2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım hele ki bu hastalık döneminde herşeye açık yeni dogan bebekler kırk çıkana kadar misafir kabul etmek istemiyorum hatta

Bebemin doydugundan asla emin olamiyorum, emziriyorum memede uyuyor az az cekiyor sonra ben de dolaba kaldirdigim sutten isitiyorm onu veriyorum bazen cok fazla geliyo defalarca kusuyor bazen kusmuyor.. nasil
Cozucem bu isi bilemiyorum :/

ACİLLL
Kizlar bebegimin ateşi var gibi alindan ölcunce 36.9 gogusten 38 temazsiz makina ile olctum koltuk altindan 36.6 cikti eski tip ile doktorumun telefonu kapali ulaşamadim acile gotureyimmi
En Iyi olcum koltuk alti. 37,8 bebeklerde yuksek ates. Takipte kal uzerini biraz soy istersen

Bebemin doydugundan asla emin olamiyorum, emziriyorum memede uyuyor az az cekiyor sonra ben de dolaba kaldirdigim sutten isitiyorm onu veriyorum bazen cok fazla geliyo defalarca kusuyor bazen kusmuyor.. nasil
Cozucem bu isi bilemiyorum :/
Simdi yine icirdim hemen kesik kesik kusmaya basladi sizce doydugunu oradan anlayabilir miyim 30 ml icirdim ama zaten emzirmistim bi saat once

Esin ne dio buna

En Iyi olcum koltuk alti. 37,8 bebeklerde yuksek ates. Takipte kal uzerini biraz soy istersen
Ustunde atlet ve ince tulum var koltuk alti cihazinda pili bitti arkadaşim 38.5 olursa doktora git endiselenme gitsende bisey yspmiyorlar 3 gün bekletiyorlar dedi tahlil icin

Ay evet cok soguk iyi olmaz ben soguk seviyorum ama bebişle cikamam gibi

Canim koligin seviyeleri varmiş mesela doktor bana 10 seviye uzerinde 3 dedi insallah ilerlemez yani silikon ucu birakabildin mi
Belki benimki 1. Seviye filan o zaman, malesef silikon ucu bir türlğ bırakamadım her emzirmeye silikon uç kutusuna koşmaktan günde bes yüz kere dezenfekte etmekten bıktık valla. Bebem alamıyor memeyi bir türlü, sanırım hep silikon uçla emzircem

Aynrn brnimki de 15 dk da bir mızırdanıypr bi cıglık koparıyor ıkınıyor sıkınıyor uyumaya devam ediyor.. 10 dk sonra bi daha bazen kucaga almazsan aglamaya devsm ediyor alırsan susuyor, dediğin gibi bizi illa dikecekler başlarına

Benimki memeyi aliyor ama ısırıyor başta hep açılış yaparken veya gaz ağrısı varsa. Ben de mecbur bırakamıyorum. Bir iki kez denedim tost yaptı

ACİLLL
Kizlar bebegimin ateşi var gibi alindan ölcunce 36.9 gogusten 38 temazsiz makina ile olctum koltuk altindan 36.6 cikti eski tip ile doktorumun telefonu kapali ulaşamadim acile gotureyimmi
Benim bebeğim 2 hafta bu şekilde ateşle gecti. Aynısını yaşadım göğüs ve göbek bölgesi 38 37.8 givi cıktı hep. Ama alnından ve koltuk altından hep 36 ateş aldım. En son göbekten 38. 5 alınca doktora götürdüm. Kana idrarq baktı hicbiseyi yok. Crp normal. Bi neden bulamadı. Eve gönderdi. Koltuk altından normal derece ile ölç 37.5 üstü alırsan önce soy bekle düşmezse atesi bi cay kaısgı calpol ver dedi. Hep ölctüm hiç koltuk altından 37.5 bucuk görmedim o yuzden ilac da vermedim. Bi sure sonra bebem normale döndü gövde de 37 36.8 lere düştü. Neden anlayamadık valla, aşırı sıcaklarlar bize temas eden bölgelerde vs oldu bence cunku bebeklerin dolasımı atesi esit dagitacak seviyede değil gibi bisey demişti doktor. Telas etme bence koltuk altı normalse

Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Tobe tobeee kadının emzirme anıları depreşti herhalde,

Ya normalde ben de icmem ama mangal yaptik yaninda canim cekti. Gaz yapacak diye cogu seyi yiyemiyorum. Sut urunleri de cikinca valla sayili sey yiyebiliyorum.
Hala bulamadın değil mi alerjisi neye imiş

Şöyle bir şey gördüm ama

Ay ben bunu gördüm sonra süt yapıyormuş diye gittim bir tabak kuru fasulye yedim içine neredeyse bir yemeğe konulacak kadar kimyon doldurdum. Akşam yemiştim ertesi gün gazdan kudurdu bebe Pazar akşam yedim olmuş Çarşamba hala o tabaktan öncesine nazaran daha gazlı. Çıkarıyor bitiremiyor hatta ağlayarak ıkınıyor zorla çıkarıyor yine rahatlayamıyor. Uykusunda da eskiye nazaran daha çok ıkınıyor

Uyumayan bebeğe çözüm bulan varmı? doktora sordunuzmu kızlar? Normalmı uyumaması bu bebeklerin yaa. Kucakta uyuyor yerinde asla uyumaz(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…