2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizin bebeler de pusetten ikina ikina kalkmaya calisiyo mu bu oglan asla yatmak istemiyo becerebilse tutunup oturcak napcam buna ben
Erken oturmaya baslayacak demek mi. Masallah motor gelisimleri onde gidiyor.

Hahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsun

Yalniz nazar degmesin gelisimi iyi gidiyor. Kendim olcuyorum takip ediyorum evde. Kizimin 8 aylikken giydigi tulumu giyiyor daha 2 aylik bile olmadi. Hesaplarima gore 1.5 yasinda ablasinin boyunu yakalicak.

Yalniz nazar degmesin gelisimi iyi gidiyor. Kendim olcuyorum takip ediyorum evde. Kizimin 8 aylikken giydigi tulumu giyiyor daha 2 aylik bile olmadi. Hesaplarima gore 1.5 yasinda ablasinin boyunu yakalicak.
Benim bu oglan da. Kuzey hep cok zayif ama uzun boyluydu. Bu hem dobilik hem uzun. Kuzeye 2 aylikken giydirdiklerim guneyin kolundan gecmiyo

Ay açsaymışız keşke, kombi balkonda gece dışarı çıkıp acmak zor geldi kat kat tulumlara soktum, bu gece yakalım bari

Burası da sogudu valla. Daha bizim uyku tulumumuz yok ben de 3 battaniye koyuyorum üstüne. Yorganı var minik 2 kere yüzüne kaymıştı korktum daha kullanmıyorum.
Uyku tulumu iyi oluyor ya, hem kolu içinde kalanlardan olunca kollarını sallayıp uyandırmıyo kendini, hem de üstüne battaniye atınca kollarıyla çırpınıp onu yüzüne çekememiş oluyo

Kızlar bebişleriniz sizi görünce heyecanlanıp ellerini ayaklarını çırpmaya başladı mı

Yaa benimki bana yapmıyo öyle şeyler, babasını görünce ona kitleniyo
Babası da arada kızım kızım diye sevip kucağına alıyo o kadar, süt kaynağın benim kızım bana baksana diyorum yok. Bu kızlar niye böyle, el kadarken babacı mı olunur ya

Hahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsun
Ya cocugun gunahini almiyim. Hep de aglamiyor aslinda. Sadece aglayinca israrli agliyor, zor susturuyorum. Iyi gununde cok iyi nazar degmesin. Bugun mutlu uyandi ve 1 saat oyun halisinda vakit gecirdi agu magu, ben de yataklari topladim ve kahvalti yaptim bana bazen musade ediyor sag olsun.

Yia benimki de beni takip ediyor onunla konuşurken gazı yoksa gülüyor ama çok gülen bi bebek değil henüz çok heyecanlanıyorum o günler çabuk gelsin

Ya benimki de babasına daha çok bakıyor geçen sabah işe giderken gülücükler attı adama bana şöyle bi bakıp geçiyor ara sıra bi gülücük atıyor o kadar. Çifte standartın da böylesi yani

Pardon ama hangi emziği kullanıyorsunuz ?3 çeşit emzik var alıyor ama bırakıyor benimki

Canım çok belli olmamış ama böyle genelde emdikten hemen sonra çıkıyor 1 saate geçiyor
Bu sıcaktan oluyor sanırım isilik gibi bizimki böyle değildi emerken yüzüne yattığı tarafta mı oluyor memeyle temas eden

Son düzenleme:
Zeytinyağı şırıngayla içeri sıkıyorlarmış ama bilemiyorum tabi doktora danışabilirsin

2.urune %30 indirim var

Prima premium, goon premium ve molfix premium denedim.Primanin kalıbı büyükmüş ancak kullanıyoruz1 bedni daha. Fiyat farkı cok ürünlerde çık fark yok bence. Molfixin bel lastiğini daha çok beğendim.

Bez şu an belli olmaz zaten
Yenidoğan 10 kezbrzdegidiuoruz şu an. Ek gıdadan sonra ve daha seyrek bez değişirken performans belli olacak

Pediatri fitil verdi doktor bize

Kızlar merhaba. Uyumayanla kaç kişiyiz

Bugün müayineye geldim kadın doğumcuma. Her şey normal overlerim polikistik dedi eskiden böyle şey yoktu süt vermemle yarana bilirmiki? kim gitmiş müayineye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…