2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çorap neden giydirmemeliyiz? Ben şimdi giydiriyorum uyurken gaz olmasın ayakları üşüyüp diye

Tesekkur ederim destegin icin. Arka arkaya cok sey geldi. Boynu bir yandan alerjisi bir yandan. Internette okuyup okuyup kuruyorum. Kendimle beraber buradaki diger evhama yatkin anneleri de etkiliyorum.
Öyle düşünme hep beraber atlatıcaz bu günleri. Bende sütle kafayı bozdum mesela sütüm geliyor ama yetmiyor mu diye evhamlanıp duruyorum kendimi yıpratıyorum kurtulamıyorum bu düşünceden. Yani herkesin bir derdi var birbirimize anlatmıcaz da kime anlatıcaz. Destek alıyoruz, burda çözüm buluyoruz. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum

Evet ben vermiyordum aslında ama ilk haftamda eş ailesi fena üzdü beni sütüm azaldı doymadı mecbur kaldım. Sonra sağlık ocağında kontrolde az kilo almıştı yavaş ilerliyor diye hemşire doymadığını hissedersen verebilirsin aç kalmasının bir anlamı yok dedi hem de sarılığı vardı hem kilo alsın hem sarılığı atsın diye vermeye devam ettim ama çok vermiyordum günde 1 2 kere 30 cc veriyodum. Şimdi midesi büyüyünce 30 oldu 60. Bence yetiyor sütüm ama hem göğüslerim eskisi gibi sertleşmiyor hemde bebek doysa bile istiyor uykuya geçemiyor memeyle kavga ediyor bitince. O zaman çaresiz hissedip veriyorum kesmek istiyorum ama bakalım nasıl yapıcam. Emzikle uyutmayı deneyeceğim

Ya benim bebişin kakasında da mukus var. Öyle çok fazla değil ama tel tel ayrılıyor. Pişik falan olmadığı için takmıyorum kafaya bebeklerde biraz mukus olması normalmiş daha minnacık bebe sindirim sistemi düzene girmedi bile olabilir yani başka sorunlar olursa giderim Dr a ama şimdilik bir sorun yaşamadık

Ev orta çok soğuk değil 1.5 tog yetermi sizce incemi olur

Bende ikinciyle arasını çok fazla istemiyorum eşimi görürsem planlicam. Kızım bizi ayırdı

Merhabalar emzige nasıl alistirdiniz.bebegim 14 günlük veriyorum almak istemiyor.guc bela alırsa da az emip cikariyo.ne yapmam lazım alışması icin

Merhabalar emzige nasıl alistirdiniz.bebegim 14 günlük veriyorum almak istemiyor.guc bela alırsa da az emip cikariyo.ne yapmam lazım alışması icin
Ben ilk doğduğu gün verdim o günden beri tutuyor emziği ekstra bir çaba sarf etmedim yani. Bi yöntemi var mı onu da bilmiyorum. Ama kullanılan emzikte etkiliyor. Philips avent ve frigg kullanıyorum.

Ne yapayım ki sürekli emzirmekten başka
Canim Oktivus bana eds sondasi ile parmakla beslemeyi önerdi onu yapicam
Kızlar uyku tulumu aldınız mı nasıl bişi alacaksınız yada tebrübelerinizi paylaşırmısınıx
Carter's almistim ben indirimlerde 5 6 tane
Bende ikinciyle arasını çok fazla istemiyorum eşimi görürsem planlicam. Kızım bizi ayırdı
Kiz adamı kovdun mu odadan

Benim oğlum da almadı başta sonra burdan Delirella paylasmıstı sanırım sağolsun nuk markalı emzik aldım valla direk tuttu diğerlerini 5 metre ileri fırlatıyordu

Ben ilk doğduğu gün verdim o günden beri tutuyor emziği ekstra bir çaba sarf etmedim yani. Bi yöntemi var mı onu da bilmiyorum. Ama kullanılan emzikte etkiliyor. Philips avent ve frigg kullanıyorum.

İlk bebeğim almıştı.ikinci kesinlikle almadı öğürup atıyordu.simdi üçüncü bebegim aliyo güç bela ama atiyo geri ağzından.emzik kurtarıcı oluyo bazen.ozellikle uykuya geçişte. e bebek ten almıştım emzik beğenmedi mi acaba bilemedim

Olabilir philips avnet deneyin isterseniz bir de. Emzik inanılmaz rahatlatıyor insanı gerçekten. Bazı bebekler ne yaparsanız yapın tutmuyor emziği ama o da var.

Egzama alerji belirtisiymiş ama tek başına değil sanırım bir kaç şey eşlik etmeli
Hangi kremı verdi
hangi kremi verdi doktor

Kızlar ikinci atak haftasına giren var mı aranızda? Neler yaşıyorsunuz nasıl sıkıntılar ve nasıl güncellemeler geliyor merak ediyorum benim bebiş hep kucak istiyor bugün huysuz doğduğu tarihe göre 8. Haftaya girdik ama doğması gereken tarihe göre daha 10 gün var. Sıçramaya girenler neler yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…