2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyorsun bende 1 tane olunca evirip çevirip hangi yolla uyursa onu yapıyorum İşleri de sallıyorum valla ne olursa olsun senin iş çok Zor hiçbir şey olmasa öbür bebelerin karnını doyurmak bile iş oluyodur

Eli için ne yaptınız aynı geçti mi kendi kendine
Krem verdi doktor iki tane onları kullandım daha iyi durumdayız çok şükür. Aynı durumu yaşamamaniz dileğiyle ama olurda acemi benim gibi annelerin aklında bulunsun kremler

Eklentiler

• 16635755011423374969851805085911.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bezde kaç numaraya geçtiniz biz iki numara kullanıyoruz ama sanki bacak aralarını kesiyor çocuğun
Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care kullanıyorum. Prima çok büyük biz primada 2 numaraya geçtik sleepy de 3 numara kullanıyorum

2 saatte bi degistirirken onceden cis sizmiyo da smdi siziyosa kucuk geldigi icindir. 2 yi atla 3 e gec 3 numara 4 kilodan basliyo. Hem rahat baglarsin hem bebegin bacagina beline oturmaz.
Ay benim bebe hala tombikleşmediği için 1 numara bile kocaman görünüyordu gözüme ama evet bikaç seferdir bacaklarına oturduğunu farkettim tamam elimdeki paket bitince geçeyim 3 e

Ne sıkıntın var canım ben göremedim

Bizimde geçmeyen sarılık vardı 1 aydık, bu mamayı aldık takviye olarak verdim çocuğumun rengi açıldı sanırım sarılık geçti :) ama 1 haftada 400 gram aldırmışım fazla gelmiş sütümde yetiyormuş ama olsun iyi oldu belki mama sayesinde rengi değişti :)

kızlar 1 aylık olduk bugün kontrol den geldik herşey normal dedi doktor. Çok şükür. Sizin bebişler 1 ayda kaç kilo aldı ?

Kızlar ya bebeğim ıkındıkça nefesi kesiliyor hık hık yapıyo sizinkilerde yapıyormu normal mi

Biz de sarılık için kullandik mama, şimdi 1 kg almisiz ortalama. Şimdi azaltabilirsiniz mama ama 15 gün kilo takibi yapalım dedi doktor.

Kızlar bebişim gözü capaklaniyo niye ki mikrop mu kaptı ki

Bizde de tek gozde oldu, damla verdi doktor, gecti

Antibiyotik krem, sünnet için vermisti bize

Boyut olarak nasıl peki cnm prima gibi büyükmü
Prima kadar nerdeyse ama prima daha büyük
Cok geçmiş olsun ne güzel kilo almış günde kaç kere ne kadar ml verdin?

Prima kadar nerdeyse ama prima daha büyük

Cok geçmiş olsun ne güzel kilo almış günde kaç kere ne kadar ml verdin?
Ufak bir paket alıp deneyeyim ben en iyisi, prima kullanıyorum şuan memnunum ama eşime bir arkadaşı baby turcoyu söylemiş çok iyi fiyatıda uygun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…