Çiçek sepetinde bile var internetteTamam canım bende baktım biraz da satışı pek yokmuş. Bizş bilgilendirir misin bşraz kullanıp
Oyle oluyor tatkim 1kez verirken bile kokuyodu 2 gün hiç mama vermedim pırtlar kokusuz mavi simliBen günde 1 filan veriyorum mama daha cok anne sütü içiyor
Kiz anaaa geçmicekmi osuruklu şaziye gibi mi gezcez carsamba doktora sorcamValla bu sezeryanlıalr da var bu sorun galiba bir de gaz sancısı olmazdı bende önceden şimdi bi de o var diyorum ki bağırsaklarımı yanlış mı yerleştirdiler naptılar
Bende hissettim ama düşünmeme firsat vermedi anestezi doktoru surekli sohbet muhabbet gırgır şamataydıDoğumda karnimi görmüyorum tabi ama bir sağa bir sola çektiler karnimi.aci hissetmiyordum ama kuvvetli çekildiğini hissettim. Rahmi pozisyonlayip bebegi çıkarmak için sağlam dayak yiyoruz doğumda
Ayy sorma ben ameliyatta doktorla hemşirelerle geyik yaparken doktorum anami aglatiyomuşHahahsj bende bi fena oldum nereden açtım dedim ama izlemeden de duramadım sjsjkd ikinciye cesaret edebilir miyim bunu gördükten sonra hiçbir fikrim yok
Canim muhtemelen ilerleyen kolik ay nuye uzuluyosun cagir yükün azalir yardim etsinler kendini yetersiz görme keyfine bak ya nolacak sanki keşke annem geri gelseKızım resmen çıldırdı 1 saat aralıksız ağladı. Susturamadım. Eşim mğke arasına gelir gelmez mama yapıp verdim hemen sonra banyo yaptırıp fitil verdim. Şimdi uyuyor inşallah bir süre uyur.çok üzülüyorum o böyle ağlarken. Psikolojik olarak yıpranıyorum. Eşim hemen eğer böyle olacaksan birini çağıralım diyor. Daha çok üzülüyorum.
Ay valla ya sinir oluyorum lömbür lömbür carşamba 40 kontrolüm var leslie olsun başlicam sorcam eliptik bisiklete binebilirmyim diye termal tayt giyebilirmiyim hepsini sorcam sinirim bozuluyorhanımlar bu sezeryan göbeği nasıl gidecek alt tarafta kaldı göbek kotlarımın içine giriyorum fakat fermuar ya da düğme alt göbekten kapanmıyor spora kaç ay sonra başlanılıyor ki ?bir önceki doğumum normaldi 3 ayda gitmişti göbek kalmaz umarım bunda
Evet online da satış var ama ben bitlis gibi bir yerde hiç bulamam bu mamayı.Çiçek sepetinde bile var internette
Annem gelecekti ama dedem rahatsızlanarak kaldı gelemedi. Annem harici birisni de istemiyorum.Oyle oluyor tatkim 1kez verirken bile kokuyodu 2 gün hiç mama vermedim pırtlar kokusuz mavi simli
Kiz anaaa geçmicekmi osuruklu şaziye gibi mi gezcez carsamba doktora sorcam
Bende hissettim ama düşünmeme firsat vermedi anestezi doktoru surekli sohbet muhabbet gırgır şamataydı
Ayy sorma ben ameliyatta doktorla hemşirelerle geyik yaparken doktorum anami aglatiyomuşbeynimi resetleyip dogururum
Canim muhtemelen ilerleyen kolik ay nuye uzuluyosun cagir yükün azalir yardim etsinler kendini yetersiz görme keyfine bak ya nolacak sanki keşke annem geri gelse
Ay valla ya sinir oluyorum lömbür lömbür carşamba 40 kontrolüm var leslie olsun başlicam sorcam eliptik bisiklete binebilirmyim diye termal tayt giyebilirmiyim hepsini sorcam sinirim bozuluyor
Kızlar ben de bu önsüt son süte çok takardım.mukuslu olurdu arada .Bi dönem süt ürünleri kullanmadım.sonra vazgeçtim. Çünkü mukuslu kaka ya da döküntü tek başına belirti değil.simdi hepsini yiyorum.demekki yokmuş.Benimki de full ön süt içiyor ama her seferinde vermeden önce sağamam ki. Kilo alması etkileniyor sürekli ön süt alan bebeğin yağlı son süt içmiyor diye. Kilo alımında problem yoksa yapıcak bisey yok öyle emecek. 100cc süt içiyor şuan sağıp biberonla verdiğimde. Emzirdikten Sonra aynı memeyi tekrar sağıyorum en az 60cc daha çıkıyor. Yani sürekli ön süt almıs oluyor ve memeler hiç tam boşalmıyor. Gazı huzursuzluğu ondan mıdır acaba
Valla gaz konusunda biz de oyleyiz asırı gazlı bi bebek, ona yapacak bişey yokÇok teşekkür ederim bir türlü cesaret edemiyordum sağmaya daha doğrusu hem beceremiyordum hemde hiç doldurmuyordu oğlum bunlar bahanem oluyordu uzun uykuya yatınca fırsat buldum gerçi yine bir sürü süt heba oldu sağmaya uğraşırkenuyku evet çok güzel dolduruyor amambu ara çok gazlıyız türlü çıkaramıyor her beslenme sonrası facia uyku muyku yok yani zombi gibiyim
Oyle oluyor tatkim 1kez verirken bile kokuyodu 2 gün hiç mama vermedim pırtlar kokusuz mavi simli
Kiz anaaa geçmicekmi osuruklu şaziye gibi mi gezcez carsamba doktora sorcam
Bende hissettim ama düşünmeme firsat vermedi anestezi doktoru surekli sohbet muhabbet gırgır şamataydı
Ayy sorma ben ameliyatta doktorla hemşirelerle geyik yaparken doktorum anami aglatiyomuşbeynimi resetleyip dogururum
Canim muhtemelen ilerleyen kolik ay nuye uzuluyosun cagir yükün azalir yardim etsinler kendini yetersiz görme keyfine bak ya nolacak sanki keşke annem geri gelse
Ay valla ya sinir oluyorum lömbür lömbür carşamba 40 kontrolüm var leslie olsun başlicam sorcam eliptik bisiklete binebilirmyim diye termal tayt giyebilirmiyim hepsini sorcam sinirim bozuluyor
mukus var mı hala pekiKızlar ben de bu önsüt son süte çok takardım.mukuslu olurdu arada .Bi dönem süt ürünleri kullanmadım.sonra vazgeçtim. Çünkü mukuslu kaka ya da döküntü tek başına belirti değil.simdi hepsini yiyorum.demekki yokmuş.
Büyüyünce hepsini bitirecek ön son derdiniz kalmayacak .Bir memeyi bitiremiyorsa 2 veya 3 kere emziriyorum ben
Mamanın Resmini paylaşabilir misin :)Gaz kaka derdinden surekli mama arastrma halindeydim. En sonunda similac aldim yorumlari cok iyi diye. Benim oglan 5 gundur kaka yapmamisti dun yapti. Bunun ustune az 3 gun yapmazdi normalde. Dun aksam similac mamaya basladim. Az once kendiliginden aglamadan ikinip morarmadan yattigi yerde kaka yapti. Ben şok. Patir patir da gaz cikariyo. Insallah boyle devam eder mama kullanan gaz kaka derdi ceken kizlara duyurulur
2saatte bir emiyor emzirdiğim göğüsüm tekrar dolmuş oluyor. Onu emzirsem diğer göğsü hiç emmemis olacakTekrar emzireceğinde bıraktığın memeden başla böylelikle o göğsü tamamen bitirmiş olur
Kilo almasında problem yok o yüzden ön süt son süt düşünmüyorumKızlar ben de bu önsüt son süte çok takardım.mukuslu olurdu arada .Bi dönem süt ürünleri kullanmadım.sonra vazgeçtim. Çünkü mukuslu kaka ya da döküntü tek başına belirti değil.simdi hepsini yiyorum.demekki yokmuş.
Büyüyünce hepsini bitirecek ön son derdiniz kalmayacak .Bir memeyi bitiremiyorsa 2 veya 3 kere emziriyorum ben
Konak olma zamanları geliyor kaşlarda kulak arkasında ve baş üstünde olması çok normal. Kabuklar sarı yağlı gibi mi. Tek başına bu sebeple diyete girme bence ben kakasında kan bile gördüm ama diyette değilimBugun 1. Ay kontrolumuz vardi. Doktor kizimin kaslarindaki kabuklri gorunce hayvansal gidalari kes dedi.. zaten sut yogurt vs yemiyodum simdi yumurta et onlari da kesersem
Bunun disinda ama 1 ayda 1 kilo almis neredeyse gelisimi iyi
Mamanın Resmini paylaşabilir misin :)
Ben sifir kollu zibin uzerine uzun kollu tisort alta ince pijama alti ve kalin corap giydiriyorum. Ya da zibin ayakli tulum ayagina yine kalin corap. Corap da gaz icin kendimi rahatlatma yontemimKizlar ev 25 derece, 25 derecede kac kat giydiriyosunuz bebisleri?
Benimki de Çakır renginde hala ama bizde renkli olarak bi Ela var o kadar. Muhtemelen döner kahverengiye. Ama ilk kuzumun gözleri simsiyah dı doğduğundan beri hala öyle. Bu farklıKızlar bebişlerinin göz rengi değişen varmıbizimki hala mavi lacivert arası değişirmi acba çok merk ediyorum
Ya sorma o olayı bende beceremiyorum son eksiğin göğüsten başka diyorlar. Ama dolmuş oluyor. Son verdiğimi verince yine doyuyor. Bu sefer diğeri daha çok şişiyor. Dolayısıyla çocuğum son sütü hiç içemiyor yaaa….2saatte bir emiyor emzirdiğim göğüsüm tekrar dolmuş oluyor. Onu emzirsem diğer göğsü hiç emmemis olacak
Bende sıfır kollu atlet zıbın üstüne tulum ayağına bi tane çorap. Ama akşamları tulumun altına patikli pantolon giydiriyorum gece çünkü serin oluyor. Normalde de evim çok sıcak değil.Kizlar ev 25 derece, 25 derecede kac kat giydiriyosunuz bebisleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?