2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet ev aşırı serin. Isıtıcı açıyorum bazen. Zateb gece 10 derecelere düşüyor. 2 gündür deli gibi rüzgar var mesela.
Ayy en sevdigim havalar tam gezmelik camlari dayayip üşümelik ama hic birini yapamiyorum

Ayy en sevdigim havalar tam gezmelik camlari dayayip üşümelik ama hic birini yapamiyorum
Kız bi süre sonra insan benziyor böyle havalardan. Eve tıkılıp kalıyorsun. Bugün eşimin yanına gidecektim kızımla rüzgar aşırı olunca mesela kaldım. Uçurur ikimizi birden. Gece de soğuk geliyor. Uyku tulumu falan alacağız bakam

Oktivus C caglaus - Janna - CipisS ay herkeste varmış aynı sorun demekki normal, ben de kolikmi acaba diye düşündümde günde 2 3 saat aglama ile kolik oluyor mu hiç bilmiyorum, emziriyorum yine mızırdanıyor, altını acıyorum yine ıkınmaya fevam ediyor, kiraz cekirdeği koyuyorum o fayda etmiyor

Kızlar bebişinizin saçları dökülüyor mu? Bizimkinin önleri döküldü yanlarda ve arkalarda kaldı emekli memur gibi çok komik oldu
Ahahaha ne güldüm benim bebemin de döküldü de yenisi cıkıyor smdi. Sadece önü döküldü dediğin gibi, ben de hayat bilgisindeki gıcık müdüre benzettim o halini

Ahahaha ne güldüm benim bebemin de döküldü de yenisi cıkıyor smdi. Sadece önü döküldü dediğin gibi, ben de hayat bilgisindeki gıcık müdüre benzettim o halini
Ahah düşündüm de ona daha cok benziyor yeni çıkan saçlar aynı renk mi çıkıyor peki canım ?

120. Gun

Relaktaz damla kullanan anneler var mı iyi geliyor mu bebişlere sab denedik olmadı bu sefer bunu verdi doktor 3 tane damla kullandık olmadı paralarımızın hepsi boşuna Gitti eşim de cok sinirlendi artık damlaya para vermekten insallah bu seferki işe yarar

Ay evet cok soguk iyi olmaz ben soguk seviyorum ama bebişle cikamam gibi
Canim koligin seviyeleri varmiş mesela doktor bana 10 seviye uzerinde 3 dedi insallah ilerlemez yani silikon ucu birakabildin mi

Kolik bu ladar basit değildir bence. İlk gaz sancısında kızım çığrınarak ağlıyordu ve asla susmuyordu. Sesi nefesi gidiyordu ağlamaktan. Öyle bir şey kolik bildiğim kadarı ile aralıksız ağlaması gerekiyor. Sebepli veya sebepsiz. Bizimkiler bize eziyet olsun diye mızırdanıp ağlama taklidi yapıyor kskslsjsjsjs
Ay evet cok soguk iyi olmaz ben soguk seviyorum ama bebişle cikamam gibi

Canim koligin seviyeleri varmiş mesela doktor bana 10 seviye uzerinde 3 dedi insallah ilerlemez yani silikon ucu birakabildin mi
H bit yere gidemiyorum ben ya bebe ile çok zormuş valla

Suan arada tutuyo arada öğürüp atıyor canı isterse ahdhshsj mam emzikte getirtiyorum kuzenime ama yurt dısından kargoladı
Ayyy benimki de tutmuyor avent almıştım bu sefer diliyle ittiriyor sıpa ilk oglum tutmuştu büyük rahatlikti zaten her zaman vermiyordm bı tek uyurken emiyordu emziği bu çok fena hep göğsümde uyumak istiyor

Bizde sab ı bıraktık. Doktoru mommy’s bliss e geri gecirdi bizi. Sab ise yaramadi

ACİLLL
Kizlar bebegimin ateşi var gibi alindan ölcunce 36.9 gogusten 38 temazsiz makina ile olctum koltuk altindan 36.6 cikti eski tip ile doktorumun telefonu kapali ulaşamadim acile gotureyimmi

ACİLLL
Kizlar bebegimin ateşi var gibi alindan ölcunce 36.9 gogusten 38 temazsiz makina ile olctum koltuk altindan 36.6 cikti eski tip ile doktorumun telefonu kapali ulaşamadim acile gotureyimmi
Canım benim kızın sürekli öyle çıkıyor. Endişelenme hemen. Normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…