2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün sabahtan beri 2 kere emdi kızım, onun dışında ne zaman memeye alsam çığlık kıyamet meme reddi olmasından çok korkuyorum morelim çok bozuk
2 gündür birimde öyleydi düzeldi atak haftasındasınız sanırım ondan öyle oluyor

Kayınvalide elini her ağzına alışında aç bu çocuk diyor sütüm yermiyor diye panik oluyorum bende neyseki herkesin öyleymiş bi gelişim özelliği herhalde

Hemen modunu düşürme geçen gün benimde öyle oldu gaz sancısı vardır büyük ihtimalle
2 kere kakasını yaptı, geğirme ve gaz çıkarmada oldu ama bilemedim aşırı huzursuz bağırıyor saatlerdir, istanbul soğuktu bugün üşüttükmü naptık anlamadım
Yok cnm baktım temiz ağzı, yarında almazsa memeyi deneyeyim bir cnm zaten sütüm az ve yağlı doyurucu değil diye üzülüyodum şimdide bu çıktı

Kayınvalide elini her ağzına alışında aç bu çocuk diyor sütüm yermiyor diye panik oluyorum bende neyseki herkesin öyleymiş bi gelişim özelliği herhalde
Ay valla insanı sinir ederler ya. Senin kv hep yanında mı?

Bazen yetmiyor bebelere çıkardıkları gaz.

Biri babyturco bez soruyordu bugun, ebebekte kampanya varmış, kullananlar bir bakabilir

Eşim uğrşıyor şuan arada pıt yapıyor ama o kadar bağırıyorki bi yandan da hava yutuyor geri bu gece zor geçecek bize anlaşılan
Ay kıyamam ya. Ağrı kesici fitil verseniz olmaz mı? Bebekler içim olanlaro var. Ben öyle çok ağlayınca veriyorum rahatlıyor. Uyuyup kalıyor hemen.
Yok ziyarete geldi
Hm anladım. Yani bence uyar söylemesin o şekilde be gerek var strese sokmaya

Biri babyturco bez soruyordu bugun, ebebekte kampanya varmış, kullananlar bir bakabilir
Ben sormuştum cnm şimdilik primaya devam edicem sanırım, bez değiştirince pişik olur falan olabilir dediler riske atamadım
Dr a danışmadan olurmuki cnm bilemedim, annemi çağırdım onu bekliyorum valla belki o sakinleştirir

Biz bez değiştirdik. E bebek in avm dışı magazasinda numune ürün vardı kullandık. 1-2tabede aldık baktık pişik yapmadı ebebegib markası bezi alıyoruz şimdi. Primada var. Ama o hastane vs gideceksek yada gece kullanıyoruz

Bende aynı durumdayim.

Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Neden yapıyor ki bunu?
Bilerek yapıyordur ? Hayır bebek alınca zevkemi geliyor tövbe tövbe. Ne. Munasebet

Denemek lazım o zaman riske atıp, goon ve babyturco yu öven çok aslında, primaya göre uygunda evde kullanmaya alınabilirler

hemen büyüyorlar canım ne ara 2 aylık oldu anlamadım sende sağlıkla büyüt insallah takma kimseyi dicem ama pek oyle olmuyor Allah ferahlık versin her anlamda

Atlas guney dun gece 3 te uyandi. Bugub aksam 6 ya kadar sadece sallandikca ve memede uyukladi. Dogru duzgun aglama yok huzursuzluk da az seviye ama ih ih ih ih diyip ikinip uyumadi tum gun. Tabi ben pert.

Baby turco soran kizlar. Ben gece gunduz kullaniyorum. Gecen gece bi beslenme saatini atladim babasi besledi ben uyudum tabi bezini degistirmemis yaklasik 5 saat durdu poposunda. Bez artik patlicakti oyle cis yapmis. Sifir sizdirma

Benımkıde ilk öyleydi düzeldi canım yavas yavas hala daha emziği cok sevmiyor ama en azından baska kucaklarda da uyuyor yoksa biterdim ben
Elinde oynatıyor bizi bazen alıyor hatta eliyle tutuyor çıkmasın diye bazen de diliyle atıyor istemiyor anlam veremedim bu çocuğa

hemen büyüyorlar canım ne ara 2 aylık oldu anlamadım sende sağlıkla büyüt insallah takma kimseyi dicem ama pek oyle olmuyor Allah ferahlık versin her anlamda
Amin canım teşekkürler güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…