Benim de alt göbeğim slime gibi yaaa. Bıngıl bıngıl. Korse den bende daralıyorum. Vaktim enerjim olsa her gün düzenli mekik çeksem hemen toparlanır gibi. Ama çekmediğim gibi yemeye devam ediyorum.
Geceleri emzirdikten sonra bi öğün daha yapıyorumHepimizde bi 7 kilo kalmış
Biz uzun süredir 3 kullanıyoruz bence markadan markaya da bezlerin ebatı değişiyor her ne kadar kilo hepsinde standart yazsa da paketler deKızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Gri mavi gibi anlayamıyorum tam ama renkli değişir mi bundan sonra çok istiyordum renkli olsun diye babası ben kahverenkli gözlerimizKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
En başından beri molfix kullanıyoruz 2 numara 100 tane falan var bitirip 3 e geçeyim bende cocumun etleri kesik kesik duruyorBiz uzun süredir 3 kullanıyoruz bence markadan markaya da bezlerin ebatı değişiyor her ne kadar kilo hepsinde standart yazsa da paketler d
Aynen bende öyle düşünüyorum. Yoksa sonum iyi değil. Bazen tatlı yerine cicibebe yapıp yiyorum.Geceleri emzirdikten sonra bi öğün daha yapıyorumöğün sayımı bilmiyorum sürekli acıkmış buluyorum kendimi. Emzirerek kilo verdim diyenler kendiliğinden sütü bol şanslı olanlar heralde. Ocak Şubat ayına kadar vakit verdim kendime bebek emsin, zaten o sıralar ek gıdaya geçişle bende sıkı diyet spora başlarım diye düşünüyorum
Oy yavrum refleksleri tetikleniyor hemen kıyamamOyle kucak, sallama gibi seylere alistirmadim sukur memede uyur koyarim hemen masallah diyim huzursuzlugu, huysuzluguda yok isimi gucumu rahat yapiyorum kalkarsa bi emmeye kalkiyo.. sıcramaya bende cözüm bulamadim henüz ufak biseye degil ama cocuklar bi gurultu yapsin baya sıçrıyor
Aynısı benimde sorunum17 kilo aldım, 7 kilosu kaldı ( doğumdan 2-3 hafta sonra 10 kilo gitmişti, süt olsun diye yiye yiye 3 kilosunu geri almıştım. Sonra yine dikkat ediyim dedim yine 7 kilo fazlaya düştüm ama sütüm azaldı tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım kıyafetim yok hamile kıyafetlerimi yada tayt giyiyorum moralim bozuluyor. Korse takayım diyorum daralıyorum. Alt göbeğimde sarkma olmuş dikişin üzerine
Özelden yazayimYaa bende istiyorum aslında spa. İstanbul’da yaşayıp memnun kaldığınız yer var mı ? Fiyatlar nasıl ? İlk kızımı götürmemiştim bunu götüreyim diyorum. İlki suyu çok sevmiyordu çok gazı da yoktu
Hala 1 no kullanıyorum bebem 4kg olduKızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Bende 2 kullanıyorum ama bazı geceler bi kalkıyorum sırtı komple ıslak. Bez mi küçük geliyor anlayamadım ya. Yada normal bi durum muKızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Kucuk geliyodur tabi kuzum. Ben son 3 noyu aldim bu hafta 4 e geccem. Bacaga oturan bez hicsevmiyorum cunkuBende 2 kullanıyorum ama bazı geceler bi kalkıyorum sırtı komple ıslak. Bez mi küçük geliyor anlayamadım ya. Yada normal bi durum mu
İnşallah gidecek kilolar, ben vücut olarakta yağlanmışım sırtım kollarım4 kg fazlam kaldı sadece ama alt göbeğinde kilo yağ değil bildiğin deri sarkması var. Tayt disi hiçbir şey altıma giyemiyorum, moralim asiriiii bozuk. 1 beden buyuk de alsam pantolon olmayacak, bölgesel deri fazlalığı var. Cocukla spora da vakit olmuyor
Özelden yazayim
Hala 1 no kullanıyorum bebem 4kg oldu
Canım zeytinyağı ni ne kadar koyuyorsunCozemedik kuzum. Her ogunde mamasina zeytinyagi koybdedi doktor koyyorum mamalardan sonra 2 ck su ver dedi veriyorum hala 3 4 5 gunde bi yapiyo. Tabi yapana kadar olanlari tahmin ediyosundur. Zeytinyagi bize egeden geliyo dogal diye ama turu icerigi bilemiorum
Bizde sleepy 2 kullanıyoruz ve bazen kaka yaptığında sırtına çıkıyor. Sleepy kalıp olarak küçük. Elimde prima premium 1 kaldı sleepye göre daha büyükBende 2 kullanıyorum ama bazı geceler bi kalkıyorum sırtı komple ıslak. Bez mi küçük geliyor anlayamadım ya. Yada normal bi durum mu
Çişi kakası bezinden taşınca mı küçük geldiğini anlıyoruz? 2-3 kere benimki de taşırdı çok yapmış ondan taştı diye düşünmüştüm. İlk çocuk olunca işte cahillik başa belaKucuk geliyodur tabi kuzum. Ben son 3 noyu aldim bu hafta 4 e geccem. Bacaga oturan bez hicsevmiyorum cunku
Benimkide yeşildi ,babasınınki yeşil yaklaşık iki hafta önce gri gibi oldu şimdi kahverengimsi bişey güneşte hafif yeşillik var 2 aylık oldu ama hala oturmadı inşallah yeşil olurGri mavi gibi anlayamıyorum tam ama renkli değişir mi bundan sonra çok istiyordum renkli olsun diye babası ben kahverenkli gözlerimiz
Evet cnm yazayım ozeldenİnşallah gidecek kilolar, ben vücut olarakta yağlanmışım sırtım kollarımama şuan dert etmemeye çalışıyorum önceliğim bebeğim.
İstanbul’da Anadolu yakasında mı gittin spaya? Anadolu yakası ise bende isterim firma adını
Kızlar bişi sorcam. Sol göğüsümün üstünde koltuk altıma yakın bi ağrı var. Emziriyorum da. Nerdeyse yumuşuyor ama orası bi türlü boşalmıyor. Mastit olmadığını düşünüyorum. Ama ne olduğunu bilemedim. Gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda göğsüme olan baskısından tutamıyorum çocuğu. Çok sert de değil ama diğer yerlere göre orası yumuşamıyor. Acaba bi tıkanıklık falan mı oldu. Bilemedim
Benim ilk kızımın gözleri doğduğunda siyahtı şimdi de çok koyu kahverengi. Ama bunun bariz mavi. Her gören bu renkli gözlü mü diyor. İşin garibi bizde hiç renkli yok ne bende ne eşimde benim gözüm çok açık kahverengi. Eşimin koyu. Muhtemelen kahverengi yada ela olabilir. Annemin ela gözleri. Ama şu an görün resmen maviEsim kahverengi benim ela .. kardeslerim annemler hep maviş, yesil 3 bebem var 2tanesi kahve bu bari renkli olsa diyorum beklemedeyimama benim herifin soyu bozuk kesin bu 3 numaramda onlara cekmistir biride demez anama benziyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?