2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmiş olsun canım ne güzel kilo almış seninki de inş benimki de alır
Fucidin bizede verdi sünnet için aynen hazır konusu gecmilken sorayım sünnet dikişleriniz kaç günde düştü yani var mıydı dikişler ilk soru bu olmalı tabi . Bebeğim 7 günlükken sünnet oldu. 18 gün gecti dikişl

Of evet bence kızımda simit yüzünden sevmedi.
Bu hamilelik kilolarını ne zaman veririz yaaa, doğumda 7 kilo gitti totalde 14 kilo almıştım hala hiçbir kıyafetim olmuyor. Böyle yiyerek umarım kilo verebilirim
53 ile hamile kalıp 61 ile doğuma gidip 49 kiloya düştüm. sağlıklı beslenme ile hem süt yaparsın hem kilo verirsin bence bi dahiliye ye falan git diyetisyene yönlendirsin beslenme düzeni oluşturursun
Neden günah ki?
Benim bebeme 2-3 gündür günde bi kez golden goat mama veriyorum 60 ml. Kakası kokmaya başladı ekşi ekşi. Mamada bu koku normal mi?
Ya valla bende soracaktım bunu. Mama kullanıyorum feğişik kokmaya başladı kakası. Burnumun direği kırılıyor
Kızlar baby turco bez kullan varmı memnunmusunuz
Ben memnunum kullanırız. Hiç sızdırmadı daha.
kızlar 1 aylık olduk bugün kontrol den geldik herşey normal dedi doktor. Çok şükür. Sizin bebişler 1 ayda kaç kilo aldı ?
1 kilo almıştı 1 ayda.
Kızlar ya bebeğim ıkındıkça nefesi kesiliyor hık hık yapıyo sizinkilerde yapıyormu normal mi
Hahaha kız normal herhalde. Benim bebe de aynı

Ufak bir paket alıp deneyeyim ben en iyisi, prima kullanıyorum şuan memnunum ama eşime bir arkadaşı baby turcoyu söylemiş çok iyi fiyatıda uygun diye
Aynen dene canım.hem cok uygun hem kaliteli hiç sızdırma olmadı. Sleep de cok sızdırma oldu. Hepsi burada kampanya oluyor baby turco 1 paket alana bir tane paket 1 lira öylede cok uygun oluyor

Tüpleri baglatma ameliyati olucam ayin 27sinde ama yarina gün bosalmis gitsem mi gitmesem mi arada kaldim gunah diye aklimi karistirdilar gunah biliyorum ama korunma yontemleride bir kaci gunah napsam bilemedim.
Bir daha çocuk istemiyorsan yaptır kimseyi ilgilendirmez. Veya koltuk altı implant yaptırabilirsin tüp bağlatma ile aynı etkide koruması ben onu yaptıracağım

Tüpleri baglatma ameliyati olucam ayin 27sinde ama yarina gün bosalmis gitsem mi gitmesem mi arada kaldim gunah diye aklimi karistirdilar gunah biliyorum ama korunma yontemleride bir kaci gunah napsam bilemedim.
Hiç duymadım gğnah boyutunu bilmiyorum inan ki. Doğum kontrol hapı da kullanabilirsin. Sprial falan .. eğer çocuğun bu dünyada rızkı varsa her türlü Rabbim getirir dünyaya. Tedbir alınacak elbette ama kafan karışıksa dediklerim de olabilir.

Eşim de akşam acile gidelim diyo. Dün Nevşehir e gittik dah bayır derken ne kadar esirgesem de kapmış demekki

Aynen tek göz bizdede

Buralara bakamaz oldum
Çok yoruyor bu bebe beni. Kızçem çok huzursuz. Yine kaka gaz sorunu başladı bizde. Bir şey soracaktım buraya ama unuttum
Sizin de de gürültülü sulu mukuslu kaka pişik huzursuzluk vardı sanırım bunları alerji belirtisi olarak gördü bizim doktor ve öyle çıktı şimdi çok daha iyi alerjik ürünleri kestim sizde bi değerlerindirin isterseniz

Prima kadar nerdeyse ama prima daha büyük

Cok geçmiş olsun ne güzel kilo almış günde kaç kere ne kadar ml verdin?
Ben sütüm yok sanıp verdim. Kilomuz 4520 di doktor kilosuna göre 90-105 ml içmeli bi öğün demişti. Bende tek meme verdiysem 60 mama yaptım, hiç meme yoksa 90, iki meme verdiysem 30 verdim. 2-3 öğünde bir filan yaptım sanırım her öğünde vermedim. 3-4 gün verdim böyle. 8 günde kilomuz 4920ye çıkmıştı. Ama şöyle bişey var mama öncesinde yine kilo alışımız iyiydi günlük ortalama 40-45 gr alıyordu. Bizim kilo alışımız güzeldi herşey iyiyken devam eden sarılık vardı 7-9 değerlerde. 1 aylık olduktan sonra geçti

Aaa hangi ürünler ki onlar?

Mama vermeyip sadece emziren annelerim.. bebeğiniz sık emmek istyip de göğsünüzde süt kalmadığı zaman NE YAPIYORSUNUZ? hiç bitmiyor mu sütünüz yarım saat arayla verseniz bile şakır şakır akıyor mu nasıl oluyor beni bi aydınlatın nolur

Diyosun ki kafamda deli sorular

Öyle emmek istediği zaman keyfi oluyor biraz damla damla da olsa her çektiğin de sür gelir karnı aç olmadığı için sorun yapmıyor keyif emmesi yapıyor

Bazen gazdan dolayı da istiyorlar meme. Yani en azından benimkisi öyle. Bugün doktor dedi ki bunun midesi şu am 2 3 çorba kaşığı kadar. Ben öyle bi durumda süt oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama veriyorum yine çekiyor çekiyor öyle şakır şakır gelmiyor. Ama biliyorum ki doymadığından değil rahatlamak istediğinden istiyor. Uyuyana kadar veriyorum sonra uyuyakalıyor.

Spiral bana yaramiyor kanamam cok oluyo ve kilo veriyorum hapta yan etkileri oluyo hic biri yaramiyor geri cekilme ile olsa onada guvenmiyorum erkeklere o konuda bazen hic guvenilmiyo bakalim dusunuyorum suan nasip

Tamam canım çok sağol bakalım bende deneyeyim. Bu laktozşu ürünleri pişmiş olarakta mı tüketemiyoruz. Mesela kekin içindeki süt vs
İlk başta tüketmiyoruz sonradan biraz zaman geçince pişmiş olarak başlanacakmış laktozsuz peynir falan var onları tüketiyorum bi de relaktaz laktoz enzimi verdi bebeğin laktozu sindirmesine yardımcı oluyormuş bize iyi geldi gazını daha kolay çıkarıyor karnında şişlik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…