Çözemedim anlamsız bir hareketNeden yapıyor ki bunu?
Bilerek yapıyordur ? Hayır bebek alınca zevkemi geliyor tövbe tövbe. Ne. Munasebet
Aynen benimki de 0 2 chicco. Bende bi nuk deneyim diyorum. Bakalım onu sevecek miBizim halimizi anlatmışsın sanki. Emzik tuttu bizimkiler bence çünkü istiyorlar ama işte gel gör ki ağızlarında tutmayı beceremiyorlar. Büyüklükle alakası yok bence ben ilk başta Chicco nun 0-2 aylığını almıştım ama onu çok sevmedi hep öğürüyordu onu verince. Philips aventinkini sevdi ama işte onu da tutamiyor ağzında sürekli elim emziğin üstünde. Acaba bir de nuk mu denesem diye düşünüyorum bu aralar
Bidahakine çekeyim yok şuanAlerjik olabilir fotosu var mı benimde oluyordu laktoz alerjisi dediler
Benim şu 1 haftadır öyle uyumaya yakın çok yiyor acaba dedim ondan mı bende ay başı götüreceğim bakalımBenim de bugün 4 saat meme emmedi, içtiğinde de nazlana nazlana uyuyakala kala içiyo doymadığından şüphe ediyorum. Seninki de baya emmeden duruyomuş 4-5 saat. Haftaya 1. Ay kontrolümüz var inş olması gereken kdar kilo almıştır ben de soracağım
Ben goon kullanıyorum aşırı memnunum. Büyük oğlumda 2,5sene kullandım. Şimdi bebişte de doğduğundan beri kullanıyorum 4 numaraya geçtik bile. doğal bir bez içeriği temiz pişik yapmazDenemek lazım o zaman riske atıp, goon ve babyturco yu öven çok aslında, primaya göre uygunda evde kullanmaya alınabilirler
Canım benim kızm normalde günde 3 4 kez kaka yapardı şimdi 2 gundur hem çok gazlı hem. De günde 1 kez yapıyor geceden sabaha kadar gazdan ağlıyor göğüs ucum yara oldu emzirirken zorlanıyorum acaba doymuyor mu az Kaka yapıyor diyorum bendeKızlar gülneva az az da olsa günde 3 4 kez kaka yapıyordu. Ama dün akşama kadar yapmadı ve huzursuzdu. Akşam bi yaptı vicdanına kadar …… saçı başı her tarafımız kaka oldu. Bizim de başladı kaka problemimiz. Sizler ne yapıyorsunuz böyle bi durumda. Şayet ağlamaktan öldürüyor kendini
Canım çok belli olmamış ama böyle genelde emdikten hemen sonra çıkıyor 1 saate geçiyorAlerjik olabilir fotosu var mı benimde oluyordu laktoz alerjisi dediler
Ben gercekten bi alerjisi var mi, varsa neye var hala emin degilim. Hepsi suphe. Ne varsa bi teyit edilse de ona gore onlemimi alsam. Nefret ediyorum burada olmaktan. Dedigin gibi sut alerjisi varsa ben paketli urunleri kesemem. Benim o kadar takatim, sabrim yok. Vegan paketli urunlerde de yoktur eser miktar diye umit ediyorum. Uzerine pilav, bulgur, makarna ve et, sonra mercimek gibi baklagiller, sebzeler oo mis. O zaman zor olmuyor. Secenek oluyor. Diger turlu yapamam. Insallah zorunda kalmam. Paketli gidalarin içinde olmamasi gereken maddeleri okudum. Dolaba yapistiricam esimde baksin. o sekilde ilerleriz. Badem sutu cok cirkin. Soyadan devam edebilirim insallah olmadi hindistan cevizi sutu artik. Helal olsun bu arada. Her ananin harci degil 3 yil emzirebilmek.Ben kakanın kıvamını görmezden geleyim dedim huzursuzluğu ve pişiği baz alayım dedim peynir yemeye devam ettim bugün kakasında çok az kan vardıSütü, yoğurdu deneyince huzursuzluğu çok artinca bırakmıştım ama peyniri tolere edebiliyor sanmıştım artık süt ürünlerine tamamen veda edeceğim. Gerçi bu ara ceviz de yedim. Şimdi hem sut ürünlerini hem kuruyemişi kesip gözlemlicem bakalım inşallah sadece yumurta ve süt ürünleriyle kurtuluruz başka besinlere de alerjisi çıkmaz. Mide bulantısı ve mukuslu, gürültülü ve sıvı kaka devam ediyor hala
Soya da çok alerjik bir gıda malesef. Kuru yemisleri test et en kısa zamanda eğer dokunmazsa badem sütü falan içersin. Aslında paketli ürünlerin tamamı zararlı değil. Aynı bantta üretim olunca eser miktarda şunu bunu içerebilir diye alerjen uyarısı oluyor paketin arkasinda. Eser miktar dokunuyor mu bir bakarsın dokunmuyorsa sadece ana maddelerdeki alerjenleri dikkat edersin. Benim oğluma katkı maddeleri dokunuyordu o yüzden paketli gıda tüketemedim ama sadece süt ürünleri için tüm paketli gıdalarin tümünü birakmak gerekmez. He ne var ummadık şeyin içinde peyniralti tozu çıkıyor, paket arkası okumaktan kör oluyorsun o ayrıAma anne sütü özellikle ek gıda döneminde de alerjileri devam ederse büyük kurtarıcı oluyor. Alerjisi olup yiyemediği gıdalardaki eksiği anne sütüyle kapatabiliyorsun. O yüzden ben 3 sene emzirdim doktor tavsiyesiyle. Hatta doktora "e hani faydası kalmıyordu" dedim "Saçmalama ineğin sütünün bile faydası varken insan sütünün faydası olmaz olur mu" demişti Alerjenleri tespit ettikten sonrasi daha kolay zaten. Ben 2 sene yumurta yemedim, iki senenin sonunda sütümden geçeni tolere edebilecek hale gelmişti. Oturup bir koca tava menemeni görmüştüm
Bendw hamileyken 2 3 kucuk siğil ciktı. Doktor hpv dedi ve smear testi aldı hemen rahim kanseri vs için. Nettem araştır istersen hpv virüsü diye. Bebege gecme ihtimaline karsı sezeryan oldum. Doktor dogumdan sonra büyürse yakarız demişti ama dogum olmadan 7.ayımda kayboldular bende. Kuzenimde de hamileliğinde cıkmıs dogumdan sonra yakmışlar onu. Cok acılı bi işlem değilmiş lazer epilasyon olduysan onun gibi bişeymiş, zaten lokal uyuşturuyor doktor. Ben şimdi hpv kontrolüne gideceğim doktora, virüs vucuttan atılmış mı diye. Cunku ilişki ile eşe filsn da geciyor,Dogum esnasinda yoktu bende uzun ince ip gibi bi et parcasi ama bendeki normal sigil gibi degil ve cok kasinti yapiyo .. hatirliyorum sendede vardi nasil bi islem yapildi sana peki
Benim annem dogumdan sonra emzik kurtarıcın olur dedi sokto agzına bebemin zaten ben de emzik kullanma taraftarıydım. Gak dese guk dese hemen emziği veriyorum. Dışarda cok iyi oluyor. Emzikle uykıya dalıyor. Emziksiz de uyuyabiliyor bazen kendi atıyor ağzından, bence ver o kadar bagımlı olmuyorlar emzige ama kurtarıcı oluuorYa ne bileyim emzik düşünce ağlıyor, bi yerde emziği düşürse emziksiz kalıp uyumaz, bıraktırması zor olur falan diye boşver emziksiz idare ediyoruz beni emzik yerine kullansın diyordum ama çalışınca lazım olacak galiba. Gerçi çok uzun saatler gitmicem ilk ay 4-5 saatliğine gidip gelicem bazı günler hiç gitmicem ama bilemedim. Ben karar veremezken sonunda annem ben yokken mecburen verecek heraldeo da tutarsa tabi
Biz sormuştuk hatta kendisi verdi bize doktorun. Nasıl oldu sakinleşti mi?Ben sormuştum cnm şimdilik primaya devam edicem sanırım, bez değiştirince pişik olur falan olabilir dediler riske atamadım
Dr a danışmadan olurmuki cnm bilemedim, annemi çağırdım onu bekliyorum valla belki o sakinleştirir
Ay ben sezaryen doğurdum normal tecrübem yok ama dayanılamayacak kadar arttıysa gidin bence bebek de kanala girmiş ne kadar açılma olduğunu nasıl bileceksiniz hastanede kontrollü bir şekilde beklemek en iyisi olur diye düşünüyorumKızlar iyi geceler, Eylül annelerinden geliyorum.
Tecrübeli siz annelerimize bir sorum var. 40+2 günlük hamileyim, normal doğum planladık. Bugün kontrol sırasında ilk kez düzenli sancılar çıktı ama 70 civarı. Eve geldikten sonra ise gece 3’e kadar neredeyse devam etti.
Nst’deki 70 bandındaki sancıları hissetmeyip evde hissetmeye başlayınca korkup acile gittim. Çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve 1 cm açıklık var. Herkeste olan kadar.
Sancı da çıktı düzenli olarak max 120 bandında.
Acil doktoru kalp atışları güzel deyip gönderdi. Bı arada sabahtan beri düzenli olarak nişanım geliyordu. En son acile giderken 3-4 damla sıvı şeklinde mukuslu tabaka geldi. Bebek kanaldaymış.
Okuduğum şey;
En son aşamada hastaneye başvurulması ama dayanılmayacak kadar yoğun hissetmeye başladım acilden döndükten bu yana geçen 2 saatte. Şimdi sıcak bir duş alıp ahududu yaprağı çayı içiyorum.
Hastaneye sabah yeniden başvurmalı mıyım? Yoksa pilates topunda açılmanın daha fazla olmasını mı beklemeliyim? Karşılaşan annelerimiz yardımcı olur mu?
Belki gazı vardır bazen benim bebem de yapıyor gazdan ememiyor cocuklar, burnu filan tıkalı değil dmiBugün sabahtan beri 2 kere emdi kızım, onun dışında ne zaman memeye alsam çığlık kıyametmeme reddi olmasından çok korkuyorum morelim çok bozuk
Ben babyturco kullanıyorum dogumdan bu yana cok memnunum, xok dolu olsa da bez sizma bi yapmıyor. İlk baslarda pipinin yönünden ve nemiö bezi sıkmamamdan ötürü sızmıştı bikac kereBiri babyturco bez soruyordu bugun, ebebekte kampanya varmış, kullananlar bir bakabilir
Evet sızdırmıypr aslaAtlas guney dun gece 3 te uyandi. Bugub aksam 6 ya kadar sadece sallandikca ve memede uyukladi. Dogru duzgun aglama yok huzursuzluk da az seviye ama ih ih ih ih diyip ikinip uyumadi tum gun. Tabi ben pert.
Baby turco soran kizlar. Ben gece gunduz kullaniyorum. Gecen gece bi beslenme saatini atladim babasi besledi ben uyudum tabi bezini degistirmemis yaklasik 5 saat durdu poposunda. Bez artik patlicakti oyle cis yapmis. Sifir sizdirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?