Öyle fışkırarak bir kusma yok bazen çok az bazen daha yoğun oluyor, sulu kusuyor yada peynir gibi ağzından akıyorKusmasi nasil
Evet canım toplu yatanı diyorum hani brüt maasın ücte ikisi gibi yatanı. E devlette görünmüyor henüz bende. Bankaya yatıyor birde benim param. Ama henüz e devlette görünmüyor. Emzirme için mesaj geldi e devlette görünüyor bankaya yattı. Ama bunda bir gelisme yok henüz.E devlette gorunuyor pttden cekileni demiyor musun canim ?
Selam kızlar. Kamuda çalışıp doğum izni bitince hemen çalışmaya başlayacak olan var mı?
Merhabalar.siz ne zaman basliycaksiniz.bi de günde kaç saat ayrı kalacaksınız bebeğinizden.ben de 3 aylık olunca basliycam ama nasıl yaparım merak ediyorum.ek gıda da başlamayacak.nasil duracak diyorum mama mi verilecek o sürede.aklimda deli sorular.cok ağlarsa diyorum yokken.Ben hatta bugün başlamam gerekiyordu izin yazdırdım
Gerek yok kuzum. Emzirme danismani bana dolu dolu 4 bez demisti yenidoganken. Smdi 6 yeterliOyyy ben her çişe bez degistiriyorum ams
Canım ne şikayetin var. Benim 40 kanaması 30 günümde bitmişti 40 ndan 1 hafta sonra kanamam başlayınca normal adet oldum sandım ama 6 gündür kanamam durmuyor hergün daha da çoğalarak ilerliyor dr ile görüştüm bu hapı kullan 1 gün eğer kesilmezsen direk gel dedi. Emziriyor musun bide bunu kullanırkenCanim ben kullanıyorum şu anda
Oda bence normal kilo almasinda bi problem yoksa yagını alıp yavanini atar derlee, fazlasini kusup rahatlatir mideyi bunlar iyi bisey.. birde eksi kokuyosa kusması üsüttügünden olurÖyle fışkırarak bir kusma yok bazen çok az bazen daha yoğun oluyor, sulu kusuyor yada peynir gibi ağzından akıyor
Onu bilmiyorum canim ben calismadigim icin sut paradi vs esime yatiyor onun icinde pttye gidip soruyo bankaya mi gitmesi lazimEvet canım toplu yatanı diyorum hani brüt maasın ücte ikisi gibi yatanı. E devlette görünmüyor henüz bende. Bankaya yatıyor birde benim param. Ama henüz e devlette görünmüyor. Emzirme için mesaj geldi e devlette görünüyor bankaya yattı. Ama bunda bir gelisme yok henüz.
Ya sadece uykuya dirense yine iyi bi uyudumu rahatça uzun uzun uyur benimki gazdan uyuyamıyor bebek uyumak istiyor uyuyamıyor kıvrana kıvrana bi hal oluyor yavrumBen mamada veriyorum emin olamadım o yüzden cnm ama bir çok kişininki öyleymiş rahstladım
Valla bende pertim sabah öyle huzurlu kalkıyor gülücükler atıyorki çok mutlu oluyorum, sonra öğlene doğru bir başlıyor uykuya direnme akşama kadar pertim çıkıyor
Bende de kusmadan dolayı dr alerji olabilir demişti ama neye bulamadım bir türlü kakada pütürü görüncede acaba dedim
Sevindim valla normal olmasına daha kusmasının sebebini bulamadım birde kaka çıkmasın başıma
Evet çok kişinin öyleymiş
Ayy biz de deneyelim o zaman cunku bu zamana kadar cok iyi gelen hip cocugumu fıskırarak kısturuyor. Bugun mama verdim bitti 2 dk sonra agızdan burundan nasıl kustu cocugum. Hipp artık bize iyi gelmiyorGaz kaka derdinden surekli mama arastrma halindeydim. En sonunda similac aldim yorumlari cok iyi diye. Benim oglan 5 gundur kaka yapmamisti dun yapti. Bunun ustune az 3 gun yapmazdi normalde. Dun aksam similac mamaya basladim. Az once kendiliginden aglamadan ikinip morarmadan yattigi yerde kaka yapti. Ben şok. Patir patir da gaz cikariyo. Insallah boyle devam eder mama kullanan gaz kaka derdi ceken kizlara duyurulur
Benim 15.gun kan boşalması gibi 3 defa ardardına kanamam oldu. O zaman verdi doktorum ama kullanmadım ben. Doktorum da şart koymamisti o günden sonra normal âdet gibi kanamam uzun sürdü takipte kaldık.Kızlar metiler hap kullanan var mı yada bilginiz
Aglamasına care olamayınca cok zorlanıyor insan ama bebek bu aglayarak buyuyecek, insallah bi daha öyle aglamaz minnosKızım resmen çıldırdı 1 saat aralıksız ağladı. Susturamadım. Eşim mğke arasına gelir gelmez mama yapıp verdim hemen sonra banyo yaptırıp fitil verdim. Şimdi uyuyor inşallah bir süre uyur.çok üzülüyorum o böyle ağlarken. Psikolojik olarak yıpranıyorum. Eşim hemen eğer böyle olacaksan birini çağıralım diyor. Daha çok üzülüyorum.
Bizimki de aynı renk daha değişmedi göz rengi ama değişir diyorlar, benim gözler de maviymiş sonradan elaya dönmüş ama ne zaman döndğğünü hatırlamıyor annemKızlar bebişlerinin göz rengi değişen varmıbizimki hala mavi lacivert arası değişirmi acba çok merk ediyorum
6 ay sonra öneriyorlar herhalde o da agır sporu değil yuruyus kosu vs diye biliyorum. Evet dogum kiloları da gitmiyor hala 72 kiloyum ben. Emziriyırum diye diyet yapmıyorum ama bebem biraz büyüsün bi hal caresine bakmak lazımhanımlar bu sezeryan göbeği nasıl gidecek alt tarafta kaldı göbek kotlarımın içine giriyorum fakat fermuar ya da düğme alt göbekten kapanmıyor spora kaç ay sonra başlanılıyor ki ?bir önceki doğumum normaldi 3 ayda gitmişti göbek kalmaz umarım bunda
Bizde dd köpüklü kaka ve fıskırır tarzda kusma var sadece döküntü filan yok. Bunlar nrmal mı bebekte yoksa biz mi cok pimpirikliyiz anlamadımKızlar ben de bu önsüt son süte çok takardım.mukuslu olurdu arada .Bi dönem süt ürünleri kullanmadım.sonra vazgeçtim. Çünkü mukuslu kaka ya da döküntü tek başına belirti değil.simdi hepsini yiyorum.demekki yokmuş.
Büyüyünce hepsini bitirecek ön son derdiniz kalmayacak .Bir memeyi bitiremiyorsa 2 veya 3 kere emziriyorum ben
Ben 2 kat giydiriyorum atlet üstü kıyafwt altına da külotlu corap kıyafet gecw uyurken de ince tulun giydiriyorum ustuneKizlar ev 25 derece, 25 derecede kac kat giydiriyosunuz bebisleri?
Köpüklü kakayi bilmiyorum ama fışkırır tarzda kusma için kesinlikle doktora goturmelisin. Bizde öyle kusma olmadı. Hep ağzından bir iki damla cikardiBizde dd köpüklü kaka ve fıskırır tarzda kusma var sadece döküntü filan yok. Bunlar nrmal mı bebekte yoksa biz mi cok pimpirikliyiz anlamadım
Ben kalın giydiriyoruk artık kısa kolluğu bıraktım evler soğuduKizlar ev 25 derece, 25 derecede kac kat giydiriyosunuz bebisleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?