Pilates topunda açılma hareketleri yapıyorum:)Ay ben sezaryen doğurdum normal tecrübem yok ama dayanılamayacak kadar arttıysa gidin bence bebek de kanala girmiş ne kadar açılma olduğunu nasıl bileceksiniz hastanede kontrollü bir şekilde beklemek en iyisi olur diye düşünüyorum
Ben doğalgazı açtım uyumadan önce çünkü oğlanı salonda emziriyorum yatak odasında daralıyorum uyukluyorum. Salonda soğuk oluyor. İstanbul’da hava durumuna baktım gece 10 derece olacakmış hasta etmeyin diye açtım vallaBu gece ne kadar soğuk oldu ya, uyku tulumları var bebemin 1 ve 1,5 tog kuzenimin kızından kalma, 1 tog olanla yatırmıştım, gece üstüne 1,5 tog olanı da giydirdim. Bana tablolardaki gösterilenler az geliyo ya tulumun içine tabloda gösterdiğini giydirip üstüne bi de penye battaniye atıyorumsıcağa alıştırırım da kışın hiç ısıtamazsam diye de korkuyorum ama daha küçük yaa büyüdükçe daha kolay ısınır herhalde ben şimdi atıyım yine battaniyeyi üstüne
Sancilar duzenliyse falan diye bilirdim hep. Ilk dogumda da oleydi bende. Bunda duzensiz sancilarla gittim dayanamayinca. Meger o da dogum sancisiymis. 3 saat sonra dogurdum. Dayanamiyosaniz beklemeyin gidinKızlar iyi geceler, Eylül annelerinden geliyorum.
Tecrübeli siz annelerimize bir sorum var. 40+2 günlük hamileyim, normal doğum planladık. Bugün kontrol sırasında ilk kez düzenli sancılar çıktı ama 70 civarı. Eve geldikten sonra ise gece 3’e kadar neredeyse devam etti.
Nst’deki 70 bandındaki sancıları hissetmeyip evde hissetmeye başlayınca korkup acile gittim. Çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve 1 cm açıklık var. Herkeste olan kadar.
Sancı da çıktı düzenli olarak max 120 bandında.
Acil doktoru kalp atışları güzel deyip gönderdi. Bı arada sabahtan beri düzenli olarak nişanım geliyordu. En son acile giderken 3-4 damla sıvı şeklinde mukuslu tabaka geldi. Bebek kanaldaymış.
Okuduğum şey;
En son aşamada hastaneye başvurulması ama dayanılmayacak kadar yoğun hissetmeye başladım acilden döndükten bu yana geçen 2 saatte. Şimdi sıcak bir duş alıp ahududu yaprağı çayı içiyorum.
Hastaneye sabah yeniden başvurmalı mıyım? Yoksa pilates topunda açılmanın daha fazla olmasını mı beklemeliyim? Karşılaşan annelerimiz yardımcı olur mu?
Gerçekten mi?Sancilar duzenliyse falan diye bilirdim hep. Ilk dogumda da oleydi bende. Bunda duzensiz sancilarla gittim dayanamayinca. Meger o da dogum sancisiymis. 3 saat sonra dogurdum. Dayanamiyosaniz beklemeyin gidin
Ben normal dogum yapmadığım için süreci bilemiyorum ama benim de hep kasılmam vardı düzenli 70 bandınds hastanede yattım dogumu erteledik 2 cm acıklıkla 2 hafta gezdik ama benim haftam 34 tü.36 haftada da 100 lerde sancıyı 2 gün hıssettim düzenli ama ben sancı ve agrı hissetmiyordum kaıslma gibiydı rahattım yani. 4 cm acıklık olusmuş 2 günde acil sezeryana alındım. Yakın Arkadasım 2 cm acıklıkla gitmişs hastabeyee 5 saat sonra dpgurmus ama tamamen kişiye baglı bu durum bence. Normal dogum yapanlar daha iyi cevap verebilir. Sağlıkla al kucagına insallah agrızı sızısızKızlar iyi geceler, Eylül annelerinden geliyorum.
Tecrübeli siz annelerimize bir sorum var. 40+2 günlük hamileyim, normal doğum planladık. Bugün kontrol sırasında ilk kez düzenli sancılar çıktı ama 70 civarı. Eve geldikten sonra ise gece 3’e kadar neredeyse devam etti.
Nst’deki 70 bandındaki sancıları hissetmeyip evde hissetmeye başlayınca korkup acile gittim. Çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve 1 cm açıklık var. Herkeste olan kadar.
Acil doktoru kalp atışları güzel deyip gönderdi. Bı arada sabahtan beri düzenli olarak nişanım geliyordu. En son acile giderken 3-4 damla sıvı şeklinde mukuslu tabaka geldi. Bebek kanaldaymış.
Okuduğum şey;
En son aşamada hastaneye başvurulması ama dayanılmayacak kadar yoğun hissetmeye başladım acilden döndükten bu yana geçen 2 saatte. Şimdi sıcak bir duş alıp ahududu yaprağı çayı içiyorum.
Hastaneye sabah yeniden başvurmalı mıyım? Yoksa pilates topunda açılmanın daha fazla olmasını mı beklemeliyim? Karşılaşan annelerimiz yardımcı olur mu?
Burası da sogudu valla. Daha bizim uyku tulumumuz yok ben de 3 battaniye koyuyorum üstüne. Yorganı var minik 2 kere yüzüne kaymıştı korktum daha kullanmıyorum.Bu gece ne kadar soğuk oldu ya, uyku tulumları var bebemin 1 ve 1,5 tog kuzenimin kızından kalma, 1 tog olanla yatırmıştım, gece üstüne 1,5 tog olanı da giydirdim. Bana tablolardaki gösterilenler az geliyo ya tulumun içine tabloda gösterdiğini giydirip üstüne bi de penye battaniye atıyorumsıcağa alıştırırım da kışın hiç ısıtamazsam diye de korkuyorum ama daha küçük yaa büyüdükçe daha kolay ısınır herhalde ben şimdi atıyım yine battaniyeyi üstüne
Gercekten. Gece 3 te baslayip ertesi gece 12 yr kadar sanci cektim. 8 dk 10 dk 4 dk 12 dk seklimde duzensiz geliyodu. Ama sanci dogum sancisi gibiydi. En son gece uyutmayinca bi serum bari yapsinlar diye bi ceketimle gittim meger dogum baslamis. O yuzden baslamadiysa bile ertelemeyin belli olmaz garantiye alin. Siz de saglikla kavusun insallahGerçekten mi?
Gece 2 den bu yana düzenli şekilde devam ediyor, kağıt kalem alıp yazmadım ama nst düzenli sancı çıktı. Sıcak su biraz iyi geldi sadece.Darısı başıma çok sağolun.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
Benim de sürekli çişim varmış hissiyatım var, bebekte kanalda dedi nöbetçi doktor. Her doğum öyle kendine has ki o yüzden insan emin olamıyor. Tedbirli olmakta fayda varGercekten. Gece 3 te baslayip ertesi gece 12 yr kadar sanci cektim. 8 dk 10 dk 4 dk 12 dk seklimde duzensiz geliyodu. Ama sanci dogum sancisi gibiydi. En son gece uyutmayinca bi serum bari yapsinlar diye bi ceketimle gittim meger dogum baslamis. O yuzden baslamadiysa bile ertelemeyin belli olmaz garantiye alin. Siz de saglikla kavusun insallah
Ozgecim bebegi sirti sana donuk sekilde bacaklarindan tutup alaturka tuvalet pozisyonu aldir. Ikinmaya baslayinca boyle yapiyorum ben cok agliyo ama yapiyo kakasini2.5 gündür kaka yapmıyor bebem. Zeytinyagı verdiğim halde yapmıyor. Napıcam bilmiyorum. Cocuk catlayacak artık. Bazen ıkınması tutuyor cok helak oluyor. Yapsa da bi kurtulsa. Baska ne yapabilirim mudahale de edemiyorum. Poposuna zeytinyag da sürdüm fayda etmedi. Bu bagırsak problemi ne zormus ya
Canım pilates ve squat iyi gelebilir. Benım dayanılmayscak kadar sancılarım olup gittigimde acıklıgım 3 cmdi o yüzden bir sey diyemicem o konuda ama bol bol hareket etKızlar iyi geceler, Eylül annelerinden geliyorum.
Okuduğum şey;
Benımkı 4 gün yapmadı sonrs yaptı doktor 10 güne kadar normal görüyor emen bebeklerde bu dönemde. Zorlama canım kendisi yapacak ben hiçbir şey sürmedim zorlamadım. Kendi yapmayı öğrenecek2.5 gündür kaka yapmıyor bebem. Zeytinyagı verdiğim halde yapmıyor. Napıcam bilmiyorum. Cocuk catlayacak artık. Bazen ıkınması tutuyor cok helak oluyor. Yapsa da bi kurtulsa. Baska ne yapabilirim mudahale de edemiyorum. Poposuna zeytinyag da sürdüm fayda etmedi. Bu bagırsak problemi ne zormus ya
Benim arkadasın kvsi yapmıştı ordan açmıştım konuyu kuzumKızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Bir daha yapacağını sanmıyorum ama yaptı işte bı kere canisi süt geleceginden değil memeyi koklatmak istedi benceBenim arkadasın kvsi yapmıştı ordan açmıştım konuyu kuzumay şaka gibi bu kv ler yarebbi sınıyorlar bizi . Benimkisi cesaret edemedi öyle bir şeye ben fırsat bile vermedim hiç tavrını direk koy bu ne ya sanki onun memesinde süt var.
Banada esten mi gecti diye sordu ama esimde yok bendede sonradan belirdi sadece kadin dogum mu bakiyo bunaBendw hamileyken 2 3 kucuk siğil ciktı. Doktor hpv dedi ve smear testi aldı hemen rahim kanseri vs için. Nettem araştır istersen hpv virüsü diye. Bebege gecme ihtimaline karsı sezeryan oldum. Doktor dogumdan sonra büyürse yakarız demişti ama dogum olmadan 7.ayımda kayboldular bende. Kuzenimde de hamileliğinde cıkmıs dogumdan sonra yakmışlar onu. Cok acılı bi işlem değilmiş lazer epilasyon olduysan onun gibi bişeymiş, zaten lokal uyuşturuyor doktor. Ben şimdi hpv kontrolüne gideceğim doktora, virüs vucuttan atılmış mı diye. Cunku ilişki ile eşe filsn da geciyor,
Kendi kokularına alıssın onlarada baglansın istiyorlar annsjsjs değisik bir kafa ciddenBir daha yapacağını sanmıyorum ama yaptı işte bı kere canisi süt geleceginden değil memeyi koklatmak istedi benceyoksa bebisko benim memeden ayrılmıyor
Bende tık yok arada konuşurken gülüyo gibi hissediyorum amaKızlar bebişleriniz sizi görünce heyecanlanıp ellerini ayaklarını çırpmaya başladı mı
Kızlar iyi geceler, Eylül annelerinden geliyorum.
Okuduğum şey;
Evet sürekli kafasını çekiyor öne doğru, ellerini tutunca da iyice çekiyor kalkmaya çalışıyor. Bıraksak oturacaklarKizlar sizin bebeler de pusetten ikina ikina kalkmaya calisiyo mu bu oglan asla yatmak istemiyo becerebilse tutunup oturcak napcam buna ben
Henüz değil ama diğer sesler arasından benim sesimi duyunca hemen gülerek tepki veriyor görmese bile. Özellikle benim sesime kafasını çeviriyor. Birde beni görünce diğer insanlara bakmıyor sadece beni takip ediyor kafasıyla ve gözleriyleKızlar bebişleriniz sizi görünce heyecanlanıp ellerini ayaklarını çırpmaya başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?