2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pilates topunda açılma hareketleri yapıyorum:)

Hastaneden de eve gönderdi nöbetçi doktor. Ben kendi doktoruma bi yazayım mesai başlayınca çok teşekkür ederim

Ben doğalgazı açtım uyumadan önce çünkü oğlanı salonda emziriyorum yatak odasında daralıyorum uyukluyorum. Salonda soğuk oluyor. İstanbul’da hava durumuna baktım gece 10 derece olacakmış hasta etmeyin diye açtım valla

Sancilar duzenliyse falan diye bilirdim hep. Ilk dogumda da oleydi bende. Bunda duzensiz sancilarla gittim dayanamayinca. Meger o da dogum sancisiymis. 3 saat sonra dogurdum. Dayanamiyosaniz beklemeyin gidin

Sancilar duzenliyse falan diye bilirdim hep. Ilk dogumda da oleydi bende. Bunda duzensiz sancilarla gittim dayanamayinca. Meger o da dogum sancisiymis. 3 saat sonra dogurdum. Dayanamiyosaniz beklemeyin gidin
Gerçekten mi?

Gece 2 den bu yana düzenli şekilde devam ediyor, kağıt kalem alıp yazmadım ama nst düzenli sancı çıktı. Sıcak su biraz iyi geldi sadece.Darısı başıma çok sağolun.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Ben normal dogum yapmadığım için süreci bilemiyorum ama benim de hep kasılmam vardı düzenli 70 bandınds hastanede yattım dogumu erteledik 2 cm acıklıkla 2 hafta gezdik ama benim haftam 34 tü.36 haftada da 100 lerde sancıyı 2 gün hıssettim düzenli ama ben sancı ve agrı hissetmiyordum kaıslma gibiydı rahattım yani. 4 cm acıklık olusmuş 2 günde acil sezeryana alındım. Yakın Arkadasım 2 cm acıklıkla gitmişs hastabeyee 5 saat sonra dpgurmus ama tamamen kişiye baglı bu durum bence. Normal dogum yapanlar daha iyi cevap verebilir. Sağlıkla al kucagına insallah agrızı sızısız

Burası da sogudu valla. Daha bizim uyku tulumumuz yok ben de 3 battaniye koyuyorum üstüne. Yorganı var minik 2 kere yüzüne kaymıştı korktum daha kullanmıyorum.

Gercekten. Gece 3 te baslayip ertesi gece 12 yr kadar sanci cektim. 8 dk 10 dk 4 dk 12 dk seklimde duzensiz geliyodu. Ama sanci dogum sancisi gibiydi. En son gece uyutmayinca bi serum bari yapsinlar diye bi ceketimle gittim meger dogum baslamis. O yuzden baslamadiysa bile ertelemeyin belli olmaz garantiye alin. Siz de saglikla kavusun insallah

2.5 gündür kaka yapmıyor bebem. Zeytinyagı verdiğim halde yapmıyor. Napıcam bilmiyorum. Cocuk catlayacak artık. Bazen ıkınması tutuyor cok helak oluyor. Yapsa da bi kurtulsa. Baska ne yapabilirim mudahale de edemiyorum. Poposuna zeytinyag da sürdüm fayda etmedi. Bu bagırsak problemi ne zormus ya

Benim de sürekli çişim varmış hissiyatım var, bebekte kanalda dedi nöbetçi doktor. Her doğum öyle kendine has ki o yüzden insan emin olamıyor. Tedbirli olmakta fayda var

Kizlar sizin bebeler de pusetten ikina ikina kalkmaya calisiyo mu bu oglan asla yatmak istemiyo becerebilse tutunup oturcak napcam buna ben

Ozgecim bebegi sirti sana donuk sekilde bacaklarindan tutup alaturka tuvalet pozisyonu aldir. Ikinmaya baslayinca boyle yapiyorum ben cok agliyo ama yapiyo kakasini

Canım pilates ve squat iyi gelebilir. Benım dayanılmayscak kadar sancılarım olup gittigimde acıklıgım 3 cmdi o yüzden bir sey diyemicem o konuda ama bol bol hareket et

Benımkı 4 gün yapmadı sonrs yaptı doktor 10 güne kadar normal görüyor emen bebeklerde bu dönemde. Zorlama canım kendisi yapacak ben hiçbir şey sürmedim zorlamadım. Kendi yapmayı öğrenecek

Kızlar burda muhabbeti olmuştu galiba kv alacak mı diye göğsünü verdi bebeğe ve bunu ilk oğluma da yapmıştı artık tesadüf olduğuna inanmıyorum ya bilerek yapılan bir durum
Benim arkadasın kvsi yapmıştı ordan açmıştım konuyu kuzum ay şaka gibi bu kv ler yarebbi sınıyorlar bizi . Benimkisi cesaret edemedi öyle bir şeye ben fırsat bile vermedim hiç tavrını direk koy bu ne ya sanki onun memesinde süt var.

Bir daha yapacağını sanmıyorum ama yaptı işte bı kere canisi süt geleceginden değil memeyi koklatmak istedi bence yoksa bebisko benim memeden ayrılmıyor

Banada esten mi gecti diye sordu ama esimde yok bendede sonradan belirdi sadece kadin dogum mu bakiyo buna

Bir daha yapacağını sanmıyorum ama yaptı işte bı kere canisi süt geleceginden değil memeyi koklatmak istedi bence yoksa bebisko benim memeden ayrılmıyor
Kendi kokularına alıssın onlarada baglansın istiyorlar annsjsjs değisik bir kafa cidden öyle bi durumda net tavrını sergile bence zaten bu kvler sesi cıkmayana yapıyor daha cok bunları

Yerinde olsam doktorumu arayıp sabah 9 da ilk iş hastanede olurdum. Ne kadar sürede ne kadar açılman olacak bilemezsin

Kizlar sizin bebeler de pusetten ikina ikina kalkmaya calisiyo mu bu oglan asla yatmak istemiyo becerebilse tutunup oturcak napcam buna ben
Evet sürekli kafasını çekiyor öne doğru, ellerini tutunca da iyice çekiyor kalkmaya çalışıyor. Bıraksak oturacaklar
Kızlar bebişleriniz sizi görünce heyecanlanıp ellerini ayaklarını çırpmaya başladı mı
Henüz değil ama diğer sesler arasından benim sesimi duyunca hemen gülerek tepki veriyor görmese bile. Özellikle benim sesime kafasını çeviriyor. Birde beni görünce diğer insanlara bakmıyor sadece beni takip ediyor kafasıyla ve gözleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…