Ay tövbeler olsunValla geçen alt komşuyla karşılaştım onun bebişte 9 aylık oldu, tünelin ucu ışıkmı diye sordum yok daha karanlık bu günlere şükret dedibütün motivasyonumu aldı götürdü vallam
Biz kakasını yapamıyor çokmzorlanıyor ağlıyor sürekli dedik. Bu fitili verdi. Tabiki her gün değil. Çok huzursuz olduğunda ağladığında falan veriyorum.Canım doktorun ne için önerdi? Alıyımmı bende acabafenobarbital uyutur onu zaten. Her günmü kullan dedi?
Ya valla 3.aydan sonra çok rahatlıcaksın diyende çok birileri bizi kandırıyor ama hangisi bilemedimAy tövbeler olsuninşallah öyle olmaz ya. Şu anda benimde tüm motivasyon çöktü
Biz kakasını yapamıyor çokmzorlanıyor ağlıyor sürekli dedik. Bu fitili verdi. Tabiki her gün değil. Çok huzursuz olduğunda ağladığında falan veriyorum.
Hahaah aynenYa valla 3.aydan sonra çok rahatlıcaksın diyende çok birileri bizi kandırıyor ama hangisi bilemedim
MukusKakası kahverengi sarı karışımı yapısı da pekmez gibi akışkan kan veya kabızlık gürültülü kaka yok
Belirtileri sonrada çıkıyor bizim de 10 gün önce başladı alerji belirtileri hem mama hem senin sütün böyle yapıyorsa yüzünü süt alerjisi olabilir biraz takip et havalar soğuyor eğer hala devam ediyorsa sıcaktan değil demek kiBide eğer mama alerji yapıyorsa mesela en başımda yapmazmı bayadır aynı mamayı kullanıyorum ben evim sıcak ama elleri ayakları buz
Verme tabi ki o oarayi. Google a harika haftalar apk yaz indir belesKizlar harika haftalqr diye uygulama paylasmistiniz androidde 65 tl qlayim diyorum verilen para değer mi ne gibi özellikleri var mesela çis mama takibi vs yapiliyor mu
Atopik dermatit gecmiyo. Ozel deterjan ozel sampuan ozel kremler kullaniyoruz. Kiyafetleri hep pamuk. Terledikce falan hep dokuyo. Artk bebekken oldugu kadar dokuntusu yok ama yine varNasıl geçti canım benimki yedikten sonra oluyor 1 saat geçmeden geçiyor
Benm oglan da beni emdikce gazlaniyo agliyo mamada tik yokMeme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor ya
3 hafta burdakilerSürekli kızım mememle doydu mu diye mama ziyan ediyorum. Emzirip emzirip sonra mama yapıyorum içicek mi diye kontrol ediyorum. Şimdi aldığım mamanın zamanı geçiyor, tekrar aynı şekilde kullanabilmek için mama almak isfiyorum. Bu mamaların hepsinin ömrü açıldıktan sonra 4 hafta mı? Golden goat almıştım bu arada.
Yetmiyo bacım günden güne mideleri büyüdükçe aranma sıklıkları artıyor. Bende bu ay başı almiyim dedim eşimin zoruyla mama aldım vicdanen rahatsız oldum ama çocuk doymuyor napak aç kaldıği duyguyla bakmaktansa yok mis gibi uyku çektiğini görmek daha huzur veriyor biz ne yersek yiyelim süt canı isterse oluyorKızlar geceden sonra hep mama verdim ve sustu rahatladı aranmıyorda uzun uzun uyudu 3-4 gündür devamlı meme olarak gidiyorduk sütümmü yaramıyor istemiyor mu anlamadım ya şuan gayet iyi
Evet ve bunu eşim dahil çevremdekiler anlamıyor neden mama veriyorsun çocuk memede kalsın o doyar sütün kesilecek bak mama verme saat başı emzir vs kafayı yedirtecekler bana 3-4 gün hadi deneyeyim belki haklılar dedim ama olmadı çocuk çatladı hem huzursuzluktan hem uykusuzluktan nasıl mamayı verdiysem rahatladı mis gibi uyudu. Meme emiyor yarım saat sonra mama veriyorum 3 saat götürüyor onu devamlı bu şekil ilerliyorum. Elimden anca bukadarı geliyor. Benimde psikolojimi bozuyorlar yaniYetmiyo bacım günden güne mideleri büyüdükçe aranma sıklıkları artıyor. Bende bu ay başı almiyim dedim eşimin zoruyla mama aldım vicdanen rahatsız oldum ama çocuk doymuyor napak aç kaldıği duyguyla bakmaktansa yok mis gibi uyku çektiğini görmek daha huzur veriyor biz ne yersek yiyelim süt canı isterse oluyor
Bide göğüslerimde fibroadenom var iyi huylu kitleler onla alakalımı bilmiyorum sütüm böyle su gibiYetmiyo bacım günden güne mideleri büyüdükçe aranma sıklıkları artıyor. Bende bu ay başı almiyim dedim eşimin zoruyla mama aldım vicdanen rahatsız oldum ama çocuk doymuyor napak aç kaldıği duyguyla bakmaktansa yok mis gibi uyku çektiğini görmek daha huzur veriyor biz ne yersek yiyelim süt canı isterse oluyor
Merhaba valla ben de mama ve meme ile gidiyorum yapcak bişi yok doymuyor anne sütüyle hipp kullanıyorum doktorumun önerisiyle mamayla büyüyen de büyüyor anne sütüyle büyütülen de benim ilk çocuğum kızım 10 yaşında sadece anne sütü aldı okula gider gitmez her sene grip nezle ne varsa oluyor valla anne sütü koruyucu tamam da çok şey yapmamak lazım eşimin kuzenleri çocuklarını sıfır anne sütü aldılar sadece mama ile valla kzın bitanesi Bursa’da derece yaptı okuldao yüzden belki ikinci diye belki de yaşımdan çok da takmıyroum zaten sütüm de az herhalde .Annesi en iyi bilir bebeği için iyi olanı siz de o yüzden en doğru kararı verirsiniz ama üzmeyin bence kendinizi
Bende mama destekli ilerliyorum oğlum doymuyor emiyor bir yaygara yapıyor ki doymuyor anlıyorum ardından mama veriyorum zaten dinlenme gibi bir fırsatım olmuyor ki sütüm artsın kızımda küçük olduğu için yemek yemeye,uyumaya, dinlenmeye fırsatım olmuyor desem yeridir birde sagiyorum çok zorlanıyorum eşimde sabah çıkıyor gece geliyor işleri çok yoğun 1 saat bile yardımcı olacak kimsede yok kızım sırf mamayla beslendi onda 11 ay boyunca sagdim her sagmada 5 cc çıkıyordu oğlumun bir günde içtiğini kızım 11 ay boyunca icmemistir iki çocuk oglunca her şey biraz daha zor oluyor yinede fırsat bulup sahip içiyorumMerhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
Similac mama kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?