- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Çorap neden giydirmemeliyiz? Ben şimdi giydiriyorum uyurken gaz olmasın ayakları üşüyüp diyeBizde büyük oğlumdan kalan var 3 farklı beden. LCW hepsi çok memnunum. Bebekler hareketlendikçe üzerlerini örtmek çok çok tehlikeli oluyor. O yüzden uyku tulumu şart. Evinizin kışın sıcaklığına göre Tog değerleri var onlara dikkat edip almalısınız. Mutlaka büyük beden alın kolunu paçasını kıvırırsınız veya eli ayağı içinde kalır üşümez daha güzel olur. Ayaklara çorap giydirmemelisiniz çünkü
Öyle düşünme hep beraber atlatıcaz bu günleri. Bende sütle kafayı bozdum mesela sütüm geliyor ama yetmiyor mu diye evhamlanıp duruyorum kendimi yıpratıyorum kurtulamıyorum bu düşünceden. Yani herkesin bir derdi var birbirimize anlatmıcaz da kime anlatıcaz. Destek alıyoruz, burda çözüm buluyoruz. Çok faydalı olduğunu düşünüyorumTesekkur ederim destegin icin. Arka arkaya cok sey geldi. Boynu bir yandan alerjisi bir yandan. Internette okuyup okuyup kuruyorum. Kendimle beraber buradaki diger evhama yatkin anneleri de etkiliyorum.
Evet ben vermiyordum aslında ama ilk haftamda eş ailesi fena üzdü beni sütüm azaldı doymadı mecbur kaldım. Sonra sağlık ocağında kontrolde az kilo almıştı yavaş ilerliyor diye hemşire doymadığını hissedersen verebilirsin aç kalmasının bir anlamı yok dedi hem de sarılığı vardı hem kilo alsın hem sarılığı atsın diye vermeye devam ettim ama çok vermiyordum günde 1 2 kere 30 cc veriyodum. Şimdi midesi büyüyünce 30 oldu 60. Bence yetiyor sütüm ama hem göğüslerim eskisi gibi sertleşmiyor hemde bebek doysa bile istiyor uykuya geçemiyor memeyle kavga ediyor bitince. O zaman çaresiz hissedip veriyorum kesmek istiyorum ama bakalım nasıl yapıcam. Emzikle uyutmayı deneyeceğimHale Deniz'in de kafası böyle. Ankon domates gibi öldü çocuğumun kafası diyorumAnnem iki yanına yastık ya da havlu sarıp koy biraz sırt üstü yatınca düzelir diyor ama ben boğulur falan diye korkuyorum. Yan yatış için, kafa düz olmasın diye bir sürü ürün var ama yandan basık arkaya doğru uzayan kafalar için bir şey var mı bilmiyorum.
Atak bu nerede olsa tanırımBu günler biraz zorlu geçecek ama sonrasında bir üst sürüme atlayacak bebe, yeni özellikler yüklenecek
Ya baştan beri senin bebeye mama vermene hiç gerek yokmuş gibi geliyor bana mama yerine emzikle hallebilsen keşke. Zaten çok fazla beslendiği için sürekli fazlasını kusuyor. Emzik alıyorsa uyuturken falan kucağına al emzikle uyutmaya çalış ilk başlarda mikirdansa da uyur. Ben öyle yapıyorum, mama hiç vermedim ama eminim versem onu da içer. Gayet güzel emiyor uykusu gelince yine aranmaya başlıyor ama açlıktan değil uykusuzluktan. Bazen gaz sancisindan, bazen sadece rahatlatmak için de emmek istiyor. Bildikleri tek şey emmek ne yapsınlar bu yavrucaklar.
Ay canım çok sevindim, gözünüz aydınHep aklıma geliyordun da kullanıcı adını hatırlayamıyordum.
Ya benim bebişin kakasında da mukus var. Öyle çok fazla değil ama tel tel ayrılıyor. Pişik falan olmadığı için takmıyorum kafaya bebeklerde biraz mukus olması normalmiş daha minnacık bebe sindirim sistemi düzene girmedi bile olabilir yani başka sorunlar olursa giderim Dr a ama şimdilik bir sorun yaşamadıkSut alerjisi konusunda tecrubeli arkadaslarima sorusut ve sut urunleri diyet yapinca semptomlarin ne zaman gecmesini bekleriz? 21 gun sonra mi? 20 gundur laktoz, 4 gundur sut urunleri diyeti yapiyorum. Sanki duzelmesinin aksine 4 gundur daha mukuslu kaka yapiyor. Belki de baska bir seye alerjisi var. Ya da belki burnu tikali ve akiyor, haliyle sık sık burnunu temizliyorum. Sumugunu, balgamini yutuponu cikariyor olabilir mi? Bir de bu isin makbulu test yapilip teshis koyulunca diyete baslanmasi degil midir? Anlamadim ben gerekli bilgileri almadan izleyecegimiz yolu bilmeden neyin pesinde diyet yapiyorum
Kan dolasimini kotu etkilemesin diye. Tombik bacaklarina oturuyo coraplarÇorap neden giydirmemeliyiz? Ben şimdi giydiriyorum uyurken gaz olmasın ayakları üşüyüp diye
Şuan küçükler canım tabiki giydir bende patikli alt ile yatırıyorum fakat ileride çorap ile uyumamalı kan dolaşımını etkiliyorÇorap neden giydirmemeliyiz? Ben şimdi giydiriyorum uyurken gaz olmasın ayakları üşüyüp diye
Ev orta çok soğuk değil 1.5 tog yetermi sizce incemi olurBizde büyük oğlumdan kalan var 3 farklı beden. LCW hepsi çok memnunum. Bebekler hareketlendikçe üzerlerini örtmek çok çok tehlikeli oluyor. O yüzden uyku tulumu şart. Evinizin kışın sıcaklığına göre Tog değerleri var onlara dikkat edip almalısınız. Mutlaka büyük beden alın kolunu paçasını kıvırırsınız veya eli ayağı içinde kalır üşümez daha güzel olur. Ayaklara çorap giydirmemelisiniz çünkü
1 yastan 6 yasa kadar her beden var bende buyuk oglumdan kalma. Lcw den almistim gayet memnundum
Bende ikinciyle arasını çok fazla istemiyorumohh ne güzel kesle bende evlendigimde doguraydim şuan 5 yaşına basacakti kismet
Ay bilmiyorum ya uykuda falanda yapiyo bizimki
zorla dogurdum bi tame 6 senede hemen arkasina bi daha yapalim ki tahammulumuz tukenmeden buyutelim
Ben kendim yatiriyorum kusuyor cunku
Aaa öyle mi? İşk defa duyuyorum. Emzik hiç düşmüyor zaten ağzımızdan. Sürekli cuk cuk emiyor. Hatta acıkınca aman yarabbi emziği yiyecek gibi emiyor. Ama memeye gelince işte dediğim gibi oluyor. Çok üzülüyorum meme reddi olır diye korkuyorum
Ben ilk doğduğu gün verdim o günden beri tutuyor emziği ekstra bir çaba sarf etmedim yani. Bi yöntemi var mı onu da bilmiyorum. Ama kullanılan emzikte etkiliyor. Philips avent ve frigg kullanıyorum.Merhabalar emzige nasıl alistirdiniz.bebegim 14 günlük veriyorum almak istemiyor.guc bela alırsa da az emip cikariyo.ne yapmam lazım alışması icin
CanimNe yapayım ki sürekli emzirmekten başka
Carter's almistim ben indirimlerde 5 6 taneKızlar uyku tulumu aldınız mı nasıl bişi alacaksınız yada tebrübelerinizi paylaşırmısınıx
Kiz adamı kovdun mu odadanBende ikinciyle arasını çok fazla istemiyorumeşimi görürsem planlicam. Kızım bizi ayırdı
Benim oğlum da almadı başta sonra burdanMerhabalar emzige nasıl alistirdiniz.bebegim 14 günlük veriyorum almak istemiyor.guc bela alırsa da az emip cikariyo.ne yapmam lazım alışması icin
Benim oğlum da almadı başta sonra burdanDelirella paylasmıstı sanırım sağolsun nuk markalı emzik aldım valla direk tuttu diğerlerini 5 metre ileri fırlatıyordu
Ben ilk doğduğu gün verdim o günden beri tutuyor emziği ekstra bir çaba sarf etmedim yani. Bi yöntemi var mı onu da bilmiyorum. Ama kullanılan emzikte etkiliyor. Philips avent ve frigg kullanıyorum.
Olabilir philips avnet deneyin isterseniz bir de. Emzik inanılmaz rahatlatıyor insanı gerçekten. Bazı bebekler ne yaparsanız yapın tutmuyor emziği ama o da var.İlk bebeğim almıştı.ikinci kesinlikle almadı öğürup atıyordu.simdi üçüncü bebegim aliyo güç bela ama atiyo geri ağzından.emzik kurtarıcı oluyo bazen.ozellikle uykuya geçişte. e bebek ten almıştım emzik beğenmedi mi acaba bilemedim
bizimki de aşırı suluydu damla kullanalı biraz geçtiGaliba eşlik ediyor ya dün deneyeyim dedim peynir yedim biraz yoğurt yemiştim simdi bol köpüklü yeşile yakın kaka yaptı galiba var aşırı sulu kaka yapıyor birde
Hangi kremı verdiEgzama alerji belirtisiymiş ama tek başına değil sanırım bir kaç şey eşlik etmeli
hangi kremi verdi doktorBizde de vardı böyle şeyler kulak arkası kulak memesi kızarık ve döküntü gibiydi egzama dedi doktor kremle geçti kaslarında var simdi iki kaşının başlarında ve ortasında krem sürmeye başladım geciyo gibi ama aklıma bi alerji belirtileri de gelmişti doktor egzama dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?