2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebeğim emerken uyuyakalmadıysa emzikle uykuya dalıyor ama emzik ağzından düştüğü an uyanıyor ne yapmam gerekiyor 32 günlüğüz
Benim eşim bebeyi kundaklıyor sıkıca ağzına emziği verip kundağı da çenesine kadar çekip emziği sıkıştırıyor düşmesin diye tabi kontrollü olmak lazım kusarsa falan diye hoş gerçi o da dayanmıyor bizim bebeye napıyor ediyor bi şekilde minik ellerini çıkarıyor kundaktan dışarı sonra bi sıçrama hooop uyandırıyor kendini

Bende inanmıyorum.Aynen kuru yediğim gün çok sancı cekti bebegim.
Dün çok fenaydı çok gazı vardı kimyonu suyla karıştırıp içtim arkasına rezene içtim bide süt artırıcı bitkisel damla kullanıyorum onun içeriği de gaz attırıyormuş bide ondan içtim, bi sonraki emzirmeye baktım gürül gürül pırtlar maşallah ben bunları tükettiğim halde gazı var çıkaramıyor diyorum tüketmesem nasıl olacak acaba

Kızlar benim büyük kızım 2 yaşında bebeği sürekli sever gibi yapıp ya yüzünü elleriyle sıkıyor ya ayağını kafasına vurmaya çalışıyor bunu birde gülerek yapıyor zarar verdiğini söylüyorum kızıyorum iyilikle anlatıyorum olmuyor çok yoruldum bebekten uzak tutmaya bugün farkında olmadan kafasına vurdu çok korktum 2 cocuklu hayat çok zor bebeğin hiç bir zorluğu yok ama büyük kızım çok zor

Bende cok kullanmadım 4 Gün falan kullandım kullanınca cocuk daha kötü oluyodu açıkçası beklentim cok yüksekti bende 15 damla iki kere veriyordum memnun kalmadım yani relaktaza geçtim minicik damlalar o kadar pahalı ki bi de işe yarasaydı gam yemeyecektim

Bizde de yaramadı laktoz intoleransı olabilir dedi relaktaz verdi bakalım bugün ilk gün etkisini göremedim keske hemen etki gösterseler damlalar
Relaktazı Nası kullanmanızı önerdi doktor
Emzirmeden önde 2 damla

Arkadaşlar bebeğim emerken uyuyakalmadıysa emzikle uykuya dalıyor ama emzik ağzından düştüğü an uyanıyor ne yapmam gerekiyor 32 günlüğüz
Aynı sıkıntı bizde de var tekrar veriyorum dalıyo ama yine düşüyo en son artık deli gibi ağlıyo meme istiyor işin sonu hep memede bitiyor bizde

Ahh okullar açıldı hastalıklar başladı kızım hasta idi babasi hasta oldu şimdi ben baya zor geçiyor bogaz enfeksiyonu grip bebişin de burnu tikali oy Allahim kıştan korkuyorum

Ahh okullar açıldı hastalıklar başladı kızım hasta idi babasi hasta oldu şimdi ben baya zor geçiyor bogaz enfeksiyonu grip bebişin de burnu tikali oy Allahim kıştan korkuyorum
Eşimde öyle getirdi grip midir nedir bebişimin burnu tıkalı nefes alamayacak diye korkuyorum serum fizyolojik şırınga ile temizlemeye çalışıyorum arkasından burundan enjektör mü adı neydi nefesimle çekerek alıyorum ama olıyır mu olmuyor mu bilmiyorum işe yaramıyor aynı gibi bunun için daha ne yapabilirim acaba nereye götürsem bebeğimi sürekli hırhır baya zorlanıyor yavrum kıştan korkuyorum bende

Aynenn canimm yeni doğan bebek refleks gereği hep aranır ağzı açık yani ben bişey diyemeden alacak mı bakayım dedi soktu agzina garibim emmeye çalıştı ya ayy çok sinir oldum
Coook iyi anlıyorum benimki de tam yapma girişiminde bulundu ben içeri girdim napıyorsun sen iyi misin diye çıkıştım ama travma olarak kaldı bende acaba ben uyurken yapmış mıdır falan diye gerzk kadın

Coook iyi anlıyorum benimki de tam yapma girişiminde bulundu ben içeri girdim napıyorsun sen iyi misin diye çıkıştım ama travma olarak kaldı bende acaba ben uyurken yapmış mıdır falan diye gerzk kadın
Amaç nedir onu çözemiyorum yani yaptı noldu el kadar bebe ne anlar ne soksan onu alır ağzına inşallah yapamamistir seninki

Nee kadar şanslısın. Bizimki elinde olsa beraber nefes almayı bekleyecek

Nee kadar şanslısın. Bizimki elinde olsa beraber nefes almayı bekleyecek
Sling falan kullanıyor musun? 3,5 kilodan başlayan bi kanguru aldık ona koydum dün bebeyi memeyi de verdim eme eme uyudu o rahatlatabilir hem dinlenirsin hem işlerini halledersin bebiş de koynunda dursun

Cok şükür eşimle tekrar burnunu serum fizyolojik ile temizledik sonra burnundan aspiratörle Cektik. İnanılmaz sümük vardı oysaki bakınca temiz burnu açık yani ama hayvan gibi hırıltısı var halada var. Bu yöntemi doğru yapınca başarılı. Annemle yaptık bişi çıkmadı eşim daha iyi uyguladı. Bebeler sadece burnundan nefes alıyorlarmış emmeyi bile etkiliyormuş.

Benim kizim 5 bucuk yasinda biraz daha yuz versem her turlu eziyeti yapacak .. yasla alakasi yok heralde bunun cok kiskaniyor bazen akli geliyo seviyo bazen dövüyo alistik biz..

Ya ben size demeyi unuttum kizlar genital bolgemde et parcasi falan diyodum ona doktor bakti sigil dedi bende hic yoktu dogum sirasinda sonradan olan bisey hatta dikis varken o kadar kasinti yapmisti ki dikisler dustugu icin sanmistim megersem sigilmiş.. yakalim dedi basina gelen oldu mu nasil bi islem bu yakma acisi falan oluyomu ?

Bende sabah aksam yapiyorum baya fark ediyo az once yaptim kucucuk burundan bir suru sumuk geliyo Allahtan rahatladi uyudu ..aspiratörle fazla oynamak istemiyorum aslinda burnunun delikleri buyudu

Aynı sıkıntı bizde de var tekrar veriyorum dalıyo ama yine düşüyo en son artık deli gibi ağlıyo meme istiyor işin sonu hep memede bitiyor bizde
Aynı ben.birkaç ay sonra işe başlayacağım böyle alışsın istemiyorum.Bir yerde şöyle bir şey okudum çocuk hafif dalmaya başladığında emziği ağzından alıyorlarmış bakalım işe yarayacak mı bende

Benimki uyumuyorken yatakta da durmuyor, ille kucak ve gaz alacaksın. Sen şanslısin yatakta duruyormusn sabah 5 6 gibi bit başlıyoruz bazen, saat teee 9 10 kadar kadar uyumuyor, sonra delirella pert...
Aynı saatler bizimki de aynı sabah 5 de kalkıyor 10 a kadar uyumuyor onda da ağlayarak uyuyor

Mantıklı aslında ama bizimkine hiç güvenmiyorum uyanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…