- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Ben kullandım cok memnunumKızlar baby turco bez kullan varmı memnunmusunuz
Eli için ne yaptınız aynı geçti mi kendi kendineKızlar günaydın kızarık sis gibi geçer mi iner mi iltihaplı bilemedim napiyim ya
Doğru diyorsun bende 1 tane olunca evirip çevirip hangi yolla uyursa onu yapıyorum İşleri de sallıyorum valla ne olursa olsunHer zman oyle olmaz canim gunu gununu tutmuyo bebeklerin huy degisiyolar surekli bende zorlandim bu duzeni oturtana kadar kucaga alsam alisacak pusette sallasam alisacak bir suru iş.. mecburum bi taraftan kizim cok kiskaniyo o varken hic alip sevemiyorum , hepsine alistirsam hangi birine bakicam .. atiyorum yatagina debelene debelene uyuyo kendi arada bi söyleniyo oyle usanip uyuyo kaliyo
Krem verdi doktor iki tane onları kullandım daha iyi durumdayız çok şükür. Aynı durumu yaşamamaniz dileğiyle ama olurda acemi benim gibi annelerin aklında bulunsun kremlerEli için ne yaptınız aynı geçti mi kendi kendine
Fucidin H verdiHangi kremı verdi
hangi kremi verdi doktor
Gri mavi arası bir renk. Merakla bekliyoruz bakalım hangi renge dönecekKizlar bebislerinizin goz renkleri belli ve net mi artik
Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care kullanıyorum. Prima çok büyük biz primada 2 numaraya geçtik sleepy de 3 numara kullanıyorumKızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Ay benim bebe hala tombikleşmediği için 1 numara bile kocaman görünüyordu gözüme2 saatte bi degistirirken onceden cis sizmiyo da smdi siziyosa kucuk geldigi icindir. 2 yi atla 3 e gec 3 numara 4 kilodan basliyo. Hem rahat baglarsin hem bebegin bacagina beline oturmaz.
Boyut olarak nasıl peki cnm prima gibi büyükmüBen kullandım cok memnunum
Ne sıkıntın var canım ben göremedimDoktorun sekreteri aradi yarina ameliyat gunu bosalmis .. ben 27sine hazirlamistim kendimi kararinizi degistirirseniz gelin covid testi verin dedi kizlar bi fikir verin kimisi cok gunah diyo evet gunah oldugunu biliyorum ama diger korunma yontemleri bana pek gelmiyo saglik sorunlari yasiyorum.. napicagimi sasirdim
Bizimde geçmeyen sarılık vardı 1 aydık, bu mamayı aldık takviye olarak verdim çocuğumun rengi açıldı sanırım sarılık geçti :) ama 1 haftada 400 gram aldırmışım fazla gelmiş sütümde yetiyormuş ama olsun iyi oldu belki mama sayesinde rengi değişti :)Bende hipp kullanıyorum kakasını da gazını da çıkartıyor daha yeni geçtik iki gün bitti gerçi. Doktorumuz kilo almadığı için ve sarılığı geçmesini için verdi. Halbuki her an memede okadar zorlanıyorum ki
Derecelerini tam hatırlamıyorum internetten bakman daha sağlıklı olur canımEv orta çok soğuk değil 1.5 tog yetermi sizce incemi olur
Tüpleri baglatma ameliyati olucam ayin 27sinde ama yarina gün bosalmis gitsem mi gitmesem mi arada kaldim gunah diye aklimi karistirdilar gunah biliyorum ama korunma yontemleride bir kaci gunah napsam bilemedim.Ne sıkıntın var canım ben göremedim
Heyecanlanıncada yapıyoKızlar ya bebeğim ıkındıkça nefesi kesiliyor hık hık yapıyo sizinkilerde yapıyormu normal mi
Biz de sarılık için kullandik mama, şimdi 1 kg almisiz ortalama. Şimdi azaltabilirsiniz mama ama 15 gün kilo takibi yapalım dedi doktor.Bende hipp kullanıyorum kakasını da gazını da çıkartıyor daha yeni geçtik iki gün bitti gerçi. Doktorumuz kilo almadığı için ve sarılığı geçmesini için verdi. Halbuki her an memede okadar zorlanıyorum ki
Kızlar bebişim gözü capaklaniyo niye ki mikrop mu kaptı ki
Fucidin H verdi
Prima kadar nerdeyse ama prima daha büyükBoyut olarak nasıl peki cnm prima gibi büyükmü
Cok geçmiş olsun ne güzel kilo almışBizimde geçmeyen sarılık vardı 1 aydık, bu mamayı aldık takviye olarak verdim çocuğumun rengi açıldı sanırım sarılık geçti :) ama 1 haftada 400 gram aldırmışım fazla gelmiş sütümde yetiyormuş ama olsun iyi oldu belki mama sayesinde rengi değişti :)
Ufak bir paket alıp deneyeyim ben en iyisi, prima kullanıyorum şuan memnunum ama eşime bir arkadaşı baby turcoyu söylemiş çok iyi fiyatıda uygun diyePrima kadar nerdeyse ama prima daha büyük
Cok geçmiş olsun ne güzel kilo almışgünde kaç kere ne kadar ml verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?