2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumda karnimi görmüyorum tabi ama bir sağa bir sola çektiler karnimi.aci hissetmiyordum ama kuvvetli çekildiğini hissettim. Rahmi pozisyonlayip bebegi çıkarmak için sağlam dayak yiyoruz doğumda

Merhaba mesajiniza o kadar katilmak istiyorjm ki dogdugundan beri sutum az kac kere inat ettim agladikca meme verdim memeyi emmektwn yorulup uykuya daliyor yerine koydugumda veya memeden ayirdigim 5 ,6 dakika sonra ellerini agzina goturup deli gibi emmeye yemege calisiyor sutum doyurmuyor ve yetmiyor makinaylada sagdiim tum gun toplam 30 cc elde edebildim emerke n gormuuorum keske yetse keske

Ben mastit konusunu bilmiyorum ama Bence doktora git mastitsen erkenden önelmini alıp ilaca baslarsın kendi kendine gecmiyormuc cunku

Kadin dogumcun ile görüş mastit için cnm

Dün parol içtim bir tane, ateşim düştü, emzirdim sağdım derken memedeki ağrı gerginlik geçti, bugün iyiyim tekrar ateşlenmedim. Tekrar ateşim çıksaydı veya memedeki ağrı geçmeseydi bugün acile gidecektim

Kızlar ben regl olmuştum 6 gün oldu normal de reglm 5 gün biter temizlenir dim ama şu 2 gündür o kadar çok geliyor ki 2 saatte bir ped dolup taşıyor üstüme falan geçiyor rengide canlı kırmızı normal mi ya hiç böyle olmazdım ben. Yarın dr arıcam ama bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim kızlar

Canım ihmal etme en azından aile hekimine danış tekrarlarsa ben gitmiştim tek göğsümde olmuştu ve sabaha kadar ateşlenmiştim yanıyordu göğsümün içi taş gibi olmuştu allahtan başlangıcıymış benim ılık duş alıp devamlı emzirmiştim oğlanı uyurkende senin gibi parol içtim benimde düzelmeseydi tekrar gidecektim bide tersten emzirmiştim.Geçmiş olsun

Canım keçi sütü ben ilk kızıma kullandım. 4. Aydan sonra başladım diye hatırlıyorum. Doktorum anne sütüne en yakın süt başlayabilirsin demişti. Ama yenidoğan kullanabilir mi emin olamadım.

Cok geçmiş olsun. Dolan memeyi bebek emmeli yoksa sagmak şart.

Sanırım bebeğimde laktoz intoleransı var. Veya inek sütü alerjisi. İnej sütü alerjisi daha agır seyretriği için laktoz intoleransından süpheleniyorum. Bugun kaka yaptı tamamen köpük. Cok gazlı sürekli gaz cıkarıyor. Köpüklü kaka ile ilgili arastırma yapınca laktoz intoleransı veya inek sütü alerjisi cıkıyor karsıma. Veya önsüt dengesizliği deniyor ama onun da temelinde laktoz var. Önsütte laktoz cok oldugu icin sürekli Önsüt alan bebek gazlı huzursuz v e köpüklü kakalı olurmuş. Ay bilemedim. Bugun kucaktan inmek istemedi sürekli emmek istedi. Acaba hep önsüt mü veriyorum
En son emdiği göğüsten baslıyorum ama bizimkinin agır gelen son sütü emmeye sabrı yok hemen sinirleniyor önsütü tazyikli içip devamını içmej istemiyor. Tamamen köpüklü kaka neden olur sizce. M Mirune sen bilirsin laktoz intoleransını baya biliyorsun galiba. Bi damladan bahsediyordunuz relaktaz mı ne ondan mı alsam napsam.

Canım keçi sütü ben ilk kızıma kullandım. 4. Aydan sonra başladım diye hatırlıyorum. Doktorum anne sütüne en yakın süt başlayabilirsin demişti. Ama yenidoğan kullanabilir mi emin olamadım.
1 numarasi var sanirim o yeni dogan icin bende yarin dr a gidicem dr a da sorucam sütümü de arttiramuyorum.vicdanen cok huzursuzum

1 numarasi var sanirim o yeni dogan icin bende yarin dr a gidicem dr a da sorucam sütümü de arttiramuyorum.vicdanen cok huzursuzum
Hic huzursuz olma. Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz. Kismeti oysa yapacak bisey var mi? Benim ilk oglum 8 ay mama meme emdi. Sonra mama. Bu da smdi mama meme gidiyo. Napalim? Hic uzulmuyorum anne sutu hic almiyo degil elimden geleni de yapiyorum daha niye rahatsiz olalim? Hic almasa bile mama yiyen de buyuyo. Uzuldukce daha da zor oluyo emzirme isi hic endilenme. 2 ay biberon almasin memeyi unutmasin die gece gunduz eds yaptim sagdim verdim mama verdim emzirmeye calistim cocuk nefret ediyodu memeden. 50 gunluk olunca yetti canima dedm verdm biberonu saldim. Memeyi teklif ettim zorlamadim. Smdi sanki hic o oguren ittiren tiksinen o degil gibi hem meme hem biberon kullaniyo beyefendi. Akista kalmak onemli belli ki cok hirpaliyoruz kendimizi

Kızlar bide benim oğlan sadece iki günde bir kaka yapıyor oda mukus olarak yapıyor neden olabilir bu rengi kahverengi

Cok geçmiş olsun. Dolan memeyi bebek emmeli yoksa sagmak şart.
Ekimde işe başlayacağım diye sağmaya başlamıştım, mochiyle filan da emerken diğer memeden sağıyorum, süt arttı herhalde. Her gün de düzenli sağmadım, bebek de normal içtiği kadar içmeye devam etti ondan birikti herhalde bilemedim. Ayarı bozuldu memelerin

Bizimkinin de kakası hep mukuslu bazen çok köpüklü oluyor, gazı da oluyor ama çıkarıyo kendi kendine, öyle ağlayıp bağırmıyo, ıkınıyo sıkınıyo çıkarıyo. Doktoruna dedim mukuslu, köpüklü kaka yapıyo diye, kilo alımı iyiyse tek başına bir kriter değil bu dedi. Gerçi ben sadece anne sütü veriyorum mama olunca değişiyor mudur bilmiyorum ama, intoleransı filan varsa da tolere edebiliyor herhalde şu an deyip her şeyi yemeye devam ediyorum

Benimkinde de aman aman bir etki yok dediğin gibi gazını cıkarıyor, bizimki de biraz aglıyor ama belli bir saatte sadece sabah 6 ile 10 arası bir ıkınma sıkılma geliyor cocuguma, günün kalanında gazını rahatlıkla yapıyor, 2 güne bür de kaka yapıyor. Kilo alımı da iyi, arada olsa da cok bir huzursuzlugu da yok bilemedim neyi yanlıs yapıyoruz bem de günde bir kere mama veriyorum gerisi anne sütü

Benimki de full ön süt içiyor ama her seferinde vermeden önce sağamam ki. Kilo alması etkileniyor sürekli ön süt alan bebeğin yağlı son süt içmiyor diye. Kilo alımında problem yoksa yapıcak bisey yok öyle emecek. 100cc süt içiyor şuan sağıp biberonla verdiğimde. Emzirdikten Sonra aynı memeyi tekrar sağıyorum en az 60cc daha çıkıyor. Yani sürekli ön süt almıs oluyor ve memeler hiç tam boşalmıyor. Gazı huzursuzluğu ondan mıdır acaba

Normal sanırım biri daha vardı öyle olan gecen facebookta bir kadının yazısında görmustum

Benımde sutum az ben bestlak içiyorum bir de dereotu tuketıyorum.
Hipp combiotık kullanıyorum anne sutune en yakını ve seker yok içinde. Ikı gunde bır kaka yapıyor kızım ve bomba gıbı resmen heryer batıyor.

Mochi manuel mi elektrikli mi? Mochi manuel elektrikli kadar sagmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…