- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ateşi normal 38 üzeri olması lazım canimACİLLL
Kizlar bebegimin ateşi var gibi alindan ölcunce 36.9 gogusten 38 temazsiz makina ile olctum koltuk altindan 36.6 cikti eski tip ile doktorumun telefonu kapali ulaşamadim acile gotureyimmi
Nasıl? Kaynan kendi memesini mi verdi bebeğine?Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Aynenn canimm yeni doğan bebek refleks gereği hep aranır ağzı açık yani ben bişey diyemeden alacak mı bakayım dedi soktu agzina garibim emmeye çalıştı ya ayy çok sinir oldumNasıl? Kaynan kendi memesini mi verdi bebeğine?
Asiri sicak geldi ustu falanda kalin degil korktumCanım benim kızın sürekli öyle çıkıyor. Endişelenme hemen. Normal bence.
Teni normalde bu kadar sıcak olmuyor hic ölçmuyodumda önceleri calpol versem miAteşi normal 38 üzeri olması lazım canim
Ne salak insanlar var ya seni delirtmek icin yapılmış birsey ben olsam evden kovardim direk mal mi ne ya igrenç pis geliyor kulağaKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Evet burda da muhabbeti gecti. Hilene diye bir kullanicinin kvsiydi sanirim. Cok sinir bozucu. Inanamiyorum cok absurt bi durum valla.Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
1 2 yudum iç insanin cani kola çeker mi yaGazli ve sagliksiz olmasi bi yana icinde inek sutu proteini ve turevi yoktur di mi ya kolanin? 1 bardak icsem keske.
Bu arada tebrik ederim. Bu bebebgine kavustugun anlamina geliyorKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Ya normalde ben de icmem ama mangal yaptik yaninda canim cekti. Gaz yapacak diye cogu seyi yiyemiyorum. Sut urunleri de cikinca valla sayili sey yiyebiliyorum.1 2 yudum iç insanin cani kola çeker mi yaben hiç sevmem de
Ne salak insanlar var ya seni delirtmek icin yapılmış birsey ben olsam evden kovardim direk mal mi ne ya igrenç pis geliyor kulağa
Evet hiç hoş birşey değil kizamadim ama napiyosun anne el kadar bebek ne bilsin alır tabi dedim tinlamadi bile çıktı gitti ama benim sinirim gecmediEvet burda da muhabbeti gecti. Hilene diye bir kullanicinin kvsiydi sanirim. Cok sinir bozucu. Inanamiyorum cok absurt bi durum valla.
VErince memeyi başı göğemi erdi ne oldu yani ben tuhaf insanlar ya sapır saçma işlerAynenn canimm yeni doğan bebek refleks gereği hep aranır ağzı açık yani ben bişey diyemeden alacak mı bakayım dedi soktu agzina garibim emmeye çalıştı ya ayy çok sinir oldum
Evet canım yarın bir hafta oluyor teşekkür ederimBu arada tebrik ederim. Bu bebebgine kavustugun anlamina geliyor
Burda muhabbeti geçmişti sanırım düşkün olurmuş vs diye böyle şeylere pek inanmam ama bunu ikinci çocuğuma da yapınca tesadufune inanamadimVErince memeyi başı göğemi erdi ne oldu yani ben tuhaf insanlar ya sapır saçma işler
Iste kv ye anne dememek icin bir sebep daha. Akli basinda insan isi mi bu. Ilk bebegine de yapmis tukurseydin ya caninaKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Cok zor sabır işi alerji gaz allah kolaylık versin canim pişik olunca bende 1 hafta sut urunu tuketmedim çok zor oluyor benimde canım deli gibi kuru fasulye cekiyor meselaYa normalde ben de icmem ama mangal yaptik yaninda canim cekti. Gaz yapacak diye cogu seyi yiyemiyorum. Sut urunleri de cikinca valla sayili sey yiyebiliyorum.
Benim arkadasimin kv si yapmisti evden kovmustu da umursamamişti kadin ben bunu kendi kayinvalidemin yaninda eltime anlattim actim agzimi yumdum gözümü yapacagi varsada cesaret edemezdi gerciEvet hiç hoş birşey değil kizamadim ama napiyosun anne el kadar bebek ne bilsin alır tabi dedim tinlamadi bile çıktı gitti ama benim sinirim gecmedi
Şaka mı ya. Tövbe tövbe. Valla ben aşırı sinir oldum. Kesin çok büyük tepki verirdim. Saçmalığa bak. Alsın veya almasın yeni doğmuş bir bebek o. Senin ne haddine bunu yapıyorsunAynenn canimm yeni doğan bebek refleks gereği hep aranır ağzı açık yani ben bişey diyemeden alacak mı bakayım dedi soktu agzina garibim emmeye çalıştı ya ayy çok sinir oldum
Bana da bazen öyle geliyor. Ölçüyorum senin yazdığın sayılarda çıkıyor.Asiri sicak geldi ustu falanda kalin degil korktum
Teni normalde bu kadar sıcak olmuyor hic ölçmuyodumda önceleri calpol versem mi
Ben içiyorum bazen. Dayanamıyorum artıkGazli ve sagliksiz olmasi bi yana icinde inek sutu proteini ve turevi yoktur di mi ya kolanin? 1 bardak icsem keske.
Bi bardaktan bir sey olmaz ic gitsin ben icmistim epidural sonrasi kafein olsun diye :)Gazli ve sagliksiz olmasi bi yana icinde inek sutu proteini ve turevi yoktur di mi ya kolanin? 1 bardak icsem keske.
Hayır kadını seviyorum aslında ama böyle yaptıkça da soğuyor insan kendi kızı olsa asla taviz vermez böyle şeylereIste kv ye anne dememek icin bir sebep daha. Akli basinda insan isi mi bu. Ilk bebegine de yapmis tukurseydin ya canina
Öyle yapmak lazım kızım sana diyorum gelinim sen anla gerçi dediğim dedik bı kadın ne kadar anlar bilemiyorum eşimin annesi diye saygısızlık etmek istemiyorum yüz yüze bakıyoruz sabrın da bir sonu var maalesefCok zor sabır işi alerji gaz allah kolaylık versin canim pişik olunca bende 1 hafta sut urunu tuketmedim çok zor oluyor benimde canım deli gibi kuru fasulye cekiyor mesela
Benim arkadasimin kv si yapmisti evden kovmustu da umursamamişti kadin ben bunu kendi kayinvalidemin yaninda eltime anlattim actim agzimi yumdum gözümü yapacagi varsada cesaret edemezdi gercidaha 4 kere gördü cocugu topladan 10 dk tutmamiştir yüz bulup gelemiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?