Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Benim oglan 3 gundur yapmadiKızlar benim oğlan bugün daha hiç kaka yapmadı normal mi ya
Peki ne ile besliyorsun anne sütü nde normalmiş sanırım ama ben bugün mama verdim bikez emdi korktum yapmayıncaBenim oglan 3 gundur yapmadi
Çok normal benimki 2gün huzursuz oldu. Birde üşütmek mikrobik bişey soğuk havadan olunmuyorKızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?
Cok cok gecmis olsun. Dualarim hep sizinle. Eminim hemen iyilesecek. Her sey yoluna girecek.Kizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Evet en az 2 3 kez hapsiriyorKızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
İlk iki hafta forbiome kullandık sonra maflora geçtik. Geçen hafta tekrar forbıome ye geçtikHangi marka kullaniyosun canim bifidrop verdi bize
Benimkinsaat başi uyaniyor
Bizde dun asi olduk ama calpol verdim ben yatarken hemşire oyle dedi normalde agri yapmiyor ama yapadabilir dedi
Ooo hemde cok be her hapsirdiginda annem üşüttü diyor
Kolik o zaman canım
Meme mama karisik. Bi kez mamayla kabiz olmaz amaPeki ne ile besliyorsun anne sütü nde normalmiş sanırım ama ben bugün mama verdim bikez emdi korktum yapmayınca
Surekli mi kullaniliyir ben tek seferlik saniyodumEvet en az 2 3 kez hapsiriyor
İlk iki hafta forbiome kullandık sonra maflora geçtik. Geçen hafta tekrar forbıome ye geçtik
Evet görüntüsü bile insanın içini acıtıyor bende de var da benimki aşırı kaşınıyor ondan cocuk da aynı sıkıntıyı cekiyo diye düşünüyorumAh sorma, annelik baska mertebe bence :) egzama kasinacak diye bsey yok ama kuruluk oluyor pul pul iste
Evet sabaha kadar doğru düzgün uyumadık burnu da tıkanmış bi dövesim geliyo bi sevesim geliyor çocuğu sinirlerim yıprandı resmenBi anlasak zaten dertlerini her şey süper olacak o ağlarken insanın elinden bişey gelmemesi çok zor
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım allah şifa versin
Kızlar benim oğlan bugün daha hiç kaka yapmadı normal mi ya
Evet günlük kullanılıyor. Maflor günde 3 sefer 6 damla, forbiome 1 sefer 6 damla. Bağırsak düzenleyici olduğu için gerekli sanırımSurekli mi kullaniliyir ben tek seferlik saniyodum
Ya sorma gaz çıkaramıyoruz bizde uyanıyor gazdan çıkarayım diye alıyorum gaz çıkarma pozisyonuna gelince ağlamaya başlıyorEvet sabaha kadar doğru düzgün uyumadık burnu da tıkanmış bi dövesim geliyo bi sevesim geliyor çocuğu sinirlerim yıprandı resmen
Bizimde ayni oldu evet bebekte bi sorun olmadi asidanİlkini doğduğu gün yaptılar bu 2. Dedi doktor hepatit b. Sizin öyle olmadı mı ?
Gecmis olsun canim suan neyi var bebeginKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Bizim ebemiz gazlı cocuk anneye memeye sarar demişti emincede daha cok gaz oluyo cok zor gerçekten emzik alıyor mu sizinkiYa sorma gaz çıkaramıyoruz bizde uyanıyor gazdan çıkarayım diye alıyorum gaz çıkarma pozisyonuna gelince ağlamaya başlıyorsadece emmek istiyor deli oluyorum bazen sonra da üzülüyorum sancı çekiyor diye ne zaman bitecek bu gazlar yetti canıma
Saolasin canım. Birden ateşlendi inlemeye başladı ayaklari ve elleri buz gibi olup morardi götürdük hemen kanındaki enfeksiyon tekrarlamış o yüzden aldilar yogun bakimaCok gecmis olsun canim. Ozel degilse neden girdi bebegin yeniden
Enfeksiyonu tekrarlamış canim. SaolasinGecmis olsun canim suan neyi var bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?