Diyetten sonra şikayetler azaldı mı peki canım? Doktor alerjide %40 çaprazlama oluyor demişti inek sütü alerjisi varsa dana eti, yumurta varsa tavuk etine alerjisi olabiliyormuş %40 oranında. Azımsanacak bir oran değil hatta çok fazla belki diyette iyiye gitme görmediysen etleride kesip bir bakabilirsinHayvansal gıdayı bir an da kesmek et filan sakıncalı bence süt ürünlerini kesmişsin bi alerji doktoruna danış bence kan görmeden bu kadar katı diyet yaptırmıyorlar bizim tahlil de alerji çıkmasına rağmen et falan kesmediler yiyorum
Benim de ilk ay 830 bu ay 980 gr almış. Tahlil de laktoz intoleransı dediler belirtiler geçmedi inek sütü alerjisi dediler karışık bi durum bakalım belirtiler de sadece bu söylediklerim bazı doktorlar sadede kan olursa alerji diyorlarmış bende başka bi doktora daha götüreceğim1 hafta kesmiştim. Benim bebeğim de gurultulu yapıyor bazen ama o bir hastalık değil ki .hirilti oluyor ama burnunu açıyoruz kesiliyor uzun bir süre olmuyor .1.ayda 1100 gram 2.ayda 950 gram
3.ayda kendim tarttim 750 800 gram aldı. Çok aşırı hareketli bir bebek. 10 gram alıyorsa 5 i gidiyor zaten .Bu belirtilerin hepsi var bizde ama ben o kadar çok süt ürünü tüketiyorum ki alerji olsa anlardım.
Tabi en iyisini doktor bilir ama bence bu belirtiler bağımsız belirtiler olabilir
Başta laktoz intoleransı dediler laktozsuz yiyordum geçmedi şikayetler şimdi inek sütü alerjisi düşünülüyor yeni başladım sayılır süt diyetine gözlemleyeceğim bakalım sizin de böyle bi durum vardı sanki şikayetleriniz geçti miDiyetten sonra şikayetler azaldı mı peki canım? Doktor alerjide %40 çaprazlama oluyor demişti inek sütü alerjisi varsa dana eti, yumurta varsa tavuk etine alerjisi olabiliyormuş %40 oranında. Azımsanacak bir oran değil hatta çok fazla belki diyette iyiye gitme görmediysen etleride kesip bir bakabilirsin
Usumez bisi olmaz ya. Ensesine gogsune dokun orasi sicaksa bebek usumezBu guzel ben de iki kat giydiriyorum atlet ustune uzun kollu annem usur diyor :)
corabi tulum icinden bi tane de ben giydiriyorum:)
Evet sizinki ciddi bir belirti .işte böyle belirti olursa kesin bir şey denebilir. Olsun bebeklerimiz için her şeyi yaparız yeter ki onlar sağlıklı olsunMaalesef sut urunleri tuketemiyorum suan… sut icince kizim fiskirtarak kusuyor
Aslında gayet iyi almış. Yani bakilsa belki çoğu bebekte laktoz intoleransi çıkar. Mesela ben laktozlu süt içemem ama peynir falan yerim belki bebekler de öyle.Benim de ilk ay 830 bu ay 980 gr almış. Tahlil de laktoz intoleransı dediler belirtiler geçmedi inek sütü alerjisi dediler karışık bi durum bakalım belirtiler de sadece bu söylediklerim bazı doktorlar sadede kan olursa alerji diyorlarmış bende başka bi doktora daha götüreceğim
Evet kesinlikle .mesela 2.ayda benim bebeğim hep 5 10 dakika emdi .Ben de hep sağ sol diye emzirdim .buna rağmen 950 gram aldı .Aslında bilinenin aksine önsutte yağlı bir sutmusŞöyle ki normalde sadece ön süt alan ve son yani yağlı sütü alamayan bebeğin kilo alımında problemler olabiliyor kilo almasını etkiliyor. Annenin sütü çok olsa bile sadece ön süt alması kilo alamamaya yol açabiliyor. Devrik cümle kurmuşum o yüzden anlamadınız. Benşm bebeğimin kilo almasında bir problem yok. Bu sebeple ön veya son süt alıyor olmasını problem etmiyorum
Haklisin biraz bunyesi de alisir belki diyorum tamamen kesemem suan icinHayvansal gıdayı bir an da kesmek et filan sakıncalı bence süt ürünlerini kesmişsin bi alerji doktoruna danış bence kan görmeden bu kadar katı diyet yaptırmıyorlar bizim tahlil de alerji çıkmasına rağmen et falan kesmediler yiyorum
Canim ben kullanıyorum şu andaKızlar metiler hap kullanan var mı yada bilginiz
Baktım cnm benimki öyle değil içinde böyle pütürlü bişeyler varYapışkan sümüksü uzayan bir şey nette vardır görüntüsü
1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece.canım aylık kilo alımı iyiyse bir problem yok süt çok olunca o yöntemi yapmamız mümkün değil
Pütürlü bende de oluyor. Sütün yağı demişti doktor.Baktım cnm benimki öyle değil içinde böyle pütürlü bişeyler varnormalmiki acep
Bende her gün bir kase yoğurt yarım avuç kadar peynir neredeyse. Ve 1 2e bardak süt içiyorum. Bende yok öyle belirtiler1 hafta kesmiştim. Benim bebeğim de gurultulu yapıyor bazen ama o bir hastalık değil ki .hirilti oluyor ama burnunu açıyoruz kesiliyor uzun bir süre olmuyor .1.ayda 1100 gram 2.ayda 950 gram
3.ayda kendim tarttim 750 800 gram aldı. Çok aşırı hareketli bir bebek. 10 gram alıyorsa 5 i gidiyor zaten .Bu belirtilerin hepsi var bizde ama ben o kadar çok süt ürünü tüketiyorum ki alerji olsa anlardım.
Tabi en iyisini doktor bilir ama bence bu belirtiler bağımsız belirtiler olabilir
Sinirlerim bozuluyor artık gece uykusu yok sabah uykusu yok çok yoruldumV
Valla gaz konusunda biz de oyleyiz asırı gazlı bi bebek, ona yapacak bişey yok
Aman kv gelmesin başa belaEvet online da satış var ama ben bitlis gibi bir yerde hiç bulamam bu mamayı.
Annem gelecekti ama dedem rahatsızlanarak kaldı gelemedi. Annem harici birisni de istemiyorum.
Dene dene bugün göktuğda kaka yapamadi aşiri huysuz mamayi kesince kabiz oldu cocukDu ben de denicem bakalım bugun vermedim mama yarın da vermiyim eger tabi kaka yaparsa bizimki görürüz pırtlar normal su an
Mesaj geliyor sgkdqn canim rapor yatinca mesaj geldi banaKızlar dogum parası 54 gün sonra yatıyormus. İnternette öyle yazıyor ama dogrumu. Bugün tam 54 gün olduk. Bu hafta yatarmı acaba
Pütür normal canim benimki hep pütürlü yapiyorKızlar bu kakada mukus dediğiniz ney tam olarak benimkinde de böyle pütürler var ve dünden beri hafif yeşile çalan bir sarı rengi
Herkesin dertleri başka, bende sütüm bol bol olsun dolaba diziyim istiyorum. Ama sütüm tam gidiyo bazen az oluyo mama destekliyorum ama son sütü sürekli içmiş oluyor. Kilo alımı süt az olsada iyi gidiyor son sütü içtiği için sanırımYa sorma o olayı bende beceremiyorum son eksiğin göğüsten başka diyorlar. Ama dolmuş oluyor. Son verdiğimi verince yine doyuyor. Bu sefer diğeri daha çok şişiyor. Dolayısıyla çocuğum son sütü hiç içemiyor yaaa….
Canım anne sütü veriyorsan sadece doktoru bosver anne sütü obez yapmıyor neden frenleyecekmişsin. Her zamanki düzeninde beslemeye devam et 100gram çok az çünkü. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin anne sütü verdiğin sürece hiç frenleme. Çok güzel kilo almıs masallah benimde bebeğim 1aylıkken 4.900dü 1.5kilo almıstı. Sadece anne sütüyle böyle kilo almaları çok iyi1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece.sık vermemekle iyi yapmadım sanırsam.
Neden frenliyosun bizde 1 ayda 1bucuk kilo aldik doktorumuz hic oyle bisey demedi aynen devam dedi hatta .. mama falan mi veriyosunda oyle dedi acaba oyle olsa bile mantiksiz1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece.sık vermemekle iyi yapmadım sanırsam.
E devlette gorunuyor pttden cekileni demiyor musun canim ?Kızlar dogum parası 54 gün sonra yatıyormus. İnternette öyle yazıyor ama dogrumu. Bugün tam 54 gün olduk. Bu hafta yatarmı acaba
Bizimkide puturlu bazen sarimsi bazen yesilimsi normal bunlarBaktım cnm benimki öyle değil içinde böyle pütürlü bişeyler varnormalmiki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?