Zombi gibiyim 1 saatten şiksyet ediyordum bu gece 20 dkda bi uyandi zalımın uşağıSen uyuyor musun
Gece 2deb sabah 8e kadar da biz offff bu bebeler ne zaman duzene girecekAy bittik kızlar biz evde ahali olarakipektoş akşam 5te bi kalktı hala uyanık uyumuyor
Kiz pcos dogustan gelen bisey degil mi yaaKızlar merhaba. Uyumayanla kaç kişiyiz
Bugün müayineye geldim kadın doğumcuma. Her şey normal overlerim polikistik dedieskiden böyle şey yoktu süt vermemle yarana bilirmiki? kim gitmiş müayineye?
Sabah 5bten sonra kucağımda sabahladık, artık ben de zırt pırt kalkmaktan helak oldum. Dedim yat annenin göğsünde, anne pertZombi gibiyim 1 saatten şiksyet ediyordum bu gece 20 dkda bi uyandi zalımın uşağı
Gece 2deb sabah 8e kadar da biz offff bu bebeler ne zaman duzene girecek
Kiz pcos dogustan gelen bisey degil mi yaa
2de uyandi 8e kadar artik allah rizasi için uyu allahin adini verdim bak falan diye yalvariyodum cocuga yaSabah 5bten sonra kucağımda sabahladık, artık ben de zırt pırt kalkmaktan helak oldum. Dedim yat annenin göğsünde, anne pert
AnlamadımkiZombi gibiyim 1 saatten şiksyet ediyordum bu gece 20 dkda bi uyandi zalımın uşağı
Ben ağlayarak yalvarıyorum2de uyandi 8e kadar artik allah rizasi için uyu allahin adini verdim bak falan diye yalvariyodum cocuga ya
Miyk yaptığında tepesinde bekliyorum ben haziroldaHep yazicam firsat olmuyor. Hazir bebek kucagimda uyuyorken yazayim. Hani bu uyur uyanik miyk miyk yapiyolar, gozlerini de aciyolar, kafalarini oynayip geriliyorlar, gaz cikarmaya falan calisiyorlar, ha orada hemen kucaginiza almayin. Aslinda bebek hala uykuda. Bir sure birakirsaniz uykuya devam ediyolar. Ben aglayana kadar almiyorum.
Bizimki arabada uyudu küt diye şükür geceZombi gibiyim 1 saatten şiksyet ediyordum bu gece 20 dkda bi uyandi zalımın uşağı
Teşekkürler deneyim bi nukun silikonu da var alıp geri bırakıyor onuBunu dene
NUK Kauçuk Tekli Blue Bebek Emzik 0-6 Ay Asortili - ebebek
NUK Kauçuk Tekli Blue Bebek Emzik 0-6 Ay Asortili uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Tomme tippe nin silikonu vardır hiç kullanamadik, hep attı. Sonra araştırınca bunu buldum begendi ufaklik, 2.emzigi de aldım yedek bulunsun diye. Kauçuk daha çok seviyorlar bence, anne memesine daha yakin buluyorlarTeşekkürler deneyim bi nukun silikonu da var alıp geri bırakıyor onu
Yok canım meme ile temas eden yanağı değil. Olabilir bilmiyorum ki yedikten sonra bu şekil beliriyor kırmızı noktalar kauboluyor sonraBu sıcaktan oluyor sanırım isilik gibi bizimki böyle değildi emerken yüzüne yattığı tarafta mı oluyor memeyle temas eden
Evet cnm şükür sakinleşti gece uyudu kaldı yavrumBiz sormuştuk hatta kendisi verdi bize doktorun. Nasıl oldu sakinleşti mi?
Yok cnm serumla açıp çekti eşim banyo yaptırdık sonrasında rahatladı uyudu sonrasında şükürBelki gazı vardır bazen benim bebem de yapıyor gazdan ememiyor cocuklar, burnu filan tıkalı değil dmi
Ben normal yaptım dikişlerimde geçti ama leke şeklinde kanamam uzun sürdü 1 hafta oldu biteli, ama hiç fırsatımız olmadığı için bir önemi yokKızlar aranızda normal dogum yapıp altta dikisi olan varsa bi sorum olacak. Eşinizle yakınlaşabildiniz mi?
Ay bugün de biz öyleydiz asla susmuyor. Sabrım tükeniyor artık.Evet cnm şükür sakinleşti gece uyudu kaldı yavrum
Yok cnm serumla açıp çekti eşim banyo yaptırdık sonrasında rahatladı uyudu sonrasında şükür
Ben normal yaptım dikişlerimde geçti ama leke şeklinde kanamam uzun sürdü 1 hafta oldu biteli, ama hiç fırsatımız olmadığı için bir önemi yok
Haha patron falan dinlemez bunlar baba oğul babası mamayı basar basar geçer bebe de babasının kollarında çok mutlu zaten aradan çıkarırlar beniMemeyi kes, patron kim anlasın
Ay bu sabah kendi kendine yaptı cocugum kakasını cok sukur. Ama slime gibi idi bir top halinde resmen yapış yapış bişey dokunmuş belli. Sürekli kucagımda tuttum bacaklarını toplayıp senin dediğin gibiOzgecim bebegi sirti sana donuk sekilde bacaklarindan tutup alaturka tuvalet pozisyonu aldir. Ikinmaya baslayinca boyle yapiyorum ben cok agliyo ama yapiyo kakasini
Gercekten zamanı gelince yapıyormus bu sabah 2 kere yaptı, ama yapana kadsr ben catluyorum resmenBenımkı 4 gün yapmadı sonrs yaptı doktor 10 güne kadar normal görüyor emen bebeklerde bu dönemde. Zorlama canım kendisi yapacak ben hiçbir şey sürmedim zorlamadım. Kendi yapmayı öğrenecek
Valla bizim gündüz uykumuz hep kucakta yada ana kucağında sallanarak oda bölük pörçük uyumadığı zamanlarda hep huzursuzAy bugün de biz öyleydiz asla susmuyor. Sabrım tükeniyor artık.zorla uyuttum şimdi ama helak oldum. Sinirlerim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?