2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Her zman oyle olmaz canim gunu gununu tutmuyo bebeklerin huy degisiyolar surekli bende zorlandim bu duzeni oturtana kadar kucaga alsam alisacak pusette sallasam alisacak bir suru iş.. mecburum bi taraftan kizim cok kiskaniyo o varken hic alip sevemiyorum , hepsine alistirsam hangi birine bakicam .. atiyorum yatagina debelene debelene uyuyo kendi arada bi söyleniyo oyle usanip uyuyo kaliyo

Bizimde mavi cakır arasindaydi ama ısıkta bakinca kahverengi renkler cikmis piyasaya gibi.. esimin geninde olmadigi icin cok fazla heveslenmiyorum er dayiya diyolar oda hikaye hic cekmedi erlerim dayilarina

Doktorun sekreteri aradi yarina ameliyat gunu bosalmis .. ben 27sine hazirlamistim kendimi kararinizi degistirirseniz gelin covid testi verin dedi kizlar bi fikir verin kimisi cok gunah diyo evet gunah oldugunu biliyorum ama diger korunma yontemleri bana pek gelmiyo saglik sorunlari yasiyorum.. napicagimi sasirdim

2 saatte bi degistirirken onceden cis sizmiyo da smdi siziyosa kucuk geldigi icindir. 2 yi atla 3 e gec 3 numara 4 kilodan basliyo. Hem rahat baglarsin hem bebegin bacagina beline oturmaz.

Bekleme git napalim allah affetsin

İkinizinki de yeşilse kesin renkli olur başka çaresi yok:)

Benim bebeme 2-3 gündür günde bi kez golden goat mama veriyorum 60 ml. Kakası kokmaya başladı ekşi ekşi. Mamada bu koku normal mi?

Misafir geldiğinde kızım sanki bayılmış gibi uyuyor, ama hep böyle yapıyo şov peşinde gibi Dün tüm gün uyudu, gece defalarca uyandı uyumadı. Ki sabahtan beri de uyutmaya çalışıyorum ama yooook

Bekleme git napalim allah affetsin
Ne gunahlar isledik Allah hepsini affetsinde yarina yetisemem ki cok ani oldu kaynanada var basima kalir en buyuk derdim suan o.. bence gunumde sessizce gidip olmak annem gelir yanima hic degilse bebeyede o baksin l.. bide bu cikti basima

Arkadaşlar bir öğün kaç aylık bebede kaç ml olmalı gibi bir tablo var mı? Mochiyle diğer göğüsten akanı sağıyorum, az az biriktiriyorum, kaç ml olunca buzluğa atmalıyım bilemedim.
Bu arada süt birleştirirken aynı sıcaklıkta olmaları gerekiyormuş bilmeyen varsa yazayım dedim, önceki sağdığımı dolaba koyuyorum, sonra sağdığımı da dolaba koyup soğuyunca ikisini birleştiriyorum

Bende firma fiyat bilgisi rica etsem
https://ty.gl/vkpwerlhhj. Bu canım insallaj seninki de tutar
Trendyol da sorun var diyor link é tekrar atar mısın rica etsem canım
Hepimizde bi 7 kilo kalmış
Rastlantı mi bilmem ama bende de öyle ya
Bizde sleepy 2 kullanıyoruz ve bazen kaka yaptığında sırtına çıkıyor. Sleepy kalıp olarak küçük. Elimde prima premium 1 kaldı sleepye göre daha büyük
Kesinlikle sleppy en küçük prima premium baby turco molfix 1 numara daha büyük

Ben o mamayı kullanmıştım. Benim bebenin kakası hep kokuyor ama ekstra ekşi koku yoktu. Hipp combiotic mamaya geçtik daha çok sevdik bu arada
Bende hipp kullanıyorum kakasını da gazını da çıkartıyor daha yeni geçtik iki gün bitti gerçi. Doktorumuz kilo almadığı için ve sarılığı geçmesini için verdi. Halbuki her an memede okadar zorlanıyorum ki

Kızlar bebişim gözü capaklaniyo niye ki mikrop mu kaptı ki

Benimki de aürekli memede olmak istiyor aç sanıyorum sütüm bitmiş oluyor memede, mama veriyorum bu sefer de kusuyor sonsuz bi döngü gibi

Benimki de aürekli memede olmak istiyor aç sanıyorum sütüm bitmiş oluyor memede, mama veriyorum bu sefer de kusuyor sonsuz bi döngü gibi
Aynısı gerçekten sütüm bitince mememde çığlığı basıyor. Öteki me eye geciyorum. Mama verince kusuyor dediğin gibi. 25 Günlüğüz doğum kilosuna ek sadece 50 gr aldı. İki gündür mama veriyorum dr kilo alsın die verdi doktor. Senin bebişin kilo alabiliyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…