin gibidir

Kızlar mastitim geçti inşallah siz olmazsınız ama aklinizda bulunsun diye buraya bırakıyorum. Tek çözümü masaj, sağma ve ters emzirme.
Sicak duştan sonra ya da sıcak su torbasini göğsünüzde beklettikten sonra zeytinyağı ile masaj yapın. Eğer memenizde topaklar varsa elinizi yumruk yapıp topakların üstünden meme ucuna doğru bastırın. 2-3 dk düşük ayarda masajlı sağma yaptırdıktan sonra bebişi ters şekilde emzirin. Örneğin sağ göğsünüzü emzirirken bebişin yönü sola doğru olsun. Ayaklarının geldiği yere yastık koyabilirsiniz.
Acısa da dayanın . Daha kötüsü olmadan lütfen ısrarla bir şekilde dayanıp yapın
İnanmazsınız ters emzirirken bir anda açıldı kanallarim eskiye döndü

Egzama alerji belirtisiymiş ama tek başına değil sanırım bir kaç şey eşlik etmeli
Galiba eşlik ediyor ya dün deneyeyim dedim peynir yedim biraz yoğurt yemiştim simdi bol köpüklü yeşile yakın kaka yaptı galiba var aşırı sulu kaka yapıyor birde

Bilmiyorum ki canım sanki bi tarafı şiş gibi geliyor gözüme
Babada şiş gibi gelmedi canım normal geldi açıkçası şişlik belki tek basına yeterli değildir mutlaka baska sorunları da olur insallah öyle bir probleminiz olmaz sağlıklıcakla büyür

Kızlar iyi geceler sizce benim oğlanın gözaltı çokmu şiş ? Sizinkiler de böylemi ? böbrek sorunları göz altı şişkinliği de yapıyormuş ya bende böbrek sorunum vardı genetik korktum ya
Benm oglumun goz altlari da boyle ama genetik. Esimin de bebekken oyleymis buyuk oglumunki de oyleydi

Hmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Bana hastane almıştım randevuyu, dun çektirdik biz. Cocuk hastalığı değil de pediatri ortopedi bakması lazım. Çağrı merkezini arayıp randevu alabilirsin de

Hmagi doktordan randevu alıyorsun kalca ultrasonu için cocuk doktoru değil mi
Evet canım çocuk doktorundan alıyorsun o istek açıyor radyoloji bölümüne gidip yaptırıyorsun. Önce doktora gitmelisin çünkü tek başına ultrason 900tl ama doktor yönlendirirse 200tl+doktor muayne ücreti. Tabi hastaneye göre değişir ücret ama Özellerde böyleymis sistem

Kızlar uyku tulumu aldınız mı nasıl bişi alacaksınız yada tebrübelerinizi paylaşırmısınıx
Bizde büyük oğlumdan kalan var 3 farklı beden. LCW hepsi çok memnunum. Bebekler hareketlendikçe üzerlerini örtmek çok çok tehlikeli oluyor. O yüzden uyku tulumu şart. Evinizin kışın sıcaklığına göre Tog değerleri var onlara dikkat edip almalısınız. Mutlaka büyük beden alın kolunu paçasını kıvırırsınız veya eli ayağı içinde kalır üşümez daha güzel olur. Ayaklara çorap giydirmemelisiniz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…