2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki bir yarım saat emdi uyanmaya yakın attı kendi, gece nasıl olur bilemedim bugün bir denicem bakalım atmazsa alırım ben
Valla ben almıyorum hiç. Gece gündüz emiyor. Ama öyle çok değiş tabi emmek istediği zaman alıyor ya da ağlarken. Özellikle gaz sancısı varken. Uyurken de daldıktan sonra atıyor. Meme de uyumaya çok alıştı emzik gibi kullanınca bende ayırıp hemen emzik beriyorum. Yoksa uyumuyor

Valla ben vermicektim calpolü eczaci karsi komşumun kizi az ver anlamazsin huzursuzlanir dedi iyi uyuduydu yani hala devam mi ediyor huzursuzluğu

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah neden yatirdilar yine
Yok 2 gündür Sakin ama ishal gibi sürekli alttan gaz çıkartıyor. Muhtemelen üşüttüm yavrumu.

Çok normal benimki 2gün huzursuz oldu. Birde üşütmek mikrobik bişey soğuk havadan olunmuyor
Valla bilemedim 2 gündür sakin ama baya gazlı o günden beri. Bu zamana kadar hiç damla kullanmamıştım ama artık gerektiğini düşünüyorum. En etkili damla hangisi acaba. Büyük kızıma rezene veriyordum hiç damla kullanmadım

Ne nuk ne avent emziği tutmayan kızım marketten alınan 25 tl.lik emziği cuk diye tuttu şoktayım kızlar emziği nasıl kullanıyosunuzda uyku boyunca ağzındamı dalınca alıyomusunuz
Yaa emziği tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunuz. Benimki tutuyor ama veriyorum 5 6 sn sonra ağzından çıkıyor. İstiyor veriyorum bidaha düşüyor. Acaba tutamadığından mı yoksa emzik mi büyük geliyor bilemedim. Elim sürekli emzikte düşmesin diye.
Uykuya derin dalınca ben çıkartıyorum daha doğrusu ağzından düşüyor emzik zaten.

Kizlar bebegin bilegini sıkan çoraplara öneriniz nedir geniş ler bile oturuyor bacagina
Benim kız kardeşim çok tombul bi bebekti. Omunda oturuyordu bileklerine. Annem bi türlü bulamazdı çorap. Bilek kısmından biraz keserdi. Öyle kullanırdı. Çorapların hemen hemen hepsini öyle harcamıştı baya iz oluyordu çünkü sıkıyordu.

Günaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su an kac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.

Benim oglan da 6 dan 8 e kadar cekiyo. 7 ye kadar ben bakiyorum. 8 e kadar esime verip uyuyorum. Yoksa aksama kadar surunuyorum. Az kaldi diyorum 3 ay bi gelsin gecicek diyorum geciriyorum gunleri

Benimkide memede uyumaya alıştı inşallah emziğin faydasını görürüz
Valla benimkide diğer emzikleri tükürüyodu bildiğin hiç emmeye bile çalışmıyodu, bunu direkt aldı emmeye başladı

6-9 arası bizimde uyanık kalma vakti. Gaz sancısına uyanıyor gaz meme sohbet oyalamayla geçiyor uyumuyor. Gece uykusunu iyi aldığı için uyanma vakti sanırım

- Janna - nin kızı da tutmamişti napti acaba ona da marketten al dene bak tutar demistim kiz sen git en pahalisini al oyle yapar bu bebişler

Ay cok mantikli bakayim hemen sagol canim
Suan arada tutuyo arada öğürüp atıyor canı isterse ahdhshsj mam emzikte getirtiyorum kuzenime ama yurt dısından kargoladı

Senın gene iyi benim 6-12 arası ahahahaha

Bizim ebemiz gazlı cocuk anneye memeye sarar demişti emincede daha cok gaz oluyo cok zor gerçekten emzik alıyor mu sizinki
Evet ya kısır döngü gibi emdikçe gazlanıyor emzirmeden gazını çıkarayım diyorum ağlıyor durmuyor emzik alıyor normalde ama gazı varken almıyor

Bizim 6-9 arası öyle. Uyumuuorda. Mız mız mız sürekli. Ağlama desen değil. Kendi çapında

Biz sanırım sıçrama hastalarına hep erken giriyoruz. Tam 1 hafta 10 gün kala kızım sürekli bi huysuzlanıyor ağlıyor gereksiz yere

Canım Amazon linki attım açılır insallah
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay : Amazon.com.tr: Bebek
Teşekkür ettim canım bugün Civilden aldık 59 TL idi
Bibps marka var bende bide chicco aynısınoluyor bendede

Olmadı bende bi değiştireyim bakim. bizim bu bebeler hiç vizyon sahibi değil yaa nerde ucuzluk var oradalar neyse devir ekonomi devri zaten babamın parasına yapıyorum bari emzik masrafımız olmasın diyorlar heralde

Evet ya bende ona çözüm bulamadım giydirmeyin sıkı çorap diyolar ama bol olanlarda ayağında durmuyoki gece çıkıyor
Valla ya oturuyor aslinda h&mden altiklarim sadece iz yapiyor ama acırsa diye korkuyorum
Ben giydiriyorum. Bol olunca çıkıyor. Burası da soğuk olduğu için bol giydiremiyorım
Havalar sogudu mu orda bugun ankara da serin
Bende kescem galiba
Kolik olabilirmi benim ki gece 1-5arasi kopuyor
Abisinin 24 no coraplarini giydirip vicdanina kadar cekiyorum
buyuk corap getirmislerdi yikayim da kullanayim bari
Suan arada tutuyo arada öğürüp atıyor canı isterse ahdhshsj mam emzikte getirtiyorum kuzenime ama yurt dısından kargoladı
Kiz bi market emziği deneseydin belki senin kizin ruhu fakir ne biliyosun

Ay evet ev aşırı serin. Isıtıcı açıyorum bazen. Zateb gece 10 derecelere düşüyor. 2 gündür deli gibi rüzgar var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…