2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cunkuuu onlardan süt fışkırıyor canisi biz beceremiyoruz emzirmeyi tövbe ya onların bize yol göstermesi gerekirken yapılanlara maruz kaldığımız şeylere bakar mısın neyse geçmiş gitmiş bebeğine odaklan buyuttunuz siz maşallah darısı bana

Doktor normalde günlük 1 çay kaşığı zeytinyağı önermişti. Yağa rağmen bugün ilk defa 4 gündür kabız. Doktora yazdım gliserin pediatrik fitil önerdi. Fitil deneyeceğiz mecbur

Kızlar bebişimin ağzının içinde beyaz beyaz pamukçuk oldu sizde de var mı? Nasıl geçer tecrübeli annelerim beni aydınlatır mısınız
Bana da yardim edin doktor ilac verdigi halde gecmedi beyazliklar deneyip gecen var mi tecrubelerinizden faydalanmaknisterim

Yok kiz o nasil oluyo oyle 2 burunada sıkıp aspiratorle cekiyorum rahatlatiyosa oylede yaparim

Valla ala temizliyor da ben yapamam çocuğa şırınga ile bir burundan bolca serumu basıyorsun, diğer burundan şelale gibi sümük akıyor, şaşırırsın. Postu görünce atarım bence işe yarıyor yapabilene

En az 2 ml bir deliğe eşim 5 ml yaptı öyle çıktı sümükle

Evet bizde öyle yapıyoruz ben cesaret edemiyorum eşim alışmalısın dio

Valla ben ancak serum sıkıp burun temizleyici çubukla temizliyorum. Aspiratoru de yaparım ama şırınga zor be

Yok kiz o nasil oluyo oyle 2 burunada sıkıp aspiratorle cekiyorum rahatlatiyosa oylede yaparim

Valla ala temizliyor da ben yapamam çocuğa şırınga ile bir burundan bolca serumu basıyorsun, diğer burundan şelale gibi sümük akıyor, şaşırırsın. Postu görünce atarım bence işe yarıyor yapabilene

En az 2 ml bir deliğe eşim 5 ml yaptı öyle çıktı sümükle

Evet bizde öyle yapıyoruz ben cesaret edemiyorum eşim alışmalısın dio

Valla ben ancak serum sıkıp burun temizleyici çubukla temizliyorum. Aspiratoru de yaparım ama şırınga zor be

Kızımı emziriyorum emziriyorum eller yumruk yapıp hep ağızda bu açlık belirtisi kızlar ya doymuyor mu bu çocuk diyorum

Aynen
Benim kizim 5 bucuk yasinda biraz daha yuz versem her turlu eziyeti yapacak .. yasla alakasi yok heralde bunun cok kiskaniyor bazen akli geliyo seviyo bazen dövüyo alistik biz..
Canım valla yoruldum öpüyor ama birden vurma potansiyeli var bebek geldiğinden beri aşırı huysuz zapt edemiyorum bu sefer bağırsam vicdan azabı çekiyorum ama çok denge siz olmuş

Ise baslayacaksan aksine emzige alistir.kendini rahatlatsin yavrucak. Elini emmesi de farkli degil meme bulamayinca kendini sakinlestirmek icin yapiyor. Emzikle o da sen de daha rahat edersiniz. Ben de 4 aylikken ise baslicam. Hala emzik tutturmaya caliaiyorum. Bi an tutuyo bi an firlatiyo belli olmuyor. Emzik tutuyor artik diyemem hala.

kızlar ne sıklıkla bebeğinizi emziriyorsunuz? Hala 2-3 saat aralıklara devam ediyor musunuz? Uyanıksa emziriyorum ama uyuyorsa 3 saatte uyandırmalı mıyım?

Yoo. Daha kontrol zamani gelmedi. Diyete devam. Test yapacaklarindan da pek emin degilim zaten. Belki online bi doktorla gorusurum Turkiyeden.
Yutdısının da hastane doktor düzeni prosedürü cok değişik, gercekten tğrk prosedürünün gözünü seviyim

Bak sen agzı o an ne isterse miniğin

Genital siğilse hpv virüsü işte burada cok bahsettim ben, bulaşıcı bir virüs

Genital siğilse hpv virüsü işte burada cok bahsettim ben, bulaşıcı bir virüs
Dogum esnasinda yoktu bende uzun ince ip gibi bi et parcasi ama bendeki normal sigil gibi degil ve cok kasinti yapiyo .. hatirliyorum sendede vardi nasil bi islem yapildi sana peki

Kızlar benim oğlan 1 haftadır meme de yese mama da yese sadece yüzünde kırmızı benekler döküyor ya 1 saat sonra geçiyor normal mi sizinde oluyor mu

kızlar ne sıklıkla bebeğinizi emziriyorsunuz? Hala 2-3 saat aralıklara devam ediyor musunuz? Uyanıksa emziriyorum ama uyuyorsa 3 saatte uyandırmalı mıyım?
Canım benimki gece 4 bucuk saat uyuyor gece 3 de uyuyor sabah 7-7.30 arası kendi uyanıyor . Gece uykusuna da yatmadan öncesi 3 saatte bir besliyorum ya mama ya meme . Memede daha erken acıkıyor mama uzun süre tutuyor. Bende acaba 4-5 saat çok uzun süre mi diye düşünüyorum uyandırmaya çalışıyorum kalkmıyor dayıyorum memeyi bir iki çekip atıyor. Birdahaki kontrolde bende soracağım bunu.

Yok kiz 15 gunlukken biraktirdi doktor onu keske 3 saat uyusa saat basi uyaniyo benimki

Ben kakanın kıvamını görmezden geleyim dedim huzursuzluğu ve pişiği baz alayım dedim peynir yemeye devam ettim bugün kakasında çok az kan vardı Sütü, yoğurdu deneyince huzursuzluğu çok artinca bırakmıştım ama peyniri tolere edebiliyor sanmıştım artık süt ürünlerine tamamen veda edeceğim. Gerçi bu ara ceviz de yedim. Şimdi hem sut ürünlerini hem kuruyemişi kesip gözlemlicem bakalım inşallah sadece yumurta ve süt ürünleriyle kurtuluruz başka besinlere de alerjisi çıkmaz. Mide bulantısı ve mukuslu, gürültülü ve sıvı kaka devam ediyor hala
Soya da çok alerjik bir gıda malesef. Kuru yemisleri test et en kısa zamanda eğer dokunmazsa badem sütü falan içersin. Aslında paketli ürünlerin tamamı zararlı değil. Aynı bantta üretim olunca eser miktarda şunu bunu içerebilir diye alerjen uyarısı oluyor paketin arkasinda. Eser miktar dokunuyor mu bir bakarsın dokunmuyorsa sadece ana maddelerdeki alerjenleri dikkat edersin. Benim oğluma katkı maddeleri dokunuyordu o yüzden paketli gıda tüketemedim ama sadece süt ürünleri için tüm paketli gıdalarin tümünü birakmak gerekmez. He ne var ummadık şeyin içinde peyniralti tozu çıkıyor, paket arkası okumaktan kör oluyorsun o ayrı Ama anne sütü özellikle ek gıda döneminde de alerjileri devam ederse büyük kurtarıcı oluyor. Alerjisi olup yiyemediği gıdalardaki eksiği anne sütüyle kapatabiliyorsun. O yüzden ben 3 sene emzirdim doktor tavsiyesiyle. Hatta doktora "e hani faydası kalmıyordu" dedim "Saçmalama ineğin sütünün bile faydası varken insan sütünün faydası olmaz olur mu" demişti Alerjenleri tespit ettikten sonrasi daha kolay zaten. Ben 2 sene yumurta yemedim, iki senenin sonunda sütümden geçeni tolere edebilecek hale gelmişti. Oturup bir koca tava menemeni görmüştüm

Ben her sabah ve akşam düzenli temizliyorum. Önce serum sıkıp sonra çekiyorum baya beyaz sümük çıkıyor. Yok sanmayın dışarıdan gözükmüyor sadece. Birde serum fizyolojik markalardan alınca pahalı oluyor. Normal damara takılan serum şeklinde alırsanız çok ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…