2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pompada az süt geliyor diyen dostlara. Pompa hacmini arttırmak için öneri hazırlamışlar

Size diyet verdi mi

Yok ya valla bi sey olmadi bende mide bulantisi fln. Sadece yara yerimde agri oluyordu zorlayinca. Bi de bogazim agirdi bir iki gun. Solunum yoluna tup yerlestiriyolarmis. 6. Gunde tamamen iyiydim.
Ayy ağzın bal yesin insallah benimde cok kolay gecer o süreçler. Ilk doğumumu unutamıyorum cok zor bir süreçti.

Kızlar bir şey soracam. Önceden söyleyim kusura bakmayın aşırı gazım var doğumdan bu yana bitmeyen. Çıkar çıkar artık rezil oluyorum. Bazende tutamıyorum, sfinkterlermi gevşemiş yoksa kasdamı sorun anlamadım. Benim gibi olan varmı?

İse yaradı mı aceba

Valla geçen alt komşuyla karşılaştım onun bebişte 9 aylık oldu, tünelin ucu ışıkmı diye sordum yok daha karanlık bu günlere şükret dedi bütün motivasyonumu aldı götürdü vallam
Bende komşuna katılıyorum ( bana göre) en rahatı hamilelik ne kadar zor olsada sonra ilk 6 ay çok güzel takı dış dönemi , tırmanış ve yürüme dönemi başladığında herşey biraz daha zor benim bebe şimdiden aşırı hareketli sonrasını düşünemiyorum

Aynen doymuyorlar artık mideleri büyüdüğü için. Ben önce 1 saatten fazla emziriyorum sonra mama veriyorum biraz. Ondan sonra sakinleşiyor.
Buralara giremez oldım ne gece uykusu ne gündüz uykusu bildiğin uyumuyor takatim kalmadı
Bix de son 3 gündür öyleyiz.

Ayy indirdim vallahi çok sagol canim
Mama icen bebegin kokar diyo annem mama cok verdigimde göktuğ'unda kokuyordu şimdi kakası kokuyor
Sevmek delicesine sevmek çok güzel ❤
Ayyy ben sormaya cekiniyordum sezeryanda bağırsakları cikarip koyuyolarmis ya ondan mi oldu bilmiyorum dogurdugum günden beri felaket bir gaz cikar cikar bitmiyor afedersin topluma nasil karişcam ya tutamama yok ama aşiri gaz var

Ayy öyle diyince gittim sezaryen videosu izledim bağırsakları çıkarıp koymadılar ama ne yapmışlar bana öyle amanın Yarabbi fenalık geldi

Kızlar gülneva çok kusuyor yaa. 2 3 kusmadan sonra anca rahatlıyor. Neden oluyor anlamıyorum. Bebişi çok kusan var mı ???

Yok yok ben direkt izledim bağırsak çıkmadı arkada kalıyor zaten bağırsaklar belden deşmedikleri sürece bağırsaklar içerde kalır muhtemelen
Allah seni ya senin yuzunden gittim izledim izlemez olaydim kanim çekildi içim bi hoş oldu
Kızlar gülneva çok kusuyor yaa. 2 3 kusmadan sonra anca rahatlıyor. Neden oluyor anlamıyorum. Bebişi çok kusan var mı ???
Reflü olmuştur canim besledikten sinra 20ndk dik tutmaua valiş birde reflü yataginda yatir ben dogdugundan beri felü yataginda yatırmama rağmen 3 4gun yatagimda yatti reflü oldu hemen

Ben günde 1 filan veriyorum mama daha cok anne sütü içiyor

Valla bu sezeryanlıalr da var bu sorun galiba bir de gaz sancısı olmazdı bende önceden şimdi bi de o var diyorum ki bağırsaklarımı yanlış mı yerleştirdiler naptılar

Benimki de maalesef. Muhallebi yapmistim onu yedim birkac gun fiskirtarak kusmaya basladi. Sutu ve icinde sut olab seyleri kestim gecti. Simdi kesikli kusuyor yine az az, peyniri pisirerek yemeyi planliyorum…

Merhaba kizlar hepinize selamlar sevgiler bebislerle kolayliklar diliyorum Benden once mutlaka soran yorumlayanlar olmustur fakat bebekten sonra mesajlari takip edemiyorum bilgisi olan basina gelenler yazarsa cok mutlu olurum
1-) Sütüm az bebegim doymuyor cok üzülüyorum ne yapmaliyim artsin diye tecrube eden benim durumumda olan mutlaka vardir fayda gordugunuz birsey var mi ?
2-)Bebegim ilk dogdugunda gunde 3-4 kere kakasini yapiyordu dr um Hipp tavsiye etti birkac gun kullandim kabiz oldu tekrar aptamile dondum fakat 15 gundur 2 gunde 1 tuvaletini yapiyor surekli ikiniyor birkac kez zeytinyagi makatina surdum masaj yaptim vs ole tuvaletini yapti simdi 2 gundur yine yapamiyor ikiniyor huzursuz derin uyuyamiyor karni sis ne yapsam bilmiyorum dr normal dedi yani rahatsiz oluyor nasil normal bilemiyorum benzerini basina gelen var mi ?
3-)mama konusu ayri kafami karistiriyor aptamilde ve hipp de bircok mamada kanola yagi ve palm yagi var bunları dr una soran oldu mu keci sutu ozlu bir mama var yerlide bunuda kullananlar ikiye bolunmus kimisi icerigi yetersiz diyor kimisi keci sutu yeni dogana olmaz diyor sizlerin dusuncesi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…