2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de alt göbeğim slime gibi yaaa. Bıngıl bıngıl. Korse den bende daralıyorum. Vaktim enerjim olsa her gün düzenli mekik çeksem hemen toparlanır gibi. Ama çekmediğim gibi yemeye devam ediyorum.
Hepimizde bi 7 kilo kalmış
Geceleri emzirdikten sonra bi öğün daha yapıyorum öğün sayımı bilmiyorum sürekli acıkmış buluyorum kendimi. Emzirerek kilo verdim diyenler kendiliğinden sütü bol şanslı olanlar heralde. Ocak Şubat ayına kadar vakit verdim kendime bebek emsin, zaten o sıralar ek gıdaya geçişle bende sıkı diyet spora başlarım diye düşünüyorum

Kızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun

Biz uzun süredir 3 kullanıyoruz bence markadan markaya da bezlerin ebatı değişiyor her ne kadar kilo hepsinde standart yazsa da paketler d
En başından beri molfix kullanıyoruz 2 numara 100 tane falan var bitirip 3 e geçeyim bende cocumun etleri kesik kesik duruyor

Aynen bende öyle düşünüyorum. Yoksa sonum iyi değil. Bazen tatlı yerine cicibebe yapıp yiyorum.

Kızlar bişi sorcam. Sol göğüsümün üstünde koltuk altıma yakın bi ağrı var. Emziriyorum da. Nerdeyse yumuşuyor ama orası bi türlü boşalmıyor. Mastit olmadığını düşünüyorum. Ama ne olduğunu bilemedim. Gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda göğsüme olan baskısından tutamıyorum çocuğu. Çok sert de değil ama diğer yerlere göre orası yumuşamıyor. Acaba bi tıkanıklık falan mı oldu. Bilemedim

Oy yavrum refleksleri tetikleniyor hemen kıyamam bir, bir buçuk ay sonra falan biter inşallah şıçramaları ay maşallah ne güzel düzen kurmuşsun benimki de ben uyutuyorsam seninki gibi eşim uyutuyorsa pusette sallanarak uyuyor ama bugün çocuk öğlen 2 de bir uyandı akşam 9 a kadar uyutamadık götüm bi yatağa değse de çığlığı bassam diye bekledi. Hep kucak istedi kız şekerleme bile yapmadı 2 kere daldı sadece kucağımda 7 saat boyunca, 10 ar dk uyuduktan sonra dedim biz ne yaşadık böyle çok zordu bugün bebişim. Büyümeye çalışıyordur da ondandır her zaman böyle olmaz inşallah

4 kg fazlam kaldı sadece ama alt göbeğinde kilo yağ değil bildiğin deri sarkması var. Tayt disi hiçbir şey altıma giyemiyorum, moralim asiriiii bozuk. 1 beden buyuk de alsam pantolon olmayacak, bölgesel deri fazlalığı var. Cocukla spora da vakit olmuyor

Özelden yazayim

Kızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Hala 1 no kullanıyorum bebem 4kg oldu

Bende 2 kullanıyorum ama bazı geceler bi kalkıyorum sırtı komple ıslak. Bez mi küçük geliyor anlayamadım ya. Yada normal bi durum mu

İnşallah gidecek kilolar, ben vücut olarakta yağlanmışım sırtım kollarım ama şuan dert etmemeye çalışıyorum önceliğim bebeğim.
İstanbul’da Anadolu yakasında mı gittin spaya? Anadolu yakası ise bende isterim firma adını

Canım zeytinyağı ni ne kadar koyuyorsun

Bende 2 kullanıyorum ama bazı geceler bi kalkıyorum sırtı komple ıslak. Bez mi küçük geliyor anlayamadım ya. Yada normal bi durum mu
Bizde sleepy 2 kullanıyoruz ve bazen kaka yaptığında sırtına çıkıyor. Sleepy kalıp olarak küçük. Elimde prima premium 1 kaldı sleepye göre daha büyük

Kucuk geliyodur tabi kuzum. Ben son 3 noyu aldim bu hafta 4 e geccem. Bacaga oturan bez hicsevmiyorum cunku
Çişi kakası bezinden taşınca mı küçük geldiğini anlıyoruz? 2-3 kere benimki de taşırdı çok yapmış ondan taştı diye düşünmüştüm. İlk çocuk olunca işte cahillik başa bela daha yeni 4 kg oluyor bebem evdeki baskül yanılabilir hassas yok belki de 3900 falan 2 numaraya ne zaman geçmem gerekiyor?

Gri mavi gibi anlayamıyorum tam ama renkli değişir mi bundan sonra çok istiyordum renkli olsun diye babası ben kahverenkli gözlerimiz
Benimkide yeşildi ,babasınınki yeşil yaklaşık iki hafta önce gri gibi oldu şimdi kahverengimsi bişey güneşte hafif yeşillik var 2 aylık oldu ama hala oturmadı inşallah yeşil olur ama sanki kahve gibi bakalım hayaller yeşil

Evet cnm yazayım ozelden

Bende de oldu ayni bu şekilde makinayla sağdım üç beş geçti şimdi bazen emmezse süre uzarsa süt dolarsa yine bi Ağrı sertlik oluyo orda

Esim kahverengi benim ela .. kardeslerim annemler hep maviş, yesil 3 bebem var 2tanesi kahve bu bari renkli olsa diyorum beklemedeyim ama benim herifin soyu bozuk kesin bu 3 numaramda onlara cekmistir biride demez anama benziyim diye
Benim ilk kızımın gözleri doğduğunda siyahtı şimdi de çok koyu kahverengi. Ama bunun bariz mavi. Her gören bu renkli gözlü mü diyor. İşin garibi bizde hiç renkli yok ne bende ne eşimde benim gözüm çok açık kahverengi. Eşimin koyu. Muhtemelen kahverengi yada ela olabilir. Annemin ela gözleri. Ama şu an görün resmen mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…