2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede yemeğin çok önemi var. İnanmıyorum böyle şeylere ben

Uyumuyor bebecik. Ağlamıyor ama uyumuyor da.gazdan uymuyor dicem çok sıkıştırınca biraz ağlayıp susuyor. Gözler cin gibi etrafları kızarık uyku akıyor ama gözler açık uyumuyor. Bugün koydum kanguruya memeyi de çıkardım tıktım ağzına ben işlerimi hallederken yarım saat kırkbeş dk göğsümde uyudu, çıkarıp yatağa koyar koymaz uyandı. Neden uyumaz ki bu bebeler?

Uyumayan bebeğe çözüm bulan varmı? doktora sordunuzmu kızlar? Normalmı uyumaması bu bebeklerin yaa. Kucakta uyuyor yerinde asla uyumaz(((
Benimki de eskisi gibi uyumuyor. Bir de gazi çok olunca tavşan uykusu oluyor, gaz gelince uyanıyor sonra sil baştan pispisla uyut...

Benimki uyumuyorken yatakta da durmuyor, ille kucak ve gaz alacaksın. Sen şanslısin yatakta duruyormusn sabah 5 6 gibi bit başlıyoruz bazen, saat teee 9 10 kadar kadar uyumuyor, sonra delirella pert...

Bizde sab ı bıraktık. Doktoru mommy’s bliss e geri gecirdi bizi. Sab ise yaramadi
Bizde de yaramadı laktoz intoleransı olabilir dedi relaktaz verdi bakalım bugün ilk gün etkisini göremedim keske hemen etki gösterseler damlalar

Bizde sab ı bıraktık. Doktoru mommy’s bliss e geri gecirdi bizi. Sab ise yaramadi
Ya o ise yaradı mı sizde? Ve ne ölçekte verdin canım? Doktor günde 15ml sabah öğle akşam 5er ml ver dedi. Ne mümkün 1 mlden fazla verince kusuyor. O da bir işe yaramıyor koca şişe kaldı o kadar parada verdik faydası olmadı. Düzenli kullanmak gerekiyormuş ama kullanamadık

Bizde de yaramadı laktoz intoleransı olabilir dedi relaktaz verdi bakalım bugün ilk gün etkisini göremedim keske hemen etki gösterseler damlalar
Relactaz da işe yaramadı bizde minicik zaten hemen bitti. Sabah öğle akşam 8er damla denildi. Şunu kullandım işe yaradı dediğim hiç bişey yok şu gaz için

Bizimde oturasimiz geldi ağzında tiktim emzigi gözlerin etrafı kızarıklık bakiniyo bakalım kaca kadar oturcak kendi bebeme nazarım değdi

Ise yaradi mi bilmiyorum ama gaz icin cok fazla aglamiyor genelde kendisi cikariyor, sabahlari cok sanci cekiyor agliyor. Gunde 3 kez 1er ml dedi bize

Benimki memeyi aliyor ama ısırıyor başta hep açılış yaparken veya gaz ağrısı varsa. Ben de mecbur bırakamıyorum. Bir iki kez denedim tost yaptı
Zaten silikonla bile acıyor silikonu bırqksak alışma surecimiz olacak bizim

Relaktazı Nası kullanmanızı önerdi doktor

Arkadaşlar bebeğim emerken uyuyakalmadıysa emzikle uykuya dalıyor ama emzik ağzından düştüğü an uyanıyor ne yapmam gerekiyor 32 günlüğüz

Evet bendeki de chicco.

Bende inanmıyorum.Aynen kuru yediğim gün çok sancı cekti bebegim.

Benimki uyumuyorken yatakta da durmuyor, ille kucak ve gaz alacaksın. Sen şanslısin yatakta duruyormusn sabah 5 6 gibi bit başlıyoruz bazen, saat teee 9 10 kadar kadar uyumuyor, sonra delirella pert...
Çok şükür ya karnı toksa aşırı rahatsız edecek kadar gazı yoksa sıkılana kadar duruyor kendi kendine bi yerden sonra deliriyor tabi al artık der gibi bir çığlık kopuyor bizim de var gece 3 5 nöbetlerimiz bu saatler arasında mutlaka uyanıp bi gaz çıkarma seansı yapıyoruz artık kaça kadar rahatlayıp uyursa. Dööört gözle bekliyorum buruşup kızarmadan kendi kendine zatır zatır çıkaracağı günleri

Bizimde oturasimiz geldi ağzında tiktim emzigi gözlerin etrafı kızarıklık bakiniyo bakalım kaca kadar oturcak kendi bebeme nazarım değdi
Valla sorma ya ne zaman güzel uyudu desem arkasına bi aksiyon yaşatıyor bize emziğe düştü bu aralar bi uyku öncesi bikaç dk emer bırakırdı şimdi uyanık olduğunda da ağzında hatta uyurken bile atmıyor uykuda bile emiyor cop cop çılgın şey uyuyamadığı için yorgunluktan çığlığı basmadığı sürece sorun yok seviyorum oynuyorum vakit geçiriyoruz ama diken üstünde oluyorum uykuya geçemediği için ağlayıp bizi başına dikecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…