2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E devlette gorunuyor pttden cekileni demiyor musun canim ?
Evet canım toplu yatanı diyorum hani brüt maasın ücte ikisi gibi yatanı. E devlette görünmüyor henüz bende. Bankaya yatıyor birde benim param. Ama henüz e devlette görünmüyor. Emzirme için mesaj geldi e devlette görünüyor bankaya yattı. Ama bunda bir gelisme yok henüz.

Ben hatta bugün başlamam gerekiyordu izin yazdırdım
Merhabalar.siz ne zaman basliycaksiniz.bi de günde kaç saat ayrı kalacaksınız bebeğinizden.ben de 3 aylık olunca basliycam ama nasıl yaparım merak ediyorum.ek gıda da başlamayacak.nasil duracak diyorum mama mi verilecek o sürede.aklimda deli sorular.cok ağlarsa diyorum yokken.

Canim ben kullanıyorum şu anda
Canım ne şikayetin var. Benim 40 kanaması 30 günümde bitmişti 40 ndan 1 hafta sonra kanamam başlayınca normal adet oldum sandım ama 6 gündür kanamam durmuyor hergün daha da çoğalarak ilerliyor dr ile görüştüm bu hapı kullan 1 gün eğer kesilmezsen direk gel dedi. Emziriyor musun bide bunu kullanırken

Öyle fışkırarak bir kusma yok bazen çok az bazen daha yoğun oluyor, sulu kusuyor yada peynir gibi ağzından akıyor
Oda bence normal kilo almasinda bi problem yoksa yagını alıp yavanini atar derlee, fazlasini kusup rahatlatir mideyi bunlar iyi bisey.. birde eksi kokuyosa kusması üsüttügünden olur

Onu bilmiyorum canim ben calismadigim icin sut paradi vs esime yatiyor onun icinde pttye gidip soruyo bankaya mi gitmesi lazim

Ya sadece uykuya dirense yine iyi bi uyudumu rahatça uzun uzun uyur benimki gazdan uyuyamıyor bebek uyumak istiyor uyuyamıyor kıvrana kıvrana bi hal oluyor yavrum

Ayy biz de deneyelim o zaman cunku bu zamana kadar cok iyi gelen hip cocugumu fıskırarak kısturuyor. Bugun mama verdim bitti 2 dk sonra agızdan burundan nasıl kustu cocugum. Hipp artık bize iyi gelmiyor

Kızlar metiler hap kullanan var mı yada bilginiz
Benim 15.gun kan boşalması gibi 3 defa ardardına kanamam oldu. O zaman verdi doktorum ama kullanmadım ben. Doktorum da şart koymamisti o günden sonra normal âdet gibi kanamam uzun sürdü takipte kaldık.

Kızlar bişey sorcam. Kızım gündüz de dahil gece 1 2 ye kadar uyumuyor. Uyuduğunda yüz üstü yatırıyorum. Çok rahatlıyor. Ama busefer nadir de olsa 5 6saat aralıksız uyuyor. Evet uyuması güzel yakınmıyorum elbette. Fakat uzun bir süre değil mi ? Bu süre zarfında acıkması gerekmiyor mu ?

Aglamasına care olamayınca cok zorlanıyor insan ama bebek bu aglayarak buyuyecek, insallah bi daha öyle aglamaz minnos

Kızlar bebişlerinin göz rengi değişen varmı bizimki hala mavi lacivert arası değişirmi acba çok merk ediyorum
Bizimki de aynı renk daha değişmedi göz rengi ama değişir diyorlar, benim gözler de maviymiş sonradan elaya dönmüş ama ne zaman döndğğünü hatırlamıyor annem

6 ay sonra öneriyorlar herhalde o da agır sporu değil yuruyus kosu vs diye biliyorum. Evet dogum kiloları da gitmiyor hala 72 kiloyum ben. Emziriyırum diye diyet yapmıyorum ama bebem biraz büyüsün bi hal caresine bakmak lazım

Bizde dd köpüklü kaka ve fıskırır tarzda kusma var sadece döküntü filan yok. Bunlar nrmal mı bebekte yoksa biz mi cok pimpirikliyiz anlamadım

Günaydınlar hanımlar
Bebekte meme reddi olsa memeyi hiç almazdı değil mi? Yani bi alıp bi almamalıdır yapar mi?

Bizde dd köpüklü kaka ve fıskırır tarzda kusma var sadece döküntü filan yok. Bunlar nrmal mı bebekte yoksa biz mi cok pimpirikliyiz anlamadım
Köpüklü kakayi bilmiyorum ama fışkırır tarzda kusma için kesinlikle doktora goturmelisin. Bizde öyle kusma olmadı. Hep ağzından bir iki damla cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…