Erken oturmaya baslayacak demek mi. Masallah motor gelisimleri onde gidiyor.Kizlar sizin bebeler de pusetten ikina ikina kalkmaya calisiyo mu bu oglan asla yatmak istemiyo becerebilse tutunup oturcak napcam buna ben
Hahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsunHenüz değil ama diğer sesler arasından benim sesimi duyunca hemen gülerek tepki veriyor görmese bile. Özellikle benim sesime kafasını çeviriyor. Birde beni görünce diğer insanlara bakmıyor sadece beni takip ediyor kafasıyla ve gözleriyle
Benim bu oglan da. Kuzey hep cok zayif ama uzun boyluydu. Bu hem dobilik hem uzun. Kuzeye 2 aylikken giydirdiklerim guneyin kolundan gecmiyoYalniz nazar degmesin gelisimi iyi gidiyor. Kendim olcuyorum takip ediyorum evde. Kizimin 8 aylikken giydigi tulumu giyiyor daha 2 aylik bile olmadi. Hesaplarima gore 1.5 yasinda ablasinin boyunu yakalicak.
aynısımı yapıyorum bende rahatlıyor çıkarıyorOzgecim bebegi sirti sana donuk sekilde bacaklarindan tutup alaturka tuvalet pozisyonu aldir. Ikinmaya baslayinca boyle yapiyorum ben cok agliyo ama yapiyo kakasini
Ay açsaymışız keşke, kombi balkonda gece dışarı çıkıp acmak zor geldi kat kat tulumlara soktum, bu gece yakalım bariBen doğalgazı açtım uyumadan önce çünkü oğlanı salonda emziriyorum yatak odasında daralıyorum uyukluyorum. Salonda soğuk oluyor. İstanbul’da hava durumuna baktım gece 10 derece olacakmış hasta etmeyin diye açtım valla
Uyku tulumu iyi oluyor ya, hem kolu içinde kalanlardan olunca kollarını sallayıp uyandırmıyo kendini, hem de üstüne battaniye atınca kollarıyla çırpınıp onu yüzüne çekememiş oluyoBurası da sogudu valla. Daha bizim uyku tulumumuz yok ben de 3 battaniye koyuyorum üstüne. Yorganı var minik 2 kere yüzüne kaymıştı korktum daha kullanmıyorum.
Kızlar bebişleriniz sizi görünce heyecanlanıp ellerini ayaklarını çırpmaya başladı mı
Henüz değil ama diğer sesler arasından benim sesimi duyunca hemen gülerek tepki veriyor görmese bile. Özellikle benim sesime kafasını çeviriyor. Birde beni görünce diğer insanlara bakmıyor sadece beni takip ediyor kafasıyla ve gözleriyle
Allah hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah yavrunaPilates topunda açılma hareketleri yapıyorum:)
Hastaneden de eve gönderdi nöbetçi doktor. Ben kendi doktoruma bi yazayım mesai başlayınca çok teşekkür ederim
Ya cocugun gunahini almiyim. Hep de aglamiyor aslinda. Sadece aglayinca israrli agliyor, zor susturuyorum. Iyi gununde cok iyi nazar degmesin. Bugun mutlu uyandi ve 1 saat oyun halisinda vakit gecirdi agu magu, ben de yataklari topladim ve kahvalti yaptim bana bazen musade ediyor sag olsun.Hahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsun
Kız seninki daha küçükmüş daha var sizeBende tık yok arada konuşurken gülüyo gibi hissediyorum ama
Yia benimki de beni takip ediyor onunla konuşurken gazı yoksa gülüyor ama çok gülen bi bebek değil henüz çok heyecanlanıyorum o günler çabuk gelsinEvet sürekli kafasını çekiyor öne doğru, ellerini tutunca da iyice çekiyor kalkmaya çalışıyor. Bıraksak oturacaklar
Henüz değil ama diğer sesler arasından benim sesimi duyunca hemen gülerek tepki veriyor görmese bile. Özellikle benim sesime kafasını çeviriyor. Birde beni görünce diğer insanlara bakmıyor sadece beni takip ediyor kafasıyla ve gözleriyle
Ya benimki de babasına daha çok bakıyor geçen sabah işe giderken gülücükler attı adama bana şöyle bi bakıp geçiyor ara sıra bi gülücük atıyor o kadar. Çifte standartın da böylesi yaniYaa benimki bana yapmıyo öyle şeyler, babasını görünce ona kitleniyo
Babası da arada kızım kızım diye sevip kucağına alıyo o kadar, süt kaynağın benim kızım bana baksana diyorum yok. Bu kızlar niye böyle, el kadarken babacı mı olunur ya
Pardon ama hangi emziği kullanıyorsunuz ?3 çeşit emzik var alıyor ama bırakıyor benimkiBenim annem dogumdan sonra emzik kurtarıcın olur dedi sokto agzına bebemin zaten ben de emzik kullanma taraftarıydım. Gak dese guk dese hemen emziği veriyorum. Dışarda cok iyi oluyor. Emzikle uykıya dalıyor. Emziksiz de uyuyabiliyor bazen kendi atıyor ağzından, bence ver o kadar bagımlı olmuyorlar emzige ama kurtarıcı oluuor
Bu sıcaktan oluyor sanırım isilik gibi bizimki böyle değildi emerken yüzüne yattığı tarafta mı oluyor memeyle temas edenCanım çok belli olmamış ama böyle genelde emdikten hemen sonra çıkıyor 1 saate geçiyor
Zeytinyağı şırıngayla içeri sıkıyorlarmış ama bilemiyorum tabi doktora danışabilirsin2.5 gündür kaka yapmıyor bebem. Zeytinyagı verdiğim halde yapmıyor. Napıcam bilmiyorum. Cocuk catlayacak artık. Bazen ıkınması tutuyor cok helak oluyor. Yapsa da bi kurtulsa. Baska ne yapabilirim mudahale de edemiyorum. Poposuna zeytinyag da sürdüm fayda etmedi. Bu bagırsak problemi ne zormus ya
2.urune %30 indirim varBen babyturco kullanıyorum dogumdan bu yana cok memnunum, xok dolu olsa da bez sizma bi yapmıyor. İlk baslarda pipinin yönünden ve nemiö bezi sıkmamamdan ötürü sızmıştı bikac kerenasıl bi kampanya barmıs benim de bez bitti alacaz
Pediatri fitil verdi doktor bize2.5 gündür kaka yapmıyor bebem. Zeytinyagı verdiğim halde yapmıyor. Napıcam bilmiyorum. Cocuk catlayacak artık. Bazen ıkınması tutuyor cok helak oluyor. Yapsa da bi kurtulsa. Baska ne yapabilirim mudahale de edemiyorum. Poposuna zeytinyag da sürdüm fayda etmedi. Bu bagırsak problemi ne zormus ya
Pardon ama hangi emziği kullanıyorsunuz ?3 çeşit emzik var alıyor ama bırakıyor benimki
Memeyi kes, patron kim anlasınYa benimki de babasına daha çok bakıyor geçen sabah işe giderken gülücükler attı adama bana şöyle bi bakıp geçiyor ara sıra bi gülücük atıyor o kadar. Çifte standartın da böylesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?