Sadece kabuklanma var diye mi kes dediBugun 1. Ay kontrolumuz vardi. Doktor kizimin kaslarindaki kabuklri gorunce hayvansal gidalari kes dedi.. zaten sut yogurt vs yemiyodum simdi yumurta et onlari da kesersem
Bunun disinda ama 1 ayda 1 kilo almis neredeyse gelisimi iyi
canım aylık kilo alımı iyiyse bir problem yok süt çok olunca o yöntemi yapmamız mümkün değilYa sorma o olayı bende beceremiyorum son eksiğin göğüsten başka diyorlar. Ama dolmuş oluyor. Son verdiğimi verince yine doyuyor. Bu sefer diğeri daha çok şişiyor. Dolayısıyla çocuğum son sütü hiç içemiyor yaaa….
Bizim ki gri duruyor bakalım inşallah değişmez. Şu anda giydiği kıyafete göre değişiyor çünkü çok güzel duruyorKızlar bebişlerinin göz rengi değişen varmıbizimki hala mavi lacivert arası değişirmi acba çok merk ediyorum
Sıfır kol zıbın, alt üst takım patikli onun içine çorap üstüne ekstra patikKizlar ev 25 derece, 25 derecede kac kat giydiriyosunuz bebisleri?
Bizde ve eşim tarafında mavi ve yeşil var o yüzden bir umut diyorumBeni
Benimki de Çakır renginde hala ama bizde renkli olarak bi Ela var o kadar. Muhtemelen döner kahverengiye. Ama ilk kuzumun gözleri simsiyah dı doğduğundan beri hala öyle. Bu farklı
İnşallah ya çok seviyorum renkli gözüBizim ki gri duruyor bakalım inşallah değişmez. Şu anda giydiği kıyafete göre değişiyor çünkü çok güzel duruyor
Sıfır kol zıbın, alt üst takım patikli onun içine çorap üstüne ekstra patik
Siz yazmışsınız ondan yazdımKilo almasında problem yok o yüzden ön süt son süt düşünmüyorum
Benimki de full ön süt içiyor ama her seferinde vermeden önce sağamam ki. Kilo alması etkileniyor sürekli ön süt alan bebeğin yağlı son süt içmiyor diye. Kilo alımında problem yoksa yapıcak bisey yok öyle emecek. 100cc süt içiyor şuan sağıp biberonla verdiğimde. Emzirdikten Sonra aynı memeyi tekrar sağıyorum en az 60cc daha çıkıyor. Yani sürekli ön süt almıs oluyor ve memeler hiç tam boşalmıyor. Gazı huzursuzluğu ondan mıdır acabaKilo almasında problem yok o yüzden ön süt son süt düşünmüyorum
Dönem dönem oluyor ama benim bebeğim biraz tukuruklu.ondan da olurmuş. Mukus bagirsagi iyi çalışan bebekte de olurmuş. Yani o bir gösterge değil. Alerjik bebekler huzursuz oluyor ve genelde kakalarinda kılcal kanlar oluyor .kafana göre alerji var diyemezmissin .Bebeği de o besinlerden mahrum bırakmak doğru değil. Süt ürünleri tüketmezsen senin de kalsiyum depolarin bosaliyor .mukus var mı hala peki
Ne kadar bi süre süt ürünlerini kesmiştiniz benim 11 gün oldu kaka da kan yok mukus var gürültülü yapıyor hırıltısı varDönem dönem oluyor ama benim bebeğim biraz tukuruklu.ondan da olurmuş. Mukus bagirsagi iyi çalışan bebekte de olurmuş. Yani o bir gösterge değil. Alerjik bebekler huzursuz oluyor ve genelde kakalarinda kılcal kanlar oluyor .kafana göre alerji var diyemezmissin .Bebeği de o besinlerden mahrum bırakmak doğru değil. Süt ürünleri tüketmezsen senin de kalsiyum depolarin bosaliyor .
Kabuklar evet sari sari, kakasinda da mukus var. senin nasil gidiyor bebisin huzursuzlugu var mi?Konak olma zamanları geliyor kaşlarda kulak arkasında ve baş üstünde olması çok normal. Kabuklar sarı yağlı gibi mi. Tek başına bu sebeple diyete girme bence ben kakasında kan bile gördüm ama diyette değilim
Yapışkan sümüksü uzayan bir şey nette vardır görüntüsüKızlar bu kakada mukus dediğiniz ney tam olarak benimkinde de böyle pütürler var ve dünden beri hafif yeşile çalan bir sarı rengi
Bu guzel ben de iki kat giydiriyorum atlet ustune uzun kollu annem usur diyor :)Ben sifir kollu zibin uzerine uzun kollu tisort alta ince pijama alti ve kalin corap giydiriyorum. Ya da zibin ayakli tulum ayagina yine kalin corap. Corap da gaz icin kendimi rahatlatma yontemim
corabi tulum icinden bi tane de ben giydiriyorum:)Bende sıfır kollu atlet zıbın üstüne tulum ayağına bi tane çorap. Ama akşamları tulumun altına patikli pantolon giydiriyorum gece çünkü serin oluyor. Normalde de evim çok sıcak değil.
Evet kakasinin da mukuslu oldugunu soyledim. Konak icin normalde 3. Ayda baslar simdi basladiysa alerji var demiyorm ama olabilir dikkat et dediSadece kabuklanma var diye mi kes dedi
Maalesef sut urunleri tuketemiyorum suan… sut icince kizim fiskirtarak kusuyorDönem dönem oluyor ama benim bebeğim biraz tukuruklu.ondan da olurmuş. Mukus bagirsagi iyi çalışan bebekte de olurmuş. Yani o bir gösterge değil. Alerjik bebekler huzursuz oluyor ve genelde kakalarinda kılcal kanlar oluyor .kafana göre alerji var diyemezmissin .Bebeği de o besinlerden mahrum bırakmak doğru değil. Süt ürünleri tüketmezsen senin de kalsiyum depolarin bosaliyor .
Şöyle ki normalde sadece ön süt alan ve son yani yağlı sütü alamayan bebeğin kilo alımında problemler olabiliyor kilo almasını etkiliyor. Annenin sütü çok olsa bile sadece ön süt alması kilo alamamaya yol açabiliyor. Devrik cümle kurmuşum o yüzden anlamadınız. Benşm bebeğimin kilo almasında bir problem yok. Bu sebeple ön veya son süt alıyor olmasını problem etmiyorumSiz yazmışsınız ondan yazdım
Kilo almasını etkiliyor diye.etkiliyor mu etkilemiyor mu anlayamadım. Problem yoksa kilo alması etkilenmez .ama siz etkileniyor yazmışsınız.
Benimki de full ön süt içiyor ama her seferinde vermeden önce sağamam ki. Kilo alması etkileniyor sürekli ön süt alan bebeğin yağlı son süt içmiyor diye. Kilo alımında problem yoksa yapıcak bisey yok öyle emecek. 100cc süt içiyor şuan sağıp biberonla verdiğimde. Emzirdikten Sonra aynı memeyi tekrar sağıyorum en az 60cc daha çıkıyor. Yani sürekli ön süt almıs oluyor ve memeler hiç tam boşalmıyor. Gazı huzursuzluğu ondan mıdır acaba
1 hafta kesmiştim. Benim bebeğim de gurultulu yapıyor bazen ama o bir hastalık değil ki .hirilti oluyor ama burnunu açıyoruz kesiliyor uzun bir süre olmuyor .1.ayda 1100 gram 2.ayda 950 gramNe kadar bi süre süt ürünlerini kesmiştiniz benim 11 gün oldu kaka da kan yok mukus var gürültülü yapıyor hırıltısı var
Hayvansal gıdayı bir an da kesmek et filan sakıncalı bence süt ürünlerini kesmişsin bi alerji doktoruna danış bence kan görmeden bu kadar katı diyet yaptırmıyorlar bizim tahlil de alerji çıkmasına rağmen et falan kesmediler yiyorumEvet kakasinin da mukuslu oldugunu soyledim. Konak icin normalde 3. Ayda baslar simdi basladiysa alerji var demiyorm ama olabilir dikkat et dedi
Var canım devam ediyor gaz sancılarıKabuklar evet sari sari, kakasinda da mukus var. senin nasil gidiyor bebisin huzursuzlugu var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?