Ayağımda minik minik sallıyorum bazen sallarken alacağım bu gece bakalım neler olacakMantıklı aslında ama bizimkine hiç güvenmiyorum uyanabilir
Bizimki de bazen domuz gibi hırıldıyoCok şükür eşimle tekrar burnunu serum fizyolojik ile temizledik sonra burnundan aspiratörle Cektik. İnanılmaz sümük vardı oysaki bakınca temiz burnu açık yani ama hayvan gibi hırıltısı var halada var. Bu yöntemi doğru yapınca başarılı. Annemle yaptık bişi çıkmadı eşim daha iyi uyguladı. Bebeler sadece burnundan nefes alıyorlarmış emmeyi bile etkiliyormuş.
Sürekli silikonla emerken dene ucu cikincs yatarak dene bi de ben oyle tutturmustim silikonla ucu kistirip yara yapmisti cok aciyodu o acıdan deneye deneye alistirdiydimBelki benimki 1. Seviye filan o zaman, malesef silikon ucu bir türlğ bırakamadım her emzirmeye silikon uç kutusuna koşmaktan günde bes yüz kere dezenfekte etmekten bıktık valla. Bebem alamıyor memeyi bir türlü, sanırım hep silikon uçla emzircem
Eziyorlar meme ucunuBenimki memeyi aliyor ama ısırıyor başta hep açılış yaparken veya gaz ağrısı varsa. Ben de mecbur bırakamıyorum. Bir iki kez denedim tost yaptı
Duşa soktum koltuk altindan 36.4 cikiyordu sinra alni da düştü kasiktan da ölçtüm o da 36 cikinca rahatladmBenim bebeğim 2 hafta bu şekilde ateşle gecti. Aynısını yaşadım göğüs ve göbek bölgesi 38 37.8 givi cıktı hep. Ama alnından ve koltuk altından hep 36 ateş aldım. En son göbekten 38. 5 alınca doktora götürdüm. Kana idrarq baktı hicbiseyi yok. Crp normal. Bi neden bulamadı. Eve gönderdi. Koltuk altından normal derece ile ölç 37.5 üstü alırsan önce soy bekle düşmezse atesi bi cay kaısgı calpol ver dedi. Hep ölctüm hiç koltuk altından 37.5 bucuk görmedim o yuzden ilac da vermedim. Bi sure sonra bebem normale döndü gövde de 37 36.8 lere düştü. Neden anlayamadık valla, aşırı sıcaklarlar bize temas eden bölgelerde vs oldu bence cunku bebeklerin dolasımı atesi esit dagitacak seviyede değil gibi bisey demişti doktor. Telas etme bence koltuk altı normalse
Yataga koyunca üstündekini cikar burnunun dibine koy kokunu alsin ben oyle yapiyorum uyanmiyorUyumuyor bebecik. Ağlamıyor ama uyumuyor da.gazdan uymuyor dicem çok sıkıştırınca biraz ağlayıp susuyor. Gözler cin gibi etrafları kızarık uyku akıyor ama gözler açık uyumuyor. Bugün koydum kanguruya memeyi de çıkardım tıktım ağzına ben işlerimi hallederken yarım saat kırkbeş dk göğsümde uyudu, çıkarıp yatağa koyar koymaz uyandı. Neden uyumaz ki bu bebeler?
Vermedim duşa soktumHayır ne calpolu ateşi yok ki veresin
Serum fizyolojik yaparken bir iki damla mı yapıyosunuz yoksa baya sıkıyo musunuz?Bende sabah aksam yapiyorum baya fark ediyo az once yaptim kucucuk burundan bir suru sumuk geliyo Allahtan rahatladi uyudu ..aspiratörle fazla oynamak istemiyorum aslinda burnunun delikleri buyudu
Yoo. Daha kontrol zamani gelmedi. Diyete devam. Test yapacaklarindan da pek emin degilim zaten. Belki online bi doktorla gorusurum Turkiyeden.Hala bulamadın değil mi alerjisi neye imiş
Ne damlasi kiz siringayla sikiyorum 2 cc yi yari yariya anca temizliyoSerum fizyolojik yaparken bir iki damla mı yapıyosunuz yoksa baya sıkıyo musunuz?
Sling falan kullanıyor musun? 3,5 kilodan başlayan bi kanguru aldık ona koydum dün bebeyi memeyi de verdim eme eme uyuduo rahatlatabilir hem dinlenirsin hem işlerini halledersin bebiş de koynunda dursun
Aynı saatler bizimki de aynı sabah 5 de kalkıyor 10 a kadar uyumuyor onda da ağlayarak uyuyor
Ay yok silikonsuz facia. Bir iki kez ten temasi diye çıkardım bir daha çıkarmam. Bebek ağzı mi kerpeten mi belli değilSürekli silikonla emerken dene ucu cikincs yatarak dene bi de ben oyle tutturmustim silikonla ucu kistirip yara yapmisti cok aciyodu o acıdan deneye deneye alistirdiydim
Eziyorlar meme ucunubenim aksine silikon uçla daha çok acitiyordu sonra aventin küçük ucu o kadar acitmadi ama yinede aşiri aciyordu
Duşa soktum koltuk altindan 36.4 cikiyordu sinra alni da düştü kasiktan da ölçtüm o da 36 cikinca rahatladm
Yataga koyunca üstündekini cikar burnunun dibine koy kokunu alsin ben oyle yapiyorum uyanmiyor
Vermedim duşa soktum
Amann siringayla bir burundan girip diğerinden çıkartıyorsun senNe damlasi kiz siringayla sikiyorum 2 cc yi yari yariya anca temizliyo
Benimki tatlı tatlı uyudu içinde mızmızlandı bir iki birinde emzik verdim birinde emzirdim kafasını yaslayıp uyudu çok güzel bir duygu ama belim ağrıdı tabi ben bu bebeyi karnımda nasıl taşıyormuşum dedimAldım da kullanamadım henüz. Halkalı versiyonu daha kolay govo duruyor, diğerini kullanabilir miyim bilmiyorum. Benim oglan hiperaktiviteyi bulan kişi
Biyolojik saatler aynı saate kurulu desene
Ay yok silikonsuz facia. Bir iki kez ten temasi diye çıkardım bir daha çıkarmam. Bebek ağzı mi kerpeten mi belli değiluzuuuuuun zaman silikon devam eder bizde
Ya şimdiden belim ağrıyor zaten 4 kg sipa vallaBenimki tatlı tatlı uyudu içinde mızmızlandı bir iki birinde emzik verdim birinde emzirdim kafasını yaslayıp uyudu çok güzel bir duygu ama belim ağrıdı tabi ben bu bebeyi karnımda nasıl taşıyormuşum dedim
Ya naapsın bu bebeler sizin pörsük memenizi hayret bişey, manyak mı bu kadınlarKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Ayyy hiç sorma inşallah bir daha aynı tranvayi yasamamYa naapsın bu bebeler sizin pörsük memenizi hayret bişey, manyak mı bu kadınlar
Bizimki de artık memeyi tutabiliyor aslında ama canı istemiyoBelki benimki 1. Seviye filan o zaman, malesef silikon ucu bir türlğ bırakamadım her emzirmeye silikon uç kutusuna koşmaktan günde bes yüz kere dezenfekte etmekten bıktık valla. Bebem alamıyor memeyi bir türlü, sanırım hep silikon uçla emzircem
Şırıngaya 1,5 ml aliyorum her burun deliği için ayrı ayrıSerum fizyolojik yaparken bir iki damla mı yapıyosunuz yoksa baya sıkıyo musunuz?
Bizim ki emmemişti ilk zamanlar habire senin memeni mi ememiyor bi deniyim emecek mi falan diyordu bende asla ne alaka emme refleksi var zaten bebeğin emse emer falan diyordum bi boşlukta baktım çıkarmış memesini cocuk kucağında içeri girdim napıyorsun sen ya dedim çıkıştım öncesinde yaptımı bilmiyorum nefret ediyorum o olaydan sonra kendisinden amaçsızca cahilce bişey yaptıkları resmenAmaç nedir onu çözemiyorum yani yaptı noldu el kadar bebe ne anlar ne soksan onu alır ağzına inşallah yapamamistir seninki
Yok kiz o nasil oluyo oyle 2 burunada sıkıp aspiratorle cekiyorumAmann siringayla bir burundan girip diğerinden çıkartıyorsun seninstada görmüştüm.
En az 2 ml bir deliğe eşim 5 ml yaptı öyle çıktı sümükleSerum fizyolojik yaparken bir iki damla mı yapıyosunuz yoksa baya sıkıyo musunuz?
Evet bizde öyle yapıyoruz ben cesaret edemiyorum eşim alışmalısın dioAmann siringayla bir burundan girip diğerinden çıkartıyorsun seninstada görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?