- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Ay ben bunu gördüm sonra süt yapıyormuş diye gittim bir tabak kuru fasulye yedim içine neredeyse bir yemeğe konulacak kadar kimyon doldurdum. Akşam yemiştim ertesi gün gazdan kudurdu bebePazar akşam yedim olmuş Çarşamba hala o tabaktan öncesine nazaran daha gazlı. Çıkarıyor bitiremiyor hatta ağlayarak ıkınıyor zorla çıkarıyor yine rahatlayamıyor. Uykusunda da eskiye nazaran daha çok ıkınıyor
Aynı anda aynı dertten yakınmamız peki?Uyumayan bebeğe çözüm bulan varmı?doktora sordunuzmu kızlar? Normalmı uyumaması bu bebeklerin yaa. Kucakta uyuyor yerinde asla uyumaz(((
Benimki de eskisi gibi uyumuyor. Bir de gazi çok olunca tavşan uykusu oluyor, gaz gelince uyanıyor sonra sil baştan pispisla uyut...Uyumayan bebeğe çözüm bulan varmı?doktora sordunuzmu kızlar? Normalmı uyumaması bu bebeklerin yaa. Kucakta uyuyor yerinde asla uyumaz(((
Benimki uyumuyorken yatakta da durmuyor, ille kucak ve gaz alacaksın. Sen şanslısin yatakta duruyormusnUyumuyor bebecik. Ağlamıyor ama uyumuyor da.gazdan uymuyor dicem çok sıkıştırınca biraz ağlayıp susuyor. Gözler cin gibi etrafları kızarık uyku akıyor ama gözler açık uyumuyor. Bugün koydum kanguruya memeyi de çıkardım tıktım ağzına ben işlerimi hallederken yarım saat kırkbeş dk göğsümde uyudu, çıkarıp yatağa koyar koymaz uyandı. Neden uyumaz ki bu bebeler?
Bizde de yaramadı laktoz intoleransı olabilir dedi relaktaz verdi bakalım bugün ilk gün etkisini göremedim keske hemen etki gösterseler damlalarBizde sab ı bıraktık. Doktoru mommy’s bliss e geri gecirdi bizi. Sab ise yaramadi
Ya o ise yaradı mı sizde? Ve ne ölçekte verdin canım? Doktor günde 15ml sabah öğle akşam 5er ml ver dedi. Ne mümkün 1 mlden fazla verince kusuyor. O da bir işe yaramıyor koca şişe kaldı o kadar parada verdik faydası olmadı. Düzenli kullanmak gerekiyormuş ama kullanamadıkBizde sab ı bıraktık. Doktoru mommy’s bliss e geri gecirdi bizi. Sab ise yaramadi
Relactaz da işe yaramadı bizde minicik zaten hemen bitti. Sabah öğle akşam 8er damla denildi. Şunu kullandım işe yaradı dediğim hiç bişey yok şu gaz içinBizde de yaramadı laktoz intoleransı olabilir dedi relaktaz verdi bakalım bugün ilk gün etkisini göremedim keske hemen etki gösterseler damlalar
Hayır ne calpolu ateşi yok ki veresinAsiri sicak geldi ustu falanda kalin degil korktum
Teni normalde bu kadar sıcak olmuyor hic ölçmuyodumda önceleri calpol versem mi
Höst diyemedin miKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Tukurmeyi geç ağzına scsa yeriIste kv ye anne dememek icin bir sebep daha. Akli basinda insan isi mi bu. Ilk bebegine de yapmis tukurseydin ya canina
Bizimde oturasimiz geldi ağzında tiktim emzigi gözlerin etrafı kızarıklık bakiniyo bakalım kaca kadar oturcak kendi bebeme nazarım değdiUyumuyor bebecik. Ağlamıyor ama uyumuyor da.gazdan uymuyor dicem çok sıkıştırınca biraz ağlayıp susuyor. Gözler cin gibi etrafları kızarık uyku akıyor ama gözler açık uyumuyor. Bugün koydum kanguruya memeyi de çıkardım tıktım ağzına ben işlerimi hallederken yarım saat kırkbeş dk göğsümde uyudu, çıkarıp yatağa koyar koymaz uyandı. Neden uyumaz ki bu bebeler?
Ise yaradi mi bilmiyorum ama gaz icin cok fazla aglamiyor genelde kendisi cikariyor, sabahlari cok sanci cekiyor agliyor. Gunde 3 kez 1er ml dedi bizeYa o ise yaradı mı sizde? Ve ne ölçekte verdin canım? Doktor günde 15ml sabah öğle akşam 5er ml ver dedi. Ne mümkün 1 mlden fazla verince kusuyor. O da bir işe yaramıyor koca şişe kaldı o kadar parada verdik faydası olmadı. Düzenli kullanmak gerekiyormuş ama kullanamadık
Zaten silikonla bile acıyor silikonu bırqksak alışma surecimiz olacak bizimBenimki memeyi aliyor ama ısırıyor başta hep açılış yaparken veya gaz ağrısı varsa. Ben de mecbur bırakamıyorum. Bir iki kez denedim tost yaptı
Evet, ısırınca silikon da yetmiyor ama silikonsuz asla anladım. Daha dişleri çıkacak:)Zaten silikonla bile acıyor silikonu bırqksak alışma surecimiz olacak bizim
Evet bendeki de chicco.
Bende inanmıyorum.Aynen kuru yediğim gün çok sancı cekti bebegim.Ay ben bunu gördüm sonra süt yapıyormuş diye gittim bir tabak kuru fasulye yedim içine neredeyse bir yemeğe konulacak kadar kimyon doldurdum. Akşam yemiştim ertesi gün gazdan kudurdu bebePazar akşam yedim olmuş Çarşamba hala o tabaktan öncesine nazaran daha gazlı. Çıkarıyor bitiremiyor hatta ağlayarak ıkınıyor zorla çıkarıyor yine rahatlayamıyor. Uykusunda da eskiye nazaran daha çok ıkınıyor
Çok şükür ya karnı toksa aşırı rahatsız edecek kadar gazı yoksa sıkılana kadar duruyor kendi kendine bi yerden sonra deliriyor tabi al artık der gibi bir çığlık kopuyorBenimki uyumuyorken yatakta da durmuyor, ille kucak ve gaz alacaksın. Sen şanslısin yatakta duruyormusnsabah 5 6 gibi bit başlıyoruz bazen, saat teee 9 10 kadar kadar uyumuyor, sonra delirella pert...
Valla sorma ya ne zaman güzel uyudu desem arkasına bi aksiyon yaşatıyor bizeBizimde oturasimiz geldi ağzında tiktim emzigi gözlerin etrafı kızarıklık bakiniyo bakalım kaca kadar oturcak kendi bebeme nazarım değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?