2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benimde hic hosuma gitmedi goruntu olarak sanki benim boynuma gecirmisler gibi rahatsiz oluyorum izledikce bogaz temizliyorum hemen.. ben bi şapkayı basina geciremiyorum bas bas bagriyo kaldi ki simiti boynuna gecirmek ..

Reactions: fsp
Bakalim nasıl bir deneyim olacak
Ben de 40 ucurmayi spada yapacağım bizimki ariza cikarmazsa

Nasil gecti haber verirsin
Merhaba ben de kızımın 40 uçurmasını spada yaptım ve çok keyifli geçti. 15 dakika kadar yüzde bizimki zaten o kadar yüzüyormuş kırklı bebekler genel olarak ya ağlıyor ya yüzüyor ya da uyuyor dedi oradakiler umarım sizinki yüzen ya da uyuyan olur. Güzel bir deneyim oldu fotoğraf çekim alanı da vardı yalnız masajdan sonra uyuyor dediler benim kız yine uyumadı masajda etki etmedi uyumadı uyumuyor

Oyle kucak, sallama gibi seylere alistirmadim sukur memede uyur koyarim hemen masallah diyim huzursuzlugu, huysuzluguda yok isimi gucumu rahat yapiyorum kalkarsa bi emmeye kalkiyo.. sıcramaya bende cözüm bulamadim henüz ufak biseye degil ama cocuklar bi gurultu yapsin baya sıçrıyor

Benim oğlum da almadı başta sonra burdan Delirella paylasmıstı sanırım sağolsun nuk markalı emzik aldım valla direk tuttu diğerlerini 5 metre ileri fırlatıyordu

valla Nuk un o modeli baya favori. Ben bebeden ok alinca yedek olsun diye 2.sini de aldım, emziksiz kalmayayım.diye

Herkese önerin, ilk kim.onerdi ise Allah razı olsun :)

Ne guzel yapmissin sen de
Biz de bugün yaptik, 15 dak aynen, yemidogan.ypruluyor çünkü suda erkenden. Başına taktiği simitle beraber beden ağırlığını hissediyor çünkü. Fotoğrafta 2 konsept vardı birinde agladi çekemedim. Spa iyiydi, masaj da iyiydi, uyuya kaldı:)

Bu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
Valla bugün ben de tüm hamilelikten önceki kıyafetlerimi denedim ama olmadı sanki hep bu kiloda devam edicekmişim gibi hala sezaryenden sonraki göbeğim tam gitmedi. Süt olsun diye sürekli yiyip duruyorum ben bu gidişle kilo vermem Neyse oğluşuma süt olsun da

Bu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
Aynısı benimde sorunum 17 kilo aldım, 7 kilosu kaldı ( doğumdan 2-3 hafta sonra 10 kilo gitmişti, süt olsun diye yiye yiye 3 kilosunu geri almıştım. Sonra yine dikkat ediyim dedim yine 7 kilo fazlaya düştüm ama sütüm azaldı tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım kıyafetim yok hamile kıyafetlerimi yada tayt giyiyorum moralim bozuluyor. Korse takayım diyorum daralıyorum. Alt göbeğimde sarkma olmuş dikişin üzerine

Yaa bende istiyorum aslında spa. İstanbul’da yaşayıp memnun kaldığınız yer var mı ? Fiyatlar nasıl ? İlk kızımı götürmemiştim bunu götüreyim diyorum. İlki suyu çok sevmiyordu çok gazı da yoktu

Ayyy varyaaaa dünyaları yiyorum. Bende 15 kg almıştım. 8 kg verdim sadece. Kıyafetlerim oluyor ama biraz sıkıyor. Ben normalde çok yiyen biri değil sabah kahvaltı yaparım akşam yemek yerim daha tatlı matlı meyve galan hiç yemem. Şimdi 2 saate bir acıkıyorum ve inanılmaz tatlı yiyorum. Verdiğimi de geri alıcam heralde.

Benim de alt göbeğim slime gibi yaaa. Bıngıl bıngıl. Korse den bende daralıyorum. Vaktim enerjim olsa her gün düzenli mekik çeksem hemen toparlanır gibi. Ama çekmediğim gibi yemeye devam ediyorum.

Üff bende de öyle şeker yemezdim dikkat ederdim şuan neredeyse şeker kovasına kendim gircem

Hepimizde bi 7 kilo kalmış

Gri benimki ay insallah babasi gibi ela olur zaten kocamin minik versiyonu kendisi
Esim kahverengi benim ela .. kardeslerim annemler hep maviş, yesil 3 bebem var 2tanesi kahve bu bari renkli olsa diyorum beklemedeyim ama benim herifin soyu bozuk kesin bu 3 numaramda onlara cekmistir biride demez anama benziyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…