Allah razi olsun canim. Daha ne olabilir derken her seferinde daha ağırı oluyorCok cok gecmis olsun. Dualarim hep sizinle. Eminim hemen iyilesecek. Her sey yoluna girecek.
Bize doktor maflor verdi gaz ve reflü içinmiş isterseniz siz de araştırınBizim ebemiz gazlı cocuk anneye memeye sarar demişti emincede daha cok gaz oluyo cok zor gerçekten emzik alıyor mu sizinki
Ilk oglum 8 gun yatmisti enfeksiyondan. Kan agladim yogun bakim kapilarinda desem yalan soylemis olmam. Eve getirip geri goturmek eminim daha da agirdir. Ama sukur ki bunlar tedavisi olan hastaliklar. Uzulme diyemem ama bolca dinlen ve sut sag. Bebegin gelmeye ful enerjiyle hazirla kendini ona. Bi an once ciksin kavusun insallahSaolasin canım. Birden ateşlendi inlemeye başladı ayaklari ve elleri buz gibi olup morardi götürdük hemen kanındaki enfeksiyon tekrarlamış o yüzden aldilar yogun bakima
Evet iyi olsun yatsin dogumda gormeden temas etmeden alindi 21 gun kaldi tam kucagima aldim birbirimize yeni alışmaya basladik sonra hopp tekraar yogun bakim cok ağır geldiIlk oglum 8 gun yatmisti enfeksiyondan. Kan agladim yogun bakim kapilarinda desem yalan soylemis olmam. Eve getirip geri goturmek eminim daha da agirdir. Ama sukur ki bunlar tedavisi olan hastaliklar. Uzulme diyemem ama bolca dinlen ve sut sag. Bebegin gelmeye ful enerjiyle hazirla kendini ona. Bi an once ciksin kavusun insallah
21 gunde enfeksiyonu bitmemis mi neden tekrar etmis. Benimki hamileyken ogluma gecmisti hemen aldilar dogar dogmaz. Temizlenmeden verirsem tekrarlar demisti doktoru o zaman. 21 gun de uzun bi sure cok yuksekti demek ki crp siEvet iyi olsun yatsin dogumda gormeden temas etmeden alindi 21 gun kaldi tam kucagima aldim birbirimize yeni alışmaya basladik sonra hopp tekraar yogun bakim cok ağır geldi
21 gun enfeksiyondan yatmadı sadece. Dogmadan once karnimda kakasini yapmis. Doğduktan sonra sekeri dusuk cikmis kalsiyum eksikligi vardi cigerlerde zaturre baslangici, 30 60 olmasi gereken lokosit degerleri 120bindi. Trombosit degerleri cok dusuktu hemen takviye verdiler kan. Ben serklaj oldugumda enfeksiyon olmuştum o da bebege gecmis aldigi agir antibiyotiklerden dolayi enfeksiyondan dolayi emme refleksi yoktu yogun bakimdam çıktı 4 gun bizi ozel odaya aldılar temas ede ede benle emmeyi ogrettik uyara uyara..falan filan...21 gunde enfeksiyonu bitmemis mi neden tekrar etmis. Benimki hamileyken ogluma gecmisti hemen aldilar dogar dogmaz. Temizlenmeden verirsem tekrarlar demisti doktoru o zaman. 21 gun de uzun bi sure cok yuksekti demek ki crp si
Kiyamam sana cok zor. Ama sukur ki kisa bi tedavi olup donecek yanina. Sen bu surecte orda yattigina degil ama donecegine odaklan. Eminim hemen cikacak. Crp kac cikti bu yattiginda21 gun enfeksiyondan yatmadı sadece. Dogmadan once karnimda kakasini yapmis. Doğduktan sonra sekeri dusuk cikmis kalsiyum eksikligi vardi cigerlerde zaturre baslangici, 30 60 olmasi gereken lokosit degerleri 120bindi. Trombosit degerleri cok dusuktu hemen takviye verdiler kan. Ben serklaj oldugumda enfeksiyon olmuştum o da bebege gecmis aldigi agir antibiyotiklerden dolayi enfeksiyondan dolayi emme refleksi yoktu yogun bakimdam çıktı 4 gun bizi ozel odaya aldılar temas ede ede benle emmeyi ogrettik uyara uyara..falan filan...
Insallah canim. Crp 75 ciktiKiyamam sana cok zor. Ama sukur ki kisa bi tedavi olup donecek yanina. Sen bu surecte orda yattigina degil ama donecegine odaklan. Eminim hemen cikacak. Crp kac cikti bu yattiginda
Goz acip kapayana kadar gecsin bi an once kavus canimInsallah canim. Crp 75 cikti
Cok tesekkur ederim canin insallahGoz acip kapayana kadar gecsin bi an once kavus canim
Tek seferlik derken 1 ay gidiyor bi kutu zaten bunu bitirince bi daha alcaz o zaman ay dün baslamistim gece asla uyumadi etkisi olabilir mi acabaEvet günlük kullanılıyor. Maflor günde 3 sefer 6 damla, forbiome 1 sefer 6 damla. Bağırsak düzenleyici olduğu için gerekli sanırım
Aynen hemen hemen 1 ay gidiyor. Belli nir süre kullanmak gerekiyormuş ama ne kadar süre bilmiyorum. Sanırım kaka gaz düzene girene kadar. Allah Allah ben hiç yaşamadım öyle bir şey olabilir. Araltır istersen bi markayı yorumları falan oku bakalımTek seferlik derken 1 ay gidiyor bi kutu zaten bunu bitirince bi daha alcaz o zaman ay dün baslamistim gece asla uyumadi etkisi olabilir mi acaba
Ne nuk ne avent emziği tutmayan kızım marketten alınan 25 tl.lik emziği cuk diye tuttu şoktayımkızlar emziği nasıl kullanıyosunuzda uyku boyunca ağzındamı dalınca alıyomusunuz
Ay cok mantikli bakayim hemen sagol canimAynen hemen hemen 1 ay gidiyor. Belli nir süre kullanmak gerekiyormuş ama ne kadar süre bilmiyorum. Sanırım kaka gaz düzene girene kadar. Allah Allah ben hiç yaşamadım öyle bir şey olabilir. Araltır istersen bi markayı yorumları falan oku bakalım
Sorma valla bir dünya para gitti o emziklere neyse boşa gitmedi benim kedilerin biri geçen eline geçirmiş dişleyip ağzına alıp bırakıyodu belki o emer- Janna - nin kızı da tutmamişti napti acaba ona da marketten al dene bak tutar demistim kiz sen git en pahalisini al oyle yapar bu bebişler
Ay cok mantikli bakayim hemen sagol canim
Evet ya bende ona çözüm bulamadım giydirmeyin sıkı çorap diyolar ama bol olanlarda ayağında durmuyoki gece çıkıyorKizlar bebegin bilegini sıkan çoraplara öneriniz nedir geniş ler bile oturuyor bacagina
Ben almıyorum kendi atıyor zaten dalıncaNe nuk ne avent emziği tutmayan kızım marketten alınan 25 tl.lik emziği cuk diye tuttu şoktayımkızlar emziği nasıl kullanıyosunuzda uyku boyunca ağzındamı dalınca alıyomusunuz
Ben giydiriyorum. Bol olunca çıkıyor. Burası da soğuk olduğu için bol giydiremiyorımKizlar bebegin bilegini sıkan çoraplara öneriniz nedir geniş ler bile oturuyor bacagina
benimki bir yarım saat emdi uyanmaya yakın attı kendi, gece nasıl olur bilemedim bugün bir denicem bakalım atmazsa alırım benBen almıyorum kendi atıyor zaten dalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?