Sen uyuyor musunYa uyudugumdan falan hic bisey anlamiyorun malesef insallah 2 saate falan cikar ilerde
2 gündür birimde öyleydi düzeldi atak haftasındasınız sanırım ondan öyle oluyorBugün sabahtan beri 2 kere emdi kızım, onun dışında ne zaman memeye alsam çığlık kıyametmeme reddi olmasından çok korkuyorum morelim çok bozuk
Kayınvalide elini her ağzına alışında aç bu çocuk diyor sütüm yermiyor diye panik oluyorum bende neyseki herkesin öyleymiş bi gelişim özelliği herhaldeAman kimseyi alma hele kv ni hiç..
Bende hiç emin olamıyorum ama huzursuz değilse aç değildir diye düşünüyorum. Sürekli yedirmek istiyorum
Şimdiden oyuncak olduk ellerinde.
Biz hala aynıyız bir çözüm bulamadık. Ama şükğr en azından eskisi kadar ıkınma sıkılma pek kalmadı
Benim kızımda öyle. Sürekli elleri yumuk ve ellerini emmeye çalışıuor. Hatta bazen şapur şupur emiyor hatta.
Artık saatlik kısmını bıraktım acıkınca ağlayınca sürekli emziyorım.
2 kere kakasını yaptı, geğirme ve gaz çıkarmada oldu ama bilemedim aşırı huzursuz bağırıyor saatlerdir, istanbul soğuktu bugün üşüttükmü naptık anlamadımHemen modunu düşürme geçen gün benimde öyle oldu gaz sancısı vardır büyük ihtimalle
Yok cnm baktım temiz ağzı, yarında almazsa memeyi deneyeyim bir cnm zaten sütüm az ve yağlı doyurucu değil diye üzülüyodum şimdide bu çıktıBana doktor iki aylık olana kadar gündüz 2 saat gece 3 saati geçirme, 2 aylık olduktan sonra gündüz 3 saat gece 4 saat olabilir dedi. Kendisi 2 saat olunca mıkırdanmaya başlıyo onun sesine uyanıyorum ama bazen alarmı duymuyorum, o da mıkırdanmazsa 4 saat falan uyuduğumuz oluyor.
Bazı bebek acıkınca çok tepki vermeyebiliyormuş kendi kendine biraz mıkırdanıp geri uykuya dalarsa seni uyandıramadan şekeri düşebiliyormuş. O yüzden sanırım tedbiren 2-3 saat diyorlar. Ama sarılık riski geçtiyse, bebek de cazgırsa belki o kadar kasmaya gerek yoktur
Pamukçuk olabilir ağzını kontrol ettin mi, pamukçuk olunca canı acıyıp emmek istemeyebiliyorlarmış.
Bir kitapta okudum bir de, biberondan dolayı meme reddi olduysa silikon uçla memeyi teklif edin diyordu
Ay valla insanı sinir ederler ya. Senin kv hep yanında mı?Kayınvalide elini her ağzına alışında aç bu çocuk diyor sütüm yermiyor diye panik oluyorum bende neyseki herkesin öyleymiş bi gelişim özelliği herhalde
Bazen yetmiyor bebelere çıkardıkları gaz.2 kere kakasını yaptı, geğirme ve gaz çıkarmada oldu ama bilemedim aşırı huzursuz bağırıyor saatlerdir, istanbul soğuktu bugün üşüttükmü naptık anlamadım
Yok cnm baktım temiz ağzı, yarında almazsa memeyi deneyeyim bir cnm zaten sütüm az ve yağlı doyurucu değil diye üzülüyodum şimdide bu çıktı
Benim erken doğum oldu cnm sanırım beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyor atak haftası, ondan değildir diye düşünüyorum o yüzden2 gündür birimde öyleydi düzeldi atak haftasındasınız sanırım ondan öyle oluyor
Eşim uğrşıyor şuan arada pıt yapıyor ama o kadar bağırıyorki bi yandan da hava yutuyor geriBazen yetmiyor bebelere çıkardıkları gaz.
Yok ziyarete geldiAy valla insanı sinir ederler ya. Senin kv hep yanında mı?
Ay kıyamam ya. Ağrı kesici fitil verseniz olmaz mı? Bebekler içim olanlaro var. Ben öyle çok ağlayınca veriyorum rahatlıyor. Uyuyup kalıyor hemen.Eşim uğrşıyor şuan arada pıt yapıyor ama o kadar bağırıyorki bi yandan da hava yutuyor geribu gece zor geçecek bize anlaşılan
Hm anladım. Yani bence uyar söylemesin o şekilde be gerek var strese sokmayaYok ziyarete geldi
Ben sormuştum cnm şimdilik primaya devam edicem sanırım, bez değiştirince pişik olur falan olabilir dediler riske atamadımBiri babyturco bez soruyordu bugun, ebebekte kampanya varmış, kullananlar bir bakabilir
Dr a danışmadan olurmuki cnm bilemedim, annemi çağırdım onu bekliyorum valla belki o sakinleştirirAy kıyamam ya. Ağrı kesici fitil verseniz olmaz mı? Bebekler içim olanlaro var. Ben öyle çok ağlayınca veriyorum rahatlıyor. Uyuyup kalıyor hemen.
Hm anladım. Yani bence uyar söylemesin o şekilde be gerek var strese sokmaya
Biz bez değiştirdik. E bebek in avm dışı magazasinda numune ürün vardı kullandık. 1-2tabede aldık baktık pişik yapmadı ebebegib markası bezi alıyoruz şimdi. Primada var. Ama o hastane vs gideceksek yada gece kullanıyoruzBen sormuştum cnm şimdilik primaya devam edicem sanırım, bez değiştirince pişik olur falan olabilir dediler riske atamadım
Dr a danışmadan olurmuki cnm bilemedim, annemi çağırdım onu bekliyorum valla belki o sakinleştirir
Bende aynı durumdayim.Bu ara yeni bi adet çıkardı bebem, uykuya dalamıyo, memede uyurdu şimdi uyuyo 5 dk sonra açıyo gözünü tekrar emmek istiyo. Tekrar tekrar memeyi verince kusuyo diye vermiyorum, elini emmeye başladı, yumruğunu sokup elinin üstünü cok cok emiyo. Aslında emzik vermek istemiyodum ama böyle yapınca versem rahatlar mı ki diye düşünmeye başladım. Ama zaten silikon ucu tamamen bırakamadık bi meme bi silikonla emiyo, 2 aylık olunca da işe başlicam kaşık bibeoronla vermeyi deneyecek annem, bi de emzik olursa iyice kafası karışır mı ki diyorum, neyi emecek neyi emmeyecek, neyden süt gelecek neyden gelmeyecek iyice ambale mi olur diyorum. Bi yandan da ben olmayınca emme ihtiyacı için emzik iyi mi olur ki diyorum. Çok kararsız kaldım
Neden yapıyor ki bunu?Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Denemek lazım o zaman riske atıp, goon ve babyturco yu öven çok aslında, primaya göre uygunda evde kullanmaya alınabilirlerBiz bez değiştirdik. E bebek in avm dışı magazasinda numune ürün vardı kullandık. 1-2tabede aldık baktık pişik yapmadı ebebegib markası bezi alıyoruz şimdi. Primada var. Ama o hastane vs gideceksek yada gece kullanıyoruz
hemen büyüyorlar canım ne ara 2 aylık oldu anlamadım sende sağlıkla büyüt insallahCunkuuu onlardan süt fışkırıyor canisi biz beceremiyoruz emzirmeyi tövbe ya onların bize yol göstermesi gerekirken yapılanlara maruz kaldığımız şeylere bakar mısın neyse geçmiş gitmiş bebeğine odaklan buyuttunuz siz maşallah darısı bana
Atlas guney dun gece 3 te uyandi. Bugub aksam 6 ya kadar sadece sallandikca ve memede uyukladi. Dogru duzgun aglama yok huzursuzluk da az seviye ama ih ih ih ih diyip ikinip uyumadi tum gun. Tabi ben pert.Kızlar benim oğlan bugün hiç uyumadı. Sabah 6da uyandı bu saate kadar toplam 3-4 saat anca uyumuştur. Gözleri fıldır fıldır tavanı izliyor. Huzursuzluk yok arada beslendiğinden dolayı gazı oluyor ağlıyor ama onun dışında gözler açık takılıyor. Normalde emdikten yada biberondan sonra bayılan çocuk şimdi gözü açık duruyo. Sizinde böyle oldu mu ? Esniyor uykuya dalıyor pışpışla yatağa koyunca açılıyor
Elinde oynatıyor bizi bazen alıyor hatta eliyle tutuyor çıkmasın diye bazen de diliyle atıyor istemiyor anlam veremedim bu çocuğaBenımkıde ilk öyleydi düzeldi canım yavas yavas hala daha emziği cok sevmiyor ama en azından baska kucaklarda da uyuyor yoksa biterdim ben
Amin canım teşekkürler güzel dileklerin içinhemen büyüyorlar canım ne ara 2 aylık oldu anlamadım sende sağlıkla büyüt insallahtakma kimseyi dicem ama pek oyle olmuyor Allah ferahlık versin her anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?