2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim oğlan bugün daha hiç kaka yapmadı normal mi ya

Kizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun

Çok normal benimki 2gün huzursuz oldu. Birde üşütmek mikrobik bişey soğuk havadan olunmuyor

Son düzenleme:
Kizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Cok cok gecmis olsun. Dualarim hep sizinle. Eminim hemen iyilesecek. Her sey yoluna girecek.

Kızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Evet en az 2 3 kez hapsiriyor
İlk iki hafta forbiome kullandık sonra maflora geçtik. Geçen hafta tekrar forbıome ye geçtik

Ah sorma, annelik baska mertebe bence :) egzama kasinacak diye bsey yok ama kuruluk oluyor pul pul iste
Evet görüntüsü bile insanın içini acıtıyor bende de var da benimki aşırı kaşınıyor ondan cocuk da aynı sıkıntıyı cekiyo diye düşünüyorum

Evet sabaha kadar doğru düzgün uyumadık burnu da tıkanmış bi dövesim geliyo bi sevesim geliyor çocuğu sinirlerim yıprandı resmen
Ya sorma gaz çıkaramıyoruz bizde uyanıyor gazdan çıkarayım diye alıyorum gaz çıkarma pozisyonuna gelince ağlamaya başlıyor sadece emmek istiyor deli oluyorum bazen sonra da üzülüyorum sancı çekiyor diye ne zaman bitecek bu gazlar yetti canıma

Gecmis olsun canim suan neyi var bebegin

Bizim ebemiz gazlı cocuk anneye memeye sarar demişti emincede daha cok gaz oluyo cok zor gerçekten emzik alıyor mu sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…