2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topiğe kara bela gibi çöktüm bir lafımla ya valla bence büyüdükçe kolaylaşmasada bünye alışıyor bebekli hayata adapte olup ona göre bir düzen oturtuyorsun o yüzden daha kolay geliyor herşey
Sabah bes bucuktan beri gözünü kırpmadı buyudugunde de kesin aksam yatarken uyumıycak 3 e 4 e kadar gezicez ben bunyemi alıstırmak istemiyorum cocugum brnim bunyeye alışsa

Benim kizim haftada 1 kakap yapti 2-4 ay arasi. O zaman cok pis kokardi. Feci kokardi Ben haftada bir yapmasina baglardim hani bagirsakta birikiyor birkiyor cikamiyor diye. Normaldir herhalde.
Haa olabilit ben de dedim bi enfeksiyon vs mi olabilir bizimki de 2 güne bir kaka yapıyor o yüzdendir o zaman

Ayy valla ne güzel yazmışsın, oğlumu kucagıma alana kadar cekmediğim cile kalmadı, ama gülüşü beni dünyada en mutlu eden şey, ben bir instagram hesabı actım oglum adına sadece babası anneannesi ben variz. Her gün istisnasiz bir suru story atıyorum ilk dısarı cıkması vs diye de notlarla atıyoruöm. Spontan bir suru videodu fotosu birikiyor tavsiye ederim cok güzek oluyor

Her evrenin kendine gmre bir zorlugu da var bir güzelliği de var. Hepsini yasıyoruz bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Memeye döndürmek için ugras kesin doner ugrasınca, bebeklerimiz buyudukce düzelecek hersey yok alerjiydi yok bilmemneydi kalmayacak ins.

Ooh masallah cok sevindimm.
Ben perisan oldum ilk dogum da spinal tutmayip genele alınınca. Agridan da kivrandim bulantı kusma. Sonrasında ise 5 gün beynime civi cakildi kıpırdayamadim. Valla icime su serptin. Kusma bulsnti olmuştur amadimi? Bebis nasil sahi oyy kurtuldunuz siz sira bizde saglikla büyüsün insallah

Alerji Belirtileriniz neydi

Benimde kireç gibi bembeyaz ve sulu ondan doymuyor su içer gibi midesi şişiyor sadece diye düşünüyorum
Sabah bes bucuktan beri gözünü kırpmadı buyudugunde de kesin aksam yatarken uyumıycak 3 e 4 e kadar gezicez ben bunyemi alıstırmak istemiyorum cocugum brnim bunyeye alışsa
Keşkeee valla benimki gececi gündüz uyumuyor gece 4/5 saat uyuyor sonra uyanıp emip mamayı yiyip 2/3 saat daha uyuyor

Kadin dogumcun ile görüş mastit için cnm

Oyle yaptık, 2 gündür 1 kez kakaya çıktı çok şükür. Daha da var gibi kakası...

Genel anestezi çok kolay, sen hicbsey hissetmiyorsun spinaldeki gibi. Sadece bebeğini doğduğu gibi alamıyorsun kucağına o kadar.

Amin canım benim İnşallah çok istiyorum memeye dönmesini de sütüm artarsa İnşallah mamayı olabildiğince keseceğim. Çok zor oluyor şuan eds ile mama veriyorum aglama krizi geciriyor biberonu bulamayinca ama İnşallah sonuç güzel olur

Alerji Belirtileriniz neydi
Çok ıkınıyordu ve gürültülü kaka yapıyordu ama bunlar aklıma getirmedi alerjiyi. En son kakasinda kan görünce dr muhtemelen alerji dedi. Evolvia RP mama başladı. Duruma göre değerlendireceğiz dedi. Kan sorunu kalktı sanırım ortadan bu mamayla ıkınması da azaldı ama bakalim

Yok ya valla bi sey olmadi bende mide bulantisi fln. Sadece yara yerimde agri oluyordu zorlayinca. Bi de bogazim agirdi bir iki gun. Solunum yoluna tup yerlestiriyolarmis. 6. Gunde tamamen iyiydim.

Moralini bozma cnm, günde 10 kez meme 10 kez mama veriyordum sarıliktan, bak simdi 3 kez düştü mama, enzirdikce artıyor cidden sütün. Gunde 2 kez de humana çayı içiyorum. Faydasını çok gördü sık Emzirme ve cayin

Tesekkur ederim bu arada. Sen de saglikla kucagina al insallah

Maşallah canım darısı bana olsun İnşallah, alayım humanayı ben bırakmıştım çay damla falan nasıl olsa artmıyor sütüm diye ama en önemli şeyi yani emzirmeyi az yapıyordum ben. Bakalim şimdi gece gündüz 2 saatte bir emziriyorum. En kısa zamanda artar inşallah

Diyet önerdi mi doktor? Bizde de muhtemelen inek sutu proteini alerjisi var. Mukusluydu kakasi, cok reflusu ve gazi vardi. Gurultulu kaka yapiyordu. 2 haftadir diyetteyim. Ama doktordan memnun degilim. Ne test yapti ne sonrasinda ne yapacagimizi soyledi, haybeye diyete girdim. Acmak da istemiyorum bilmeden daha kotu yaparim diye. Bu hafta son bir kez daha gidicem o uyuz doktora konusmaya. Olmadi Ankarada online randevu veren bi doktor var, ondan gorusme ayarlicam.

Mama alerjiyi tetikliyor. Ben de sarilik icin, dinlenmek icin ilk 20 gun mama verdim gunde bir iki. Anne sutunden aldiklari proteinle bas edebiliyolar ama mamayla lop diye aldiklari sut proteini ile bas edemiyolar, alerji olusturuyolar. Keske vermeseydim mama. Kizima hic mama vermemistim. Muhtemelen ondan bi alerjisi yoktu. Çünkü bildigim bu alerji bir bebekte cikiyorsa kardesinde de cikma olasiligi yuksek oluyor. Kizimda olmamasini mama vermemeye bagliyorum.

Kafada olumsuz sartlandirma önce, bebek emdikce artacak. Benim de soru işaretleri vardı ama bedenimiz öyle bir akilli makine ki, duruma göre şekil alip calisiyor. Icini ferah tut, sık emzir iyi haberini de paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…