- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ilk asida bisey olmuyor 2. Asi sıkıntı biraz üsütmüs olabilir yada baska sorunu falanKızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?
Ay benimki de öyleIlk 2 hafta kilo almasada olur dedi doktor cunku 300 gr fazla almis ay insallah kurtulalim mamalardan
Benimkide 10 uzerinden 3. Seviye falan mis surekli uykuda ıkınma aglarken ıkınma kusma aşiri derecede aglamiyordu ama bazen tutturdumu kiyameti kopariyor emerken bile ıkınıyor probiyotik verdi bize dr bakalim iyilesir insallah
Hangi marka kullaniyosun canim bifidrop verdi bizeAy benim kızda öyle. Sadece kurması çok az. Probiyotik kullanıyoruz ama aynı yani çok faydası da yok.
Benimkinsaat başi uyaniyorMama versem de uyumuyor. Uyusa bile tilki uykusu bu
Bizde dun asi olduk ama calpol verdim ben yatarken hemşire oyle dedi normalde agri yapmiyor ama yapadabilir dediKızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?
Ooo hemde cok be her hapsirdiginda annem üşüttü diyorKızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Kolik o zaman canımAy benimki de öylebu söylediklerinin hepsğ var bizde de
İlkini doğduğu gün yaptılar bu 2. Dedi doktor hepatit b. Sizin öyle olmadı mı ?Ilk asida bisey olmuyor 2. Asi sıkıntı biraz üsütmüs olabilir yada baska sorunu falan
Ateş falan olmadı. Doktor da bu bişey yapmaz hafif demişti ama beni mahvetti. Acaba başka bir sıkıntısı mı var bilemedimHangi marka kullaniyosun canim bifidrop verdi bize
Benimkinsaat başi uyaniyor
Bizde dun asi olduk ama calpol verdim ben yatarken hemşire oyle dedi normalde agri yapmiyor ama yapadabilir dedi
Ooo hemde cok be her hapsirdiginda annem üşüttü diyor
Kolik o zaman canım
Evet benimki bikaç kez hapşırıyorKızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Ne zaman verdin ilkÜfff ne güzel bu aldığım 3. Çeşit emzik almıyor ,almıyor,almıyor alır gibi yapıp bırakıyor Almanya’dan kuzene bile sipariş verdim yok alır gibi yapıp bırakıyor kızım da öyle yapmıştı kardeşi de aynı
Doğduğundaki ilk gecesindeNe zaman verdin ilk
Cts 2.doz asimizi yaptık hiç sorun yaşamadıkKızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?
Geçmiş olsun canım allah şifa versinKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Bu aşının %90 etkisi yok dedi doktorumuz. 2. Ay karma aşıda huzursuzluk ateş olurmuşKızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?
Benim bebe hapşırıyor, hatta 2-3 tane üst üste en az :) eşimle kardeşide üst üste hapşırır onlara çekmiş heralde. Arada hapşırması normal hastalık belirtisi yokKızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Çocuktan çocuğa değişiyor ne yapsak huyları işteDoğduğundaki ilk gecesinde
Cok gecmis olsun canim. Ozel degilse neden girdi bebegin yenidenKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Valla ben vermicektim calpolü eczaci karsi komşumun kizi az ver anlamazsin huzursuzlanir dedi iyi uyuduydu yani hala devam mi ediyor huzursuzluğuAteş falan olmadı. Doktor da bu bişey yapmaz hafif demişti ama beni mahvetti. Acaba başka bir sıkıntısı mı var bilemedim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah neden yatirdilar yineKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Çok geçmiş olsun cnmKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Evet günde 4-5 hapşırıyorKızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Allah şafi adıyla şifa versin. Tez zamanda inşallahKizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?