Bizde de var onlardanBaktım cnm benimki öyle değil içinde böyle pütürlü bişeyler varnormalmiki acep
10gün diyet sonunda düzelme olmadı. Doktor tamamen anne sütünü kesip vegan tıbbi mama kullanmamı söyledi tabiki kabul etmedim. Diyeti bıraktım. Sürpriz şekilde şikayetler düzeldi sadece kolik sancıları var her bebekte olanBaşta laktoz intoleransı dediler laktozsuz yiyordum geçmedi şikayetler şimdi inek sütü alerjisi düşünülüyor yeni başladım sayılır süt diyetine gözlemleyeceğim bakalım sizin de böyle bi durum vardı sanki şikayetleriniz geçti mi
Sizde neydi şikayetler mukus var mıydı10gün diyet sonunda düzelme olmadı. Doktor tamamen anne sütünü kesip vegan tıbbi mama kullanmamı söyledi tabiki kabul etmedim. Diyeti bıraktım. Sürpriz şekilde şikayetler düzeldi sadece kolik sancıları var her bebekte olan
Ben mamada veriyorum emin olamadım o yüzden cnm ama bir çok kişininki öyleymiş rahstladımPütürlü bende de oluyor. Sütün yağı demişti doktor.
Valla bende pertim sabah öyle huzurlu kalkıyor gülücükler atıyorki çok mutlu oluyorum, sonra öğlene doğru bir başlıyor uykuya direnme akşama kadar pertim çıkıyorSinirlerim bozuluyor artık gece uykusu yok sabah uykusu yok çok yoruldum
Bende de kusmadan dolayı dr alerji olabilir demişti ama neye bulamadım bir türlü kakada pütürü görüncede acaba dedimAman kv gelmesin başa bela
Dene dene bugün göktuğda kaka yapamadi aşiri huysuz mamayi kesince kabiz oldu cocuk
Mesaj geliyor sgkdqn canim rapor yatinca mesaj geldi bana
Pütür normal canim benimki hep pütürlü yapiyor
Sevindim valla normal olmasına daha kusmasının sebebini bulamadım birde kaka çıkmasın başımaBizimkide puturlu bazen sarimsi bazen yesilimsi normal bunlar
Evet çok kişinin öyleymişBizde de var onlardan
Aman kusmadam alerji mi belirlenir belki reflüBen mamada veriyorum emin olamadım o yüzden cnm ama bir çok kişininki öyleymiş rahstladım
Valla bende pertim sabah öyle huzurlu kalkıyor gülücükler atıyorki çok mutlu oluyorum, sonra öğlene doğru bir başlıyor uykuya direnme akşama kadar pertim çıkıyor
Bende de kusmadan dolayı dr alerji olabilir demişti ama neye bulamadım bir türlü kakada pütürü görüncede acaba dedim
Sevindim valla normal olmasına daha kusmasının sebebini bulamadım birde kaka çıkmasın başıma
Evet çok kişinin öyleymiş
Ne bilim ya bende anlamadımAman kusmadam alerji mi belirlenir belki reflü
Maşaallah. Ya benim için dert değil tabiki. Bazı bebeler sonuna kadar sömürür ya hani. Benim dibi hep kalıyor sanki.Herkesin dertleri başka, bende sütüm bol bol olsun dolaba diziyim istiyorum. Ama sütüm tam gidiyo bazen az oluyo mama destekliyorum ama son sütü sürekli içmiş oluyor. Kilo alımı süt az olsada iyi gidiyor son sütü içtiği için sanırım
Yaa şimdide böyle doktorlar türedi. Çok duyuyorum anne sütünü bırak mama ya başla diyen doktorları. Aklım almıyor.10gün diyet sonunda düzelme olmadı. Doktor tamamen anne sütünü kesip vegan tıbbi mama kullanmamı söyledi tabiki kabul etmedim. Diyeti bıraktım. Sürpriz şekilde şikayetler düzeldi sadece kolik sancıları var her bebekte olan
Mama da kullanmıyorum. Bende anlamadım ki 1 aylıkken kaç kiloydu ? Ama eskiden olduğu gibi emzirmeye devam edicem.Neden frenliyosun bizde 1 ayda 1bucuk kilo aldik doktorumuz hic oyle bisey demedi aynen devam dedi hatta .. mama falan mi veriyosunda oyle dedi acaba oyle olsa bile mantiksiz
Evet valla tartıda görünce çok üzüldüm. Eskiden olduğu gibi düzenli emzirmeye devam edicem. Sütümün devamlılığıda olur böylece.Canım anne sütü veriyorsan sadece doktoru bosver anne sütü obez yapmıyor neden frenleyecekmişsin. Her zamanki düzeninde beslemeye devam et 100gram çok az çünkü. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin anne sütü verdiğin sürece hiç frenleme. Çok güzel kilo almıs masallah benimde bebeğim 1aylıkken 4.900dü 1.5kilo almıstı. Sadece anne sütüyle böyle kilo almaları çok iyi
Biz de getirmedik getirsek burada direk her şeyi yaparlar aslında ama eşim bidaha kan aldırmak istemiyor canı yanacak diye bende laktoz meyve sebze kakayı sulandıracak ne varsa kestim 10 gün kadar ciddi diyet yaptım bu sefer laktozu da tabi mamayı da günde iki kez 60 60 verdik kakada ki sululuk gitti daha pütürlü hale grldi oyle olunca pişik baya toparladı (ama bu şekilde beslenme sütümü azalttı sankiG greenbirey naptiniz, doktora gorundunuz mu? Bana diyet yapip 2 hafta sonra gel demiati, ona gitmicem. Persembe gercek bi alerji doktoruna randevu aldim. Bu da fos cikarsa Turkiyeyle online gorusucem artik, napim.
Dün oglum mukuslu gürültülü kaka yapti yogurt yemiştim geçende süt içince pişik oldu eşimin laktoz alerjisi var muhtemelen oğluma gecti görümcem diyet yapiyodu bi ara kanlı mukuslu kakadan dolayi onu aradim doktor diyete vucutta döküntü vs olmadigi sürece devam et demiş ikillemde kalıp Ankara'ya gelince prof. A götürmüş o da ayni seyi soylemiş geçer mahrum birakma cocugu diyet ikinizide yıpratir demiş diyeti biraktiktan sonra 4. Aya kadar ara ara kan vs görüyodum sonra gecti umursama dedi bana10gün diyet sonunda düzelme olmadı. Doktor tamamen anne sütünü kesip vegan tıbbi mama kullanmamı söyledi tabiki kabul etmedim. Diyeti bıraktım. Sürpriz şekilde şikayetler düzeldi sadece kolik sancıları var her bebekte olan
Hayir 6 kez isemesi diil. 6 tane cis dolu bez alicaksinKizlar simdi mamayi birakinca 6 çişli bez yeterli geldigini gösteriyor ya 6 kez çiş yapmasi gerek degil mi ayni beze kaç kez yaptigini bilemiyoruz ya surekli bez degistirmekten iflahim gevredi
Ben hatta bugün başlamam gerekiyordu izin yazdırdımSelam kızlar. Kamuda çalışıp doğum izni bitince hemen çalışmaya başlayacak olan var mı?
Benim oğlum 2000 gr aldı ilk ay bence hiç takma bana da oyle söyledi dr anne sütü alıyor sonuçta oyle şey mi olur şifa yani anne sütü bebişlere1 ayda 1 buçuk kilo almıştı. Doktor biraz frenle demişti. Ben de sık vermemeye başladım ama bugün tarttım 1 haftada 100 gr almış sadece.sık vermemekle iyi yapmadım sanırsam.
Ohh maşaallah. Daim olsun şifa olsun kutucuklara. Yaa şimdi göğüsümü sağdım. Bi göğüsten ne kadar kaç cc süt çıkması normal sayılıyor.Benim oğlum 2000 gr aldı ilk ay bence hiç takma bana da oyle söyledi dr anne sütü alıyor sonuçta oyle şey mi olur şifa yani anne sütü bebişlere
Oyyy ben her çişe bez degistiriyorum amsHayir 6 kez isemesi diil. 6 tane cis dolu bez alicaksin
Kusmasi nasilBen mamada veriyorum emin olamadım o yüzden cnm ama bir çok kişininki öyleymiş rahstladım
Valla bende pertim sabah öyle huzurlu kalkıyor gülücükler atıyorki çok mutlu oluyorum, sonra öğlene doğru bir başlıyor uykuya direnme akşama kadar pertim çıkıyor
Bende de kusmadan dolayı dr alerji olabilir demişti ama neye bulamadım bir türlü kakada pütürü görüncede acaba dedim
Sevindim valla normal olmasına daha kusmasının sebebini bulamadım birde kaka çıkmasın başıma
Evet çok kişinin öyleymiş
Dogdugunda 3.80 kiloydu .. 1 aylik asisinda 4.600du uuz gramini uzerine cikti sadece zibin vardi bezide temizdi simdi cok merak ediyorum kac kilo oldu acabaMama da kullanmıyorum. Bende anlamadım ki 1 aylıkken kaç kiloydu ? Ama eskiden olduğu gibi emzirmeye devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?