2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk asida bisey olmuyor 2. Asi sıkıntı biraz üsütmüs olabilir yada baska sorunu falan

Ay benimki de öyle bu söylediklerinin hepsğ var bizde de

Ay benim kızda öyle. Sadece kurması çok az. Probiyotik kullanıyoruz ama aynı yani çok faydası da yok.
Hangi marka kullaniyosun canim bifidrop verdi bize
Mama versem de uyumuyor. Uyusa bile tilki uykusu bu
Benimkinsaat başi uyaniyor
Bizde dun asi olduk ama calpol verdim ben yatarken hemşire oyle dedi normalde agri yapmiyor ama yapadabilir dedi
Kızlar sizin bebeğinizde gün içinde hapşırıyor mu
Ooo hemde cok be her hapsirdiginda annem üşüttü diyor
Ay benimki de öyle bu söylediklerinin hepsğ var bizde de
Kolik o zaman canım

Ateş falan olmadı. Doktor da bu bişey yapmaz hafif demişti ama beni mahvetti. Acaba başka bir sıkıntısı mı var bilemedim

Ne zaman verdin ilk

Cts 2.doz asimizi yaptık hiç sorun yaşamadık

Kizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bu aşının %90 etkisi yok dedi doktorumuz. 2. Ay karma aşıda huzursuzluk ateş olurmuş

Kizlar buraya kendi sıkıntılarımı yazmak için geliyorum gibi oluyor ama inanin yazamiyorum... gecen sizlere mujdeli haberi vermiştim yoğun bakımdan çıktık diye ama biz bugun tekrar yogun bakıma alındık
Cok gecmis olsun canim. Ozel degilse neden girdi bebegin yeniden

Ateş falan olmadı. Doktor da bu bişey yapmaz hafif demişti ama beni mahvetti. Acaba başka bir sıkıntısı mı var bilemedim
Valla ben vermicektim calpolü eczaci karsi komşumun kizi az ver anlamazsin huzursuzlanir dedi iyi uyuduydu yani hala devam mi ediyor huzursuzluğu
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah neden yatirdilar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…