2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de bazen domuz gibi hırıldıyo

Sürekli silikonla emerken dene ucu cikincs yatarak dene bi de ben oyle tutturmustim silikonla ucu kistirip yara yapmisti cok aciyodu o acıdan deneye deneye alistirdiydim
Benimki memeyi aliyor ama ısırıyor başta hep açılış yaparken veya gaz ağrısı varsa. Ben de mecbur bırakamıyorum. Bir iki kez denedim tost yaptı
Eziyorlar meme ucunu benim aksine silikon uçla daha çok acitiyordu sonra aventin küçük ucu o kadar acitmadi ama yinede aşiri aciyordu
Duşa soktum koltuk altindan 36.4 cikiyordu sinra alni da düştü kasiktan da ölçtüm o da 36 cikinca rahatladm
Yataga koyunca üstündekini cikar burnunun dibine koy kokunu alsin ben oyle yapiyorum uyanmiyor
Hayır ne calpolu ateşi yok ki veresin
Vermedim duşa soktum

Bende sabah aksam yapiyorum baya fark ediyo az once yaptim kucucuk burundan bir suru sumuk geliyo Allahtan rahatladi uyudu ..aspiratörle fazla oynamak istemiyorum aslinda burnunun delikleri buyudu
Serum fizyolojik yaparken bir iki damla mı yapıyosunuz yoksa baya sıkıyo musunuz?

Yoo. Daha kontrol zamani gelmedi. Diyete devam. Test yapacaklarindan da pek emin degilim zaten. Belki online bi doktorla gorusurum Turkiyeden.

Prof. Dr. Bülent Enis Şekerel​

Bu doktorun alerji konusunda çok iyi olduğunu söylüyorlar online görüşme yapıyormuş bende bi bakacağım bi araştır istersen

Sling falan kullanıyor musun? 3,5 kilodan başlayan bi kanguru aldık ona koydum dün bebeyi memeyi de verdim eme eme uyudu o rahatlatabilir hem dinlenirsin hem işlerini halledersin bebiş de koynunda dursun

Aldım da kullanamadım henüz. Halkalı versiyonu daha kolay govo duruyor, diğerini kullanabilir miyim bilmiyorum. Benim oglan hiperaktiviteyi bulan kişi

Aynı saatler bizimki de aynı sabah 5 de kalkıyor 10 a kadar uyumuyor onda da ağlayarak uyuyor

Biyolojik saatler aynı saate kurulu desene

Ay yok silikonsuz facia. Bir iki kez ten temasi diye çıkardım bir daha çıkarmam. Bebek ağzı mi kerpeten mi belli değil uzuuuuuun zaman silikon devam eder bizde

Benimki tatlı tatlı uyudu içinde mızmızlandı bir iki birinde emzik verdim birinde emzirdim kafasını yaslayıp uyudu çok güzel bir duygu ama belim ağrıdı tabi ben bu bebeyi karnımda nasıl taşıyormuşum dedim

Ya şimdiden belim ağrıyor zaten 4 kg sipa valla deneyeyim

Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Ya naapsın bu bebeler sizin pörsük memenizi hayret bişey, manyak mı bu kadınlar

Bizimki de artık memeyi tutabiliyor aslında ama canı istemiyo
Keyfi yerindeyse çok acıkmadıysa ya da uyku sersemiyse tutuyo çok da güzel emiyo memeyi, sonrakinde bi bakıyosun cırım cırım ağlıyo silikonu verince susuyo emiyo. Çok üçkağıtçı bi bebem var

Amaç nedir onu çözemiyorum yani yaptı noldu el kadar bebe ne anlar ne soksan onu alır ağzına inşallah yapamamistir seninki
Bizim ki emmemişti ilk zamanlar habire senin memeni mi ememiyor bi deniyim emecek mi falan diyordu bende asla ne alaka emme refleksi var zaten bebeğin emse emer falan diyordum bi boşlukta baktım çıkarmış memesini cocuk kucağında içeri girdim napıyorsun sen ya dedim çıkıştım öncesinde yaptımı bilmiyorum nefret ediyorum o olaydan sonra kendisinden amaçsızca cahilce bişey yaptıkları resmen

Bu ara yeni bi adet çıkardı bebem, uykuya dalamıyo, memede uyurdu şimdi uyuyo 5 dk sonra açıyo gözünü tekrar emmek istiyo. Tekrar tekrar memeyi verince kusuyo diye vermiyorum, elini emmeye başladı, yumruğunu sokup elinin üstünü cok cok emiyo. Aslında emzik vermek istemiyodum ama böyle yapınca versem rahatlar mı ki diye düşünmeye başladım. Ama zaten silikon ucu tamamen bırakamadık bi meme bi silikonla emiyo, 2 aylık olunca da işe başlicam kaşık bibeoronla vermeyi deneyecek annem, bi de emzik olursa iyice kafası karışır mı ki diyorum, neyi emecek neyi emmeyecek, neyden süt gelecek neyden gelmeyecek iyice ambale mi olur diyorum. Bi yandan da ben olmayınca emme ihtiyacı için emzik iyi mi olur ki diyorum. Çok kararsız kaldım

Kızlar gülneva az az da olsa günde 3 4 kez kaka yapıyordu. Ama dün akşama kadar yapmadı ve huzursuzdu. Akşam bi yaptı vicdanına kadar …… saçı başı her tarafımız kaka oldu. Bizim de başladı kaka problemimiz. Sizler ne yapıyorsunuz böyle bi durumda. Şayet ağlamaktan öldürüyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…