2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

G greenbirey naptiniz, doktora gorundunuz mu? Bana diyet yapip 2 hafta sonra gel demiati, ona gitmicem. Persembe gercek bi alerji doktoruna randevu aldim. Bu da fos cikarsa Turkiyeyle online gorusucem artik, napim.

Ben günde 1 filan veriyorum mama daha cok anne sütü içiyor
Oyle oluyor tatkim 1kez verirken bile kokuyodu 2 gün hiç mama vermedim pırtlar kokusuz mavi simli
Valla bu sezeryanlıalr da var bu sorun galiba bir de gaz sancısı olmazdı bende önceden şimdi bi de o var diyorum ki bağırsaklarımı yanlış mı yerleştirdiler naptılar
Kiz anaaa geçmicekmi osuruklu şaziye gibi mi gezcez carsamba doktora sorcam
Doğumda karnimi görmüyorum tabi ama bir sağa bir sola çektiler karnimi.aci hissetmiyordum ama kuvvetli çekildiğini hissettim. Rahmi pozisyonlayip bebegi çıkarmak için sağlam dayak yiyoruz doğumda
Bende hissettim ama düşünmeme firsat vermedi anestezi doktoru surekli sohbet muhabbet gırgır şamataydı
Hahahsj bende bi fena oldum nereden açtım dedim ama izlemeden de duramadım sjsjkd ikinciye cesaret edebilir miyim bunu gördükten sonra hiçbir fikrim yok
Ayy sorma ben ameliyatta doktorla hemşirelerle geyik yaparken doktorum anami aglatiyomuş beynimi resetleyip dogururum
Canim muhtemelen ilerleyen kolik ay nuye uzuluyosun cagir yükün azalir yardim etsinler kendini yetersiz görme keyfine bak ya nolacak sanki keşke annem geri gelse
Ay valla ya sinir oluyorum lömbür lömbür carşamba 40 kontrolüm var leslie olsun başlicam sorcam eliptik bisiklete binebilirmyim diye termal tayt giyebilirmiyim hepsini sorcam sinirim bozuluyor

Çiçek sepetinde bile var internette
Evet online da satış var ama ben bitlis gibi bir yerde hiç bulamam bu mamayı.
Annem gelecekti ama dedem rahatsızlanarak kaldı gelemedi. Annem harici birisni de istemiyorum.

Kızlar ben de bu önsüt son süte çok takardım.mukuslu olurdu arada .Bi dönem süt ürünleri kullanmadım.sonra vazgeçtim. Çünkü mukuslu kaka ya da döküntü tek başına belirti değil.simdi hepsini yiyorum.demekki yokmuş.
Büyüyünce hepsini bitirecek ön son derdiniz kalmayacak .Bir memeyi bitiremiyorsa 2 veya 3 kere emziriyorum ben

V
Valla gaz konusunda biz de oyleyiz asırı gazlı bi bebek, ona yapacak bişey yok

Du ben de denicem bakalım bugun vermedim mama yarın da vermiyim eger tabi kaka yaparsa bizimki görürüz pırtlar normal su an

mukus var mı hala peki

Mamanın Resmini paylaşabilir misin :)

Kilo almasında problem yok o yüzden ön süt son süt düşünmüyorum

Bugun 1. Ay kontrolumuz vardi. Doktor kizimin kaslarindaki kabuklri gorunce hayvansal gidalari kes dedi.. zaten sut yogurt vs yemiyodum simdi yumurta et onlari da kesersem
Bunun disinda ama 1 ayda 1 kilo almis neredeyse gelisimi iyi
Konak olma zamanları geliyor kaşlarda kulak arkasında ve baş üstünde olması çok normal. Kabuklar sarı yağlı gibi mi. Tek başına bu sebeple diyete girme bence ben kakasında kan bile gördüm ama diyette değilim

Beni
Kızlar bebişlerinin göz rengi değişen varmı bizimki hala mavi lacivert arası değişirmi acba çok merk ediyorum
Benimki de Çakır renginde hala ama bizde renkli olarak bi Ela var o kadar. Muhtemelen döner kahverengiye. Ama ilk kuzumun gözleri simsiyah dı doğduğundan beri hala öyle. Bu farklı

2saatte bir emiyor emzirdiğim göğüsüm tekrar dolmuş oluyor. Onu emzirsem diğer göğsü hiç emmemis olacak
Ya sorma o olayı bende beceremiyorum son eksiğin göğüsten başka diyorlar. Ama dolmuş oluyor. Son verdiğimi verince yine doyuyor. Bu sefer diğeri daha çok şişiyor. Dolayısıyla çocuğum son sütü hiç içemiyor yaaa….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…