Valla ben almıyorum hiç. Gece gündüz emiyor. Ama öyle çok değiş tabi emmek istediği zaman alıyor ya da ağlarken. Özellikle gaz sancısı varken. Uyurken de daldıktan sonra atıyor. Meme de uyumaya çok alıştı emzik gibi kullanınca bende ayırıp hemen emzik beriyorum. Yoksa uyumuyorbenimki bir yarım saat emdi uyanmaya yakın attı kendi, gece nasıl olur bilemedim bugün bir denicem bakalım atmazsa alırım ben
Yok 2 gündür Sakin ama ishal gibi sürekli alttan gaz çıkartıyor. Muhtemelen üşüttüm yavrumu.Valla ben vermicektim calpolü eczaci karsi komşumun kizi az ver anlamazsin huzursuzlanir dedi iyi uyuduydu yani hala devam mi ediyor huzursuzluğu
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah neden yatirdilar yine
Valla bilemedim 2 gündür sakin ama baya gazlı o günden beri. Bu zamana kadar hiç damla kullanmamıştım ama artık gerektiğini düşünüyorum. En etkili damla hangisi acaba. Büyük kızıma rezene veriyordum hiç damla kullanmadımÇok normal benimki 2gün huzursuz oldu. Birde üşütmek mikrobik bişey soğuk havadan olunmuyor
Yaa emziği tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunuz. Benimki tutuyor ama veriyorum 5 6 sn sonra ağzından çıkıyor. İstiyor veriyorum bidaha düşüyor. Acaba tutamadığından mı yoksa emzik mi büyük geliyor bilemedim. Elim sürekli emzikte düşmesin diye.Ne nuk ne avent emziği tutmayan kızım marketten alınan 25 tl.lik emziği cuk diye tuttu şoktayımkızlar emziği nasıl kullanıyosunuzda uyku boyunca ağzındamı dalınca alıyomusunuz
Benim kız kardeşim çok tombul bi bebekti. Omunda oturuyordu bileklerine. Annem bi türlü bulamazdı çorap. Bilek kısmından biraz keserdi. Öyle kullanırdı. Çorapların hemen hemen hepsini öyle harcamıştıKizlar bebegin bilegini sıkan çoraplara öneriniz nedir geniş ler bile oturuyor bacagina
Abisinin 24 no coraplarini giydirip vicdanina kadar cekiyorumKizlar bebegin bilegini sıkan çoraplara öneriniz nedir geniş ler bile oturuyor bacagina
Benim oglan da 6 dan 8 e kadar cekiyo. 7 ye kadar ben bakiyorum. 8 e kadar esime verip uyuyorum. Yoksa aksama kadar surunuyorum. Az kaldi diyorum 3 ay bi gelsin gecicek diyorum geciriyorum gunleriGünaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su ankac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.
Benimkide memede uyumaya alıştı inşallah emziğin faydasını görürüzValla ben almıyorum hiç. Gece gündüz emiyor. Ama öyle çok değiş tabi emmek istediği zaman alıyor ya da ağlarken. Özellikle gaz sancısı varken. Uyurken de daldıktan sonra atıyor. Meme de uyumaya çok alıştı emzik gibi kullanınca bende ayırıp hemen emzik beriyorum. Yoksa uyumuyor
Valla benimkide diğer emzikleri tükürüyodu bildiğin hiç emmeye bile çalışmıyodu, bunu direkt aldı emmeye başladıYaa emziği tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunuz. Benimki tutuyor ama veriyorum 5 6 sn sonra ağzından çıkıyor. İstiyor veriyorum bidaha düşüyor. Acaba tutamadığından mı yoksa emzik mi büyük geliyor bilemedim. Elim sürekli emzikte düşmesin diye.
Uykuya derin dalınca ben çıkartıyorum daha doğrusu ağzından düşüyor emzik zaten.
6-9 arası bizimde uyanık kalma vakti. Gaz sancısına uyanıyor gaz meme sohbet oyalamayla geçiyor uyumuyor. Gece uykusunu iyi aldığı için uyanma vakti sanırımGünaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su ankac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.
Suan arada tutuyo arada öğürüp atıyor canı isterse ahdhshsj- Janna - nin kızı da tutmamişti napti acaba ona da marketten al dene bak tutar demistim kiz sen git en pahalisini al oyle yapar bu bebişler
Ay cok mantikli bakayim hemen sagol canim
Senın gene iyi benim 6-12 arası ahahahahaGünaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su ankac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.
Evet ya kısır döngü gibi emdikçe gazlanıyor emzirmeden gazını çıkarayım diyorum ağlıyor durmuyorBizim ebemiz gazlı cocuk anneye memeye sarar demişti emincede daha cok gaz oluyo cok zor gerçekten emzik alıyor mu sizinki
Bizim 6-9 arası öyle. Uyumuuorda. Mız mız mız sürekli. Ağlama desen değil. Kendi çapındaGünaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su ankac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.
Teşekkür ettim canım bugün Civilden aldık 59 TL idiCanım Amazon linki attım açılır insallah
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay : Amazon.com.tr: Bebek
Bibps marka var bende bide chicco aynısınoluyor bendedeYaa emziği tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunuz. Benimki tutuyor ama veriyorum 5 6 sn sonra ağzından çıkıyor. İstiyor veriyorum bidaha düşüyor. Acaba tutamadığından mı yoksa emzik mi büyük geliyor bilemedim. Elim sürekli emzikte düşmesin diye.
Uykuya derin dalınca ben çıkartıyorum daha doğrusu ağzından düşüyor emzik zaten.
Olmadı bende bi değiştireyim bakim.Benimkide memede uyumaya alıştı inşallah emziğin faydasını görürüz
Valla benimkide diğer emzikleri tükürüyodu bildiğin hiç emmeye bile çalışmıyodu, bunu direkt aldı emmeye başladı
Evet bendeki de chicco.Teşekkür ettim canım bugün Civilden aldık 59 TL idi
Bibps marka var bende bide chicco aynısınoluyor bendede
Valla ya oturuyor aslinda h&mden altiklarim sadece iz yapiyor ama acırsa diye korkuyorumEvet ya bende ona çözüm bulamadım giydirmeyin sıkı çorap diyolar ama bol olanlarda ayağında durmuyoki gece çıkıyor
Havalar sogudu mu orda bugun ankara da serinBen giydiriyorum. Bol olunca çıkıyor. Burası da soğuk olduğu için bol giydiremiyorım
Bende kescem galibaBenim kız kardeşim çok tombul bi bebekti. Omunda oturuyordu bileklerine. Annem bi türlü bulamazdı çorap. Bilek kısmından biraz keserdi. Öyle kullanırdı. Çorapların hemen hemen hepsini öyle harcamıştıbaya iz oluyordu çünkü sıkıyordu.
Kolik olabilirmi benim ki gece 1-5arasi kopuyorGünaydın hanımlar gerci bize göre öğlen oldu su ankac gündür yogunluktan yazamıyorum ağır misafirlerdi bizim bi yere gitmemizdi uaak tefek iş güçtü derken buraya vakit hic kalamadı. Vücudum cok yorgun düştü valla aksamları belim agrıyor bebem de her sabah saat 6 da baslıyor gaz sancısına saat 9 a kadar istisnasız sancı cekiyor ara ara aglayarak sonra geciyor ıkınması gaz cıkarabiliyor, günğn diget saatlerinde de cıkarıyor. Ama 6 ile 9 arası sanki cocugumun totosunu tıkamışlar, niye böyle oluyor anlamadım.
Abisinin 24 no coraplarini giydirip vicdanina kadar cekiyorum
Kiz bi market emziği deneseydin belki senin kizin ruhu fakir ne biliyosunSuan arada tutuyo arada öğürüp atıyor canı isterse ahdhshsjmam emzikte getirtiyorum kuzenime ama yurt dısından kargoladı
Ay evet ev aşırı serin. Isıtıcı açıyorum bazen. Zateb gece 10 derecelere düşüyor. 2 gündür deli gibi rüzgar var mesela.Valla ya oturuyor aslinda h&mden altiklarim sadece iz yapiyor ama acırsa diye korkuyorum
Havalar sogudu mu orda bugun ankara da serin
Bende kescem galiba
Kolik olabilirmi benim ki gece 1-5arasi kopuyor
buyuk corap getirmislerdi yikayim da kullanayim bari
Kiz bi market emziği deneseydin belki senin kizin ruhu fakir ne biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?