2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hep koala gibi sarilip uyuyor kurban oldugumun. Bu donemi hatirliyorum. 1 ay boyle devam ediyor. Tam 6-7 kilo oluyorlar. Bi kucak sevdasi basliyor. Uyurken de uyanikken de hep sariliyolar. Resmen koca insan gibi kollarini boynuma doluyor. Iste anne kolu yapma zamani. Iri iri kasli kasli

Tekrar emzireceğinde bıraktığın memeden başla böylelikle o göğsü tamamen bitirmiş olur

Gaz kaka derdinden surekli mama arastrma halindeydim. En sonunda similac aldim yorumlari cok iyi diye. Benim oglan 5 gundur kaka yapmamisti dun yapti. Bunun ustune az 3 gun yapmazdi normalde. Dun aksam similac mamaya basladim. Az once kendiliginden aglamadan ikinip morarmadan yattigi yerde kaka yapti. Ben şok. Patir patir da gaz cikariyo. Insallah boyle devam eder mama kullanan gaz kaka derdi ceken kizlara duyurulur

Ya aptamil kullanıyordum hipp organike gecmiştim ama en son büyük kabizlik yaşadık. Biraz daha kullan smilac deneyimini ben de deneyeyim

Kızım resmen çıldırdı 1 saat aralıksız ağladı. Susturamadım. Eşim mğke arasına gelir gelmez mama yapıp verdim hemen sonra banyo yaptırıp fitil verdim. Şimdi uyuyor inşallah bir süre uyur. çok üzülüyorum o böyle ağlarken. Psikolojik olarak yıpranıyorum. Eşim hemen eğer böyle olacaksan birini çağıralım diyor. Daha çok üzülüyorum.

Ya gerçekten mi? Bende deneyeyim olmazsa. Eczaneler de satılıyor mu? Burda nerden bulabilirim acaba

Ya gaz sancisiysa gaz sancisi 8. Haftaya kdr pik yapar sonrasinda dulsus gosterir. Igme asagiya dogru gidecek , sen en kotu gunleri geride birakacaksin. Bundan kotusu olmayacak. Iyuye gidecek.

Kızlar benim reglim aşırı çok geliyor dr ile görüştüm meterjin diye bi tablet var onu kullan azalma olmaz çoğalırsa hemen gel dedi. Ecz hiçbirinde yok bu hap çok eskiymiş kullanan varmı ? Metiler ile aynı hap mı birde bilginiz varmı

Ya gaz sancisiysa gaz sancisi 8. Haftaya kdr pik yapar sonrasinda dulsus gosterir. Igme asagiya dogru gidecek , sen en kotu gunleri geride birakacaksin. Bundan kotusu olmayacak. Iyuye gidecek.
Yaa öyle mi? Cumadan beri böyle. Takatim kalmadı artık. inşallah dediğin gibi azalır

Ya aptamil kullanıyordum hipp organike gecmiştim ama en son büyük kabizlik yaşadık. Biraz daha kullan smilac deneyimini ben de deneyeyim
Yazarim 3 4 gun daha kullanayim ds
Ya gerçekten mi? Bende deneyeyim olmazsa. Eczaneler de satılıyor mu? Burda nerden bulabilirim acaba
Kayseride bulamadim. Kirmizibeyazeczanemden aldim online

hanımlar bu sezeryan göbeği nasıl gidecek alt tarafta kaldı göbek kotlarımın içine giriyorum fakat fermuar ya da düğme alt göbekten kapanmıyor spora kaç ay sonra başlanılıyor ki ?bir önceki doğumum normaldi 3 ayda gitmişti göbek kalmaz umarım bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…