Size diyet verdi miÇok ıkınıyordu ve gürültülü kaka yapıyordu ama bunlar aklıma getirmedi alerjiyi. En son kakasinda kan görünce dr muhtemelen alerji dedi. Evolvia RP mama başladı. Duruma göre değerlendireceğiz dedi. Kan sorunu kalktı sanırım ortadan bu mamayla ıkınması da azaldı ama bakalim
Ayy ağzın bal yesinYok ya valla bi sey olmadi bende mide bulantisi fln. Sadece yara yerimde agri oluyordu zorlayinca. Bi de bogazim agirdi bir iki gun. Solunum yoluna tup yerlestiriyolarmis. 6. Gunde tamamen iyiydim.
İse yaradı mı acebaKızlar bugün göz muaynesi ve kalça ultrasonu çekildik şükür bir sorun yok. Benim diş işi de 4 kanal tedavi 2 çekimilaç aldım şimdilik ama bitince mecbur geleceksin dedi emzirmeye engel değil mi çekim . Birde benim oğlanın 4-5 gündür kaşlarının içi ve burnu aşırı sert kabuk kabul pul pul kaşıya kaşıya daha kötü yaptı eczaneden bugün bunu aldım kullanan varmı
İse yaradı mı aceba
Bende komşuna katılıyorumValla geçen alt komşuyla karşılaştım onun bebişte 9 aylık oldu, tünelin ucu ışıkmı diye sordum yok daha karanlık bu günlere şükret dedibütün motivasyonumu aldı götürdü vallam
Aynen doymuyorlar artık mideleri büyüdüğü için. Ben önce 1 saatten fazla emziriyorum sonra mama veriyorum biraz. Ondan sonra sakinleşiyor.Benim bebeğim de emiyor sonra yaygarayi basıyor mama yapıyorum sesi kesiliyor emmediğini sağıyorum veriyorum anne sutunde 1 saati doldurmuyor açıkiyor ilk aylarında böyle değildi suan doymuyor karnı doyunca ağlamıyor azda olsa daha rahat uyuyor
Bix de son 3 gündür öyleyiz.Buralara giremez oldım ne gece uykusu ne gündüz uykusu bildiğin uyumuyor takatim kalmadı
Ayy indirdim vallahi çok sagol canimVerme tabi ki o oarayi. Google a harika haftalar apk yaz indir beles
Atopik dermatit gecmiyo. Ozel deterjan ozel sampuan ozel kremler kullaniyoruz. Kiyafetleri hep pamuk. Terledikce falan hep dokuyo. Artk bebekken oldugu kadar dokuntusu yok ama yine var
Benm oglan da beni emdikce gazlaniyo agliyo mamada tik yok
Mama icen bebegin kokar diyo annem mama cok verdigimde göktuğ'unda kokuyordu şimdi kakası kokuyorBebem sürekli gaz cıkarıyor normal mi bu durum? bir de gazı cok kötü kokuyor bebeklerin gazının böyle kokması normal mi, kokusuz olması gerekmiyor mu önceden normaldi 2 haftadır filan kokulu. Acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum.
Sevmek delicesine sevmek çok güzel ❤Ya gazi kakayi, memeyi sutu bir yana birakalim da tam sevilecek minciklanacak kivama gelmeye baslamadilar mi? insanin boyle poncik bir bebeginin olmasi harika bir his degil mi? Son zamanlarda ask yasiyorum oglumla. Mis gibi kokuyor. Opmeden duramiyorum bazen uyandiriyorum operken. Ama icim titriyor tutamiyorum kendimi. Koala gibi sariliyor, yorulsam da birakmak istemiyorum. Sicacik. Biliyorum cok zor. Ben de agliyorum bunaliyorum hem de cok. Ama sakinlestigimde bir daha bu kadar kucuk olmayacak nefesi sut kokulum, her gunun sonuna kadar keyfini cikarmaliyiz diyorum kendime. Bol bol fotograf cekin. Gercekten hemen buyuyolar. Iyi ki yapmisiz valla. Allah sikayet ettigimiz zamanlari affetsin.
Ayyy ben sormaya cekiniyordum sezeryanda bağırsakları cikarip koyuyolarmis ya ondan mi oldu bilmiyorum dogurdugum günden beri felaket bir gaz cikar cikar bitmiyor afedersin topluma nasil karişcam ya tutamama yok ama aşiri gaz varKızlar bir şey soracam. Önceden söyleyim kusura bakmayınaşırı gazım var doğumdan bu yana bitmeyen. Çıkar çıkar artık rezil oluyorum. Bazende tutamıyorum, sfinkterlermi gevşemiş yoksa kasdamı sorun anlamadım. Benim gibi olan varmı?
Ayy öyle diyince gittim sezaryen videosu izledim bağırsakları çıkarıp koymadılar ama ne yapmışlar bana öyle amanın Yarabbi fenalık geldiAyy indirdim vallahi çok sagol canim
Mama icen bebegin kokar diyo annem mama cok verdigimde göktuğ'unda kokuyordu şimdi kakası kokuyor
Sevmek delicesine sevmek çok güzel ❤
Ayyy ben sormaya cekiniyordum sezeryanda bağırsakları cikarip koyuyolarmis ya ondan mi oldu bilmiyorum dogurdugum günden beri felaket bir gaz cikar cikar bitmiyor afedersin topluma nasil karişcam ya tutamama yok ama aşiri gaz var
Ay bana da biri dediydiAyy öyle diyince gittim sezaryen videosu izledim bağırsakları çıkarıp koymadılar ama ne yapmışlar bana öyle amanın Yarabbi fenalık geldi
Yok yok ben direkt izledim bağırsak çıkmadıAy bana da biri dediydi
Allah seni ya senin yuzunden gittim izledim izlemez olaydim kanim çekildi içim bi hoş olduYok yok ben direkt izledim bağırsak çıkmadıarkada kalıyor zaten bağırsaklar belden deşmedikleri sürece bağırsaklar içerde kalır muhtemelen
Reflü olmuştur canim besledikten sinra 20ndk dik tutmaua valiş birde reflü yataginda yatir ben dogdugundan beri felü yataginda yatırmama rağmen 3 4gun yatagimda yatti reflü oldu hemenKızlar gülneva çok kusuyor yaa. 2 3 kusmadan sonra anca rahatlıyor. Neden oluyor anlamıyorum. Bebişi çok kusan var mı ???
Ben günde 1 filan veriyorum mama daha cok anne sütü içiyorAyy indirdim vallahi çok sagol canim
Mama icen bebegin kokar diyo annem mama cok verdigimde göktuğ'unda kokuyordu şimdi kakası kokuyor
Ayyy ben sormaya cekiniyordum sezeryanda bağırsakları cikarip koyuyolarmis ya ondan mi oldu bilmiyorum dogurdugum günden beri felaket bir gaz cikar cikar bitmiyor afedersin topluma nasil karişcam ya tutamama yok ama aşiri gaz var
Valla bu sezeryanlıalr da var bu sorun galiba bir de gaz sancısı olmazdı bende önceden şimdi bi de o var diyorum ki bağırsaklarımı yanlış mı yerleştirdiler naptılarAyy indirdim vallahi çok sagol canim
Benimki de maalesef. Muhallebi yapmistim onu yedim birkac gun fiskirtarak kusmaya basladi. Sutu ve icinde sut olab seyleri kestim gecti. Simdi kesikli kusuyor yine az az, peyniri pisirerek yemeyi planliyorum…Kızlar gülneva çok kusuyor yaa. 2 3 kusmadan sonra anca rahatlıyor. Neden oluyor anlamıyorum. Bebişi çok kusan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?