Benimki belli değil daha ama çok büyük ihtimal kahverengi olacak babası da ben de kahverengiyiz. Genlerde yeşil mavi var ama açılmadı hiç gözlerinin rengi koyulaşacak gibiKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
Aynen benimde hic hosuma gitmedi goruntu olarak sanki benim boynuma gecirmisler gibi rahatsiz oluyorum izledikce bogaz temizliyorum hemen.. ben bi şapkayı basina geciremiyorum bas bas bagriyo kaldi ki simiti boynuna gecirmek ..Ya instagramda bebekler ile ilgili bşr sayfa vardı çok önermiyorlar baby spa yı boğazında simitle rahat görünüyor suyun içinde ama onların hissettikleri öyle değilmiş aslında ,bana da hiç cazip gelmiyor ne yapan söyleyim o halde bebekleri görünce bi de yenidoğan çekiminde binbir şekle sokulan bebekleri görünce çok üzülüyorum
Merhaba ben de kızımın 40 uçurmasını spada yaptım ve çok keyifli geçti. 15 dakika kadar yüzde bizimki zaten o kadar yüzüyormuş kırklı bebekler genel olarak ya ağlıyor ya yüzüyor ya da uyuyor dedi oradakiler umarım sizinki yüzen ya da uyuyan olur. Güzel bir deneyim oldu fotoğraf çekim alanı da vardı yalnız masajdan sonra uyuyor dediler benim kız yine uyumadı masajda etki etmedi uyumadı uyumuyorBakalim nasıl bir deneyim olacak
Ben de 40 ucurmayi spada yapacağım bizimki ariza cikarmazsa
Nasil gecti haber verirsin
Benimki mavi lacivert gibi bişey ama değişir dyor herkesKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
Oyle kucak, sallama gibi seylere alistirmadim sukur memede uyur koyarim hemen masallah diyim huzursuzlugu, huysuzluguda yok isimi gucumu rahat yapiyorum kalkarsa bi emmeye kalkiyo.. sıcramaya bende cözüm bulamadim henüz ufak biseye degil ama cocuklar bi gurultu yapsin baya sıçrıyorKızlar ikinci atak haftasına giren var mı aranızda? Neler yaşıyorsunuz nasıl sıkıntılar ve nasıl güncellemeler geliyor merak ediyorumbenim bebiş hep kucak istiyor bugün huysuz doğduğu tarihe göre 8. Haftaya girdik ama doğması gereken tarihe göre daha 10 gün var. Sıçramaya girenler neler yaşıyor?
Benimkinin şuan lacivert, renkli olur diye umuyoruzKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
Benim oğlum da almadı başta sonra burdanDelirella paylasmıstı sanırım sağolsun nuk markalı emzik aldım valla direk tuttu diğerlerini 5 metre ileri fırlatıyordu
Merhaba ben de kızımın 40 uçurmasını spada yaptım ve çok keyifli geçti. 15 dakika kadar yüzde bizimki zaten o kadar yüzüyormuş kırklı bebekler genel olarak ya ağlıyor ya yüzüyor ya da uyuyor dedi oradakiler umarım sizinki yüzen ya da uyuyan olur. Güzel bir deneyim oldu fotoğraf çekim alanı da vardı yalnız masajdan sonra uyuyor dediler benim kız yine uyumadı masajda etki etmedi uyumadı uyumuyor
https://ty.gl/vkpwerlhhj. Bu canım insallaj seninki de tutarAcaba link falan varsa atabilir misiniz rica etsem.ben de sipariş vereyim
https://ty.gl/vkpwerlhhj. Bu canım insallaj seninki de tutar
Bizde oyle lacivert ama acik koyu degil bakalim nasipBenimkinin şuan lacivert, renkli olur diye umuyoruz
Valla bugün ben de tüm hamilelikten önceki kıyafetlerimi denedim ama olmadıBu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
Aynısı benimde sorunumBu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
Yaa bende istiyorum aslında spa. İstanbul’da yaşayıp memnun kaldığınız yer var mı ? Fiyatlar nasıl ? İlk kızımı götürmemiştim bunu götüreyim diyorum. İlki suyu çok sevmiyordu çok gazı da yoktuvalla Nuk un o modeli baya favori. Ben bebeden ok alinca yedek olsun diye 2.sini de aldım, emziksiz kalmayayım.diye
Herkese önerin, ilk kim.onerdi ise Allah razı olsun :)
Ne guzel yapmissin sen de
Biz de bugün yaptik, 15 dak aynen, yemidogan.ypruluyor çünkü suda erkenden. Başına taktiği simitle beraber beden ağırlığını hissediyor çünkü. Fotoğrafta 2 konsept vardı birinde agladi çekemedim. Spa iyiydi, masaj da iyiydi, uyuya kaldı:)
Ayyy varyaaaa dünyaları yiyorum. Bende 15 kg almıştım. 8 kg verdim sadece. Kıyafetlerim oluyor ama biraz sıkıyor. Ben normalde çok yiyen biri değil sabah kahvaltı yaparım akşam yemek yerim daha tatlı matlı meyve galan hiç yemem. Şimdi 2 saate bir acıkıyorum ve inanılmaz tatlı yiyorum. Verdiğimi de geri alıcam heralde.Bu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
Benim de alt göbeğim slime gibi yaaa. Bıngıl bıngıl. Korse den bende daralıyorum. Vaktim enerjim olsa her gün düzenli mekik çeksem hemen toparlanır gibi. Ama çekmediğim gibi yemeye devam ediyorum.Aynısı benimde sorunum17 kilo aldım, 7 kilosu kaldı ( doğumdan 2-3 hafta sonra 10 kilo gitmişti, süt olsun diye yiye yiye 3 kilosunu geri almıştım. Sonra yine dikkat ediyim dedim yine 7 kilo fazlaya düştüm ama sütüm azaldı tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım kıyafetim yok hamile kıyafetlerimi yada tayt giyiyorum moralim bozuluyor. Korse takayım diyorum daralıyorum. Alt göbeğimde sarkma olmuş dikişin üzerine
Üff bende de öyle şeker yemezdim dikkat ederdim şuan neredeyse şeker kovasına kendim gircemAyyy varyaaaa dünyaları yiyorum. Bende 15 kg almıştım. 8 kg verdim sadece. Kıyafetlerim oluyor ama biraz sıkıyor. Ben normalde çok yiyen biri değil sabah kahvaltı yaparım akşam yemek yerim daha tatlı matlı meyve galan hiç yemem. Şimdi 2 saate bir acıkıyorum ve inanılmaz tatlı yiyorum. Verdiğimi de geri alıcam heralde.
Ayyy varyaaaa dünyaları yiyorum. Bende 15 kg almıştım. 8 kg verdim sadece. Kıyafetlerim oluyor ama biraz sıkıyor. Ben normalde çok yiyen biri değil sabah kahvaltı yaparım akşam yemek yerim daha tatlı matlı meyve galan hiç yemem. Şimdi 2 saate bir acıkıyorum ve inanılmaz tatlı yiyorum. Verdiğimi de geri alıcam heralde.
Aynısı benimde sorunum17 kilo aldım, 7 kilosu kaldı ( doğumdan 2-3 hafta sonra 10 kilo gitmişti, süt olsun diye yiye yiye 3 kilosunu geri almıştım. Sonra yine dikkat ediyim dedim yine 7 kilo fazlaya düştüm ama sütüm azaldı tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım kıyafetim yok hamile kıyafetlerimi yada tayt giyiyorum moralim bozuluyor. Korse takayım diyorum daralıyorum. Alt göbeğimde sarkma olmuş dikişin üzerine
Gri benimki ay insallah babasi gibi ela olurKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
Esim kahverengi benim ela .. kardeslerim annemler hep maviş, yesil 3 bebem var 2tanesi kahve bu bari renkli olsa diyorum beklemedeyimGri benimki ay insallah babasi gibi ela olurzaten kocamin minik versiyonu kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?