Mochi manueli emerken diğerinden akan için kullanıyorum ama bayağı topluyor ve sütü arttırdı sanırım, bir de lansinoh elektrikli kullandım. Süt arttırmak isteyenlere tavsiye olsun
Kız valla artık kabullenip salmıştım ya hiç kontrol etme gibi bir niyetim yoktu uyku arasında sokarım ağzına uykusu dağılmadan geri dalar demiştim içim baya rahatladı ama o ayrı
Hep koala gibi sarilip uyuyor kurban oldugumun. Bu donemi hatirliyorum. 1 ay boyle devam ediyor. Tam 6-7 kilo oluyorlar. Bi kucak sevdasi basliyor. Uyurken de uyanikken de hep sariliyolar. Resmen koca insan gibi kollarini boynuma doluyor. Iste anne kolu yapma zamani. Iri iri kasli kasli
Benimki de full ön süt içiyor ama her seferinde vermeden önce sağamam ki. Kilo alması etkileniyor sürekli ön süt alan bebeğin yağlı son süt içmiyor diye. Kilo alımında problem yoksa yapıcak bisey yok öyle emecek. 100cc süt içiyor şuan sağıp biberonla verdiğimde. Emzirdikten Sonra aynı memeyi tekrar sağıyorum en az 60cc daha çıkıyor. Yani sürekli ön süt almıs oluyor ve memeler hiç tam boşalmıyor. Gazı huzursuzluğu ondan mıdır acaba
Gaz kaka derdinden surekli mama arastrma halindeydim. En sonunda similac aldim yorumlari cok iyi diye. Benim oglan 5 gundur kaka yapmamisti dun yapti. Bunun ustune az 3 gun yapmazdi normalde. Dun aksam similac mamaya basladim. Az once kendiliginden aglamadan ikinip morarmadan yattigi yerde kaka yapti. Ben şok. Patir patir da gaz cikariyo. Insallah boyle devam eder mama kullanan gaz kaka derdi ceken kizlara duyurulur
Gaz kaka derdinden surekli mama arastrma halindeydim. En sonunda similac aldim yorumlari cok iyi diye. Benim oglan 5 gundur kaka yapmamisti dun yapti. Bunun ustune az 3 gun yapmazdi normalde. Dun aksam similac mamaya basladim. Az once kendiliginden aglamadan ikinip morarmadan yattigi yerde kaka yapti. Ben şok. Patir patir da gaz cikariyo. Insallah boyle devam eder mama kullanan gaz kaka derdi ceken kizlara duyurulur
Kızım resmen çıldırdı 1 saat aralıksız ağladı. Susturamadım. Eşim mğke arasına gelir gelmez mama yapıp verdim hemen sonra banyo yaptırıp fitil verdim. Şimdi uyuyor inşallah bir süre uyur. çok üzülüyorum o böyle ağlarken. Psikolojik olarak yıpranıyorum. Eşim hemen eğer böyle olacaksan birini çağıralım diyor. Daha çok üzülüyorum.
Kızım resmen çıldırdı 1 saat aralıksız ağladı. Susturamadım. Eşim mğke arasına gelir gelmez mama yapıp verdim hemen sonra banyo yaptırıp fitil verdim. Şimdi uyuyor inşallah bir süre uyur. çok üzülüyorum o böyle ağlarken. Psikolojik olarak yıpranıyorum. Eşim hemen eğer böyle olacaksan birini çağıralım diyor. Daha çok üzülüyorum.
Ya gaz sancisiysa gaz sancisi 8. Haftaya kdr pik yapar sonrasinda dulsus gosterir. Igme asagiya dogru gidecek , sen en kotu gunleri geride birakacaksin. Bundan kotusu olmayacak. Iyuye gidecek.
Kızlar benim reglim aşırı çok geliyor dr ile görüştüm meterjin diye bi tablet var onu kullan azalma olmaz çoğalırsa hemen gel dedi. Ecz hiçbirinde yok bu hap çok eskiymiş kullanan varmı ? Metiler ile aynı hap mı birde bilginiz varmı
Ya gaz sancisiysa gaz sancisi 8. Haftaya kdr pik yapar sonrasinda dulsus gosterir. Igme asagiya dogru gidecek , sen en kotu gunleri geride birakacaksin. Bundan kotusu olmayacak. Iyuye gidecek.
hanımlar bu sezeryan göbeği nasıl gidecek alt tarafta kaldı göbek kotlarımın içine giriyorum fakat fermuar ya da düğme alt göbekten kapanmıyor spora kaç ay sonra başlanılıyor ki ?bir önceki doğumum normaldi 3 ayda gitmişti göbek kalmaz umarım bunda