2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diyetten sonra şikayetler azaldı mı peki canım? Doktor alerjide %40 çaprazlama oluyor demişti inek sütü alerjisi varsa dana eti, yumurta varsa tavuk etine alerjisi olabiliyormuş %40 oranında. Azımsanacak bir oran değil hatta çok fazla belki diyette iyiye gitme görmediysen etleride kesip bir bakabilirsin

Benim de ilk ay 830 bu ay 980 gr almış. Tahlil de laktoz intoleransı dediler belirtiler geçmedi inek sütü alerjisi dediler karışık bi durum bakalım belirtiler de sadece bu söylediklerim bazı doktorlar sadede kan olursa alerji diyorlarmış bende başka bi doktora daha götüreceğim

Başta laktoz intoleransı dediler laktozsuz yiyordum geçmedi şikayetler şimdi inek sütü alerjisi düşünülüyor yeni başladım sayılır süt diyetine gözlemleyeceğim bakalım sizin de böyle bi durum vardı sanki şikayetleriniz geçti mi

Maalesef sut urunleri tuketemiyorum suan… sut icince kizim fiskirtarak kusuyor
Evet sizinki ciddi bir belirti .işte böyle belirti olursa kesin bir şey denebilir. Olsun bebeklerimiz için her şeyi yaparız yeter ki onlar sağlıklı olsun
Aslında gayet iyi almış. Yani bakilsa belki çoğu bebekte laktoz intoleransi çıkar. Mesela ben laktozlu süt içemem ama peynir falan yerim belki bebekler de öyle.
2.bir doktora götürmek en iyisi

Evet kesinlikle .mesela 2.ayda benim bebeğim hep 5 10 dakika emdi .Ben de hep sağ sol diye emzirdim .buna rağmen 950 gram aldı .Aslında bilinenin aksine önsutte yağlı bir sutmus

Haklisin biraz bunyesi de alisir belki diyorum tamamen kesemem suan icin

canım aylık kilo alımı iyiyse bir problem yok süt çok olunca o yöntemi yapmamız mümkün değil
1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece. sık vermemekle iyi yapmadım sanırsam.

Bende her gün bir kase yoğurt yarım avuç kadar peynir neredeyse. Ve 1 2e bardak süt içiyorum. Bende yok öyle belirtiler

Evet online da satış var ama ben bitlis gibi bir yerde hiç bulamam bu mamayı.

Annem gelecekti ama dedem rahatsızlanarak kaldı gelemedi. Annem harici birisni de istemiyorum.
Aman kv gelmesin başa bela
Du ben de denicem bakalım bugun vermedim mama yarın da vermiyim eger tabi kaka yaparsa bizimki görürüz pırtlar normal su an
Dene dene bugün göktuğda kaka yapamadi aşiri huysuz mamayi kesince kabiz oldu cocuk
Kızlar dogum parası 54 gün sonra yatıyormus. İnternette öyle yazıyor ama dogrumu. Bugün tam 54 gün olduk. Bu hafta yatarmı acaba
Mesaj geliyor sgkdqn canim rapor yatinca mesaj geldi bana
Kızlar bu kakada mukus dediğiniz ney tam olarak benimkinde de böyle pütürler var ve dünden beri hafif yeşile çalan bir sarı rengi
Pütür normal canim benimki hep pütürlü yapiyor

Herkesin dertleri başka, bende sütüm bol bol olsun dolaba diziyim istiyorum. Ama sütüm tam gidiyo bazen az oluyo mama destekliyorum ama son sütü sürekli içmiş oluyor. Kilo alımı süt az olsada iyi gidiyor son sütü içtiği için sanırım

1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece. sık vermemekle iyi yapmadım sanırsam.
Canım anne sütü veriyorsan sadece doktoru bosver anne sütü obez yapmıyor neden frenleyecekmişsin. Her zamanki düzeninde beslemeye devam et 100gram çok az çünkü. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin anne sütü verdiğin sürece hiç frenleme. Çok güzel kilo almıs masallah benimde bebeğim 1aylıkken 4.900dü 1.5kilo almıstı. Sadece anne sütüyle böyle kilo almaları çok iyi

Neden frenliyosun bizde 1 ayda 1bucuk kilo aldik doktorumuz hic oyle bisey demedi aynen devam dedi hatta .. mama falan mi veriyosunda oyle dedi acaba oyle olsa bile mantiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…